- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 37
herkese mahcup merhabalar :)
cuma bildirim yapamadım, uzuuuuun zamandır adam akıllı muhabbetlerinize katılamadım
çok üzgünüm giremedim. şimdide yolculuktyız. ani bir karar ile ege, akdeniz turuna çıktık:)
çınarcıktaki yazlığa uğradık önce şimdide BURSA dayız. Osmanlının başkentini ve kuruculaını ziyaret edeceğiz. tabii bursayı bilenler bilir daha öncede gelmiştim ama eşimle ilk defa geliyorum. annem babam kızkardeşlerim eşim kızım ve ben çıktık yola:) eğlenceli geçiyor şimdilik bakalım nasıl devam edicek:)
henüz turumuz yeni başladı tabii:)
geçmişe hiç bakamıyorum kusuruma bakmayın nolur:) bu arada
@YENA ablacım ben cuma bildirmimi geçte olsa yapiim o gün tartılmış fakat bildirememiştim
bi önceki hafta: 85.0
cuma günü: 84.4
giden: 600 gr
@BEYZUŞ ablacım aslında sporumda vardı hemde boldu amaa işte bildirim yapamamıştım yinede şimdi bldirmek istiyorum yüksek müsadenizle:)
320 dk tempolu yürüyüşüm vardı:)
ben ara ara girip bişeyler yazmaya çalışırım:)
bişiii itiraf ediim yalnız :)
sizi ÇOK SEVİYORUM:)
her günüm, her anım sizleri anmakla geçiyor:) isim isim anmak belki anmadıklarımı kırabilir ama çok muhabbet beslediklerim var burda:) sizi çokseviyorum..
bu arada kızımın lazımlığıda yanımızda:) tuvalet eğitimimize devam yani
görüşmek üzere şeker kız candy lerim benim:)
Herkese Merhaba ve Bayramınız kutlu olsun. Ben bugün katıldım kk'ne ve ilk olarak bu konuyu buldum :) Şu an 93 kiloyum ve bu diyete girip 3 kg vermiş halim. Valla 10 yıl önce 70 kg idim ve neredeyse bir daha 70leri görme umudumu kesmiştim çünkü son yıllarda kilo versem de ancak 82ye indim, sonra yine 90lara çıktım. Annem de 100 kilonun üstünde ve onun diz ağrılarını gördükçe ben de o hale gelmekten korkuyorum. Zaten birkaç sene önce bel fıtığı çıktı bende. O vakit 87 kg idim ve doktor kilo vermeniz lazım dedi. Ben ne yaptım? 9 kg daha aldımNeyse, şimdi aklım başıma geldi ve bu sefer gerçekten ideal kiloma düşmek istiyorum. İlk defa diyetisyene gittim. Günde 6 defa besleniyorum. Yalnız pek spor yapamadım. Buna rağmen 3 kg verdim 1 ayda. Benim zayıf yanım tatlı ama ikindide biraz tatlı da yiyorum. 300 kaloriyi geçmemek şartıyla. Bu arada kızlar internette ve tv'de bir tatlı tarifi var denedim size de tavsiye ederim: bir muzu yoğurda bulayıp üzerine corn flakes veya ben ceviz koyuyorum. Sonra da 1 saat buzlukta durdu mu, enfes!!!!!! Şeftaliyle de denedim ama muzla daha iyi oldu. Sizin de light yemek/tatlı tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İnşallah sizin de desteğinizle şu kilolardan kurtulurum, kurtuluruz. Elbise giymeyi özledim. Bu arada sizde de bacak arası pişik/leke türü şeyler var mı? Benim yeni koyu lekeler oluştu sürtünmeden herhalde. Geçer mi acaba zamanla? :18:
yenacım akşam iki dakika uğradım ama yazmadan çıktım ,dün babamız evdeydi annem uğradı naz onları görünce kudurdu bir türlü öğlene uykusu uyutamadım ,uykusu var çığlığı basıyor uyumuyor annme ve eşim çok yüz veriyor naza oda farkında onlara yapmadığını bırakmıyor bende çok sinirlendim dün ben kızınca karışmayın dedim, ama yok onlar yine bildiğini yapacak yandım 9 gün eşim evde naz çok değişecek tam uslanmıştı artık babamız çok yüz veriyor...
