Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ceco ve banu ya noldu yaaaa
banularımız ne oldu sizi üzen bilmiyorum geri dönüp okuyamayacağım ama hemen Rabbime dua ediyorum kii sıkıntılarınız bir an evvel bertaraf olsun

tebrikler cnm yine kilo vermişsin ve başta ben olmak üzere ramazanda çoğumuz spor yapamazken sen bayada spor yapmışsın
Umarım Tatilin çok güzel geçer ve iyice dinlendikten sonra aramıza en kısa zamanda çok daha dinç bir şekilde dönersin civcivim
Bizde seni çoooook seviyoruuuuuuuzzzzzzzzzz

İyi eğlenceler sizlere

Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler benim Kp hastanede durumu da pek iyi sayılmaz ama allah büyük bizde devamlı dua ediyoruz inşallah iyileşir diye

Son düzenleme:
Herkese Merhaba ve Bayramınız kutlu olsun. Ben bugün katıldım kk'ne ve ilk olarak bu konuyu buldum :) Şu an 93 kiloyum ve bu diyete girip 3 kg vermiş halim. Valla 10 yıl önce 70 kg idim ve neredeyse bir daha 70leri görme umudumu kesmiştim çünkü son yıllarda kilo versem de ancak 82ye indim, sonra yine 90lara çıktım. Annem de 100 kilonun üstünde ve onun diz ağrılarını gördükçe ben de o hale gelmekten korkuyorum. Zaten birkaç sene önce bel fıtığı çıktı bende. O vakit 87 kg idim ve doktor kilo vermeniz lazım dedi. Ben ne yaptım? 9 kg daha aldım Neyse, şimdi aklım başıma geldi ve bu sefer gerçekten ideal kiloma düşmek istiyorum. İlk defa diyetisyene gittim. Günde 6 defa besleniyorum. Yalnız pek spor yapamadım. Buna rağmen 3 kg verdim 1 ayda. Benim zayıf yanım tatlı ama ikindide biraz tatlı da yiyorum. 300 kaloriyi geçmemek şartıyla. Bu arada kızlar internette ve tv'de bir tatlı tarifi var denedim size de tavsiye ederim: bir muzu yoğurda bulayıp üzerine corn flakes veya ben ceviz koyuyorum. Sonra da 1 saat buzlukta durdu mu, enfes!!!!!! Şeftaliyle de denedim ama muzla daha iyi oldu. Sizin de light yemek/tatlı tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İnşallah sizin de desteğinizle şu kilolardan kurtulurum, kurtuluruz. Elbise giymeyi özledim. Bu arada sizde de bacak arası pişik/leke türü şeyler var mı? Benim yeni koyu lekeler oluştu sürtünmeden herhalde. Geçer mi acaba zamanla? :18:

Aramıza hoşgeldin sask! Emin ol doğru yerdesin çünkü zayıflamak motivasyon işidir ve burada motivasyonu tavan yapmayan yoktur Umarım sende en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşersin. Sana burada bir çok örnek olabilecek arkdaşımız var ( ben pek örnek sayılmam şimdilik )

Eminim çok yakışmıştır canım...
İyi günlerde ve zayıf günlerde giyin..

İYi yolculuklar,iyi tatiller canım...

Son düzenleme:

Bayramda hastanede olması moral açısından kötü olmuş..
Peki kayınpederin farkındamı,bilinci açıkmı.? Biliyomu hastanede olduğunu.?

Karatay diyetine üstün körü baktım..Daha doğrusu her diyeti okuyorum..Muhakak sağlıklıdır ama ekmekte B vitamini var ölçülü yedikte sonra zarardan çok faydası vardır..

Yapabilirmisin bilmiyorum ama ben kısıtlı beslenemem,mümkün değil..herşeyden tüketmeliyimki gözüm kalmasın.:).Önemli olanda o değilmi zaten herşeyden yiyerek zayıflamak..

banucum allah yardım etsin çok zor durumunuz iki iyiliğin birini versin diycem kızma bana yatalak hasta çok zor oluyor benim annem 1,5 yıl falan yattı kadın tutmuştuk herkes çalışıyor çünkü pazar günleri kadının izin günü 3 haftada bir sıra bana geliyordu kadına yapmadığı eziyeti yapıyordu bize bana daha çok yatır kaldır sürekli dakka saniye yok 1 hafta kollarımın ağrısı geçmiyordu annem 95-100 kilo arasıydı çişim geldi beni götür sanki yürüyebiliyor anne yap altında bezin var diyorum aklıda gidip geliyordu oğlumun kolu kırılmıştı o ara bana biliyormusun doğanın oğlunun kolu kırılmış diyardu anne benim oğlum o doğa benim falan çok kötü günler geçirdik hepsinden önemlisi annem hükümet gibi kadın derler ya öyleydi onu o halde görmek inanılmaz üzücüydü

banucum seninde hastalarına şifa diliyorum geçmiş olsun bütün hastalara şifa versin rabbim

hos geldin aramiza seninde bayramin mubarek olsun
INSALLAH istedigin kiloya ulasirsin

Çok sevgili şişmandaşlar..
Bayramınız kutlu,mutlu olsun...
Tüm günlerimizin bayram tadında geçmesi dileğiyle hepinizi öpüyorum şap şup...

Son düzenleme:
Yarında itibaren yoğun günler beni bekliyor..

