Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok beya pişman olmaa ara ögünde ekmek yeme yada yarın sabah iki yerine bir yersin nasılsa şimdi ögrenmiş oldun iki tostun sana fazla geldigini dimi .. yemesende gözün onda kalacaktı yıpratma moralini

doğru çitol... ben çok fazla gelemiyorum evde işler var malum.. ama ara ara gelip yediklerimi kilomu falan yazarım...

günaydinn

ixsir resimleri göremedim sildin sanirim. daha olmadi edite gir yazdigin bütün mesaji sil.

günaydın herkese ....

citolcüm.allah hepimizi güldürsün canım inşallah..bende çok güldüm yazdıktan sora...

yüzünüzü niye koymuyonus gicik oldumÇok üzgünüm çoook

cimcime gaz verme citole :)) citol gayet te gösteriyon canimm :))
sakin gaza gelip kacamaklar yapma..

kızlar tünaydın herkeseeeee

çitolll gerçektende kilonu göstermiyosun boyun kaç senin? ama vücudunda sarkma olmaması sanırım senin için büyük şans ve bişeyi dikkat ettim üstten incesin göğüs ve mideye kilona göre ince hatta tahmin ediyorum yüzünde küçücüktür:):) benimde aynı sayılır şu kalçalarımla basenimi bi eritsemmm mide gidio ama bunlar kalıyo

hüzünüm sende harika duruyosun yüzünüzü göremiyoruz ama olsun kızlar abartılı durmuyoruzzzz
ama daha güzel olcazzz:):) bu arada dün ben 200 gram fazla çıktım tartıda sinirim altüst oldu spor yaparken abartmışım sanırım akşam yataktan kalkamadım

ewet kızlar basen kalçalar kocaman aslında resimdede pek kibar çıkmışımmsüprizzzzz ama inanın beni gören insnalrr selam bile vermeden ne kadart kilolu oldugumu sölüyo üstünede ekliyoo "ayy ne de küçük yüzü var güzelmiştee yazıkkk " amann bak gene aklıma geldii benneyaptımki ama şimdide çocuklara kıyma kavurdum iki dilim kepekli ekmekle yedim bende işlerim var halledim pek bi mıy mıyım bugun
boyun 1.59 cnm

Son düzenleme:
yüzünüzü niye koymuyonus gicik oldumÇok üzgünüm çoook

cimcime gaz verme citole :)) citol gayet te gösteriyon canimm :))
sakin gaza gelip kacamaklar yapma..

ewet cnm ya inan çok gösteriyorum ama en azından çevremdeki insanlar 95 falansındır diyolar asla 110 kilo olacagımı tahmin bile edemezlerr bu ara aramızda kalsın birtek burdakiler biliyo kilomu başka kimse bilmiyo( eşim hariç) bu ara cnm artık kaçamak yok hafta sonu iyi dopinkledim zaten

yüzümü koymayışım nedeni cnm bizim aile kızar öle şeylere sorun olsun istemiyorum ondan dolayı

citol yeniden aramızda olmam çok güzel.Bunu söylemek için geç kaldım ama hafta sonu pc eşime ait.Şimdi okudum kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza

bu gün sabah çok işim vardı bişeyler yiyemedim ne yazıkki.

öğlen de 1 bardak cola içtim yaanına çeyrek ekmek tost. bir tas da irmik helvası yedim şimdide biberiye çayımı içicem..

bu hafta 1,8 kg vermemin sevinciyle
öglen kizarmis patates ve mc donaldstan nuggets yedim :)) kactane hatirlamiorum .. ama migdem agrio :)))

bu hafta 1,8 kg vermemin sevinciyle
öglen kizarmis patates ve mc donaldstan nuggets yedim :)) kactane hatirlamiorum .. ama migdem agrio :)))

yaaaasenağlama ben mc donaldsin önünden bile gecemiyorum, sen gidip benim en sevdigim sey yiyosunklava: ya kizlaar dikkat ettim de su iki haftadir aranizda kaciran cok var ben okadar dikkat ettigim halde cok cok az vermisim yaa:çok üzgünüm:

kızlar canım acaip kebap istiyo daha hiç bişey yemedeim kahvaltıda yapmadım:S
yesemmi acaba akşamda yoğurtla geçiştirsem daha hiç kaçamak yapmadık 2 aydır cvp bekliyorummmm kararsız kaldım

secilcim.. bence onun yerine döner ye ama pidelerini diil.sadece etini..geçenlerde benimde canım istemişti öyle yaptım..hem nefsim köreldi..hemde vicdan yapmadım..doktor söylemişti banada

Son düzenleme:

verirsin canım sende üzülme...yavaş yavaş olsun ne farkeder ..cumaya bakalım ne kadar vermiş olucan

kızlar canım acaip kebap istiyo daha hiç bişey yemedeim kahvaltıda yapmadım:S
yesemmi acaba akşamda yoğurtla geçiştirsem daha hiç kaçamak yapmadık 2 aydır cvp bekliyorummmm kararsız kaldım
bence sabahtan beri hiç bişey yemeyişin ne kadar yanlışşşşşş
kebab konusunda ise bence tek söle ve söylerken lokantaya deki içine ekmegi ssadece bir parça koysunlar ) yoksa hepsini götürebilirsin löp löp garantiiikaydirigubbakcemile3

merhaba... ben öğlende buharda havuç pişirdim kendime yağsız sarımsakklı yoğurtlu onu yedim şimdi de limonlu form bisküvimi yiyorum ve kahvemi içiyorum

merhaba... ben öğlende buharda havuç pişirdim kendime yağsız sarımsakklı yoğurtlu onu yedim şimdi de limonlu form bisküvimi yiyorum ve kahvemi içiyorum

afiyet olsun canım..

bende şimdi öğlen yemeğimi yiyorum..sabah biraz geç kalktığım için saatlerin azıcık sarktı bugün..2 kaşık pilav ve yanında dün yaptığım yağsız et yemeğinde 2 kasık..1/ kasede yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…