Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ixircim eğer benim resimlerin olduğu msjı silersen sevinirim canım..ben silicektim resimleri çünkü...şimdiden sağol bitanem..

cimcime kız yolacam saçınızı bana yardım etmediniz.o fotoğraf ne zamanki halinin fotoğrafı.Sen iysin be kilolu ama orantılı çok düzgün kilo yakışmış yani.fıstık gibi yaniiiii:nazar: ixir benim için koydu kızım onları göreyim diye açamadım sizin fotoların olduğu sayfaları sabahtan beri yırtıyom bir tarafımı sesimi duyan yok.siler bacım siler gördüm artık

cimcime kız yolacam saçınızı bana yardım etmediniz.o fotoğraf ne zamanki halinin fotoğrafı.Sen iysin be kilolu ama orantılı çok düzgün kilo yakışmış yani.fıstık gibi yaniiiii:nazar: ixir benim için koydum kızım onları göreyim diye açamadım sizin fotoların olduğu sayfaları sabahtan beri yırtıyom bir tarafımı sesimi duyan yok.siler bacım siler gördüm artık

canım ne desen haklısın valla.ama regl oldum çok ağrım vardı yatıyorum akşamdan beri giremedim..resimler temmuz başında çekildi şekerim...güselim demiii:)))))))))))))))şaka bi yana ne olursa olsun vermem lazım kiloları...şimdi kötü durmuyoda hamile kalınca bi düşünsene...

Yok valla ben çok beğendim güzelsin kızım çokda uğraşma, doğumdan sonra tekrar uğraşacan zaten ayartmayayımda seni :tomato:

şimdi uğraşayım da doğumdan sora gene gelirim buralara ne yapayım..o zamana çok işim kalmasın...

geldim fıstıkım, bizim takıma giderken yolum düştü :). resimlerinize baktım. valla hepiniz boylu poslu endamlısınız. eh biraz fazlalık var ona bişi diyemeyiz de. onlar da gidecek. burda o kadar sıkı bir azim var ki :). arada bu konuyu okuyup azim depolamam lazım anlaşılan :).. ha bu arada bir not. hani "tık" yok demişsiniz ya arkadaşlar. spor niyetine tık yapmaya çalışın aklınızda bulunsun. Bir ateşli öpücüğün kaç kalori yaktığını biliyor musunuz :))))). gerisini siz düşünün gari :)))).

geldim fıstıkım, bizim takıma giderken yolum düştü :). resimlerinize baktım. valla hepiniz boylu poslu endamlısınız. eh biraz fazlalık var ona bişi diyemeyiz de. onlar da gidecek. burda o kadar sıkı bir azim var ki :). arada bu konuyu okuyup azim depolamam lazım anlaşılan :).. ha bu arada bir not. hani "tık" yok demişsiniz ya arkadaşlar. spor niyetine tık yapmaya çalışın aklınızda bulunsun. Bir ateşli öpücüğün kaç kalori yaktığını biliyor musunuz :))))). gerisini siz düşünün gari :)))).

sağol canım herzaman bekleriz..valla ii fikir..hasta olmasam bi koşu tıklar gelirdim bak...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaşikito nası silcem bu resimleri yaa tarif et
alıntı yaptım ama silmeyi bilmiyorum

cimcimecim ve secilcim ftlrınızı alıntı yaptım ama soradan geldi aklıma alıntı yapmayın yazdığıfakanız.kusura bakmayın.hemşom bas bas bagırırken yardım etmemek olmazdı topragım o benim napiim.neyseki silmeyi başardım.çünkü pek iyi degilim bahsettigim gibi cizelge bile yapamadım daha:KK43:((

aslında iyi fikirr ewett spor niyetine ya allahh kaydirigubbakcemile3

bu da benim dün çektim .. aslında fazlada kilolu durmuyorum bee .. işte ben bu yüzden bu kadar kilo aldım hep kendimi begenmişimdirr sengözlerimebaksanab

herkese günaydın arkadaşlar. herbirinizi ayrı ayrı öpüyrum valla. hepiniz gerçekten çok güzelsiniz.. bayıldım.

zaten sana kilo çok yakışıyo.. sen zaten çok güzelsin... vb ler yüzünden bu hallere gelmedik mi? :))

ben yine hafta sonu takılamadım tabi. sabah işe geldim hemen bütün sayfaları okudum. vcan sıkıcı konuları hiç açmıyorum

ama lütfen hiçbirimiz buradan kaçmayalım. eğer üstüne kilo bile alsak yüzleşelim ve burada paylaşalım çünkü burda birbirimizden utanmamız gerekir değilmi?

ben de bu hafta daha fazla paylaşımda bulunmaya çalışacağım..

ayrıca 2 gündür tartılmıyorum çünkü bir karın ağrısıdır ki sormayın gitsin regl oldum olacam. inşallah cumaya kadar geçer biter de bende kilo almış çıkmam..

günaydın herkese... bu sabah tartıldım ve 93,5 çıktım o yüzden çok mutluyum ama bu 3 kiloda reglimin bitmesininde etkisi var tabii...

bu sabah yuvrlak tost ekmeklerinden domatesli kaşarlı 2 tane tost yedim.. fazla yedim gibi geliyo ama benim 4 yaşındaki kızım bile 1 tane yiyor ya... keşke 2 tane yemeseydim :çok üzgünüm:

oo süper sütlü hakve bende sabah tartıldım ve 200 grm fazla çıktım 2 gündr ben ayarlarımla iyi oynadım ama fazla gelirim diye korkuyodum şükür bunada razı oldum artık bana hafta içi kaçamak yasakk

X