Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum günün kutlu olsun YOTSUZ.....

MUTLULUK,HUZUR VE SAĞLIK DİLİYORUM ,TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER.................

Son düzenleme:
Nice mutlu yıllar yotsuz.

Geçmiş olsun yağmurgözlüm şimdi iyisin inşallah.

Dietimiz ayşeyle çok güzel gidiyor ayşeyi bugün tok karnına tarttım 32.5 çıktı bende 109.3 çok mutluyuz.

Banu ikinizi de tebrik ederim. kizcik 1 kilo verdi bile masallah...

sana da bravo. Hindili menun bence dengeli ama meyve ile sut yok...birer porsiyon olsun ye bence..

kendimi tebrik ediyorum bugün k flakesle gayet iyi gitti
öğlen kalkdım k flakes yedim , 1 brdk süt içtim
ikindi tekrar k flakes yedim
akşam 1 kepçe yayla çorbası , 2ya da 3 yemek kaşığı tavuk sote , kesilmiş haliyle 2 dilim karpuz, ekmek yok denecek kadar az
şimdi şekersiz bi çay , biraz sonrada karpuz yiyeceğim...
ama suyu çok az içiyorum bugünlerde...

YAĞMURGÖZLÜM;
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Ne kötüdür mide ağrısı;Allah şifalar versin.
Acillik olacak kadar ağrı çektin demek canım benim.Umarım şimdi iyisindir....

Selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmm

Önce unutmadan hemen topiğimizin doğum günü olan tüm fıstıklarını ( mutlu, ayşe ve yeşim) kocaman öpüyorummm ve inşallah aileleriyle (bizde aileden sayılırız göbiş kardeşliği ), sevdikleriyle ( sizleri çooook seviyorummmm) ve tüm arkadaşlarıyla ( benide arkadaşınız kabul ettiğinizi farz ederek ) nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı doğum günleri geçirmenizi diliyorummm.

Umarım bir sonraki yaş gününüzde hepiniz hedeflerinize ulaşmış olursunuz

Yine kaçtım ama pişman değilim yine yaparım
Bugün yine müthiş yoğun bir gün geçirdim ve inanılmaz ama tam 4 saat yürüyüş yaptım sayılır
Annem ve kızkardeşim birde çocuklar alışverişe gittik ve farkında olmadan saatlerce yürümüşüm
Aslında daha yolun başında pazarlık yapıyordum bakın fazla yürüyemem ona göre belim ağrıyor sonra diye ama sonra dur az daha yürüyelim aha bak şurayada bakalım son derken çakallar beni saatlerce yürüttü
Çokta iyi oldu tabiki benim için ve okadar saat içinde sadece 4 kere bir yerlere totoşumu yerleştirip dinlendim.
Şu an bacaklarımı hissetmiyorum ama olsun sağlığım için farkında olmadan da olsa güzel bişey yapmış oldum.

Yağmurgözlümmmm canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin

Son düzenleme:

Hayırlı olsun ASUCUĞUM ;

Allah analı babalı büyütsün;hayırlı evlat olsun...
Annesine şimdiden geçmiş olsun;gözü aydın olsun...

oldu valla halılarda geldi serdim bayağı güzel yıkamışlar mis gbiii
teşekkür ederim ablacım inşallah sabah olacak sezaryanla dualarınızı bekliyoruz

asuman ben bile heyecan yaptım bacım Allahım sorunsuz inş sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin bebişş

Ya oldum kizi sallaeken resmen bacaklarim kpptu
Ceco cnm nslsn
Asumm dualarim sizinle
Yagmurgozlum gecmis olaun cnm
ahanda kizim yine kalkti bellij bellik bakiyo memeye talimm oppuyorum sizi kocaman

Tatlım çok geçmiş olsun...Bu sıralar sürekli hastalanıyorsun..Dikkat et kendine..
Mucuksss..

Son düzenleme:

Bimde,dijital tartı 17.5 tl. eğer varsa bulunduğun yerde bim alabilirsin...

Dietimiz ayşeyle çok güzel gidiyor ayşeyi bugün tok karnına tarttım 32.5 çıktı bende 109.3 çok mutluyuz.

Banu'cum nasıl seviniyorum ayşeciğin kilo vermesine..İnan senden daha çok seviniyorum ona..

YENA+ semiran pinar110

İyi geceler güzeller ;nasılsınız...

Sen yorgunsundur Semiran;halıları yıkamışsın;güle güle kirletin.Aslında kirlenmeseler daha iyi olur...

merhabalarr YENA cım PINAR ım nasılsınızzzz:79::79::79::79:

MErhaba semirancım..
İyiyim ben sağolasın..Bugün çocuklara bayram alışverişine çıktık.Yorulduk geldik.Güzel şeyler aldık içimize sindi..

ay ne güzel ya bayilirim baxram alisverislerine ne güzel olmustur kimbilir benimde cocuk olasim geldi yaaaaaaaaa:84: güle güle giysun cnm oglusun

MErhaba semirancım..
İyiyim ben sağolasın..Bugün çocuklara bayram alışverişine çıktık.Yorulduk geldik.Güzel şeyler aldık içimize sindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…