Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın topik ahalisi...

ayy YENA dün fadime banlanmış diyince bi okudum da o takımdaki muhabbetleri, maşallah ne huzurlu topiğimiz var bizim yaaa... çok tatlıyız biz yaa yirimm ne güzel denk gelmişiz birbirimize...

bu arada şu sıralar kilo verdiğimi hissediyorum belim nasıl inceldi anlatamam ama ben armut modeli olduğum için sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü iyice armutlaşıyorum

üstümle altım arasında uçurum var resmen. döt döt değil değirmen taşı mübarek bu hafta 95 i görürüm diye hissediyorum kargalaaaaaar :)))

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
tartıda hala 100leri görüyorum takmıcam diyorum ama moralim çok bozuluyo off offf

Cherry pie aferin ortikim, 94 oldun mu 80lere merdiven dayadin demektir. Gerisi de gelecek. Seni bu kadar kararli ve basarili oldugun icin kutluyorum.

Armutum benim...

Ayse dert etme, yola devam.

Sen diyetisyene devam ediyor musun? Tek basina degil de bir uzman ile devam etmekte fayda var.

YOTSUZ canım iyi ki doğmuşsun nice yıllara sevdiklerinle

Doğum günün kutlu olsun YOTSUZ.....

MUTLULUK,HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM ,TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER.................

Nice mutlu yıllar yotsuz.

cok tsk ederim kızlar :) bitti dogum günü falan kalmadı. ben bitmesin istiyordum ama napalım hepinize tekrar tekrar tsk ederim :) muckssssss

günaydın arkadaşlar kötü birşey olmuştu okonuyu açmak istemiyorum .aslında ben cumaya kadar izinliydim arkadaşımın yazlıgına gitcektim gidecegimi unuttup oturma grubumu halı yıkama süpürgeyle yıkadım camları açık bırakıp gidemedim kararlaştırdık bayramda gitcektik o arada bizim grupta çekememezlik oldu size dönemedim yena kusura bakma bu hafta listedeyim

kız zaten bizim takımı kaptanı özellikle örnek alsın diye göstermiştim ama boşver vardır bundada bir hayır sen nasılsın kilolar gidiyo maşllah ben bu hafta regl oldum veremicem galiba:93:

çok ama çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz canım ablam benim
çok teşekkür ederim canım çok şükür iyiyim
Geçmiş olsun yağmurgözlüm şimdi iyisin inşallah.
teşekkür ederim banucum iyiyim
YAĞMURGÖZLÜM;
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Ne kötüdür mide ağrısı;Allah şifalar versin.
Acillik olacak kadar ağrı çektin demek canım benim.Umarım şimdi iyisindir....
sağolasın ablacım ahh ne kötü bir ağrıydı anlatamam ben öyle bir ağrı görmedim midem delindi sandımrabbim düşmanıma bile yaşatmasın...allah razı olsun o acil doktorundan kendi doktorumdan daha iyi ilgilendi...şimdi iyiyim ilaçlarımı içiyorum yediklerime dikkat ediyorum...soğuk ve asitli içecekler,kızartma ,domates,karpuz,yağlı ve baharatlı yemekler yasakben razıyım yeterki o ağrıyı bir daha yaşamayayım...dün akşam iftara davetliydik nasıl korka korka yedim...

yağmur gözlümm geçmişş oolsun
teşekkür ederimmmmm
Tatlım çok geçmiş olsun...Bu sıralar sürekli hastalanıyorsun..Dikkat et kendine..
Mucuksss..

canım benim sağolasın geldimi üst üste geliyor bende anlamadım nazara mı geldim nedir

çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf

çıldırmak üzereyim bayramda emire gidicem bilet yok 10dan fazla firmayı aradım
uçak bileti bakıyorum 300-400 lira bi kişi gidiş offf offf

canım keşke son günlere bırakmasaydın... bende çok zor bilet buldum cuma günü gidiyorum o da firma yoğunluktan ek sefer koymuş yoksa gidemeyecektim...sağolsun müdürüm sorun çıkarmadı da cuma gündüz saat 11 de yola çıkıyorum... inşallah bulursun...

Yesim resimlerine baktim ne diyecem bilemedim kilo bi insana bu kadar mi yakisir neredeyse verme boyle supersin noktasindayim

Arkadaşlar kilo problemi yaşıyorsanız kilo alamıyor kilo veremiyorsanız yada verdiğiniz kilonun kontrolünü sağlayamıyorsanız bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum

ayşecim keşke önceden alsaydın billeti her bayram öyle oluyo belki bayram içinde vardır sordunmu

daha önceden belli dğeildi gideceğimiz sonradan karar verdik p.tesien beri bakıyoruz yok ek sefer de yok eskiden koyarladı malesef bayramda oğlumdan ayrı depresif evde oturcam

Yesim resimlerine baktim ne diyecem bilemedim kilo bi insana bu kadar mi yakisir neredeyse verme boyle supersin noktasindayim

Yaaaa Mutlu yaa :) deme öyle. valla bazen canıma tak diyor zaten bu diyet işi :) bu akşam yine kadıncagıza kontrole gittiğimde canından bezdireceğim :) kaçamaklarla dolu günler geçiriyorum. sonra kadının önüne bir gidiyorum 300 gr ancak vermişim :) sende böyle dersen valla pes ederim :) sagol ama bitanem cok tsk ederim. seninde resimlerin müthişşşş bayıldım heleki o sıpaya :) buraya geldiğinde yerim ben onu yerimm :) sesini duymakta cok güzeldi iyiki telefonda da tanıstık :) yine ararım şekerim çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…