KApı kapı dolaşmak o kadar zor oluyorki küçük çocukla...Hadi onu geçtim ikramları reddetmek en zor olanı..

ben de yeniyim ama hoşgeldiniz diyim yinede sizedn az önce geldim:)))baya benziyoruz kilo kısmında.bana da dr bel fıtığı çıkınca zayıflayın demişti bende 80 e inip hamiş kaldım.sonra doğm fln derken 93 oldm.sonra bi daha azimle kilo verm tam 81 i görmüştümki iştahım bi açıldı aman Allahım dedim bu kadar kiloyu verdşm ne oluyo bana.meğer hiç düşünmediğimiz halde gene haimşmişim(3.ye) çok tatlı ama şimdi 7 aylık oldu bile.bu sefer bilinçliyim güya gebelik şekerim ffln da çıktı ama malesef ben 97 ye kadar çıkıp geçen haftalarda tekrar başladım.simboya göre 93 tefale göre 94,3 üm şuan.bu sefer tüplerimi bağlattım (3 ü de sezaryan) veee 75 e inmek istiyorm .ilk hedefim 80 bakalım inşallah.zaten bu kilo başa bela.bel fıtığı,tansiyon,şeker hepsi ben de olabilecek hastalıklar.ilk hamişliğimde gebelik tansiyonum vardı sonrakilerde gebelik şekerim(( bel fıtığım da ilk doğumdan sonra çıktı.topalladım bile bi ara.çok şükür geçti ama ara ara yokluyor.kilo vermem elzem..

bu arada hepimizin bayramı mübarek olsun..sevgiler

Benimde ikinci gebeliğimde gebeliğe bağlı diyabet çıktı..

dr. dikkat edilmezse devamında şeker hastası olma riskin çok yüksek dedi..
Bende maşallah çok dikkat ediyorum sürekli kilo alıp veriyorum son 3 yıldır..

sende şu an şeker yok değilmi.? temizsin yani..:))

Son düzenleme:
Yarında itibaren yoğun günler beni bekliyor..

KApı kapı dolaşmak o kadar zor oluyorki küçük çocukla...Hadi onu geçtim ikramları reddetmek en zor olanı..

sorma canım ramazanda dikkat ederek 3 kilo verdim ,ama bayram gezmelerinde onu almak istemiyorum,inşallah almam, daha bu geceden iki dilim baklavayı yedim kv yapmış gönderdi bir tepsi...
14 senedir süre gelen geleneği bozuyorum yarın ama yinede yüreğim dayanmıyor .her bayram sabahı eşimin amcasına sabahın köründe saat 8de gideriz bayram kahvaltısı için orada toplanılır, benimde annem babam var bende onlarla kahvaltı yapmak istiyorumbayram sabahı, br bayram gitmedim burnumdan getirdiler(şimdi sıkar birazda ozaman yeni evliydim)kp kızmıştım bende eşimin gönlünü yapıp gitmedim bayramlaşmak için gittiğimizde kv hıçkırıklarl aağlıyor eşimi odaya çekiyorlar fısfıs şimdiki aklım olsa çok şey olurdu...neyse yarın için eşime gitmek istemiyorum dedim nazda geç kalkıyor çocuğun uykusu bölünmesin dedim hmede annemlerle kahvaltı yapak istiyorum diyince tamam hadi oraya gideriz dedi, bakalım sonunda ne olacak yine yada sabaha ben vazgeçermiyim acaba eşiminde hoşuna gidiyor çünki bayramda onlarla kahvaltı yapmak bneide kırmadı ama aklı orada biliyorum , her zamanki gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum inşallah kötü gelin olurum caymam fikrimden ....

canım benim son 2 gebeliğmde de çıktı ve malesef hiç dikkat etmedim.en son temmuzda tahlil yaptırdım açlık tokluk normel seviyede çıktı ama insülin direncim varmış.ondan çok canım tatlı istiyor ve açlık ataklarım oluyormuş.bi de çok halsizliğim uyku halim vardı.ben şeker kaldı galiba diyodum ama insülin direnci çıktı.bu meret dikkat edilirse kilo verilirse geçiyormuş ama şeker kapıda demekmiş.hatta bi çok hastalık kapıda demekmiş.aslında bi çık insan varmış ama bilinmiyomuş. homa testi yapıldı bana özelde.ablama fln da öneriyrm belirtilerimiz aynı.şeker çıkmamış ama muhtemelen insülin direnci var.özellikle bel bölgesinde simidi olanlarda oluyormuş.ve zor kilo verip kolay alıyorlarmış

Bizde yarın sabah kayınvaldemdeyiz.:) Akşam bizimkilerdeyiz..evlendiğimizden beri böyle ayarladık,hiiç bozmuyoruz..

sende nasıl yufka yüreklisin. bende öyleyim biliyomusun...Olaya çok kızarım sonrasında ufacık bişeyde unuturum hemen geçer..
Eskiden hiiç öyle değildim,çok kinciydim..Çocuklar olduktan sonra acaip bişey oldum..:)

Son düzenleme:
sevdiklerinizle geçirebileceğiniz çok güzel bir bayram diliyorum arkadaşlar ama az tatlılı az şekerli olsun lütfen
herkeze iyi bayramlar...

Benim zayıf halimde bile belimin ince olduğu söylenemezdi..Şöyle kum saati gibi değilde düz bir insanım yada kütük gibi diyelim..:)

Ama şimdi belim acaip bişey oldu midemle birlikte genişledikçe genişlediler..

2-3 ay önce özelde ve devlette yaptırdım testlerimi,hormon dahil temiz çıktı..

ŞÜkür edip,dikkat etmem lazım artık,çünkü yaş dezavantajım oluşuyor..Her açıdan risk grubundayım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…