- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Gozunaydin Asum, Allah anali babali buyutsun.
Banucum hadi bakalim size kolay gelsin saglikla kucaklayin bebeginizi insallah
sağol canım mutluşum aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunaydin Asum, Allah anali babali buyutsun.
benim de kalkmıyordu ne güzel de şu 3-4 haftadır kalkıyor dişten sanırım .erken uyurdu sabaha kadar kalkmazdı.hatta beslenemez diye korkardım.dr a bile sordum uzun uyuyunca ne yapim diye:)))2 numaram gece çok geç yatar,erken kalkar.küçüğü gündüz zor uyuturum 2 numaradan dolayı.sonra 2 numarayı uyuturum çok huysuz olur uyumazsa.yani ikisi arası az olması ve 2.cimin çok hareketli olması beni çok yoruyor.ortancm abiyle de didişiyor çoğu zman.kafamda bulanıyr.kafayı yiyor gibi oluyorum.abimiz de 6 yaşında.onlarla uğraşım derken bende hal kalmıyor.2 numaram puşeti sevmiyor fazla.dışarda da çok hareketli oluyor işte ama bi deneyeyim tekrardan.kuçugun geceleri kalkiyomu?belki ondan surekli yorgunsundur benimkiler genelde 3,4 ayindan sonra kalkmiyorlar bura saati 8.30 turkiye de 9.30 oluyo yatarlar sabah 9a 10 kadar bide kuçugum gunduz iki kez uyur masallah ben kizim uyurken herseyimi yaparim sonrada çocuklarla ilgilenirim
kuçuk oglum pusete oturmayi sever (çunki yuruse bile çabuk yoruluyor )bende pusetle yuruyorum hizli tempoda
sende yapabilirsin bikaç kilo verdikten sonra dahada motive olursun ben oyleyim verdikçe veresim geliyor
ALLAH im hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim darisi senin basina insallah senin haberinide aliriz( Amiiiinnnn)kardesimde bekliyo 5senedir buguzel haberi ALLAH herkese nasip etsin (Amiiiiiiinn)Kızlar belli biryerden sonra okuyamadım kardeşimden haber geldi bugün kanaması oldu dr yarın büyük ihtimalle doğuma alıcaz dedi şimdi, haber geldi çok heyecan yaptım.Evdeyim ama okuduklarımdan anlamıyorum şuan kalbim pırpır.
ekmegi kesmedim ama azaltmistim tavsiyen için tesekkur ederim denicem bisureTatlım bir süre ekmeği kesip yerine taze ceviz,fındık,badem koysan.Karatay dşyeti topiğinde okudum 10 gün filan oldu sanırım hemen hemen kestim sayılır ekmeği göbeğim birden baya indi.Zaten göbek çevresinde gıdıda filan incelmeler gözle görülür şekilde oluyor diyordu arkadaşlar.Bir inceler istersen belki faydası olur.
yaziyimnasıl bişidir o 2 günlük detox canımcım
ALLAH yardimcin olsun canim benim iki oglum çok guzel anlasiyorlar MASALLAH buyuk kuçuge çok duskun bazan kiziyorumda (surekli biseyler istiyor bogazina duskunde)abisi hemen aglamakli oluyor kizma kardesime diyoor kiyamiyorum bende kuçugumde zaten surekli uyur uyanik oldugu zamanlarda oyuncaklariyla oynar varla yok arasi bisey çok sessiz bazanda abilerinin yaninda oynar oyuzden rahatim ben galiba yoksa 4.çocugu istemezdim belkidebenim de kalkmıyordu ne güzel de şu 3-4 haftadır kalkıyor dişten sanırım .erken uyurdu sabaha kadar kalkmazdı.hatta beslenemez diye korkardım.dr a bile sordum uzun uyuyunca ne yapim diye:)))2 numaram gece çok geç yatar,erken kalkar.küçüğü gündüz zor uyuturum 2 numaradan dolayı.sonra 2 numarayı uyuturum çok huysuz olur uyumazsa.yani ikisi arası az olması ve 2.cimin çok hareketli olması beni çok yoruyor.ortancm abiyle de didişiyor çoğu zman.kafamda bulanıyr.kafayı yiyor gibi oluyorum.abimiz de 6 yaşında.onlarla uğraşım derken bende hal kalmıyor.2 numaram puşeti sevmiyor fazla.dışarda da çok hareketli oluyor işte ama bi deneyeyim tekrardan.
super malum yarin tarti gunu buyuk gun(kilo vermesem boyle dusunurmuydum acep):44::44:Slm kizlar keyifler nasillar bakalim
senin adina çok seviniyorum canim ahhh bilmezmiyim çooook guzel duygular onlar ben her gormeye gittigimde aglardim(sevinçten)sen sanslisin biz burda hamilelik surecinde 3kez girebiliyoruz ultrasona fazla goremiyordum meleklerimimutlucum ve diger arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederm.
