- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.080
insanlar konu başlığının farkında değil sanırım...kimi iftar menüsü veriyor..kimisi hamilelik maceralarını paylaşıyor kimisi ev alma hayallerini...burası 90 kılonun üzerindekiler birlikte zayıflıyooo...grubuuu
Şimdiye kadar ne bir tartışmaya ne de böyle gerilimli muhabbetlere katılmışlığım var ama çok sinirlendim ben.
Nedense sen bana fake hesap izlenimi verdin. Tam da topiğimiz ne huzurlu muhabbetinin üzerine gelip burda saçma sapan bahanelerle cırlaman çok düşündürücü... hoş bu kadar komplike düşünüp oyun çevirmek için de belli bir kapasiteye sahip olmak lazım...
diyelim ki söylediklerinde ciddisin. Nasıl bir bencillik sende ki? Nasıl bir hoşgörü anlayışına sahipsin? Bir insan yeni girdiği bir ortama çekinmeden nasıl böyle lafının nereye gittiğini düşünmeden saldırabilir? Yaşına baktım küçük mü diye öyle de değil 27 yaşındasın.
o yüzden sadece sorunlu bir insan olduğunu düşünüp görmezden geliyorum yazdıklarını... dilersen sen de kalır muhabbete -dahil- olursun, dilersen kapı açık yol alır gidersin ama şu hareketin üzerine en azından kendi adıma varlığınla yokluğun bir...
mübarek gün sinirlerim oynadı ya.... neyse hadi rastgele...