Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da yer var mı
Hoşgeldin Gamze öncelikle kendinden ve kilo hikayenden bahseder misin bize...
tesekkur ederim canim bende arastirdimcanım öncelikle geçmiş olsun , akdeniz ateşi denmesinin sebebi aralıklarla öncelikle ateş belirtisiyle bazı organlarda enfeksiyon şeklinde ortaya çıkması , kalıtsal bir hastalık yani söküp atılamıyor ama korkma da çünkü neden olduğu enfeksıyonlarda tedavi ile ortadan kaldırılabiliyor. benim bildiklerim bunlar az cok yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana ....
hayirli yolculuklar(iyi tatiller) ALLAH a emanetsiniz bol bol yuz zayifla gel INSALLAH:79::79:cok güzel bir duaymıs kesinlikle uygulayacagım :) sagol canım benim.
kesinlikle öyle canım. öyle veya böyle gidecek bu kilolar ben onu bunu bilmem :)
hepinize öpüyorum arkadaslar. uzun bir süre giremem heralde. yani ben yine dayanamam ama ben önden söylemiş olayımda giremem diye girersem sürpriz olsun :) belek sahilleri bekle beni. hiç durmadan denize gireceğim 9 gün boyunca insallah. bütün hedefim emelim bu :) Allahımdan bir mani cıkmazsa tabii insallah.
tekrar tekrar bayramınız mübarek olsun. Hepinizi cok seviyor ve cok öpüyorum...
hayirli yolculuklar canim gule gule git gel ALLAHA emanetsiniz:79::79:eveeeeet gelelim kilo bildirimime iç açıcı değil ama tekrar 90ı görmemek gercekten benı sevındırıyor..
bu hafta 89,7
spor hiç yok
memlekete gideceğim büyük ihtimalle haftaya cuma bildirim yapamazsam izinli yazarmısın Yenacım
şimdiden teşekkürler ...
hos geldin aramizabana da yer var mı
hoşbuldum canımtesekkur ederim canim bende arastirdim
annemgil tasiyicisiymis kardeslerimde
ilaca baslamislar ben daha test yaptirmadim ramazandan sonra yaptiricam insallah
hayirli yolculuklar(iyi tatiller) ALLAH a emanetsiniz bol bol yuz zayifla gel INSALLAH:79::79:
hayirli yolculuklar canim gule gule git gel ALLAHA emanetsiniz:79::79:
hos geldin aramiza
hoşbuldum. ben 18 yaşındayım 5 yıldır pko hastasıyım . bu süre içerisnde müthiş kilo aldm brgün tartıya cıkıp bu rakamı gördm ve aklım başıma geldi Bu sene üniversiteye başlıorum ve bu halde devam etmek istemiyorum sürekli birşeyler denedm ama en fazla 5kilo verbldm o da 2buck hafta sadece su ve corba ile beslenrk artık bayılınca yapmadım okul acılana kadar ne verirsem kar dır bana. 2.sınıfa kadar ince bir kız olmak istiyorum eskisi gibi
ben de pko var cnm senı cok ıyı anlıyorum. hos geldın aramıza.
kilo sorunu pkonun nedenimi sonucumu oldugu henüz tam kesinleşmemiş birşey olsada ortada bı gercek ver kiloyla birlikte pkoyu dahda beslıyoruz.. ondan kurtulmak dgeılde onunla yaşamaya alışmalısın. öncelıkle bı dra gıt derım ben cunku insülin direncini düşürmek için sana ılac vericektir ve muhtemelen bu ılac zayıflamana yardımcı olucaktır. bende pkoluyum ıstedıgın merak ettıgın soruları sorabılırsın. elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım. bilgim yettiğince..
teşekkürler cnm Doktor sürekli zyflrsan dzene bner dyp durdu . Tamam kardeşim ama ne yaparsam yapim olmuor. Verdi durdu bir sürü ilaç. Hele o diane 35 artık midemi bulandırıor. Bırakıorum artık hepsini Sakaryaya giddince okuloa orada adam gibi bir doktora gidicem veya istanbulda buradaki beni delirtti
istanbulda hangı dr a gıdıyosun cnm
bi ara bende yaptımm ama arası uzun degılde azdıı vee kalbım duracak sandımm birinin hızına alışmadan bırı 21 dk iyi bencee teşekkür ederimm cnmmtesekkur ederım semırancım bende ramazanı mılat edındım ıyısallah kurtulacagız kendıme 6 ay verdım az ama sık sık yıyecegım ıyısallah ramazan bıtsın 6 ayda ne kadar cok verırsem kardır opuyorum
sabah evden ıse yuruyerek gıdıyorum 5 km 1 saatte aksam da yemekten hemen sonra degıl ama 3 saat sonra yak sıstemını-mesut yardan oğrendım- uyguluyorum 1 saat 5 km
yak sıstemını anlatayım belkı uygulamak ısteyen olur en cok yagı bu sıstemle erıtıyormusuz
21 dk normal hızda yuruyoruz-ben 4.7 de yuruyorum
21. dk dan sonra hızı 2 katına cıkarıyoruz 9.4 yanı ve 30 sanıye kosuyoruz sonra tekrar 4.7 bunu 8 kez tekrarlıyoruz zaten boylece 43 dk yuruyoruz sonrada 4.7 de yuruyorum en son bıtırırken hızı azaltıp bıtırıyorum
tabı bu anlattıgım yuruyus bandı ıçın ama yuruyus bandı olmayanda dısarda bı yavas bı hızlı yururse daha fazla yag yakar tavsıye ederım acayıp ter attırıyor ama dıkkat etmek lazım cok dolu mıdeyle yurumek kalbı durdurabılırmıs o yuzden ben mıdemdekıler erıyınce yuruyorum yada ac karına
ben adanalyım burda gidiyordum bir doktora ceyhanda. Ama sakaryada olunca istanbula gidiş gelişim zor olmayacak. Sakarya da bulamazsam oraya giderim
bana da yer var mı
anladım cnm haklısın ıstanbula gıder gelırsın.. Ama gercekten kılo vermek faydalı pko ıcın