Amin canım inşallah yarın hayırlısıyla gelir bebişkomuz.İnşallah sarı civcivcim ooo hastahane podyum olucak yan.::)))
Ne güzel ilgileniyosun civcivinle şimdi nasıl alıştımı bari bizim bızdıkta alışırken kabız olmuştu.
Sari civcivim benim tsk ederim dogum gunu mesajin icin :)) kizinin tuvalet alistirmasi icin bir onerim var tecrubeyle sabittir :) eger kokos bir kizin varsa en azindan senin rujlarina ojelerine takintiliysa mesela hevesi varsa bir arkadasim kizina her cisini kakasini soylediginde bir parmagina oje suruyordu :)) nasil etkili oluyor anlatamam :)))
Buarada telefondan yazmak ne zormus yaaa :)))
Hepinizi opuyorum. Yeni arkadaslarimiz hosgelmisler sefa getirmisler :))) umarim hep birlikte super basarilara imza atacagiz. Optummmm
Agzindan bal damliyor ablacim insallah ogunleride gorurum daha gormedim70 kilomu oldun yoksa..
Agzindan bal damliyor ablacim insallah ogunleride gorurum daha gormedim
bu hafta guzel gitti kilocuklar
ama aksam 4tane tulumbayi huplettim
selam kızlar nasılsınız.. ben bu aksam ev sahıbımde ıftardaydım. yedıklerımı yazayım bakalım kacırmısmıyım..
1 kase mercımek corbası
4 yemek yasıgı kuru fasulye
3 adet köfte
1 çatak kadar kadayıf.. ekmek hıc yemedım
ben yarın tartıda süper rakamlar gormeyı heveslıyorum ınsallah öyle olurr ama ıcımde ümit var olucak olucak :d
bende bayramda yazabılırız dıye düşünüyorum. spor olmaz ama en azından yazarız yınede
Afiyet olsun...
Şahane olmuş, ben kadayıfa dayanamzdım ayrıca tebrikler...
evet ya nasılda güzeldi nasıl dayandım herkes şok oldu ev sahıbımın gelini diyokı bende dıyetteyken bır tek tatlıyı cıkaramıyorum hayatımdan helal sana dedı. :d bayadır görmedıgım bı arkadas vardı oda geldı ya sen kılomu verdın dıyo cok mutlu oldum 7 kılo fılan verdım ama o bılmıyodu dıyette oldugumu yüzün fılan küçülmüş dedi
Kİlo çizelgeni düzenlesen iyi olur..
Güzel ablacım; sen kilo verme işini fazla dikkate almıyorsun belli ki. Ben seni bilgilendireyim en iyisi birazcık. Bak ben 30-35 kilo vermiş biri olarak bulunuyorum burada. Bu 2-3 sene gibi bir zaman diliminde gerçekleşti. Eğer senin bahsettiğin şekilde ilerleseydi muhabbet, burda ilk 3 4 kilodan sonra bu topik amaca hizmet etmiyor diyip basıp giderdik hepimiz tıpkı şu an senin verdiğin tepki gibi. PAylaşılmasından rahatsız olduğun menüler burda birbirimizin yediklerini kontrol altına almamızı sağlıyor diyetisyene gitme fırsatı bulamayan bir sürü arkadaşımız var onlara ışık tutuyor. diyet konusunda yaptığımız hataların yüzümüze vurulmasını, başarıların alkışlanmasını sağlıyor. Sen de biraz kilo vermen kısmet olursa göreceksin ki bu süreçte en önemli şey moral ve motivasyon. Senin o amacından sapmış dediğin hamilelik anıları, kaynana kavgaları, yıldönümleri, heyecanlar, üzüntüler inan yediklerimizden daha fazla bu süreci etkiliyor. Hiçbirimiz robot değiliz bugün 5 gram verdim 10 dakika koşu yaptım diyip çıkmak çok daha anormal bana göre.
bir de üzgünüm ama üslubun çok kötü, çocuk gibi ne o öyle; "bi gidin yaaaaaaaaa, bu ne beeeeee, gidin başka yerde konuşun aaaaa" falan noluyosun :) hepimiz aklıbaşında insanlarız kime ne aklı veriyosun girdiğin ilk 5 dakikada. madem yeni girdin bi araştır bi bak bi gözlemci ol madem tasvip etmiyorsun bi anlamaya çalış bu insanlar niye böyle muhabbetler çeviriyor diye sonra eleştir ama yine bu üslupla olmasın yine ters teper :)
şimdi sen düzgün bir dille gelmiş olsaydın muhtemelen çoğu kişi öncelikle kilo alma nedeninin altında yatan şeyleri sorgulayıp destek olmaya çalışacaktı sana. hamilelik sürecin, doğum sonrası psikolojin, çalışma ortamın, ev hayatın falan filan. işin bu kısmını senin o saçma bulduğun muhabbetler oluşturacaktı. sonra senden yediklerini paylaşman istenecekti bakalım kilo vermeni engelleyecek hatalar yapıyor musun diye. bu kısım da yadırgadığın menüleri yazdıracaktı sana :)
her neyse sabahın şu saatinde namazı bekletip sana şu kadar sabırla ve ayrıntıyla cevap veriyorum dilerim anlarsın çünkü beni nedense gereğinden çoook fazla rahatsız ettin.
Minik kuşlarımmm paylaşın ulen ne var ne yok :) günde kaç kere helaya gittniz onu bile yazın okuyacağım hepsini noktasına virgülüne kadarbakalım bağırsaklarınız düzenli çalışıyor mu? :)
öptümmm hepinizii.... Hayırlı sabahlar...)
Tatlım ne demiş büyükler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin,en güzeli sen git hatta git kendine güzel bir topik aç,isminide ben buldum naçizane ama isim hakkı istemiyorum kullanabilirsin "ÖZ 90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor topiği"burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda hakaret etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
çizelgem olmuşmu kızlar
Karı-koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir güzel bir rüyadan uyandırıldığı icin de biraz kızgındır
"Ne oldu? Ne istiyorsun?" diye sorar.
"Yukarıya bak ve bana ne gördügünü söyle. "
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
"Bunun için mi uyandırdın beni?. Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız." Karısı tekrar sorar: "Peki, bu sana neyi gösteriyor?" Artik iyice uykusu kaçan adam biraz düsünür ve cevap verir: "Teolojik olarak Tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu, Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Niye sordun bunu bana? Sana neyi gösteriyor?"
"Çadırımızı çalmışlar...''
gayet güzel olmuş şekerim,o ibren umarım sağa çeker hep sola gitmez bir daha
Tebrik ederim güzelim bir kilo daha gitmişiyi geceler kızlar
yenacım
yarın memleketime ( kastamonu ) gidiyorum...yolda olacağım için ben bu akşam tartıldım...
kilom...98,5
bayram dönüşü ne olur hiççç bilemiyorum...
9 gün yokum sizleri çok özleyeceğim....gidipte dönmemek dönüpte bulmamak var demişler...hepiniz hakkınızı helal edin kızlar..
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.
evet ablacim (ALLAH kabul etsin)tulumba ve kadayifa bayilirim dayanamam
Oruç tutuyormusun.?
Oruçtan dolayı tatlı isteği daha fazla oluyor..Ben öyleyim açıkçası,zaten tatlıyı severim normalde..