Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben evde tekken bişey yemek istemiyo cnm:KK43::KK43::KK43: halada yemedim yanlış olduğunu biliyorum hala kararsızım istesemmi istemesem mi die:):) ama biraz hasta gibiyim kırıklık var üzerimde cnm sabah bişey yemek istemedi :KK43::KK43::KK43:

yanlış yanlış yanlış biliyorummm:KK43::KK43::KK43:

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:……100,1

herbal:…………89,8

BUSE26:………86

citol:……………110,2

bebelerim:………106

rubi:…………….96

xhüzünx:………..117,5

ixir:........................88

secil00:…………..105,7

askito:……………76,9

zanzu02:…………94

birseda34:………..94,4

cedric:………………109,4

sütlükahve:…………96,5

elif80:…………108

duganelif:…….90

arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim? sanırım 107 kilo felanım. yarın sabah aç karna tartılırım ve net kilomu söylerim. ne yapmam gerekiyor?

azra sıla hoşgeldin aramıza...biz cumadan cumaya tartılıyoruz canım...bu haftaki yarışma kapandı...cuma günkü listeye ekledim seni..cuma sabahı kilonu söylersen sevinirim...cumaya kadar da bizimle paylaşımda bulun mutlaka...o zamana kadar da belki verirsin kilo...tekrar hoışgeldina.s.

merhaba arkadaslar,

hafta sonu cok yogun kosusturma gecti. hic yazamadim. ara ara mesajlariniza sadece goz atabildim.

off yaa , hafta sonu , hele de misafir gelince diyete uymak cok zor oluyor. kahvalti da bilem pizza yedim ben :çok üzgünüm: 80 lere gorunce tartida simardim galiba. cozuttum anlayacaginiz..
ama insallah bugunden tezi yok, yine toparliycam. cumaya daha vaktimiz var. hihoyyytkaydirigubbakcemile3

hepinize basarili , saglikli bir hafta diliyorum sekerler.. a.s. bu arada cimcimos 16 kisi olmusuz listedee.
cuma yarismasina girsek, listeyi alt ust ederiz gibime geliyo kaydirigubbakcemile3

bana gelince ben resimlerde hep zayif cikiyorum. her 5 kiloda bir resim cektirsem de pek fark gorecegimi sanmiyorum... haa totomun fotosunu cekersem o zaman ancak fark belli olur herhalde.. kaydirigubbakcemile3:roflol: benim vucudum pek sIki degil:çok üzgünüm:, mutlaka spor yapmam lazim..

kiz cimcimos bu arada pek bi fistik hatunmussun sen yaw. sositososito
tas misali hee. :nazar: simdi sana zayiflama boyle de cok guzelmissin diycem ama
zayiflamak saglik acisindan da onemli. tabii.

canım benim sağol..o senin kendi güzelliğin ..bu hafta hedef koydum kendime..98,5 olucam kısmetse...sıkıldım artık..şu 100 kişloyu bi atlattım mı gerisi gelicek:)o zaman daha taş olucam
90 oluncada çekicem resmimi gene koyucam buraya

kızlarrrr slm herkese kebap yemekten vazgeçtim bugün hastayımmmmmmmmm

2 kepçe tarhana çorbası ve kepek ekmeği yedim sporda yapamadım halim yok:S

yatıom kalkıom sersem gibiyim:KK43::KK43:

ahhh bende bi 80senleri görseydim ondan sonra 70leriii sonra 60lari :)))
görürsün güzelim azıcık azim ve iradeyle görürsün.ama hiç acele etme ..sağlık herşeyden önemli çünkü
kızlarrrr slm herkese kebap yemekten vazgeçtim bugün hastayımmmmmmmmm

2 kepçe tarhana çorbası ve kepek ekmeği yedim sporda yapamadım halim yok:S

yatıom kalkıom sersem gibiyim:KK43::KK43:

çok geçmiş olsun ..ayrıca kebap yemediğin içinde kutlarım..ben koca bir tabak haşalnmış yoğurtlu brokoli yedim:)))))

Kızlaaarrr naparsınız be yawwwww? Dün elektrik süpürgemin motoru yandı bozuldu.Ee 10 yıl oldu dahamı bozulmasın demi. Bu sefer vestelden aldım geldim. Sonra eve gelincede kargom gelmiş hani termal sauna şort siparişi vermiştim o ve lut gölü tuzu.Hemen sürdüm lut gölü tuzunu giydim şortumu 30 dk yürüdüm 200 kaloriyi yaktım.30'da mekik çektim.Şort sırılsıklam olmuş,bende. Çok hoşuma gitti en çokda karnımıda sarması. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz faydasını. Sabah 2 dilim kepekli ekmek arası domates peynir. Öğleden sonra 1/2 elma, 2 dilim kepekli ekmek arası 5 ceviz. Akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası ve salata. O kadaraarrrr. ya ben ekmek arası hastasıyım.Yani ekmeği tek tek ısırmayı sevmem arasına bişey koyup yemeyi severim. Onun içinde ne yapasam ekmek arası yapıp yemeye çalışıyorum. İşte böyle kızlar. Bu arada var ya siz hakkaten kaçırıyosunuz ipin ucunu yavv.Yemeyin diyom ödüllendirin sonra kendinizi diyorum yaa. Yapmayın ama biraz iradeli olun yaaa. Herbal'ım sende iyi yemişin valla pizza falan. Sıkın dişiniziiiiiiiiiiii........

