eşimim memleketindeyiz canım bu sene sinop'a gelemedikilbatum canım memlektteyim derken nerelerdesin bakayım ?
iyi tatiller sana canım
Bimde,dijital tartı 17.5 tl. eğer varsa bulunduğun yerde bim alabilirsin...
burada var ama bakmadım bu hafta mı var canım? bende tefal mi alsam diyorum
Banu'cum nasıl seviniyorum ayşeciğin kilo vermesine..İnan senden daha çok seviniyorum ona..
ev mi aldınız güle güle oturun canım, hayırlı olsun ....evet yaa az kaldı bayramda geçerse inş hep birlikte daha güzel günler göreceğizzz bakalım sabırrr
amin cnm amin Allahım her isteyene versin inş
tşk ederim ablacım sağolasın evet aldık diye diye annem ölmeden bir evim bari olsun dedi aldık ama hayal olmadı kira da öldük cidden ama bitti şükür yaradanaaaa
ben de yemek hazırlayım yeyeim geliyorumm hanımlarr az sora görüşelim
takmaaaa hergünde tartılma beynine olumsuz mesajlar göndermegünaydınlar herkese
tartıda hala 100leri görüyorum takmıcam diyorum ama moralim çok bozuluyo off offf
çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf
bencede hareket yapmak gerek yoksa zor bu göbişlerden kurtulmaktombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sIkILdi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla
semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim
bugun tv de bugun ne yıyoruz da 6-7 hareket gösterdi doktor genelde mekik tarzı hareketler
karın için mutlaka bu hareketleri yapmalıyız ki oralardan ekstra gitsin. gitsin de demek kolay uuufffff bana cok zor geliyor yapmak.
ben de zatureye yakalanıp 6 aylık hamıleyken hastaneye yattığımda 108 kıloydum simdi 93 kıloyum hastaneden 90 ile cıkmıstım beni burundan mama ile beslemişler hep uyuturken. diyorum hastanede kalmanın tek iyi tarafı buydu. bu kıloya uzun zamandır dusmemiştim ama karnım da boyle değildi o zaman. 2 sezeryandan sonra karnım iyice sarkmıs durumda eski 90 kılom daha fitti. şimdiki cok biçimsiz ben de cok dert ediyorum((
canim ALLAH kolaylik versin.Benim 3 hamilegimde fazlasiyla oldu korkma normal mide bulantilari yinede doktoruna sor belki bi ilaç verir bana vermisti ve azalmisti baya ilk 3ay boyle geçer sonra biraz rahatlarsin. INSALLAH hayirlisiyla kucagina alirsin bebisinidostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum
insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
Biumut arkadasim bir de hic acikmadan kalman gerek, yani az bir aclik ve ic kazinmasi bulantiya donusuyor, o zaman da yiyemiyorsun ve bulanti iyice artiyor...
Katılıyorum sana burası gerçekten çok seviyeli...Günaydın topik ahalisi...
ayy YENA dün fadime banlanmış diyince bi okudum da o takımdaki muhabbetleri, maşallah ne huzurlu topiğimiz var bizim yaaa...çok tatlıyız biz yaa yirimm ne güzel denk gelmişiz birbirimize...
bu arada şu sıralar kilo verdiğimi hissediyorum belim nasıl inceldi anlatamam ama ben armut modeli olduğum için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü iyice armutlaşıyorum
üstümle altım arasında uçurum var resmen. döt döt değil değirmen taşı mübarekbu hafta 95 i görürüm diye hissediyorum kargalaaaaaar :)))
Keşke önceden alsaydın inşallah bulursun bilet emire kavuşursun.çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf
Canım çubukkraker ve pattates diye duydum istersen dene canım nasıl bebişi gördünmü ne kadarlık oldu.dostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum
Afedersiniz ama siz daha yeni geldiniz nasıl böyle konuşursunuzki bizim burda dostluklar çok uzun zanmandır ve elbette sevincimizide hüzünümüzüzde paylaşırız lütfen saygılı ol birazda geçmişi oku canım.insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
Arkadasim geleli kac dakika oldu ve bu kadar kotu bir giris yapan olmamisti hic.
Biz burada aylardir her derdimizi ve mutlulugumuzu, kilo verme maceramizi ve yontemlerimizi paylasiyoruz...
Kusura bakma ama asil sen git baska yerde zayifla, cunku biz bu sekilde konusmaya devam edecegiz...
ahh canıım yazık sana ya sen demek önceki sayfalara hiç göz atmamışsın,bence sen böyle düşündüğün sürece bu topikte boşuna takılmış olacaksın.burda bizler dertlerimizi sevinçlerimizi kısacası herşeyimizi paylaşıyoruz.kimilerimiz yüzyüze dahi görüşüyor.YANi BiZ BURADA DOSTUZ...
ahh canıım yazık sana ya sen demek önceki sayfalara hiç göz atmamışsın,bence sen böyle düşündüğün sürece bu topikte boşuna takılmış olacaksın.burda bizler dertlerimizi sevinçlerimizi kısacası herşeyimizi paylaşıyoruz.kimilerimiz yüzyüze dahi görüşüyor.YANi BiZ BURADA DOSTUZ...