Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banucum geçen hafta keseyi görmüştük.yarın randevum var araştırma hastanesinde umarım kendisinide görebilirm:KK69:
Hadi hayırlısı bizide haberdar et inşallahgül cemalini gösterir::))minniş.

şok şok şok durumlarındayım iki gündür nihayet 8l ere geçtim aynadada göbemin eskiye nazaran birazcık küçüldüğünü fark ettim bu gün evde olduğum için pek pc ye oturamıyorum hoş oğlanlardan sıra gelmiyor bayram hazırlıkları falan işte günüm geçiyor geçmişe şöyle hızlı bir bakış attım doğum günü olan arkadaşlar var kutluyorum nice yıllara diyorum hepsine:KK71: hasta olanlarada geçmiş olsunlarımı gönderiyorum kendinize dikkat edin :KK19:ayşeciim umarım sende bi şekilde oğluşuna kavuşursun:emir_bebek:
Ne mutlu doğa bende 99 lara düştüğümde fotağrafını çekmiştim saklıyorum hala hatıra diye.99.6 Ahh şimdi gene görsem ne mutlu olucam.

YENACIĞIM,ASUCUĞUM;

Merhabalar canlarım...

Enteresan bir şeyler dönüyor topikte...Chery pie ya katılıyorum ;sanki amaçlı yapılmış bir haraket gibi geldi bana da.

Bizim topiğimiz çok huzurlu,ne güzel falan yazıldı ya ;bazı huzuru kaldıramayan insanlar dışardan müdahil olmaya heveslendi galiba...................
Katılıyorum tamda bugün oldu burası gerçekten huzurlu ve saygılı insanların olduğu bir topik şimdiye kadar bir iki olay dışında hiçbirşey olmadı olamazda zaten izin verilmez.

iyi geceler bugün uğrayamadım topiğime
yeğenimi gördüm abisini aldım bize getirdim diğer yeğenim de bende tabii ikisi zaten müthiş aksiyonlu bir hayat yaşatıyor bize akşam da iftara davetliydik az önce geldik eve bakınıp yatacağım çok uykum var
Gözünüz aydın hayırlısıyla almışsınız bebişinizi sıra benim kardeşimde inşallah oda sağlıkla alır bebişini kucağına.

Ayşeciğim,
siz her gün arayın şirketleri,gitmeyip iptal edenler olabiliyor,birde çok acil gitmemiz gerek deseniz..Çünkü onlar bir iki bilet bırakıyorlar diye duymuştum ben..Son güne kadar tanıdıklarına veya acil durumlarda kullanıyorlar..

hala 99.2 kiloyum hiç birşey değişmiyor değişmez tabi anca yiyorum sporda yapmıyorum kendimi motive edemiyorum yardım edin kızlar
kendini yine kendin motive edeceksin ,ben buunu başarabilirim başaranların benden ne fazlası var diyeceksin :) haaa birde benim gibi çok beğendiğin bir kıyafet alıp ben bunun içine gireceğiim diyeceksin :) hedeflerin çok büyük olmasın olursa veremeyince karamsarlığa düşersin, bazen küçük adımlar daha çok başarıya götürür unutma :)
ben bunun adına terbıyesızlık ve sevıyesızlık derım okadar.. rahatsız olan gırmesın bu topıce gıt baska yerde zayıfla ozaman. sadece kılomu sorun. arkadaslık dostluk kurulmus burda..

hadsiz ya her kimse lafa bak ,nasıl zayıflayacaksa homini gırtlak yesin sonrada çıksın banda .....
ya onu bunu bilmemde bu zekayla burada gündem oldu ya ona yanarım:KK60:

Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım.:KK1::KK1:.

Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim ama dayanamayacağım gözlerim kapanıyor..yarın oruç tutmayacağım çünki bayram alışverişine çarşıya ineceğim hemde pazarımız ben yine kıyafet bulamayacağım sinir olacağım biliyorum, şimdiden gerilmeye başladım bile..çarşıya giderken anneme bırakacağım nazı çarşıda hiç durmuyor çünki inşallah annemi üzmezde peşimden gelmezler..oradanda anneme temizliğe gideceğim , yarın yoğun birgün beni bekliyor çünki akşamada kv yemeğe çağırdı akrabaları yemeğe çağırmış oradada hiç oturmayacağım herşey bana ait oluyor çünki gittiğim zaman oturup hazır bekleyemiyorum huyum kurusun keşke yapabilsem, sonrada kv bana acıyor güyaa hiç oturmuyor geldiğinden beri ayakta diye....

