- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLARRRRRRRR ben geldimmmmmm
Umarım topikdeki herkes çok iyidir. Ben pek iyi olduğumu söyleyemem canım çok sıkkın. Kaç gündür hep Annemler gidince şöyle rahat olucam böyle rahat olucam falan diyordum ama sabah onları uğurlayınca kötü oldum doğal olarak. Birde KP iki gündür çok kötü, adam resmen eridi bitti. Zaten rahatsızdı uzun zamandır ama artık iyice kötüye gidiyor. Ara ara şuuru bile gidiyor. Cuma günü tutturdu sabah senle nette görüştük sonra sen eve geldin ve bana bir ilaç verdin neydi o diye. Ya baba sana ilaç vermedim ben gelmedimki sabah diyorum yok sana bana ilaç verdin diye tutturdu ona geçmişte okadar çok kızdığım halde şu an okadar üzülüyorum ki elimden bişeyde gelmiyor. Eşimde kendini çok kötü hissediyor doğal olarak. Babası resmen gözümüzün önünde eriyor ve o hiç bir şey yapamiyor diye sinir küpü olarak dolaşıyor. Dün gece resmen küçük bir çocuk gibi hüngür hüngür ağladı
Ona elimden geldiğince destek olmaya calışıyorum ama sonuçta babası. İki gündür zaten kötüydü bu sabah sonunda hastaneye yatırdık bakalım yarın doktorlar muayene ettiklerinde ne diyecekler yani yapılacak birşeyin olmadığını biliyoruz ama işte allahtan ümit kesilmez.
Tabi bukadar yoğunluk ve sorun arasında kilo bildiriminide yapamadım doğal olarak. Pek bir önemi yok şu an benim için ama yinede biraz evvel tartıldım ve 600 gr vermişim yani 118.5 spor yapamadığım halde. İnşallah kayınpeder kendini biraz toparlarda bizde biraz rahatlarız. Şimdi o hastanedeyken benim yok spor yapcam yok diyetime uymam lazım yok işim gücüm var deme şansım yok daha doğrusu kendime yakıştıramam ona destek olmak varken bahanelerin arkadasına sığınıp kaçmayı.
Umarım tüm hastalara rabbim en kısa zamanda şifa verir. Ailenin en büyük KPnin halasının ( kendisi 92 yaşında ) her zaman dediği gibi rabbim yatırıpda senelerce süründürmesin yaşayacaksak sağlıklı yaşayalım. Sürüneceksemde en geç 3.cü gün canımı alsın diye dua eder kadıncağız her zaman.
Allah kimseyi hastalıkla sınamasın ...... Aminnnnnn
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım cumartesi benim ve ailem için çok zor birgündü.Cuma akşam Annem rahatsızlandı cerrahpaşaya gittik tahliller tetkikler apandisit dendi cumartesi günü 13.30 ameliyata aldılar dört buçuk saat sürdü hiç bir bilgi vermeden en son ben ağlamaktan fenalaşınca bir dr çıktı apandisit patlamış ondan nsebeb Allahtan çıktı tabi dr komplikasyon olabilir dedi şimdi iyi birtek iltihap oranı yüksekmiş şansa bayrama geldik 48 saat hiç uyumadım bugün eve geldim biraz uyuyup tekrar gidicem işnşallah hiçbir sorun olmaz.
Aynı gün kardeşim doğum yaptı yanına gidemedim onunda bebeişi şu anda yoğun bakımda onunlada çok zor saatler yaşadık bugün biraz daha iyiymiş ama hala yoğunbakımda kalıcakmış çok zor bir 48 saat yaşadık inşallah annemde bebekte sağlıkla evlerine gelirler lütfen hepiniz bizim için dua edin.
3meleğim cnm sen kendin bir grupsun bacım geldin geleli topiğe 2şer 3 er ki maşallahh veriyorsun kilolaları anammm ne ramazan ne 3 çocuk dinlemiyorsun genelimiz yerinde sayarken bile sen 2 3 kilo vererek bütün listeleri salladın maşallah daha grup diyoooon bacımm
Bir arkaşımı gördüm geçenlerde ve kendisi tam 17 kilo vermiş. Ve ne diyim..... biraz kıskandım....Kendisi de harika görünüyor..... Kilo verdirme konusunda uzman bir hipnoterapiste gitmiş ve hiç diyet yapmadan fazlalıklar sanki üzerinden akmış..... Vallaha öyle bir anlattı ki , ben de gitmeye karar verdim.... .. Bu hafta randevum var. Çok heyecanlıyım....... Gelişmelerden haberdar edeceğim......
benım bı arkadasım var kendısı bayramda memlekete gıdıcek ve yaklasık 20 gun sonra oda aramıza gelıcek sızde uygun görürsenız davet ettım. neyse kendısı sıgarayı terapi ile bıraktı mart ayında bırlıkte bıraktık ama ben gerı basladım kendısı hala ıcmıyo. terapı ıle kılo verme seanslarındanda bahsetmıstı bana işe yararmı bılmeıyorum ama beyni şartlandırma konusunda faydalıl olacagına inanalardanım
Nasıl bişr sektör oldu böyle...
bir yandan şişirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.büyük küçük herkesi..
