Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 82 olmuştum ama üstüne doğum olunca saldım iyce minik kızım 1 yaşını bitirdi ramazana 95 le başladım şimdi 89 olmuşum bayramdan sonra vermeye devam edicem inşallah eşim sen kadınlar kulüp süz veremezsin arkadaşlarının motivesine ihtiyacın var diyo haklıda sizsiz yapamıyorum inşallah vericem çok deil 80 olsam süper olcak şimdilik sauna eşortmanı almış eşim geçen gün inşallah işe yarar lasly indirmiştim bi ara onunla başlasam iyi olacak gurbette olunca gezcek yer yok malesef sizler gibibde mama yok anca kendi yaptığım tatlıyı yiyorum oda bayram diye inşallah vericem herkezi öpt
banu,ceco neler olmuş bayramda..canlarım benim.inşallah başka acılarla sınanmazsınız..banu annenin eve dönmesine sevindim.bebeğiniz hoş gelmiş.alla analı babalı büyütsün.
tüm bayram koşturup duruşsunuz.
ceco yavrum sana da geçmiş olsun.ben senin kv.anlamadım.bir insan eşine bakmaktan tiksinirmi..hem demiyormuyuz iyilikte sağlıkta diye.tamam aynı durum benimde başımda.çok zor.ama
madem evler yakın..sizin yapacağınız kv ye ev işinde yardım.yemek yapıp götürürsünüz.arada bir evini temizlersiniz.o da eşine daha rahat bakar.hayat bu.kimin başına ne geleceği bilinmez.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben her bayram olduğu gibi bu bayramda yalnız geçirdim.oğlumla gelinim bayramdan iki gün evvel geldi.arife günü öğle gittiler.gelinim annesine söz vermiş.bayramda onların aile
yemekleri ver.onun yerine katılıp bu adedi sürdüreceğine dair.şimdi ben de size soruyorum.3 senedir.bayramın birinci ve ikinci günü ordalar.banada bayram öncesi geliniyor.şimdi ben bir bayramda benim evim şenlensin desem.aramız bozulacak.anneme söz verdim diyecek.tamam sen orda kal.oğlum bayramda bize gelsin.bir bayram babasının elini öpsün desem..bu sefer ayrıı
olacaklar..en iyisi karışmamak.sağlıklı olsunlarda.isterse gelmesinler..seslerini duysak ta yeter..bir şey söylesem adım anneden kv ye çıkacak..
Öpüyorum hepinizi güzeller....
ÇİFTE BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...
HAkikaten beğen tuşu iyiydi, yok etmişler..:)
alıştırıp almışlar elimizden tuşumuz yaw
ben iki gündür az yedim ama dün 6 aydır ilk kez midem bozuldu çikolata felan yedim tabii ama memnunum sonunda 85 den kurtuldum gibi
Kizlar bayram bana eziyet vallahi ... Evde 5 nufus, 3 ogun yemek, gunde 2 makina camasir 1 makina bulasik, dokulen, sacilan, aglayan, uyuyan uyumayan... Utu var ya daglar gibi utu yapiyorum bu sicakta.. Bebekleri uyutup utuye cikiyorum cati katinda sicaklik 2 derece daha artiyor her oglen utuden... Daha cekmeceye koyamadan kirliye dusuyorlar bile....
Kz bisiklete binmeyi ogrendi ama bizim de iki gundur belimiz cikti. Parkta bahcede cocugu ittirmekten. Neyse cok cabuk ogrendi... Simdi de bisikleti begenmiyor, vitesli alalimmis....
umut'u aradim, Antalya'da o da iki misli is yapmaskan bahsediyordu.
Tabi bu yorgunluk teraziye esek gibi yansidi, halimden memnunum, 70 lerin hayalini kurup duruyorum..Esim bugun 8 kilo daha versen yeter heralde dedi bana.. 75 hedefledigimi dusunuyor.. Ben de " yok vermisken daha veririm" dedim. 70 olursam suprisi varmis bana... 4 saat kesintisiz uyuyabilmek bana yeter dedim....
Artik tum kilolar bana saka gibi gelmeye basladi. Ama kesin kararliyim. Hedefe insem de diyetisyene bir donem daha devam edecegim.
tsk ederim hosbuldum....
nasilsiniz ablalarim...
ben 21 yasindayim, almanyadan katiliyorum.
sinop ve zonguldakliyim...
7 Eylül okula basliycam yine
Seneye de Universite Mimarlik insallah
DUKAN DIYET yapiyorum 3 hafta olacak cuma günü... ve simdiye kadar 6 kg verdim diyim.. (CUMA 6kg olur)
1. TAKIM dayim.
sizleri taniyabilirmiyim?
Kuzum, sendeki iradenin önünde hürmetle eğilmekten başka bişey diyemiyorum..)
Gelen giden çok olunca sapıtmakta üstüme yoktur benim..
Düzenimin bozulmamaıs için yanlız kalmalıyım hep.:)
birde çok mutlu olmalıyım.)
slm kizlar
hosgeldin cnm bende avusturyadayim ve 22 yasindayim ve bende esimi ikna edebilirsem mimarlik okumak istiyorum diyetle ilgisi yok ama sen okula gidiyosun cnm:26:
yenacım canını sıkan bir durum yok inşallah
Yok canım..Çok önemli şeyler yok şükür..
aylincim hoşgeldin topiğimize bayram durgunluğuna denkgeldin iyi karşılayamadık seni
ay sükür biri cvp verdi bana
memnun oldum hemde cok yasitimsin bide... kilolarimizda nerdeyse yakin...
boyun kacti canim? ben 168cm...
Fachabiturun varmiydi cnm? ben simdi yapicam 1 sene okula baslicam iste.. ondan sonra seneye ekim de Fachhochschule Mimarlik... Architektur insallah...
evlisin? negüzel allah metlu etsin.
hep mi tombikdin? ben dogustan beri öleyim
insallah sende okursun... yasin genc yap
hosbulduk, tskler... biliyorum valla.. bende 1. TAKIM dan geliyorum... kimsecikler yok takimda, bayramdan dolayi...
2. topige gireyim dedim, daha cok motive olurm diye... :86:
boyum 165 ben abi yapmadim aksam okulu düsünüyorum ben ondan sordum benim bi kiuim var malum gündüz gitmek zor olur bolmiyorum bakalim ya hayirlisi ins sen istwdigin gibi cok basarili bi mimae olursun
evet bende dogdugumdan beri tombigim 5.600 gr dogmusum sakarA dogumluyum gazeteyede cikmisim okadar yani
takımların durumunu bilmiyorum ama topiğimiz motive konusunda başarılıdır canım yeterki kalıcı ve paylaşımcı ol