Ayse dert etme, yola devam.
Sen diyetisyene devam ediyor musun? Tek basina degil de bir uzman ile devam etmekte fayda var.
Cherry pie aferin ortikim, 94 oldun mu 80lere merdiven dayadin demektir. Gerisi de gelecek. Seni bu kadar kararli ve basarili oldugun icin kutluyorum.
Armutum benim...
Kizlr selam nasilsiniz umarim tikir tikir gidiyordur kilocuklar annem gittigi iin birde telden cok yavaslai bu aralar net zor oldu girmem kizim da 2 gundur rahatsiz kusma vardi dr gittik fn evdeyim yani bugun
Topigimin bugun dogmus guzek kizlari iyiki dogdunuz iyiki tanistik nice mutlu senelere insallah hele bi gecmise bakayim
YOTSUZ canım iyi ki doğmuşsun nice yıllara sevdiklerinle
Nice mutlu yıllar yotsuz.
Asuuuu cheryyy nasilsiniz
kız zaten bizim takımı kaptanı özellikle örnek alsın diye göstermiştim ama boşver vardır bundada bir hayır sen nasılsın kilolar gidiyo maşllah ben bu hafta regl oldum veremicem galiba:93:Günaydın topik ahalisi...
ayy YENA dün fadime banlanmış diyince bi okudum da o takımdaki muhabbetleri, maşallah ne huzurlu topiğimiz var bizim yaaa...çok tatlıyız biz yaa yirimm ne güzel denk gelmişiz birbirimize...
bu arada şu sıralar kilo verdiğimi hissediyorum belim nasıl inceldi anlatamam ama ben armut modeli olduğum için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü iyice armutlaşıyorum
üstümle altım arasında uçurum var resmen. döt döt değil değirmen taşı mübarekbu hafta 95 i görürüm diye hissediyorum kargalaaaaaar :)))
çok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyimçok ama çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz canım ablam benim
teşekkür ederim banucum iyiyimGeçmiş olsun yağmurgözlüm şimdi iyisin inşallah.
sağolasın ablacımYAĞMURGÖZLÜM;
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Ne kötüdür mide ağrısı;Allah şifalar versin.
Acillik olacak kadar ağrı çektin demek canım benim.Umarım şimdi iyisindir....
teşekkür ederimmmmmyağmur gözlümm geçmişş oolsun
Tatlım çok geçmiş olsun...Bu sıralar sürekli hastalanıyorsun..Dikkat et kendine..
Mucuksss..
ayşecim keşke önceden alsaydın billeti her bayram öyle oluyo belki bayram içinde vardır sordunmuçıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf
çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf
ayşecim keşke önceden alsaydın billeti her bayram öyle oluyo belki bayram içinde vardır sordunmu
canım keşke son günlere bırakmasaydın... Bende çok zor bilet buldum cuma günü gidiyorum o da firma yoğunluktan ek sefer koymuş yoksa gidemeyecektim...sağolsun müdürüm sorun çıkarmadı da cuma gündüz saat 11 de yola çıkıyorum... Inşallah bulursun...
Yesim resimlerine baktim ne diyecem bilemedim kilo bi insana bu kadar mi yakisir neredeyse verme boyle supersin noktasindayim