Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PErdeler batıyordur tabii..
İzin verme evde içmesine..:)
Banucuklar ikinizin hastalarina da acil sifalar dilerim.
Totnton, cok uzucu, hemen yeni bir hayvancik al kendine, yoksa omur boyu alamazsin, basima geldi.
Dalokim, tatil bitiyo desene... Valla bizde okul telaslari basladi bile. Haftaya 3 gun ayri kayit vd oryantasyonlar var.. Kizimin butunlemesi 12 sinde, onun icin son hafta 2-3 defa hocaya gotur em. Bu hFta son relax haftamiz ...
Uc numara emekliyor artik bayagi bAyagi.
Bugun Belgrad ormanina gittik. 7 yildir gitmemisiz, bir ara her hafta sonu esimle kosmaya!!!!! Evet yanlis duymadiniz korsmaya giderdik. Evliligimin ilk yillarinda, 56 kilo iken...
Simdi uc tane cocukla bambaska geldi... Yine de guzeldi. Olabilecek hersey oldu, cocuklarin ikisi de kaka yapti. Ortanca kaydirakli biseyden nerdeyse dusuyordu, asili kaldi biryere.. Tam Turk isi, kaydiragin ortasi delikmis, cocuk koala gibi sarilip kalmis, ne kadar durduysa, ben farkedip yanina kosunca orum bugün gittim tavşanlara bakmaya sanki pamukcanıma ihanet edecekmişim gibi geliyor aglamaya basladi. Beni gorunce kendini birakti yani... Orda da gerZek bir kadin aval aval bakiyor cocuga....
Neyse, arada sirada gidicez ..
tontoncan çok üzücü yaşadığın bizim de 3 tane muhabbetimiz öldü gerçekten çok üzülüyor insan canım
şu an sultan papağan ve japon balıklarımız var ama balıklar ölünce de ben çok etkileniyorum inan
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm. Eşim bu saate kadar hastanedeydi ama maalesef haberler pek iç açıcı değil. Onunda morali sıfır tabiki doğal olarak ama bir ara bana öyle bir şey teklif ettiki kullaklarıma inanamadım.
Babasına daha rahat yardımcı olabilmek adına annemlerin eve taşınalım bir müddet diyor. Biz zaten kırk yılın başı bile zor iki saat bir arada duruyoruz kVle değil aynı evde yaşamak. Hani onun mantığı babam allah gecinden versin ölene kadar orada kalalım diyor ama onunda zamanını allah bilir. Üstelik ben iki çocukla nasıl sığarım onların evine koltuk tepelerinde üstelik KVle hiç anlaşamazken. Sen gelmezsende ben gider kalırım gece orada dedi ama işte oda nereye kadar. Hayır bide uzak otursa içim yanmayacak yan apartman sonuçta. Gündüz içinde annesi uğraşamayacağı için kadın tutalım diye tuturdu bende kızdım karısı ve çocukları dururken utanmayacakmısınız kadın tutmaya diye. Bana tamam zamanında çok kötülüğü oldu ama ben bakarım lanet olsun dedim sonunda çünkü hazmedemiyorum bir kadın nasıl kendisine 40 seneden fazla bakan bir adamı sırf elden ayaktan düştü diye bakmaktan tiksinir. Düşündükçe bile kadını gırtlaklayasım geliyor
Onun haricinde de 3 kardeşler ama bir tanesi ne bulaşır ne kokar, diyelim kadın tutuldu neyle ödeyeceksiniz iki kardeş onun parasını dedim bu seferde para benim param sen kafanı yorma dedi iyice şalterlerim attı; iyi o zaman bundan sonra af edersiniz ama totoşun sıkıştığında bana yapışma ananlardan borç alalım diye diyiverdim sinirle
Offf yaa umarım bir an önce düzgün bir çare buluruz yoksa her iki seçenektede olan bize olucak çünkü anasının umuru değil ben tek bakamam uğraşamam diyor başka bişey demiyor kadın. Bu yüzdende eşimle aramız açılsında istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa kızlar.
Sizinde başınızı şişirdim ama ne yapim kimseye cevremde derdimi güvenipte anlatamıyorum ki. Ne olur kusurum bakmayın ama dolmuştum ve birine anlatmasam çatlardım herhalde.
gulmacım,
iyi tatiller..yolculuk nire.?
saol cnm bu aradaa
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm. Eşim bu saate kadar hastanedeydi ama maalesef haberler pek iç açıcı değil. Onunda morali sıfır tabiki doğal olarak ama bir ara bana öyle bir şey teklif ettiki kullaklarıma inanamadım.
