- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Hadi hayırlısı bizide haberdar et inşallahgül cemalini gösterir::))minniş.banucum geçen hafta keseyi görmüştük.yarın randevum var araştırma hastanesinde umarım kendisinide görebilirm
Ne mutlu doğa bende 99 lara düştüğümde fotağrafını çekmiştim saklıyorum hala hatıra diye.99.6 Ahh şimdi gene görsem ne mutlu olucam.şok şok şok durumlarındayım iki gündür nihayet 8l ere geçtim aynadada göbemin eskiye nazaran birazcık küçüldüğünü fark ettim bu gün evde olduğum için pek pc ye oturamıyorum hoş oğlanlardan sıra gelmiyor bayram hazırlıkları falan işte günüm geçiyor geçmişe şöyle hızlı bir bakış attım doğum günü olan arkadaşlar var kutluyorum nice yıllara diyorum hepsine hasta olanlarada geçmiş olsunlarımı gönderiyorum kendinize dikkat edin ayşeciim umarım sende bi şekilde oğluşuna kavuşursun
Katılıyorum tamda bugün oldu burası gerçekten huzurlu ve saygılı insanların olduğu bir topik şimdiye kadar bir iki olay dışında hiçbirşey olmadı olamazda zaten izin verilmez.YENACIĞIM,ASUCUĞUM;
Merhabalar canlarım...
Enteresan bir şeyler dönüyor topikte...Chery pie ya katılıyorum ;sanki amaçlı yapılmış bir haraket gibi geldi bana da.
Bizim topiğimiz çok huzurlu,ne güzel falan yazıldı ya ;bazı huzuru kaldıramayan insanlar dışardan müdahil olmaya heveslendi galiba...................
Gözünüz aydın hayırlısıyla almışsınız bebişinizi sıra benim kardeşimde inşallah oda sağlıkla alır bebişini kucağına.iyi geceler bugün uğrayamadım topiğime
yeğenimi gördüm abisini aldım bize getirdim diğer yeğenim de bende tabii ikisi zaten müthiş aksiyonlu bir hayat yaşatıyor bize akşam da iftara davetliydik az önce geldik eve bakınıp yatacağım çok uykum var