Kızlaaarrr naparsınız be yawwwww? Dün elektrik süpürgemin motoru yandı bozuldu.Ee 10 yıl oldu dahamı bozulmasın demi. Bu sefer vestelden aldım geldim. Sonra eve gelincede kargom gelmiş hani termal sauna şort siparişi vermiştim o ve lut gölü tuzu.Hemen sürdüm lut gölü tuzunu giydim şortumu 30 dk yürüdüm 200 kaloriyi yaktım.30'da mekik çektim.Şort sırılsıklam olmuş,bende. Çok hoşuma gitti en çokda karnımıda sarması. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz faydasını. Sabah 2 dilim kepekli ekmek arası domates peynir. Öğleden sonra 1/2 elma, 2 dilim kepekli ekmek arası 5 ceviz. Akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası ve salata. O kadaraarrrr. ya ben ekmek arası hastasıyım.Yani ekmeği tek tek ısırmayı sevmem arasına bişey koyup yemeyi severim. Onun içinde ne yapasam ekmek arası yapıp yemeye çalışıyorum. İşte böyle kızlar. Bu arada var ya siz hakkaten kaçırıyosunuz ipin ucunu yavv.Yemeyin diyom ödüllendirin sonra kendinizi diyorum yaa. Yapmayın ama biraz iradeli olun yaaa. Herbal'ım sende iyi yemişin valla pizza falan. Sıkın dişiniziiiiiiiiiiii........

cnm göbek basen bacak gibi yerlerini ölç yazda bakalım incelme felan ne kadar olcak biliyosun bazen az kilo verilsede santim santimm inceliyosun yaz lütfen bide valla ewet ya ben baya kaçırıyorum kaçırıncada kızcaksınız diye yazamıyom ne yedigimi
aslında bugun de kaçtı sporda yarın söz yapcamm akşam üstü misafirim geldi yoksa yürücektim beyaa

cnm göbek basen bacak gibi yerlerini ölç yazda bakalım incelme felan ne kadar olcak biliyosun bazen az kilo verilsede santim santimm inceliyosun yaz lütfen bide valla ewet ya ben baya kaçırıyorum kaçırıncada kızcaksınız diye yazamıyom ne yedigimi
aslında bugun de kaçtı sporda yarın söz yapcamm akşam üstü misafirim geldi yoksa yürücektim beyaa

Ölçtüm çitolüm bakalım biraz vakit geçsinde tekrar ölçerim. Bu arada yapma öyle kaçamaklar yaaa.Yok sa 1.oldum 5 kilo gitti diyemi seriyosun kendini. Millet yerse yesin yani komşuların arkadaşların ama sonunda alacağın takdiri,şaşkınlığı hayal et.Yeme canım yaaa benim gibi ayda 1 ödüllendir kendini ne istiyosan onu ye ama aralarda yeme.Kızarız tabi yazdıklarını görüyoz yazmadıkların neler acep.Bizim için değil kendin için sık dişini lütfen.

selam arkadaşlar bugün anca bu saate kaldı gelmem.evde yoktum.komşularla çarşı pazar dolaştık.bu sayede yürümüşte oldum.en cokta citolü göremedim ona üzüldüm ben gelene dek silmiş.neyse inşlh citol 5 kg bu hafta verirsin o zaman bidaha gösterirsin resmini......bugün iki öğün yedim yanlış ama öle gerekti..akşam için oglumla kendime(eşim yoktu.pekte sevmezde bunu)yeşil mercimeği haşladım 2 kaşık yağla sogan salca kavurdum,mercimeklere kattım içine arpa şehriye ilave ettim harika oldu.1 kase içtim ekmeksiz.heralde vücudumun demire ihtiyacı var resmen yeşil mercimege aş eriyorum yaw

kizlaar ne yaparsiniz beyaa:CüvCüv:... ben bugün sabah bir kepekli tost ekmegi yedim azcik diyet yag, azcikda recel sürdüm.. öglen iki dilim kepekli citir ekmek üzerine diyet peynir koydum,diyet yogurt yedim 4 kasik... aksam da 6 bucukta salata bolca,birde diyet yemegi yedim iki saat sonra bir dilim elma yedim, simdi kahve iciyorum... ama acikiyorum sanki midem kiyiliyocokacimcoook

X