Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde yarın sabah kayınvaldemdeyiz.:) Akşam bizimkilerdeyiz..evlendiğimizden beri böyle ayarladık,hiiç bozmuyoruz..

sende nasıl yufka yüreklisin. bende öyleyim biliyomusun...Olaya çok kızarım sonrasında ufacık bişeyde unuturum hemen geçer..
Eskiden hiiç öyle değildim,çok kinciydim..Çocuklar olduktan sonra acaip bişey oldum..:)

yenacım gidicem aslında ama kırıldığım noktalar çok kv biz daha yerleşmeden evi kiraya verdi bir hafta içinde ve parasını bize vermiyorki bizim hakkımız herkezde aynı şeyi söylüyor sana vermesi lazım diyorlar,aldığı parayı olmadık yerlerde harcıyor tamam şu an için ihtiyacım yok benim ama destek olsada fena olmaz yani....başka kııldığım konularda var , ama yinede belli etmiyorum gittiğim zaman mutfaktan çıkmıyorum candan davranıyorum....çok yufka yürekliyim sorma canım ben hepböyleydim zaten çok kızsamda affediyorum hemen kin tutmuyorum senin gibi.....

iyi geceler canlarım
hala işim bitmedi ama yetsin artık eşim salonun perdesini taktımı tamamdır son güne kaldı çoğu işlerim dün yeni yeğenimin yanına gidince
bizde her bayram namazından sonra kv demde kahvaltı yapıtıktan sonra eşim dinlenir annemlere giderdik ama bu bayram kv şehir dışında kahvaltıyı evimizde yapıcağız
hafiflemek çok güzelmiş bunu bugün de anladım gerçekten daha az yoruluyorum çok şükür Allaha
o yüzden bu bayramda az yemek hedefim ama regl olayı işi bozmaz inşallah 85 de takıldım 3 haftadır artık hızlanmak istiyorum

iyi geceler canlarım
hala işim bitmedi ama yetsin artık eşim salonun perdesini taktımı tamamdır son güne kaldı çoğu işlerim dün yeni yeğenimin yanına gidince
bizde her bayram namazından sonra kv demde kahvaltı yapıtıktan sonra eşim dinlenir annemlere giderdik ama bu bayram kv şehir dışında kahvaltıyı evimizde yapıcağız
hafiflemek çok güzelmiş bunu bugün de anladım gerçekten daha az yoruluyorum çok şükür Allaha
o yüzden bu bayramda az yemek hedefim ama regl olayı işi bozmaz inşallah 85 de takıldım 3 haftadır artık hızlanmak istiyorum

İyi geceler asucum..
Benimde öyle son güne kaldı işim iftardan önce bitirip duşumu aldım rahatladım..
Temizlik bittikten sonra evdeki koku ve düzene hasta oluyorum,sürekli evi inceliyorum.:)

Banucum merhaba,

Nasıl oldu annen ve yeğenin..?
Sen nasılsın,sende yıprandın doğal olarak..

banu hadi canım hayırlı haberlerinibekliyoruz anlat yatmaya gidiyorum ama seni merak ettim, inş annende bebişde düzelmiştir..

İyi geceler asucum..
Benimde öyle son güne kaldı işim iftardan önce bitirip duşumu aldım rahatladım..
Temizlik bittikten sonra evdeki koku ve düzene hasta oluyorum,sürekli evi inceliyorum.:)

evet canım mis gibi kokuyor her yer perdeyi de taktık şimdi düzeni korumak biraz zor oluyor bizde hele yeğenim varken herşeyi alıp yere atınca rahatlıyor yaramaz:KK55::emir_bebek:

Bayramda hastanede olması moral açısından kötü olmuş..:KK43:
Peki kayınpederin farkındamı,bilinci açıkmı.? Biliyomu hastanede olduğunu.?

Karatay diyetine üstün körü baktım..Daha doğrusu her diyeti okuyorum..Muhakak sağlıklıdır ama ekmekte B vitamini var ölçülü yedikte sonra zarardan çok faydası vardır..

Yapabilirmisin bilmiyorum ama ben kısıtlı beslenemem,mümkün değil..herşeyden tüketmeliyimki gözüm kalmasın.:).Önemli olanda o değilmi zaten herşeyden yiyerek zayıflamak..
or

Maalesef ara ara bilinci kapanıyor daha doğrusu bir an neredeyim ben diyor sonra biraz kendinden geçip uyuyor gibi uyandığında da net hatırlıyor hastanede olduğunu. Diyelim Ahmet diye biri aradı o çok zor konuşuyor sonrada tutturuyor ahmet değil mehmet o diye.