aldım canım almazmıyım bayramlık bayram bana geldi , şalvar pantolon aldım(siyah) üzerine omuzları dantelli siyah bir bluz çok şık oldu tabii bu takımı uzun kolyelerle tamamladım gümüş rengi ve ona uygun hasır küpe aldım..birde siyah kot pantolon aldım beni bir beden küçük gösterdi çok sevindim bu işe onun üzerinede 2 tane siyah ve kırmızı bluz aldım ...
herkese mahcup merhabalar :)
cuma bildirim yapamadım, uzuuuuun zamandır adam akıllı muhabbetlerinize katılamadım
çok üzgünüm giremedim. şimdide yolculuktyız. ani bir karar ile ege, akdeniz turuna çıktık:)
çınarcıktaki yazlığa uğradık önce şimdide BURSA dayız. Osmanlının başkentini ve kuruculaını ziyaret edeceğiz. tabii bursayı bilenler bilir daha öncede gelmiştim ama eşimle ilk defa geliyorum. annem babam kızkardeşlerim eşim kızım ve ben çıktık yola:) eğlenceli geçiyor şimdilik bakalım nasıl devam edicek:)
henüz turumuz yeni başladı tabii:)
geçmişe hiç bakamıyorum kusuruma bakmayın nolur:) bu arada
@YENA ablacım ben cuma bildirmimi geçte olsa yapiim o gün tartılmış fakat bildirememiştim
bi önceki hafta: 85.0
cuma günü: 84.4
giden: 600 gr
@BEYZUŞ ablacım aslında sporumda vardı hemde boldu amaa işte bildirim yapamamıştım yinede şimdi bldirmek istiyorum yüksek müsadenizle:)
320 dk tempolu yürüyüşüm vardı:)
ben ara ara girip bişeyler yazmaya çalışırım:)
bişiii itiraf ediim yalnız :)
sizi ÇOK SEVİYORUM:)
her günüm, her anım sizleri anmakla geçiyor:) isim isim anmak belki anmadıklarımı kırabilir ama çok muhabbet beslediklerim var burda:) sizi çokseviyorum..
bu arada kızımın lazımlığıda yanımızda:) tuvalet eğitimimize devam yani
görüşmek üzere şeker kız candy lerim benim:)
Selam kızlar
KPyi hastanede ziyaret ettik öğlen ve maalesef değişen birşey yok. Cumaya kadar doktorlar bayram tatilinde oldukları için şimdilik hastanede kalıcak. Ancak cuma günü kendi doktorları bakıp bir karar vericek o zamana kadarda devamlı serum ve mama vericeklermiş cünkü yetersiz beslendiği için bağşıklık sistemi iyice çökmüş.
Bende hazır evde fazla iş yokken oturup biraz nette sağlıklı beslenme üzerine araştırma yapayım dedim ve karatay diyetine deng geldim. Biraz okudum ve karatay diyetinde ekmeğin tamamen hayatımızdan cıkarılması gerektiğini okudum. Çok şaşırdım çünkü çoğu diyetisyen ekmek de veriyor ama o kitapta ha bir dilim ekmek yemişsiniz ha bir dilimin üzerine dizilmiş küp şeker ve tuz yemişsiniz diye yazıyordu.
Sizin bununla ilgili bildiğiniz varmı yada benim bulduğum yazı yanlışmı çünkü fazla abartılı gibi geldi bana ama eminde olamadım.
banucum allah yardım etsin çok zor durumunuz iki iyiliğin birini versin diycem kızma bana yatalak hasta çok zor oluyor benim annem 1,5 yıl falan yattı kadın tutmuştuk herkes çalışıyor çünkü pazar günleri kadının izin günü 3 haftada bir sıra bana geliyordu kadına yapmadığı eziyeti yapıyordu bize bana daha çok yatır kaldır sürekli dakka saniye yok 1 hafta kollarımın ağrısı geçmiyordu annem 95-100 kilo arasıydı çişim geldi beni götür sanki yürüyebiliyor anne yap altında bezin var diyorum aklıda gidip geliyordu oğlumun kolu kırılmıştı o ara bana biliyormusun doğanın oğlunun kolu kırılmış diyarduÖncelikle herkese günaydın
Umarım herkes çok keyifli geçirir ramazanın son gününü ve inşallah Rabbim hepimize seneye de ramazanı görmeyi, birlikte geçirmeyi nasip eder.