Diğer yandan zırt zayıflama,vırt zayıflama tekniklerini çıkarıp,ondanda para basıyorlar..
Ne yaman çelişki bu böyle annem..:))
Bugün gazetede çinden gelen sahte zayıflama hapları toplatılmış..
NAsııl kötü çuval içinde, bir yığın..
MErdiven altı denilen yerlerde paketlenip bizlere satışa sunuluyor..
beyzuş abla gidince bizim gececi takım da dağılmış anlaşılan
sizler nasılsınız kızlar ben bugun yedıklerımı yazayım size..
sabah 1 haşlanmıs yumurta 1 dılım ekmek 1 tatlı kasıgı reçel. okdar..
arada malesef 1 tane eti puf
öglen yok..
ögleden sorna acıktım bıraz taze fasulye vardı onu yedım..
aksam 1 tabak tavuklu pataes. 1 baget yedim tabı.. 3 yemek kasıgı pılav. 1 dılım k. ekmek
1 orta kahve.
su anda 1 fincan tek şekerli cayımı içiyorum
sahıı kızz nerde beyzuss ben kacırdım anlasılann
banucuklarr ikinizede geçmişş olsunn rabbım derman şifa versınn inşş.
duş aldım cıktımm öncesinde de tartıldımm tabii gördümm rakamm birazz fena ama o kada cok toktum kııı umursamadımm inş.. bayramdan sonraa aynı dönerımm evımee
yarın sabah 9-10 gibi yola cıkıyoruzz
canlarımm hepinizinn bayramı mübarek olsunn inş...
kalkayım da valızz hazırlayayımmm 2 saatte ancaa toplarıımm giderken bi dert gelirken bidertt
ya bir şeyidee söylemeden geçemeyeceğimm çok uzun zamandır kendıme bır sey almadımm bu gun son dakka gideyımm bişeyler bakayımm kendıme dedımm nerden dedımm sonuçç yinee hüsraannsatıcı kız daha denemeden abla bu sana olmaz ya dedı zatenn denemek falan yok yanı neyse benım hayleer başka bahara kaldı yıne kurban bayramında görsunler bakalımm nasıl oluyormuş
Bugün daha yeni oturuyorum diyebilirim..Birde yemekte oturdum..:)
temizliğe başladım..Çok azı kaldı,gerisi yarın bitiyor..
Camlar hep açık olunca acaip toz oluyor..perdeler falan leş gibiydi..
Bugün daha yeni oturuyorum diyebilirim..Birde yemekte oturdum..:)
temizliğe başladım..Çok azı kaldı,gerisi yarın bitiyor..
Camlar hep açık olunca acaip toz oluyor..perdeler falan leş gibiydi..
gulmacım,
iyi tatiller..yolculuk nire.?
eti pufu bende severim..
aynen tatlım ya 2 gunde batıyo ev toz içinde. yaz olunca böyle maalesef. bıde benım eşim gibi fosur fosur sigara içen bırı varsa evde off offf
Banucuklar ikinizin hastalarina da acil sifalar dilerim.
Totnton, cok uzucu, hemen yeni bir hayvancik al kendine, yoksa omur boyu alamazsin, basima geldi.
Dalokim, tatil bitiyo desene... Valla bizde okul telaslari basladi bile. Haftaya 3 gun ayri kayit vd oryantasyonlar var.. Kizimin butunlemesi 12 sinde, onun icin son hafta 2-3 defa hocaya gotur em. Bu hFta son relax haftamiz ...
Uc numara emekliyor artik bayagi bAyagi.
Bugun Belgrad ormanina gittik. 7 yildir gitmemisiz, bir ara her hafta sonu esimle kosmaya!!!!! Evet yanlis duymadiniz korsmaya giderdik. Evliligimin ilk yillarinda, 56 kilo iken...
Simdi uc tane cocukla bambaska geldi... Yine de guzeldi. Olabilecek hersey oldu, cocuklarin ikisi de kaka yapti. Ortanca kaydirakli biseyden nerdeyse dusuyordu, asili kaldi biryere.. Tam Turk isi, kaydiragin ortasi delikmis, cocuk koala gibi sarilip kalmis, ne kadar durduysa, ben farkedip yanina kosunca aglamaya basladi. Beni gorunce kendini birakti yani... Orda da gerZek bir kadin aval aval bakiyor cocuga....
Neyse, arada sirada gidicez ..