Hangi topikte olduğunu hala anlamayan sevgili arkadaşlarım.:KK1::KK1:.

Bayramdan sonra cuma günü kilo bildirimi yapılacakmı.? takımlar yapmayacak sanırm..biz naapalım ne dersiniz.??

Canım;
Tamamen kendi adıma konuşuyorum.Bayramda benim için sorun olmaz.Perşembe akşamından yazarım;sana mesaj atarım bir çaresini bulurum yani..

Ancak çoluk çocuğu olan var;misafiri olan,seyahate giden arkadaşlarımız olur veee sen de bayramda kilo listesine zaman ayıramayabilirsin ki çok doğal.:KK69::KK69::KK69:

Bu durumda bence bayram sonrası cumayı es geçsek iyi olur gibi geliyor bana;ama çoğunluğa uyacağım tabii...Burası demokratik bir topik mmmmmmmmmmm.....:KK60::KK60::KK60::KK60:

ayyy yena güldürdün beni hangi topikte olduğumuzu bilmiyoruz değilmi canım...

sevgili arkadaşım biz iki senedir buradayız iyi günümüzüde sıkıntılı anımızıda birbirimizle paylaşırız, bizler öyle bir aile oldukki burada annemize eşimize söyleyemediklerimizi birbirimize söylüyor ve destek alıyoruz...ben böyle bir giriş yapanıda hiç görmedim daha ve çokda şaşırdım....

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim ama dayanamayacağım gözlerim kapanıyor..yarın oruç tutmayacağım çünki bayram alışverişine çarşıya ineceğim hemde pazarımız ben yine kıyafet bulamayacağım sinir olacağım biliyorum, şimdiden gerilmeye başladım bile..çarşıya giderken anneme bırakacağım nazı çarşıda hiç durmuyor çünki inşallah annemi üzmezde peşimden gelmezler..oradanda anneme temizliğe gideceğim , yarın yoğun birgün beni bekliyor çünki akşamada kv yemeğe çağırdı akrabaları yemeğe çağırmış oradada hiç oturmayacağım herşey bana ait oluyor çünki gittiğim zaman oturup hazır bekleyemiyorum huyum kurusun keşke yapabilsem, sonrada kv bana acıyor güyaa hiç oturmuyor geldiğinden beri ayakta diye....

Umarım bulursun derincim istediğin kuyafetlerden..
Bizim iftar merasimlerimiz bitti şükür..

Canım;
Tamamen kendi adıma konuşuyorum.Bayramda benim için sorun olmaz.Perşembe akşamından yazarım;sana mesaj atarım bir çaresini bulurum yani..

Ancak çoluk çocuğu olan var;misafiri olan,seyahate giden arkadaşlarımız olur veee sen de bayramda kilo listesine zaman ayıramayabilirsin ki çok doğal.:KK69::KK69::KK69:

Bu durumda bence bayram sonrası cumayı es geçsek iyi olur gibi geliyor bana;ama çoğunluğa uyacağım tabii...Burası demokratik bir topik mmmmmmmmmmm.....:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:
Tamam canım-mmmmmmmmmmmmmmmmmmm,çoğunluk ne derse o olur..:)))

inşallah canım bulabilirim , aslında biraz zayıflasaydım straplez bir tulum istiyordum şimdi çok moda çokda şık duruyor bukiloyla hem güzel olmaz hemde bizim burada doğru dürüst mağaza yok bulamam ..bakalım artık, bizimde yarın son heralde kv rahat durursa eğer.....

Bir adet şeftalimi yedimde geldim..Serin serin çok iyiydi..:)

inşallah canım bulabilirim , aslında biraz zayıflasaydım straplez bir tulum istiyordum şimdi çok moda çokda şık duruyor bukiloyla hem güzel olmaz hemde bizim burada doğru dürüst mağaza yok bulamam ..bakalım artık, bizimde yarın son heralde kv rahat durursa eğer.....

Evet çok moda...Burda herkesin üzerinde çoluk çocuk,ergen,yetişkin inan artık görmek istemiyorum...

Ama sen uzun boylusun çok yakışırdı sana..

