Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Semiran mutlu ervam nabersiniz kızlar semirancım güle güle kirletin evinizi bende başlıyacağım ama zor geliyor kalkışana kadar.

cnm başladım yaptım valla gerçi annem hep yanımdaydı ama yinede toz olmuş heryer geçen yıl taşınmıştık bu eve annem aldı yıllar sora ancak bir evimiz oldu kredi çekti annem birazda ben ole aldık Allahım her isteyene versin niş başını sokacak bir ev çok şükür diyorum ben işte başladık yaptık ana kız bitti yarın akşamda kaplıcaya gideceğiz yıkanacağım mis gibi olece bayrama hazırız inş Allahın izniylee

evet ole demişti 90 lı kilolarla geri gel demişti bend e yok ya 80 lileri görürüm demiştim utandımm şimdi 89 dan inemedimm
Süper bir şey ramazanda kilo almamak semirancım hele bizim gibiler için bence inanılmaz bir başarı bence dr seni tebrik edicek yeterki bayramıda atlat.

İyiyim hayatım;sen de iyisin inşallah..

Ayşeciğe de sana da çok seviniyorum...
Sağol beyzuş ablacım inşallah hep beraber inceliyoruz.Ben daha iyiyim bugün bir kaçgündür moralim kötüydü.

Sağol beyzuş ablacım bayılıyor zaten geçen haftakini söyledim arttı buldurdu oda bende bişeyler göndiriyim ne olur diyor.İnşallah bende inanıyorum vericek bu kiloları.

Ben de inanıyor ve dua ediyorum Ayşeciğe;bizim çektiklerimizi çekmesin yavrum....

Tamam o da bana bebek göndersin..Bayılırımm.

İyi günlerde güle söyle sağlıkla oturun Allahım herkese bir ev nasip etsin inşallah oh kaplıcada tüm yorgunluğunu atarsın canım.

Seve seve yollar sen onun facesini görsen her yer barbie şimdi zaten söz vermiştik az çikolata ye rapunzel bebek istiyor saçları uzuyomuş kesiliyormuş yarın gidip onu alıcaz inşallah.

İyi günlerde oturun canım..bizde öyle krediyle alabildik ev..16 yıldan sonra..Allah her isteyene nasip etsin inşallah..Kira çok zor inan..

evet yaa az kaldı bayramda geçerse inş hep birlikte daha güzel günler göreceğizzz bakalım sabırrr
İyi günlerde güle söyle sağlıkla oturun Allahım herkese bir ev nasip etsin inşallah oh kaplıcada tüm yorgunluğunu atarsın canım.
amin cnm amin Allahım her isteyene versin inş
İyi günlerde oturun canım..bizde öyle krediyle alabildik ev..16 yıldan sonra..Allah her isteyene nasip etsin inşallah..Kira çok zor inan..

tşk ederim ablacım sağolasın evet aldık diye diye annem ölmeden bir evim bari olsun dedi aldık ama hayal olmadı kira da öldük cidden ama bitti şükür yaradanaaaa
ben de yemek hazırlayım yeyeim geliyorumm hanımlarr az sora görüşelim

Azıcık baktımda fene değil leslieye benzettim tabi arad yapılabilir tabi tamamaını izlemedim.

Müzikler güzel belki kışın yapılabilir..hem daha fazla kiloları atmış oluruz daha kıvrak oluruz...Beli falan inceltir gibi geliyor bana...
Bu başlangıçmış gitikçe zorlaşıyormuş...

Bende çıkıyorum...
Hepinize iyi uykular..Tatlı rüyalar..

Beyza için sahur vaktidir....
Hepinize hayırlı sahurlar ,oruçlar...
Görüşmek üzere;iyi sabahlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…