Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Site ne kadar yavaş değilmi.?? yaşlanıyorum beklerken yaw..:)

Beyzuşum,dün gece tursariyle konuştuk.Selam söyledi.Gelmiyormusun dedim..yaz bitsin kışın gelirim diyor.:))
kilosu aynı 88-90 arası gidip geliyormuş..Ben demiştim değilmi.? 2009-2008 de üye olankarda var bişey diye...Acaba ben üyeliğimi iptal edip yenidenmi üye olsam..:)

Fakkaaaat sevindirici bir haber ramazan bitecek ben hala kilo almadım acaip mutluyum benim için büyük başarı..vermedimde ama..

MErhaba semirancım..
İyiyim ben sağolasın..Bugün çocuklara bayram alışverişine çıktık.Yorulduk geldik.Güzel şeyler aldık içimize sindi..

Güle güle kullansınlar canım.Sevindilermi...

Mutlaka sevinmişlerdir de ;hani bize bayram alışverişi yapıldığında çok sevinirdik çocukken.Mutlaka kırmızı rugan ayakkabı aldırırdım.Her bayram değil tabi eğer ayakkabı alınacaksa ruganı tercih ederdim..
Şimdi çocuklara daha sık alışveriş yapılıyor;bu nedenle bayram alışverişine bizim kadar seviniyorlarmı acaba diye merak ettim.....

Banu ikinizi de tebrik ederim. kizcik 1 kilo verdi bile masallah...

sana da bravo. Hindili menun bence dengeli ama meyve ile sut yok...birer porsiyon olsun ye bence..
Valla verdi 1 kilo değil teyzesi 2.5 kilo verdi bu liste zaten bir haftalık harvard diyeti ara öğünde dondurma var ondan kalsiyum alıyorum.

teşekkür ederim ablacım inşallah sabah olacak sezaryanla dualarınızı bekliyoruz
Hayırlısıyla inşallah alın bebeğinizi kucağınıza.

ikinizede MASALLAH Banucum ayse ye opucuklerimi yolluyorum

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im simdiden geçmis olsun
Sağol teyzesi ayşe sizden gelen smilere bayılıyor.

Bimde,dijital tartı 17.5 tl. eğer varsa bulunduğun yerde bim alabilirsin...

Banu'cum nasıl seviniyorum ayşeciğin kilo vermesine..İnan senden daha çok seviniyorum ona..
İnan yena bende öyle en azından bu yaşında bitirirde bizim yaşadıklarımızı yaşamaz inşallah.

MErhaba semirancım..
İyiyim ben sağolasın..Bugün çocuklara bayram alışverişine çıktık.Yorulduk geldik.Güzel şeyler aldık içimize sindi..
Güle güle iyi günlerde giysinler inşallah.

YENA+ semiran pinar110

İyi geceler güzeller ;nasılsınız...

Sen yorgunsundur Semiran;halıları yıkamışsın;güle güle kirletin.Aslında kirlenmeseler daha iyi olur...
evet valla yorgunum inanın bir de epilasyon işiyle uğraştım üstüne banyo derken halim kalmadı çok yorgunum ama ev pırılpırıl oldu

MErhaba semirancım..

cnm aiv ne güzel çok severim bende bayram alışverişini özellikle arefe günü çarşıya çıkarım çok eğlenirim :)

ay ne güzel ya bayilirim baxram alisverislerine ne güzel olmustur kimbilir benimde cocuk olasim geldi yaaaaaaaaa:84: güle güle giysun cnm oglusun

Canım sen yurt dışındasın değilmi.?
Orda tabii böyle kutlanmıyordur muhakak..

Çok sevindim canım;hemde çookkkk.Tebrik ediyorum seni...Bundan iyisi Şam'da kayısı....

Aleyküm selam canım.Gönderen ;getiren sağolsun...Demek pek kilo veremedi Tursaricik.Ben umutluydum;şeker ilacı başlandı ya vermeştir inşallah diyordum.Neyse kışa verir...

Gerçekten 2008-2009 girişliler nazarlımıdır nedir;gitmedi şu kilolar;yoksa bizmi pek seviyoruz kendilerini de bırakmıyoruz...

aynen ben de ne aldım ne verdim napayım yine de mutlu oluyorum kilo almadan bitirdim ramazanı bakalım diyetiseyn ne diyecekkk amanınn

canım valla bizim sevindiğimiz gibi sevinmediler tabii..hatta bir ara yoruldular öff pöff yapmaya başladılar sonra oturduk bir yerde hem dinlendik hemde karınlarını doyurdular..İyi geldi onlara..
Aslında boşuna alınıyor bir sürü kıyafetleri var ama işte adettir ya..İlla her bayram almak istiyorum onlara kıyafet..

Bende özel temizlik saç boyama,kaş bıyık işlerini hallettim cillop gibi oldum..

Son düzenleme:
Ne mutlu hem orucunu tuttun hemde hiç almadın ben fazla tutamadım heç çok ilacım var hemde tam tutsaydım garanti 5 kilo eklerdim bana yemek değilde tatlı versinler yeter keşke tatlı kilo aldırmasaydı ne güzel olurdu dimi?
Az evvel sağolsun eşim gelirken Annem bizde diye kornetlerin en babasını almış dayanamadım yedim inşallah sabah tartıya çıkınca üzülmem.

aynen ben de ne aldım ne verdim napayım yine de mutlu oluyorum kilo almadan bitirdim ramazanı bakalım diyetiseyn ne diyecekkk amanınn

semirancım çok iyi bir sonuç...Her ramazan inan 4-5 kilo alıyordum..

Bence diyetisyeninde gayet iyisin diyecek sana..Hem kendisi demişti değilmi.? kilo almadan bitirsen çok iyi..

Valla demekki ben kilocuklarıma tutkuyla bağlıyım azıcık gitseler üzüntüden gırtlağım açılıyor::)))
Nasılsın beyzuş abla iyi geceler.

Banucum aramızda kalsın bende dün gece magnum yedim..
Sahur niyetine yidim gitti..

Oooohhhh sıhhatler olsun...

BANUCUĞUM;

Bu AYŞECİĞİN hediyesi....

Hadi inşallah sağlıkla bu işi bitirecek güzel kız....

Sağol beyzuş ablacım bayılıyor zaten geçen haftakini söyledim arttı buldurdu oda bende bişeyler göndiriyim ne olur diyor.İnşallah bende inanıyorum vericek bu kiloları.

semirancım çok iyi bir sonuç...Her ramazan inan 4-5 kilo alıyordum..

Bence diyetisyeninde gayet iyisin diyecek sana..Hem kendisi demişti değilmi.? kilo almadan bitirsen çok iyi..

evet ole demişti 90 lı kilolarla geri gel demişti bend e yok ya 80 lileri görürüm demiştim utandımm şimdi 89 dan inemedimm

Semiran mutlu ervam nabersiniz kızlar semirancım güle güle kirletin evinizi bende başlıyacağım ama zor geliyor kalkışana kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…