- 14 Mayıs 2008
- 1.371
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru diyosun şekercim
kiz cimcimos bu arada pek bi fistik hatunmussun sen yaw. sositososito
tas misali hee. simdi sana zayiflama boyle de cok guzelmissin diycem ama
zayiflamak saglik acisindan da onemli. tabii.
görürsün güzelim azıcık azim ve iradeyle görürsün.ama hiç acele etme ..sağlık herşeyden önemli çünküahhh bende bi 80senleri görseydim ondan sonra 70leriii sonra 60lari :)))
kızlarrrr slm herkese kebap yemekten vazgeçtim bugün hastayımmmmmmmmm
2 kepçe tarhana çorbası ve kepek ekmeği yedim sporda yapamadım halim yok:S
yatıom kalkıom sersem gibiyim
ahhh bende bi 80senleri görseydim ondan sonra 70leriii sonra 60lari :)))
Kızlaaarrr naparsınız be yawwwww? Dün elektrik süpürgemin motoru yandı bozuldu.Ee 10 yıl oldu dahamı bozulmasın demi. Bu sefer vestelden aldım geldim. Sonra eve gelincede kargom gelmiş hani termal sauna şort siparişi vermiştim o ve lut gölü tuzu.Hemen sürdüm lut gölü tuzunu giydim şortumu 30 dk yürüdüm 200 kaloriyi yaktım.30'da mekik çektim.Şort sırılsıklam olmuş,bende. Çok hoşuma gitti en çokda karnımıda sarması. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz faydasını. Sabah 2 dilim kepekli ekmek arası domates peynir. Öğleden sonra 1/2 elma, 2 dilim kepekli ekmek arası 5 ceviz. Akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası ve salata. O kadaraarrrr. ya ben ekmek arası hastasıyım.Yani ekmeği tek tek ısırmayı sevmem arasına bişey koyup yemeyi severim. Onun içinde ne yapasam ekmek arası yapıp yemeye çalışıyorum. İşte böyle kızlar. Bu arada var ya siz hakkaten kaçırıyosunuz ipin ucunu yavv.Yemeyin diyom ödüllendirin sonra kendinizi diyorum yaa. Yapmayın ama biraz iradeli olun yaaa. Herbal'ım sende iyi yemişin valla pizza falan. Sıkın dişiniziiiiiiiiiiii........
cnm göbek basen bacak gibi yerlerini ölç yazda bakalım incelme felan ne kadar olcak biliyosun bazen az kilo verilsede santim santimm inceliyosun yaz lütfen bide valla ewet ya ben baya kaçırıyorum kaçırıncada kızcaksınız diye yazamıyom ne yedigimi
aslında bugun de kaçtı sporda yarın söz yapcamm akşam üstü misafirim geldi yoksa yürücektim beyaa