Aslında doğru söylüyorsunuz sonuçta ölümlü dünya ve bana ne kadar sorun cıkarmışta olsa onu öyle yatarken görmek beni çok kötü etkiliyor. O yüzden bende bu sabah eşime ne karar verirse versin onun arkasında olacağımı söyledim ve Allah rıcası için her türlü yardımı yapacağıma söz verdim. Dediğiniz gibi ilerde vicdanen rahat olmak isterim. Artık nasıl istiyorlarsa isterlerse kadın istiyorlarsa ben yardımcı olurum bakalım neye karar verirlerse.
Aslında senelerdir bir bayramda kendi evimizde kahvaltı etsek ya diye söylenir dururdum eşime çünkü her bayram KVlere giderdik ve her bayram sabahı bir fiil KV kahvaltıdan önce bana öyle laflar söylerdi ki bende yiyecek hal bırakmazdı. Bu bayram mecburiyetten Kahvaltı faslı iptal ama şimdide ben diyorum keşke iyi olsaydı da bayramda kahvaltıya gitmek zorunda kalsaydık ve eşimde üzgün olmasaydı.
Neyse öğlene doğru yine hastaneye gidiyoruz inşallah biraz daha iyi halde buluruz onu. Adaşım seninde hastalarına güzel Allahım bir an önce Şifa verir. Bebişinizide Allah analı babalı büyütsün ve nazarlardan saklasın
hos geldin aramiza seninde bayramin mubarek olsunHerkese Merhaba ve Bayramınız kutlu olsun. Ben bugün katıldım kk'ne ve ilk olarak bu konuyu buldum :) Şu an 93 kiloyum ve bu diyete girip 3 kg vermiş halim. Valla 10 yıl önce 70 kg idim ve neredeyse bir daha 70leri görme umudumu kesmiştim çünkü son yıllarda kilo versem de ancak 82ye indim, sonra yine 90lara çıktım. Annem de 100 kilonun üstünde ve onun diz ağrılarını gördükçe ben de o hale gelmekten korkuyorum. Zaten birkaç sene önce bel fıtığı çıktı bende. O vakit 87 kg idim ve doktor kilo vermeniz lazım dedi. Ben ne yaptım? 9 kg daha aldımNeyse, şimdi aklım başıma geldi ve bu sefer gerçekten ideal kiloma düşmek istiyorum. İlk defa diyetisyene gittim. Günde 6 defa besleniyorum. Yalnız pek spor yapamadım. Buna rağmen 3 kg verdim 1 ayda. Benim zayıf yanım tatlı ama ikindide biraz tatlı da yiyorum. 300 kaloriyi geçmemek şartıyla. Bu arada kızlar internette ve tv'de bir tatlı tarifi var denedim size de tavsiye ederim: bir muzu yoğurda bulayıp üzerine corn flakes veya ben ceviz koyuyorum. Sonra da 1 saat buzlukta durdu mu, enfes!!!!!! Şeftaliyle de denedim ama muzla daha iyi oldu. Sizin de light yemek/tatlı tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İnşallah sizin de desteğinizle şu kilolardan kurtulurum, kurtuluruz. Elbise giymeyi özledim. Bu arada sizde de bacak arası pişik/leke türü şeyler var mı? Benim yeni koyu lekeler oluştu sürtünmeden herhalde. Geçer mi acaba zamanla? :18:
ben de yeniyim ama hoşgeldiniz diyim yinede sizedn az önce geldim:)))baya benziyoruz kilo kısmında.bana da dr bel fıtığı çıkınca zayıflayın demişti bende 80 e inip hamiş kaldım.sonra doğm fln derken 93 oldm.sonra bi daha azimle kilo verm tam 81 i görmüştümki iştahım bi açıldı aman Allahım dedim bu kadar kiloyu verdşm ne oluyo bana.meğer hiç düşünmediğimiz halde gene haimşmişim(3.ye) çok tatlı ama şimdi 7 aylık oldu bile.bu sefer bilinçliyim güya gebelik şekerim ffln da çıktı ama malesef ben 97 ye kadar çıkıp geçen haftalarda tekrar başladım.simboya göre 93 tefale göre 94,3 üm şuan.bu sefer tüplerimi bağlattım (3 ü de sezaryan) veee 75 e inmek istiyorm .ilk hedefim 80 bakalım inşallah.zaten bu kilo başa bela.bel fıtığı,tansiyon,şeker hepsi ben de olabilecek hastalıklar.ilk hamişliğimde gebelik tansiyonum vardı sonrakilerde gebelik şekerimHerkese Merhaba ve Bayramınız kutlu olsun. Ben bugün katıldım kk'ne ve ilk olarak bu konuyu buldum :) Şu an 93 kiloyum ve bu diyete girip 3 kg vermiş halim. Valla 10 yıl önce 70 kg idim ve neredeyse bir daha 70leri görme umudumu kesmiştim çünkü son yıllarda kilo versem de ancak 82ye indim, sonra yine 90lara çıktım. Annem de 100 kilonun üstünde ve onun diz ağrılarını gördükçe ben de o hale gelmekten korkuyorum. Zaten birkaç sene önce bel fıtığı çıktı bende. O vakit 87 kg idim ve doktor kilo vermeniz lazım dedi. Ben ne yaptım? 9 kg daha aldımNeyse, şimdi aklım başıma geldi ve bu sefer gerçekten ideal kiloma düşmek istiyorum. İlk defa diyetisyene gittim. Günde 6 defa besleniyorum. Yalnız pek spor yapamadım. Buna rağmen 3 kg verdim 1 ayda. Benim zayıf yanım tatlı ama ikindide biraz tatlı da yiyorum. 300 kaloriyi geçmemek şartıyla. Bu arada kızlar internette ve tv'de bir tatlı tarifi var denedim size de tavsiye ederim: bir muzu yoğurda bulayıp üzerine corn flakes veya ben ceviz koyuyorum. Sonra da 1 saat buzlukta durdu mu, enfes!!!!!! Şeftaliyle de denedim ama muzla daha iyi oldu. Sizin de light yemek/tatlı tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İnşallah sizin de desteğinizle şu kilolardan kurtulurum, kurtuluruz. Elbise giymeyi özledim. Bu arada sizde de bacak arası pişik/leke türü şeyler var mı? Benim yeni koyu lekeler oluştu sürtünmeden herhalde. Geçer mi acaba zamanla? :18:
ben de yeniyim ama hoşgeldiniz diyim yinede sizedn az önce geldim:)))baya benziyoruz kilo kısmında.bana da dr bel fıtığı çıkınca zayıflayın demişti bende 80 e inip hamiş kaldım.sonra doğm fln derken 93 oldm.sonra bi daha azimle kilo verm tam 81 i görmüştümki iştahım bi açıldı aman Allahım dedim bu kadar kiloyu verdşm ne oluyo bana.meğer hiç düşünmediğimiz halde gene haimşmişim(3.ye) çok tatlı ama şimdi 7 aylık oldu bile.bu sefer bilinçliyim güya gebelik şekerim ffln da çıktı ama malesef ben 97 ye kadar çıkıp geçen haftalarda tekrar başladım.simboya göre 93 tefale göre 94,3 üm şuan.bu sefer tüplerimi bağlattım (3 ü de sezaryan) veee 75 e inmek istiyorm .ilk hedefim 80 bakalım inşallah.zaten bu kilo başa bela.bel fıtığı,tansiyon,şeker hepsi ben de olabilecek hastalıklar.ilk hamişliğimde gebelik tansiyonum vardı sonrakilerde gebelik şekerim(( bel fıtığım da ilk doğumdan sonra çıktı.topalladım bile bi ara.çok şükür geçti ama ara ara yokluyor.kilo vermem elzem..
bu arada hepimizin bayramı mübarek olsun..sevgiler
Yarında itibaren yoğun günler beni bekliyor..