Dün kemeraltına gittik bizde alışverişe...Her dükkanda,mağazada dediğin tulumlardan benim şortlusuda çok hoşuma gitti tam benim kıza göre ama o istemedi..
.

ohh afiyet olsun yenacım , ben bu gece meyvamı yemedim çünki derinin doğum günü vardı (teyzemin torunu)orada yiyince tıkandım tabii içim bile bulanıyor , şekre hamurndan pasta yaptırmışlar çok ağır geldi bana, soda içmek istiyorum aslında ama uykum kaçmasın iyi geceler herkezee....

Evet çok moda...Burda herkesin üzerinde çoluk çocuk,ergen,yetişkin inan artık görmek istemiyorum...

Ama sen uzun boylusun çok yakışırdı sana..

Dün kemeraltına gittik bizde alışverişe...Her dükkanda,mağazada dediğin tulumlardan benim şortlusuda çok hoşuma gitti tam benim kıza göre ama o istemedi..
.

teyzemin kızı izmirden almış bu gece giydi çok şık duruyordu bayıldım siyah üfül üfül oda balık etli çok zayıf gösterdi onu..dediğin gibi boum uzun yakışacağını düşünüyordum , bakalım bulabilecekmiyim fazla şansım yok , hem çeşit az burada hemde kiloluyum çok zor oluyor....

DERİNCİĞİM;
Tulum sana çok yakışır diye düşünüyorum.Boylu poslu,gösteirşli kadınsın maaşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Biraz kilo verince giyersin ve çok yakışır diyorum.
Bence tulum giymeyi hayal ederek daha motive olabilirsin diyette.Bu sana itici güç olur....

Bu arada arkadaşlar haddim olmayarak sizden bir şey rica edeceğim...Lütfen bayramda ikram edilen mamaları 1-2 KİLO VERMEK İÇİN SARF ETTİĞİMİZ GAYRETİ düşünerek reddedin ve benimde reddebilmem için dua edin lütfen...

Bir adet şeftalimi yedimde geldim..Serin serin çok iyiydi..:)

Afiyet olsun canım...Bu gün İstanbul biraz ısındı.Epeydir serin gidiyordu...İzmir kimbilir nasıl sıcaktır..Allah kolaylık versin hayatım...

DERİNCİĞİM;
Tulum sana çok yakışır diye düşünüyorum.Boylu poslu,gösteirşli kadınsın maaşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Biraz kilo verince giyersin ve çok yakışır diyorum.
Bence tulum giymeyi hayal ederek daha motive olabilirsin diyette.Bu sana itici güç olur....

Bu arada arkadaşlar haddim olmayarak sizden bir şey rica edeceğim...Lütfen bayramda ikram edilen mamaları 1-2 KİLO VERMEK İÇİN SARF ETTİĞİMİZ GAYRETİ düşünerek reddedin ve benimde reddebilmem için dua edin lütfen...

Afiyet olsun canım...Bu gün İstanbul biraz ısındı.Epeydir serin gidiyordu...İzmir kimbilir nasıl sıcaktır..Allah kolaylık versin hayatım...

Beyzuşum ,korkarak bişey diyeceğim..Bugün ben ne yaptım biliyormusun.?? Baklava.:KK30::KK30:.Topuklarımdan furabilirsun..:)))Bayram için,misafirler için yapmam gerekiyordu,ben suçsuzusum..
İnşallah bu bayramda iyi geçecek hepimiz için..

Son düzenleme:
Beyzuşum ,korkarak bişey diyeceğim..Bugün ben ne yaptım biliyormusun.?? Baklava.:KK30::KK30:.Topuklarımdan furabilirsun..:)))Bayram için,misafirler için yapmam gerekiyordu,ben suçsuzusum..
İnşallah bu bayramda iyi geçecek hepimiz için..

Ben bir şey duymadım..........:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Duyduğum sadece şuydu:YENACIĞIM MİSAFİRLERİ İÇİN BAKLAVA YAPMIŞ.KENDİSİ MAKUL BİR MİKTAR YEYİP DİYETİ ÇOK HASARLAMAYACAKMIŞ...

Eee bu da topuktan vurmayı gerektirmez.................

ARKADAŞLAR NE OLUR BAYRAMDA ÇOK TATLI YEMEYELİM LÜTFEN...Bunu kendime de söylüyorum sadece size değil...Sanırım biraz korkuyorum ne dersiniz...:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:[/I][/B]

Son düzenleme:
X