Yok bende karatay diyetini sırf tesadüf gördümde inceledim, dediğin gibi bende sevmiyorum yasakların bol olduğu tek tip beslenme şekli. Bana çeşit lazım, reng lazım az da olsa sınırsız bir beslenme şekli lazım...... anam az daha sayarsam ben acıkacağım :KK60::KK60::KK60:

evet canım mis gibi kokuyor her yer perdeyi de taktık şimdi düzeni korumak biraz zor oluyor bizde hele yeğenim varken herşeyi alıp yere atınca rahatlıyor yaramaz:KK55::emir_bebek:

Dağınıklıktan bahsetmiyeyim hiç..:) her yer oyuncak oluyor..
Şu an mesela salonun ortasında legolar.:)

Dağınıklıktan bahsetmiyeyim hiç..:) her yer oyuncak oluyor..
Şu an mesela salonun ortasında legolar.:)

sorma canım bütün gün oyuncak topluyorum dahada çok yırtma sevdasında şu an bugün mesela pasta defterimi almış her sayfasını koparmış bende mytfağı temizliyordum sesi çıkmayınca odasına bir geldim şok oldum, akşam üzeri yine sesi çıkmıyordu bir baktım yatağın üzerine oturmuş dergiyi küçk küçük parçalara ayırmış....

sorma canım bütün gün oyuncak topluyorum dahada çok yırtma sevdasında şu an bugün mesela pasta defterimi almış her sayfasını koparmış bende mytfağı temizliyordum sesi çıkmayınca odasına bir geldim şok oldum, akşam üzeri yine sesi çıkmıyordu bir baktım yatağın üzerine oturmuş dergiyi küçk küçük parçalara ayırmış....

Ay canım benim..:)
biz artık makasla kesiyoruz.:) Çok hoşuna gidiyor, ona makas aldım gazete,ablasının dolmuş defterlerini kesiyor hergün belli zamanda..:)
Birde o kadar minik yapıyorki toplaması zor oluyor.:)

Ay canım benim..:)
biz artık makasla kesiyoruz.:) Çok hoşuna gidiyor, ona makas aldım gazete,ablasının dolmuş defterlerini kesiyor hergün belli zamanda..:)
Birde o kadar minik yapıyorki toplaması zor oluyor.:)

barış büyüdü abi oldu artık mşallah , ben versem benimkide bayılır ama keser diye bir tarafını vermiyorum

Kızlarrrrrrrrrrr hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Tüm Sevdikleriniz ve ailenizle nice sağlıklı, huzurlu ve hızlı çalışan metabolizmalı nice Bayramlar diliyorum hepimize :KK34:

Benim şükürmü diyeyim yoksa maalesef mi diyeyim hiç biri tatlı yapmaz. Bir şeker yada çikoleta bulursan ne mutlu sana. Tembel benim cevremdekiler tembel :KK60: açsana şüle bir tepsi baklavada bende direneyim yememek için hatta yemeyeyimde kendimle gurur duyayım :KK60::KK60::KK60:
Zaten bu bayram akrabalardan kimsede kalmadı hepsi tatilde birtek küçük görümcem ( onunlada ancak iki cümlemiz var her bayram oda hoşgeldin iyi bayramlar diye ) bider KV. Kahvaltıdan sonra yine hastanedeyiz sonra bir tek eşimin anannesine gidicez ondan sonra bizim için bayram bitiyor bu sene :KK58: Bırakın kızım okadar heveslendi ilk iki gün için kiyafet aldırdı bayramlık ama şimdi giymesemde olur nasılsa kimse yok diyor. Daha doğrusu bir elbisesi var ip kollu eeee cadıda yaşından büyük gösterdiği için tam genç kız gibi oluyor ve Kp zaten sinir oluyor kolsuz bile giymesine birde ip kollu giyerse kız artık kp kesin fenalaşır. Babamızda bu bayram bayramlıklara bile gerek yokta ama işte en azından düzgün bişey giyde dedesini umursamıyor süslenmiş demesinmiş. Tamam doğru sayılır ama çocuk o daha o yüzden ben izin verdim eşimide ikna ederim nasılsa :122: :122: :122:

barış büyüdü abi oldu artık mşallah , ben versem benimkide bayılır ama keser diye bir tarafını vermiyorum

Tabii doğru söylüyosun biz büyüdük artık..
birde aklında bulunsun ilerde alırsan eğer makas,kırtasiyede tamamen plastik makaslar var..
Daha az tehlikeli.:)

benim kızlar da gazeteleri dergileri minik minik keserlerdi demek belli bir dönemde her çocuk yapıyor
herkese iyi geceler güzeller bayram sabahı görüşürüz inşallah:KK54::KK54::KK54:

herkese iyi bayramlar.çocuklardan fırsat buldukça girip biriken yazıları okuyorum.epey bir hastası olan arkadaşımız var.hepsine Allah kolaylık,sabır ihsan eylesin.bunlarda unutulur gider inşallah.

sahura alışmışım uykum kaçtı
size güzel bir bayram mesajı oluşturayım dedim ama tam beceremedim

Eklentiler

• $311838_10150299536264382_107250494381_7825631_8135469_s.jpg
    $311838_10150299536264382_107250494381_7825631_8135469_s.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
X