KApı kapı dolaşmak o kadar zor oluyorki küçük çocukla...Hadi onu geçtim ikramları reddetmek en zor olanı..
canım benim son 2 gebeliğmde de çıktı ve malesef hiç dikkat etmedim.en son temmuzda tahlil yaptırdım açlık tokluk normel seviyede çıktı ama insülin direncim varmış.ondan çok canım tatlı istiyor ve açlık ataklarım oluyormuş.bi de çok halsizliğim uyku halim vardı.ben şeker kaldı galiba diyodum ama insülin direnci çıktı.bu meret dikkat edilirse kilo verilirse geçiyormuş ama şeker kapıda demekmiş.hatta bi çok hastalık kapıda demekmiş.aslında bi çık insan varmış ama bilinmiyomuş. homa testi yapıldı bana özelde.ablama fln da öneriyrm belirtilerimiz aynı.şeker çıkmamış ama muhtemelen insülin direnci var.özellikle bel bölgesinde simidi olanlarda oluyormuş.ve zor kilo verip kolay alıyorlarmışBenimde ikinci gebeliğimde gebeliğe bağlı diyabet çıktı..
dr. dikkat edilmezse devamında şeker hastası olma riskin çok yüksek..
Bende maşallah çok dikkat ediyorum sürekli kilo alıp veriyorum son 3 yıldır..
sende şu an şeker yok değilmi.? temizsin yani..:))
sorma canım ramazanda dikkat ederek 3 kilo verdim ,ama bayram gezmelerinde onu almak istemiyorum,inşallah almam, daha bu geceden iki dilim baklavayı yedim kv yapmış gönderdi bir tepsi...
14 senedir süre gelen geleneği bozuyorum yarın ama yinede yüreğim dayanmıyor .her bayram sabahı eşimin amcasına sabahın köründe saat 8de gideriz bayram kahvaltısı için orada toplanılır, benimde annem babam var bende onlarla kahvaltı yapmak istiyorumbayram sabahı, br bayram gitmedim burnumdan getirdiler(şimdi sıkar birazda ozaman yeni evliydim)kp kızmıştım bende eşimin gönlünü yapıp gitmedim bayramlaşmak için gittiğimizde kv hıçkırıklarl aağlıyor eşimi odaya çekiyorlar fısfıs şimdiki aklım olsa çok şey olurdu...neyse yarın için eşime gitmek istemiyorum dedim nazda geç kalkıyor çocuğun uykusu bölünmesin dedim hmede annemlerle kahvaltı yapak istiyorum diyince tamam hadi oraya gideriz dedi, bakalım sonunda ne olacak yine yada sabaha ben vazgeçermiyim acaba eşiminde hoşuna gidiyor çünki bayramda onlarla kahvaltı yapmak bneide kırmadı ama aklı orada biliyorum , her zamanki gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum inşallah kötü gelin olurum caymam fikrimden ....
canım benim son 2 gebeliğmde de çıktı ve malesef hiç dikkat etmedim.en son temmuzda tahlil yaptırdım açlık tokluk normel seviyede çıktı ama insülin direncim varmış.ondan çok canım tatlı istiyor ve açlık ataklarım oluyormuş.bi de çok halsizliğim uyku halim vardı.ben şeker kaldı galiba diyodum ama insülin direnci çıktı.bu meret dikkat edilirse kilo verilirse geçiyormuş ama şeker kapıda demekmiş.hatta bi çok hastalık kapıda demekmiş.aslında bi çık insan varmış ama bilinmiyomuş. homa testi yapıldı bana özelde.ablama fln da öneriyrm belirtilerimiz aynı.şeker çıkmamış ama muhtemelen insülin direnci var.özellikle bel bölgesinde simidi olanlarda oluyormuş.ve zor kilo verip kolay alıyorlarmış