Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum canım memlektteyim derken nerelerdesin bakayım ?
iyi tatiller sana canım
eşimim memleketindeyiz canım bu sene sinop'a gelemedik

bendeeeeeeeeeeeeeeee :)))

ev mi aldınız güle güle oturun canım, hayırlı olsun ....
günaydınlar herkese
tartıda hala 100leri görüyorum takmıcam diyorum ama moralim çok bozuluyo off offf
takmaaaa hergünde tartılma beynine olumsuz mesajlar gönderme
çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf

neden daha önce almadın ki canım benim zor olacak şimdi sana ya neyse emir için değer

bencede hareket yapmak gerek yoksa zor bu göbişlerden kurtulmak

evet ya dediğin gibi eskiden en azından biçimsiz değildi ,neyse tek yol sporla toparlanmak başka yolu yok

dostlarıımmmm nasılsınıızzz?
Ara ara girip okumaya çalışıyorum ama paylaşımda bulunamıyorum pek çünkü mide bulantısından ölüyorum.son 4 gündür hele daha beter.miniğlm çok zorluyo beni.bazen de acaba bi sorunmu var bu kadar çok bulantı normalmi diye düşünüyorum.sadece yemek zamanında falan degil 24 saat midem de sıkıntı var,gerçi saglıkla gelsin bebegimde razıyım ben herşeye.bu arada varsa öneriniz mide bulantısı için memnuniyetle deneyebilirim.hepinizi çok öpüyorum

hala 99.2 kiloyum hiç birşey değişmiyor değişmez tabi anca yiyorum sporda yapmıyorum kendimi motive edemiyorum yardım edin kızlar

canim ALLAH kolaylik versin.Benim 3 hamilegimde fazlasiyla oldu korkma normal mide bulantilari yinede doktoruna sor belki bi ilaç verir bana vermisti ve azalmisti baya ilk 3ay boyle geçer sonra biraz rahatlarsin. INSALLAH hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini
darisi tum bebek bekleyenlerin basina(Amiiiiinnnnnn)

Biumut, benim hic bulantim olmadi ama hep cubuk kraker ile yagsiz beyazpeynirli tost onerirler.( kayinpederim kadin dogum uzmani da...)

hamilelik önce 90 kıloydum kızım 8 aylık ben 120 kıloyum...ve bundan hiç hoşnut değilm..kendime kızıyorum mutsuzum ve kılo vermek adına hiçbirşey yapmıyorum çok tembelleştim...kıyafet bulamıyorum...eşim birgün zayıflayacağımı umut ediyor..bana yürüyüş bandı aldı fakat 1 hafta kullandım sonra pıss....zor gelıyor kullanmıyorum dıye bana çok kızıyor ...satacam nasılsa kullanmıyosun dıyor...beni motive edin çok yardıma ihtiyacım varr

inş canım.yarın gidicem doktora hap verse bile içmem imkansız içsemde anında çıkarıyorum vitaminleri.
Her an dua ediyorum.ben bebek özlemini tam 47 ay çektim ve rabbim duydu sesini.bu özlemi çeken herkese rabbim bi melek göndersin tez zamanda inşallah.çok zor biliyorum ama sabır zaman herşeye çareymiş.

insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu

Arkadasim geleli kac dakika oldu ve bu kadar kotu bir giris yapan olmamisti hic.

Biz burada aylardir her derdimizi ve mutlulugumuzu, kilo verme maceramizi ve yontemlerimizi paylasiyoruz...

Kusura bakma ama asil sen git baska yerde zayifla, cunku biz bu sekilde konusmaya devam edecegiz...

ahh canıım yazık sana ya sen demek önceki sayfalara hiç göz atmamışsın,bence sen böyle düşündüğün sürece bu topikte boşuna takılmış olacaksın.burda bizler dertlerimizi sevinçlerimizi kısacası herşeyimizi paylaşıyoruz.kimilerimiz yüzyüze dahi görüşüyor.YANi BiZ BURADA DOSTUZ...
ahh canıım yazık sana ya sen demek önceki sayfalara hiç göz atmamışsın,bence sen böyle düşündüğün sürece bu topikte boşuna takılmış olacaksın.burda bizler dertlerimizi sevinçlerimizi kısacası herşeyimizi paylaşıyoruz.kimilerimiz yüzyüze dahi görüşüyor.YANi BiZ BURADA DOSTUZ...

Son düzenleme:

Cnm sen burdaki iki sayfayi okuyuota bu sekilde yorum yapmiyosundur umarim söyle bi 50 - 60 sayfa okumus insanlari tanimissindir diye farz ediyorum bi yanlis anlasilma oldu sanirim
senin daha dün gelip dagdan geldin bagdakini kovuyomussun gibi yansiyosun uslubunu yumusatmalisin bence cnm yanlis anlasiliyosun

Biumut arkadasim bir de hic acikmadan kalman gerek, yani az bir aclik ve ic kazinmasi bulantiya donusuyor, o zaman da yiyemiyorsun ve bulanti iyice artiyor...

ben bunun adına terbıyesızlık ve sevıyesızlık derım okadar.. rahatsız olan gırmesın bu topıce gıt baska yerde zayıfla ozaman. sadece kılomu sorun. arkadaslık dostluk kurulmus burda..

Katılıyorum sana burası gerçekten çok seviyeli...

çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf
Keşke önceden alsaydın inşallah bulursun bilet emire kavuşursun.

Canım çubukkraker ve pattates diye duydum istersen dene canım nasıl bebişi gördünmü ne kadarlık oldu.

Afedersiniz ama siz daha yeni geldiniz nasıl böyle konuşursunuzki bizim burda dostluklar çok uzun zanmandır ve elbette sevincimizide hüzünümüzüzde paylaşırız lütfen saygılı ol birazda geçmişi oku canım.

banucum geçen hafta keseyi görmüştük.yarın randevum var araştırma hastanesinde umarım kendisinide görebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…