günaydın arkadaşlar kötü birşey olmuştu okonuyu açmak istemiyorum .aslında ben cumaya kadar izinliydim arkadaşımın yazlıgına gitcektim gidecegimi unuttup oturma grubumu halı yıkama süpürgeyle yıkadım camları açık bırakıp gidemedim kararlaştırdık bayramda gitcektik o arada bizim grupta çekememezlik oldu size dönemedim yena kusura bakma bu hafta listedeyim
haklısın unutkanlık çok gittikçe çogalıyo bende birine bişe sorsam mesela bir magazaya gideyim birşey fiatını sorsam 2 dakika sonra unuturum sonra tekrar sorarım kesin bende bişe var ,eşim diyo belki antideprasanlar böyle yapıyo seni gerçi şimdi ara verdim 1 aydır migren için ilaç kullanıyorum.kilolları sormuşsun şimdi regl oldum tam bilmiyorum vucutta su brikmiştir cuma sabah tartılınca belli olurHoş geldin Fadime....
Canım eğer kırılmazsan sana bir şey söylemek istiyorum.Tamamen seni düşünerek söylüyorum;unutkanlığın şaşılacak raddede.Sanırım sen de rahatsız oluyorsundur..
Bir dahiliye uzmanına gidip tahlil falan yaptırsan canım...B 12 vitamini eksikliği unutkanlık yapıyor..Bir baktırsan iyi edersin..
Umarım seni kırmamışımdır.Uzun süredir söylemek istiyordum ama kendimi frenliyordum;tatile gideceğini unuttuğunu görünce dayanamadım yazdım....
Bu arada kilolar ne alemde....
faydası olur bence de bana da taylan kumeli vermişti detoks diyteti yaparken. ama ugrasıp da yapmak zor geliyor ınan.Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.
1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.
sana da cok gecmiş olsun canım benim.günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
.
guzel olur değil mi yegen sevgisi bana da eylul de bir tane gelecek teyze olacağım insallah:))orticim yeğen mi geliyorrr amanınnn hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin sanada kolay gelsinnnn hayırlı işlerrrrr
ayse bende de protein kaçağı var odem yapıyor gercekten ustelik benim hamileyken cıktı 2. hamileliğimde preeklempsiye sebep oldu. nobet gecirdim bebeği almak zorunda kaldılar. bobrekten biyopsiyaptırdım bobreğimde cok problem yokmus allahta. tuzsuz yıyıp bol su içip tansiyona da dikkat etmek gerekiyor. sakın ihmal etme nefrolojıye bir gorun derim.Evet cnm bizim dr.lara sordum kalbe falan bakılması lazım mutlaka diyolar
idrarda protein kaçagı da olabilirmiş
araştırılması lazımmış( ne çürük kadınım bende yaa
pınarcım bebişin mi var uykusuz mu bıraktı seni benim de var biri 22 aylık biri 5,5 aylık.zamanla azalıyor uykusuz gunler merak etme:))Gunaydin kizlar beni yine uykusuz birgun bekliyo ay su tatil gelsede dinlensek azicik bu arada bayram tattttili 9 gun dimi
Günaydın topik ahalisi...
ayy YENA dün fadime banlanmış diyince bi okudum da o takımdaki muhabbetleri, maşallah ne huzurlu topiğimiz var bizim yaaa...çok tatlıyız biz yaa yirimm ne güzel denk gelmişiz birbirimize...
bu arada şu sıralar kilo verdiğimi hissediyorum belim nasıl inceldi anlatamam ama ben armut modeli olduğum için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü iyice armutlaşıyorum
üstümle altım arasında uçurum var resmen. döt döt değil değirmen taşı mübarekbu hafta 95 i görürüm diye hissediyorum kargalaaaaaar :)))
bana ceza verdiler 2 gün siteye giremedim bugün sabah 10 da açıldıfadime banlanmıs ne demek yasaklanmış mı ne olmus?? insallah 95ın de ltını gorursun bu hafta:;
neyse olmus bitmiş:)) ne durumda boyle ceza veriliyor?bana ceza verdiler 2 gün siteye giremedim bugün sabah 10 da açıldı
demek kozyatağında oturuyorsun bende maltepedeyim...akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar ?
çorbaakşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar ?
bak bişe dicem ben sıcak su deniyorum eger istersen bayramakadar dene derim 2 gündür içiyorum göbegim yumuşacık oldu deneyen arkadaşım var yemekten önce 3 bakdak içilcek toplam 9 bardaktombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sıkıldi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla :2::2::2:
Semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim
bak bişe dicem ben sıcak su deniyorum eger istersen bayramakadar dene derim 2 gündür içiyorum göbegim yumuşacık oldu deneyen arkadaşım var yemekten önce 3 bakdak içilcek toplam 9 bardak
ay dogruya ben regl oldum herkesi kendim sandım bayramdan sonra muhakak dene bence ben termosa koydum gidip gelip içiyorumbayramdan sonra deniyim aksama kadar açliktan sonra sicak su içemeki midem kaldirmaz tesekkur ederim
demek kozyatağında oturuyorsun bende maltepedeyim...
aslında burada yemek isimleri uçussun istemem ama sormuşsun söleyim canım.
çorba
mantarlı tavuk sote
zy. biber dolması
güllaç
misafirlerim var sakın yanlış anlamayın ben yemem aslaaa
çorba
salata
Guveç
Pilav yapmayi dusunuyorum
tombikdas larim hiç iyi degilim bugun aynanin karsisina geçtim ve gobegime sinir oldum iyice kilo veriyorum çok sukur kollar, bacaklar yuzum bile farketti ama gobegimden fazla fark gibi geliyo bana acayip canim sIkILdi (52 kiloykende vardi gobegim ama )sonra hamilelikler derken kocaman oldu nasil kurtulucam ben bu gobekten aglicam valla
semirancim masallah masallah diyorum seni gordukten sonra kendime baktimda baktim senden asagida kilom ama sen benden zayif duruyosun gobegim beni mahvetti
çatladim resmen seni gorunce; kendime gelemiyorumsemiran duy duy naptin gobet eritmek için bisimi yaptim