Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdiye kadar ne bir tartışmaya ne de böyle gerilimli muhabbetlere katılmışlığım var ama çok sinirlendim ben.

Nedense sen bana fake hesap izlenimi verdin. Tam da topiğimiz ne huzurlu muhabbetinin üzerine gelip burda saçma sapan bahanelerle cırlaman çok düşündürücü... hoş bu kadar komplike düşünüp oyun çevirmek için de belli bir kapasiteye sahip olmak lazım...
diyelim ki söylediklerinde ciddisin. Nasıl bir bencillik sende ki? Nasıl bir hoşgörü anlayışına sahipsin? Bir insan yeni girdiği bir ortama çekinmeden nasıl böyle lafının nereye gittiğini düşünmeden saldırabilir? Yaşına baktım küçük mü diye öyle de değil 27 yaşındasın.
o yüzden sadece sorunlu bir insan olduğunu düşünüp görmezden geliyorum yazdıklarını... dilersen sen de kalır muhabbete -dahil- olursun, dilersen kapı açık yol alır gidersin ama şu hareketin üzerine en azından kendi adıma varlığınla yokluğun bir...
mübarek gün sinirlerim oynadı ya.... neyse hadi rastgele...

şok şok şok durumlarındayım iki gündür nihayet 8l ere geçtim aynadada göbemin eskiye nazaran birazcık küçüldüğünü fark ettim bu gün evde olduğum için pek pc ye oturamıyorum hoş oğlanlardan sıra gelmiyor bayram hazırlıkları falan işte günüm geçiyor geçmişe şöyle hızlı bir bakış attım doğum günü olan arkadaşlar var kutluyorum nice yıllara diyorum hepsine hasta olanlarada geçmiş olsunlarımı gönderiyorum kendinize dikkat edin ayşeciim umarım sende bi şekilde oğluşuna kavuşursun

Destur Bismillahirrahmanirrahim...Allahım bize her türlü sıkıntıya karşı sabır ihsan eyle..Amin...

Sevgili kardeşim;maden beğenmedin grubumuzu;git koşu bandında yürüyüş yap.Hem zayıflarsın,hemde sinirlerin biraz yatışır.

neyse herkesler geçmişi okuyor heralde benim uyku saatım geldi 12 ye kadar anca yatarım iyi geceler

bu nasil bir terbiyesizlik iftar menusu veriyor derken? sen aç kalmayimi dusunuyordun zayiflarken. Tabiki yemek yapicaz yicezde abartmadan demekki senin zayiflama anlayisin baska yolun açik olsun....
arkadaslarimda gereken cevabi vermisler

YENACIĞIM,ASUCUĞUM;

Merhabalar canlarım...

Enteresan bir şeyler dönüyor topikte...Chery pie ya katılıyorum ;sanki amaçlı yapılmış bir haraket gibi geldi bana da.

Bizim topiğimiz çok huzurlu,ne güzel falan yazıldı ya ;bazı huzuru kaldıramayan insanlar dışardan müdahil olmaya heveslendi galiba...................

Son düzenleme:
iyi geceler bugün uğrayamadım topiğime
yeğenimi gördüm abisini aldım bize getirdim diğer yeğenim de bende tabii ikisi zaten müthiş aksiyonlu bir hayat yaşatıyor bize akşam da iftara davetliydik az önce geldik eve bakınıp yatacağım çok uykum var

haklısın beyzuş ablacım olmuş bugün bişeyler bizim topikte hiç olmuyor ama çok güzel cevaplar verilmiş daha da uğrayamaz buralara
huzurlu mutlu topiğim benim

Arzu'cum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

Bayağı zor dönem geçirmişsin..

Oyy oyy işte gebeliğin ilk 3-4 ayı en zor zamanlar..benimde öyleydi,midem bulanırdı ,herşey soğan gibi kokardı buzdolabını bile açamazdım.
Ama geçiyor işte...
ben doktora sorduğumda önerisi leah'ın dediği gibi çubuk kraker veya bir iki lokma ekmek demişti...

İlaç kullanma bence..

Son düzenleme:

Bayan mmmmmmmmmmmm,sana nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum.. bunca zamandır burdayım fakat farkında değilim, kahretsin...
Gerçekten 90 kilonun üzerindekiler topiğimi..??.

İşte bak akıllı insan nasılda belli,hem nickinden, hemde mesajındaki manadan...

Çok yaşa sen bir tanem...

topiğimin güzelleri hepinizi seviyorum
bu hafta ilk artı haftamı yaşamam inşallah tatil dönüşü hariç tabii
herkese iyi geceler

Asuucum,tekrar gözünüz aydın..Allah analı babalı büyütsün..
KAç kilo doğdu bebek.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…