- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.080
insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
bu nasil bir terbiyesizlik iftar menusu veriyor derken? sen aç kalmayimi dusunuyordun zayiflarken. Tabiki yemek yapicaz yicezde abartmadan demekki senin zayiflama anlayisin baska yolun açik olsun....insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
bugun tv de bugun ne yıyoruz da 6-7 hareket gösterdi doktor genelde mekik tarzı hareketler
karın için mutlaka bu hareketleri yapmalıyız ki oralardan ekstra gitsin. gitsin de demek kolay uuufffff bana cok zor geliyor yapmak.
ben de zatureye yakalanıp 6 aylık hamıleyken hastaneye yattığımda 108 kıloydum simdi 93 kıloyum hastaneden 90 ile cıkmıstım beni burundan mama ile beslemişler hep uyuturken. diyorum hastanede kalmanın tek iyi tarafı buydu. bu kıloya uzun zamandır dusmemiştim ama karnım da boyle değildi o zaman. 2 sezeryandan sonra karnım iyice sarkmıs durumda eski 90 kılom daha fitti. şimdiki cok biçimsiz ben de cok dert ediyorum((
dostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum
Destur Bismillahirrahmanirrahim...Allahım bize her türlü sıkıntıya karşı sabır ihsan eyle..Amin...
Sevgili kardeşim;maden beğenmedin grubumuzu;git koşu bandında yürüyüş yap.Hem zayıflarsın,hemde sinirlerin biraz yatışır.
Bayan mmmmmmmmmmmm,sana nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum.. bunca zamandır burdayım fakat farkında değilim, kahretsin...
Gerçekten 90 kilonun üzerindekiler topiğimi..??.
İşte bak akıllı insan nasılda belli,hem nickinden, hemde mesajındaki manadan...