herkeze iyi geceler tatli rüyalar rüyanizda incecik hatunlar oldufunuzu görün
herkeze iyi geceler tatli rüyalar rüyanizda incecik hatunlar oldufunuzu görün
Ben bir şey duymadım..........
Duyduğum sadece şuydu:YENACIĞIM MİSAFİRLERİ İÇİN BAKLAVA YAPMIŞ.KENDİSİ MAKUL BİR MİKTAR YEYİP DİYETİ ÇOK HASARLAMAYACAKMIŞ...
Eee bu da topuktan vurmayı gerektirmez.................
ARKADAŞLAR NE OLUR BAYRAMDA ÇOK TATLI YEMEYELİM LÜTFEN...Bunu kendime de söylüyorum sadece size değil...Sanırım biraz korkuyorum ne dersiniz...[/I][/B]
Ben sana inanıyorumki sen diğer bayramlardan çok daha dikkatli olacaksın..
Sende inan ve korkma lütfen...
Sağol canım...
Şimdi kendimi daha güçlü hissettim...
Canım ben birşeyler atıştırayım..ÇAyım oldu..Dün gece yemedeğimden heralde bugün feci halsizdim..
eğer görüşemezsek iyi uykular sana ..
cnm valla benimde var inan bana hem sen 3 çocuk doğurmuşsun ben daha bekarım bebek yok yapınca benimde olacakk merak etme hiç bişi yapmıyorum özel hele bu aralar yürüyüşün y sini yapmıyorumm:18::18::18::18:tombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sIkILdi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla
semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim
tşk ederim cnm evet ev aldık geçen yıl Allahım her isteyene versin inşev mi aldınız güle güle oturun canım, hayırlı olsun ....
takmaaaa hergünde tartılma beynine olumsuz mesajlar gönderme
neden daha önce almadın ki canım benim zor olacak şimdi sana ya neyse emir için değer
asumanımmmm hayırlı olsun güzel yeğenini öp yerimize Allahım sağlıklı uzun ömürler versinnnnnniyi geceler bugün uğrayamadım topiğime
yeğenimi gördüm abisini aldım bize getirdim diğer yeğenim de bende tabii ikisi zaten müthiş aksiyonlu bir hayat yaşatıyor bize akşam da iftara davetliydik az önce geldik eve bakınıp yatacağım çok uykum var
burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda hakaret etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda]etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
burda kurduğunuz arkadaşlık dostluk beni ilgilendirmez...saygı duyarım fakat beni ilgilendirmez...ben bunu eleştirmedim...konu başlığından çok çok başka şeylerden bahseder olmuşsunuz...eğer dostluk arkadaşlık yapacaksanız başka paylaşımlarda bulunacaksanız ayrı bı konu başlığı açın orda buluşun...benim gibi siteye yeni girenler bilmeyenler konu başlığını tıklar ama aradığınızı bulamaz...bence bu hiç doğru değil ...kimisi terbiyesiz demiş kimisi kendini bilmez demiş...daha neler neler en kolayıda hakaret etmektir zaten...öylelerinin seviyeleri belli...ben nededimki...konu başlığından başka şeyler konuşacaksanız gıdın baska bı başlık açın konuşun burayı meşgul etmeyin dedim kii davamda haklıyım...hiçmi beni anlayan yok...niye konu başlığına sadık kalınmıyo...
Güzel ablacım; sen kilo verme işini fazla dikkate almıyorsun belli ki. Ben seni bilgilendireyim en iyisi birazcık. Bak ben 30-35 kilo vermiş biri olarak bulunuyorum burada. Bu 2-3 sene gibi bir zaman diliminde gerçekleşti. Eğer senin bahsettiğin şekilde ilerleseydi muhabbet, burda ilk 3 4 kilodan sonra bu topik amaca hizmet etmiyor diyip basıp giderdik hepimiz tıpkı şu an senin verdiğin tepki gibi. PAylaşılmasından rahatsız olduğun menüler burda birbirimizin yediklerini kontrol altına almamızı sağlıyor diyetisyene gitme fırsatı bulamayan bir sürü arkadaşımız var onlara ışık tutuyor. diyet konusunda yaptığımız hataların yüzümüze vurulmasını, başarıların alkışlanmasını sağlıyor. Sen de biraz kilo vermen kısmet olursa göreceksin ki bu süreçte en önemli şey moral ve motivasyon. Senin o amacından sapmış dediğin hamilelik anıları, kaynana kavgaları, yıldönümleri, heyecanlar, üzüntüler inan yediklerimizden daha fazla bu süreci etkiliyor. Hiçbirimiz robot değiliz bugün 5 gram verdim 10 dakika koşu yaptım diyip çıkmak çok daha anormal bana göre.