Babasına daha rahat yardımcı olabilmek adına annemlerin eve taşınalım bir müddet diyor. Biz zaten kırk yılın başı bile zor iki saat bir arada duruyoruz kVle değil aynı evde yaşamak. Hani onun mantığı babam allah gecinden versin ölene kadar orada kalalım diyor ama onunda zamanını allah bilir. Üstelik ben iki çocukla nasıl sığarım onların evine koltuk tepelerinde üstelik KVle hiç anlaşamazken. Sen gelmezsende ben gider kalırım gece orada dedi ama işte oda nereye kadar. Hayır bide uzak otursa içim yanmayacak yan apartman sonuçta. Gündüz içinde annesi uğraşamayacağı için kadın tutalım diye tuturdu bende kızdım karısı ve çocukları dururken utanmayacakmısınız kadın tutmaya diye. Bana tamam zamanında çok kötülüğü oldu ama ben bakarım lanet olsun dedim sonunda çünkü hazmedemiyorum bir kadın nasıl kendisine 40 seneden fazla bakan bir adamı sırf elden ayaktan düştü diye bakmaktan tiksinir. Düşündükçe bile kadını gırtlaklayasım geliyor
Onun haricinde de 3 kardeşler ama bir tanesi ne bulaşır ne kokar, diyelim kadın tutuldu neyle ödeyeceksiniz iki kardeş onun parasını dedim bu seferde para benim param sen kafanı yorma dedi iyice şalterlerim attı; iyi o zaman bundan sonra af edersiniz ama totoşun sıkıştığında bana yapışma ananlardan borç alalım diye diyiverdim sinirle
Offf yaa umarım bir an önce düzgün bir çare buluruz yoksa her iki seçenektede olan bize olucak çünkü anasının umuru değil ben tek bakamam uğraşamam diyor başka bişey demiyor kadın. Bu yüzdende eşimle aramız açılsında istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yaa kızlar.
Sizinde başınızı şişirdim ama ne yapim kimseye cevremde derdimi güvenipte anlatamıyorum ki. Ne olur kusurum bakmayın ama dolmuştum ve birine anlatmasam çatlardım herhalde.
nursena hoşgeldin canım biz unutmadık seni merak etme ama sen bu diyarları terk eylediin...bir daha gitmek yoook...........slm herkeze iyi bayramlar
inşallah bayramdan sonra bende gelicem yeniden aranıza eskilerden kalan varsa hatırlar beni inşallah kalmamıştır hepsi 60 kilo olup sahillerde geziyolardır bikinilerle umarım:82:
benim gibi iradesizlerde dön dön aynı yer
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
Banucugum,
Kadini tutsunlar birak bence.aski takdirde senin hayatin cok zorlasicak. Ayrica karsi cikarsan kotu olursun. birak istiyorsa once kendisi aksamlari gidip kalsin, uc gun sonra tipis tipis gelecektir. O da duzenini arayacak. Kadin tutsunlar, kadinin da derdi oliyor, birakip gidiyor, kv ile kavga edecek, birak onunla da onlar ugrassin. Sen, kocan ne dusunduyse " tamam hayatim" de, bir dednesin. Bir serencan, bin nasihatten iyidir sonucta...
Cok gecmis olsun bu arada, sen de gunduzleri firsat buldukca gider elinden geleni yaparsin, vicdanin rahat olur. Bak sana ne anlatacagim.
Biz esimle 5 sene ciktik, evlenmemize ailesi ozel bir sebeple karsi cikiyordu, benle tanismayi bile istemediler yillarca. Sonucta biz evlenirken, esim ailesine 15 gun evel soyledi. Cogu akrabasi gelmedi, dedesi dahil.
Dede bizimle evlendikten sonra da 1 yil kadar gorusmedi. Sonradan da beni bayagi sevdi ama. Neyse biz 4 yillik evliyken 91 yasinda hastaneye yatti, olum dosegindeydi, cok ziyaretine gittim esimle beraber. Olmeden bir kacgun evel elimi tutmak istedi. Konusamiyordu ama gozlerime oyle bir bakip agladi ki.. Sanki hersey icin hellallesmek istedi...