Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldin Fadime....
Canım eğer kırılmazsan sana bir şey söylemek istiyorum.Tamamen seni düşünerek söylüyorum;unutkanlığın şaşılacak raddede.Sanırım sen de rahatsız oluyorsundur..

Bir dahiliye uzmanına gidip tahlil falan yaptırsan canım...B 12 vitamini eksikliği unutkanlık yapıyor..Bir baktırsan iyi edersin..

Umarım seni kırmamışımdır.Uzun süredir söylemek istiyordum ama kendimi frenliyordum;tatile gideceğini unuttuğunu görünce dayanamadım yazdım....

Bu arada kilolar ne alemde....

haklısın unutkanlık çok gittikçe çogalıyo bende birine bişe sorsam mesela bir magazaya gideyim birşey fiatını sorsam 2 dakika sonra unuturum sonra tekrar sorarım kesin bende bişe var ,eşim diyo belki antideprasanlar böyle yapıyo seni gerçi şimdi ara verdim 1 aydır migren için ilaç kullanıyorum.kilolları sormuşsun şimdi regl oldum tam bilmiyorum vucutta su brikmiştir cuma sabah tartılınca belli olur

Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.

1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.
faydası olur bence de bana da taylan kumeli vermişti detoks diyteti yaparken. ama ugrasıp da yapmak zor geliyor ınan.

sana da cok gecmiş olsun canım benim.

orticim yeğen mi geliyorrr amanınnn hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin sanada kolay gelsinnnn hayırlı işlerrrrr
guzel olur değil mi yegen sevgisi bana da eylul de bir tane gelecek teyze olacağım insallah:))

Evet cnm bizim dr.lara sordum kalbe falan bakılması lazım mutlaka diyolar
idrarda protein kaçagı da olabilirmiş
araştırılması lazımmış ( ne çürük kadınım bende yaa
ayse bende de protein kaçağı var odem yapıyor gercekten ustelik benim hamileyken cıktı 2. hamileliğimde preeklempsiye sebep oldu. nobet gecirdim bebeği almak zorunda kaldılar. bobrekten biyopsiyaptırdım bobreğimde cok problem yokmus allahta. tuzsuz yıyıp bol su içip tansiyona da dikkat etmek gerekiyor. sakın ihmal etme nefrolojıye bir gorun derim.

Gunaydin kizlar beni yine uykusuz birgun bekliyo ay su tatil gelsede dinlensek azicik bu arada bayram tattttili 9 gun dimi
pınarcım bebişin mi var uykusuz mu bıraktı seni benim de var biri 22 aylık biri 5,5 aylık.zamanla azalıyor uykusuz gunler merak etme:))

fadime banlanmıs ne demek yasaklanmış mı ne olmus?? insallah 95ın de ltını gorursun bu hafta:;

oğluslarım uyurken gecmişi okudum geldim

dun yediklerimi yazayım once size

sabah domates salatalık peynır zeytin 2 dilim ekmek

öğlen bamya 2 dilim ekmek

ara 2 dilim irmik ttlısı

aksam guvec 2 dilim ekmek 2 dilim patlıcan kızartma

ara karpuz

bu sabah domates salatalık peynır zeytin 2 dilim ekmek

öğlen patlıcan doates kabak dolma 2 dilim ekmek

ara siyah uzum

bu arada oğlumu yuvadan almak için hergun yarım saat yuruyorum cuma gunu toplamını yazarım. baska sekilde yuruyemeyecektim 2 cocukla:)

kızlar eylul sonu da işe baslayacağım istanbul kozyatagında oturuyorum bir cocuklara bakacak birini arıyorum aklınıza gelen biri olursa yonlendirir misiniz?

akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar ?
demek kozyatağında oturuyorsun bende maltepedeyim...
aslında burada yemek isimleri uçussun istemem ama sormuşsun söleyim canım.

çorba
mantarlı tavuk sote
zy. biber dolması
güllaç

misafirlerim var sakın yanlış anlamayın ben yemem aslaaa

Sevgili dostlar dogum gunu kutlamalariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurleer. Tek tek alinti yapamadim ama tek tek opuyorum hepinizi

Cok guzel gecti Uzun yazacam firsat bulursam

Sevgili dostlar dogum gunu kutlamalariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurleer. Tek tek alinti yapamadim ama tek tek opuyorum hepinizi

Cok guzel gecti Uzun yazacam firsat bulursam

tombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sIkILdi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla
semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim

Son düzenleme:
bak bişe dicem ben sıcak su deniyorum eger istersen bayramakadar dene derim 2 gündür içiyorum göbegim yumuşacık oldu deneyen arkadaşım var yemekten önce 3 bakdak içilcek toplam 9 bardak

bak bişe dicem ben sıcak su deniyorum eger istersen bayramakadar dene derim 2 gündür içiyorum göbegim yumuşacık oldu deneyen arkadaşım var yemekten önce 3 bakdak içilcek toplam 9 bardak

bayramdan sonra deniyim aksama kadar açliktan sonra sicak su içemeki midem kaldirmaz tesekkur ederim

ben de mantar et sote yapacağım:) kayınvalidem de karışık kıymalı dolma yapıp getirdi bir semizotu salatası yapacağım yeter herhalde.
tesekkurler nevzamansız:))

bugun tv de bugun ne yıyoruz da 6-7 hareket gösterdi doktor genelde mekik tarzı hareketler
karın için mutlaka bu hareketleri yapmalıyız ki oralardan ekstra gitsin. gitsin de demek kolay uuufffff bana cok zor geliyor yapmak.

ben de zatureye yakalanıp 6 aylık hamıleyken hastaneye yattığımda 108 kıloydum simdi 93 kıloyum hastaneden 90 ile cıkmıstım beni burundan mama ile beslemişler hep uyuturken. diyorum hastanede kalmanın tek iyi tarafı buydu. bu kıloya uzun zamandır dusmemiştim ama karnım da boyle değildi o zaman. 2 sezeryandan sonra karnım iyice sarkmıs durumda eski 90 kılom daha fitti. şimdiki cok biçimsiz ben de cok dert ediyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…