bir de üzgünüm ama üslubun çok kötü, çocuk gibi ne o öyle; "bi gidin yaaaaaaaaa, bu ne beeeeee, gidin başka yerde konuşun aaaaa" falan noluyosun :) hepimiz aklıbaşında insanlarız kime ne aklı veriyosun girdiğin ilk 5 dakikada. madem yeni girdin bi araştır bi bak bi gözlemci ol madem tasvip etmiyorsun bi anlamaya çalış bu insanlar niye böyle muhabbetler çeviriyor diye sonra eleştir ama yine bu üslupla olmasın yine ters teper :)
şimdi sen düzgün bir dille gelmiş olsaydın muhtemelen çoğu kişi öncelikle kilo alma nedeninin altında yatan şeyleri sorgulayıp destek olmaya çalışacaktı sana. hamilelik sürecin, doğum sonrası psikolojin, çalışma ortamın, ev hayatın falan filan. işin bu kısmını senin o saçma bulduğun muhabbetler oluşturacaktı. sonra senden yediklerini paylaşman istenecekti bakalım kilo vermeni engelleyecek hatalar yapıyor musun diye. bu kısım da yadırgadığın menüleri yazdıracaktı sana :)
her neyse sabahın şu saatinde namazı bekletip sana şu kadar sabırla ve ayrıntıyla cevap veriyorum dilerim anlarsın çünkü beni nedense gereğinden çoook fazla rahatsız ettin.
Minik kuşlarımmm paylaşın ulen ne var ne yok :) günde kaç kere helaya gittniz onu bile yazın okuyacağım hepsini noktasına virgülüne kadarbakalım bağırsaklarınız düzenli çalışıyor mu? :)
öptümmm hepinizii.... Hayırlı sabahlar...)
acaiip bi duygu ya vallahasanki birden ancelina colii oldum inşallah banum sende en kısa zamanda istediğine ulaşırsın
yok ya bende bitti diyodum evde izinli olduğumu duyunca abim yarın yemege size geliyoruz dedi
Umarım bulursun derincim istediğin kuyafetlerden..
Bizim iftar merasimlerimiz bitti şükür..
beyzuşum çok kararlı istikrarlı görüyorum seniDERİNCİĞİM;
Tulum sana çok yakışır diye düşünüyorum.Boylu poslu,gösteirşli kadınsın maaşallah..Biraz kilo verince giyersin ve çok yakışır diyorum.
Bence tulum giymeyi hayal ederek daha motive olabilirsin diyette.Bu sana itici güç olur....
Bu arada arkadaşlar haddim olmayarak sizden bir şey rica edeceğim...Lütfen bayramda ikram edilen mamaları 1-2 KİLO VERMEK İÇİN SARF ETTİĞİMİZ GAYRETİ düşünerek reddedin ve benimde reddebilmem için dua edin lütfen...
Afiyet olsun canım...Bu gün İstanbul biraz ısındı.Epeydir serin gidiyordu...İzmir kimbilir nasıl sıcaktır..Allah kolaylık versin hayatım...tırsıyorum zaten bayram haftasından:18::18::18::18::18:
Güzel ablacım;
[/COLOR]
hay maşallah topiğin genç kızları bile bi başka akıllı olgun
günaydın ayşecim yine vucut su toplamış sen biraz ödem çözücü şeyler iç moreleni düzeltirsen kendiliginden su gider stres yaptıkça su toplarmış vericez bu kiloları başka çaresi yok hergün kucagımızda sırtımızda onca yükü baglamış hamallık yapıyoruz ben en az 30 kiloyu hergün taşıyorum onunla yataga bile giriyorum mantıklı düşününce çok kızıyorum kendime .biranönce şu yükten kurtul hafifle kaç senedir dizlerim mahfoldu daha bilmedigim kaç yerimde hasar var onuda ALLAH BİLİR OGLUNA KAVUŞURSUN İNŞALLAH BAK OZAMAN NASIL GİDİYOMUŞ KİLOLAR SONRA BENİ GEÇİP HAVA ATMA TOPUGUNDAN VURURUMgünaydınlar herkese
hala 100 kiloluk bir kadın da olsam aranızdayım yine