Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar saat 11 bucukta mirmirmirmir kahvaltimi yaptim yine ayni seyleri yedim .... simdi bir kase yogurt yedim aksama da cornflakes yemeyi düsünüyorum ama bilmiyorum belki dünden kalan sebze yemegini yerim yaninda salata bukadar...süprizzzzz

bence sebze yemeğini ye güzelim.akşam için daha sağlıklı olur

bence sebze yemeğini ye güzelim.akşam için daha sağlıklı olur

öylemi fisfisfis ben hafif olur diye sey ettimdi diyet cornflakes diye... neyse ben yemegimi yiyim ozaman cok saolun arkadaslar yok böyle güzel bir gurup yaakaydirigubbakcemile5 hepinizi cook seviyorum benn:1hug:

yoyoyyy resimler onmuşş aşkite senin fazlalıgın yok beya bence iyisinn azcık bel çevrende var orayıda cimlastikle hallede bilirsin bence

canim o belim yok aslinda :)) pantolon kizligimdan kalma diye özenip giydim alttan bastiriyo SIKIO ondan cikmis .. o halimden 2 kilo daha eksik simdi hic kalmadi belim sükür.ta$an bisi yok hihoyyyt

kizlar hepinizin yüzü cok güzel kilolari verince cookk güzel olucaksiniz.
ainen devammm

hüzün keske sende yüzünü koysaydin sarisin bombam ..sengözlerimebaksanab

sabah tavuk gögüsü yumurta kasar havuc ve marul lu salata yedim.

simdilik bu kadar.

offf kızlar iyi akşamlar önceliklee .. az önce girdik ewee ben azcık sapıttım heraldee aslında eskiden yedigim gibi göplettiimm valla,
öglenn bir dürüm yedim ama alışverişe gittik acıktım ne bilim uzun zamandırda yemiyodum .. öle böle deyil ya süper degişik bi dürümm 500 kalori varmıdır bilmem . bir saat kadar sonra 1 muz...az öncede bir bardak meyve suyu (hazır) 20 grm kaar cipss

herkesten özür dilerim cozuttum valla

bendenmi özendin kizzz

bisi olmaz canim yarinda ac yatarsin dengelersin .. ben dün dürüm ve tatli yedim diye hala sabahki salatayla duruyorum -tatlicadiarzu-

aslında step yapım diyodum ama eşime cnm sıkıldı yapamıcam senağlama

hayırdır ne yaptı bu kadar canını sıkacak...sen kendin için yap gene sporunu..dünde benimki sıktı canımı ama ben gene de yaptım az buçuk bişeyler

amann boşver ama şimdi spor yapcam diye gürültü yapcam bi de öle tartışmayalım mevzu uzamasın zatan kırıldımm sen neler yedin bugun nasıl geçti günün

komşum kısır yapmış verdi şimdi 7 yemek kaşıgı felan nar ekşisi ile yedim ........

Bu arada aşkito benim oğlum 6,5 aylık. 08.08.2008 'de doğdu canım. Seninkide çok tatlı Allah bağışlasın hepimizin yavrularını, olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.

Birde benim bir toprağım vardı buralarda ixir o nerlerde yavvv.....[/QUOTE]

burdayım canım daim geliyorum okuyorum yazılanları.yavrularında sende cok tatlısın.benim oglumda 7.8.2006 dogumlu.aslan burcları.aynı ayda bir gün arayla olmuşlar.tiryaki oldum bu topige. sende aklına gelmese kimse farketmiyo,kendim yazıyom kendim okuyom hesabı.etkisiz elaman gibiyim burda.....:a015:

Son düzenleme:
ya kızlar sabahtan beri çıldırıyorum. 79. ve 80.sayfaları açamıyorum hata mesajı veriyor. Oradada muhtemelen sizlerinde fotosu var ama ben göremiyorum.Göremediğim gibi kendi fotomda o sayfada silemeyeceğim.Çıldırıyorum.Sabahtan beri açıyorum internet kapanıp hata mesajı veriyor. Bu sayfaları okuyorum ama onları değil. Burda olan bir kişi 79 ve 80 de bana hitaben yazılmış bir yazı varsa vede fotolarınız varsa alıntı yapıp buraya getirebilirmi görmek istiyorum noluuuuuurrrrrrr yardımmmmm

ixsir öyle düsünme lütfen. her mesaj okunuyor. ama hepsine cevap yazmiyor insan. lütfen paylasimlarin devam etsin .

buse cookieleri ve internet gecmisini temizli. bilgisayarini kapa ve ac .. sonra tekrar dene

bu arada ben yediklerimi yazmaya devam edim

bi kase elmali findikli diyet yogurt
2 oarca cikolata (400 kalorii ) ama basim dönüyodu sekerim düstü sanirim .ondan yanii
2 dilim salam
zaten sabahta salata yemistim ..

pff aciktim .. ama kendimi tutmam gerek . dün cok sapittim

yaptım canım ama olmuyor neler yapmadımki kaç kere aç kapa oldu bu bilgisayar.olmuyor çıldırıyorum

canım sayfa 79 ve 80 deki arkadaşların resimleri ..bende ugraşıcam becerebilirsem koycam ftgrfmı...alt tarafa kilo cizelgesini yapamadım ama belki bu olur

Canımsın benim yine ne fayda varsa toprağımdan varmış bak bir Allahın kulu duymadı sesimi yerimseniben.Canını okuyacağım onların benkaydirigubbakcemile

ixircim lur mu hiç öyle şey niye etkisiz eleman olucan.haftasonu doğru dürüst giremiyo kimse en azından kendi adıma konuşayım ben hafta sonu hafta içi kadar sık giremiyorum...a.s.a.s.a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…