Ben bu minigi o kadar özlemle hasretle,,cayır cayır yanan bir yürekle bekledimki aslında her anımın tadını çıkarmaya karar verdim.iyisini de kötüsünüde yaşayarak saglıkla tamamlamak istiyorum gebeliğimi.her anını hissetmeliyim diye düşündm bugün..
Banucum kesemiz çok güzel büyümüş kese içinde ki yolk sac da gelişmiş fakatminiği göremedm.geç döllenme olabilir dedi doktor.zaten devlet hastanesne gitmiştm pek bşyde söylemedi açıkcası.malesef 1 kilo vermişim son 3günde.3 eylülde özelde randevum var oraya kaldı buluşmamız melegimle artık
yarin buyuk gun bende degisiklik var ama soolemem
yarin yazarim tarti gunlerini iple çeker oldum
haftaya kilo bildirimi konusunda bende yazalim diye dusunuyorum liste yapilmasa bile
çunki bayramda spor ve kilo listesi yapacak zamaniniz olmayabilir(normal)
yinede çogunluk ne derse o olsun
Kızlar belli biryerden sonra okuyamadım kardeşimden haber geldi bugün kanaması oldu dr yarın büyük ihtimalle doğuma alıcaz dedi şimdi, haber geldi çok heyecan yaptım.Evdeyim ama okuduklarımdan anlamıyorum şuan kalbim pırpır.
iyi geceler kızlar
yenacım
yarın memleketime ( kastamonu ) gidiyorum...yolda olacağım için ben bu akşam tartıldım...
kilom...98,5
bayram dönüşü ne olur hiççç bilemiyorum...
9 gün yokum sizleri çok özleyeceğim....gidipte dönmemek dönüpte bulmamak var demişler...hepiniz hakkınızı helal edin kızlar..
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.
ALLAH im hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsiniyi geceler kızlar
yenacım
yarın memleketime ( kastamonu ) gidiyorum...yolda olacağım için ben bu akşam tartıldım...
kilom...98,5
9 gün yokum sizleri çok özleyeceğim....gidipte dönmemek dönüpte bulmamak var demişler...hepiniz hakkınızı helal edin kızlar..
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.
Sağol canım inşallah.Gozunaydin Asum, Allah anali babali buyutsun.
Amin asumancım inşallah.gulma ve beyza teşekkür ederim iyi dileklerinize
ayşecim bebişimiz iyiymiş ama ben bi daha göremedim henüz eve geçince gideceğim inşallah
banucum kardeşini de Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah sağlıkla alın siz de bebişinizi kucağınıza
diğer yeğenimi tebrik eden arkadaşlarım civcivim ve sinopee size de teşekkürler inşallah kimseyi unutmamışımdır
Neyse herşey yolunda inşallah bebişinide en kısa zamanda görürsün.mutlucum ve diger arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederm.
Ben bu minigi o kadar özlemle hasretle,,cayır cayır yanan bir yürekle bekledimki aslında her anımın tadını çıkarmaya karar verdim.iyisini de kötüsünüde yaşayarak saglıkla tamamlamak istiyorum gebeliğimi.her anını hissetmeliyim diye düşündm bugün..
Banucum kesemiz çok güzel büyümüş kese içinde ki yolk sac da gelişmiş fakatminiği göremedm.geç döllenme olabilir dedi doktor.zaten devlet hastanesne gitmiştm pek bşyde söylemedi açıkcası.malesef 1 kilo vermişim son 3günde.3 eylülde özelde randevum var oraya kaldı buluşmamız melegimle artık
iyi geceler kızlar
yenacım
kilom...98,5
Güle güle git gel bayramında kutlu olsun.Banucum geçmiş olsun..sağlıkla kucağına alır inşallah kardeşin...