Nice mutlu yıllar yotsuz.ya yok hayatım bana mesaj falan gelmiyor deli olacagım. neyse özelden aldım simdi telini. sen tatildesin korkuyorum aramaya uyandıracagım diye. öglene dogru ararım sekerim :) ama burdan da yazmak istiyorum. İyiki dogdun canım benim. Nice mutlu senelere :)
cherry_pie'ım benim :) tsk ederim. bencede müthiş ummalı bir calısma olmus dediğin gibi pek basarılı :) sagol canım benim...
bende bende cok öptüm. cok tsk ederim :):))::)
Geçmiş olsun yağmurgözlüm şimdi iyisin inşallah.günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].
günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].
herkese merhabaaaa
yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
ayşecim doğumgünün kutlu olsun emirin hemen iyileşsin inşallah canım
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz
yağmurgözlü geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun ASUCUĞUM ;
Allah analı babalı büyütsün;hayırlı evlat olsun...
Annesine şimdiden geçmiş olsun;gözü aydın olsun...
ikinizede MASALLAH Banucum ayse ye opucuklerimi yolluyorumDietimiz ayşeyle çok güzel gidiyor ayşeyi bugün tok karnına tarttım 32.5 çıktı bende 109.3 çok mutluyuz.
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im simdiden geçmis olsunteşekkür ederim ablacım inşallah sabah olacak sezaryanla dualarınızı bekliyoruz
ikinizede MASALLAH Banucum ayse ye opucuklerimi yolluyorum
Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im simdiden geçmis olsun
oldu valla halılarda geldi serdim bayağı güzel yıkamışlar mis gbiiiyaşasın kötülükkkkkkkkkkkkk :))) yemesinler tabi....
ohhh mis gibi olmuştur her yer güüle güle kirlet canım....
nerden çıkmış ya geçmiş olsun canım
çok ama çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz canım ablam benim
teşekkür ederim ablacım inşallah sabah olacak sezaryanla dualarınızı bekliyoruz
günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
selammmm dünyanın en güzel tontişleri
nasılsınız bakalım azimli hanımlar
ben memleketteyim kaynanam yapıyor ben hüpletiyorum ama öyle çok çok değil
mesela dün bulgur köfteli yoğurt çorbası yaptı valla nasıl yedim
ama kalorisi yüksek ve yaza uymayanları az tüketiyorum
tartıldım ve benim emektar baskülün tartığı kilodayım :)
dijitalde 97.5 gösterdi bakalım cumaya ne olcak gramda versem razıyım ya :))))
sizler neler yaptınız ,özledim valla sizi ama girmek kolay olmuyor buradan
bu kez eline aldı bilgisdayarı konuşmadı denmesin ,demezde ya derse :)
sizleri kocaman öptümmmm birkaç sayfa okuyayım bakalım neler olmuş :)
oğluşum izin verirse tabi
Dietimiz ayşeyle çok güzel gidiyor ayşeyi bugün tok karnına tarttım 32.5 çıktı bende 109.3 çok mutluyuz.
Ya oldum kizi sallaeken resmen bacaklarim kpptu
Ceco cnm nslsn
Asumm dualarim sizinle
Yagmurgozlum gecmis olaun cnm
ahanda kizim yine kalkti bellij bellik bakiyo memeye talimm oppuyorum sizi kocaman
merhabalarr YENA cım PINAR ım nasılsınızzzz:79::79::79::79:
MErhaba semirancım..
İyiyim ben sağolasın..Bugün çocuklara bayram alışverişine çıktık.Yorulduk geldik.Güzel şeyler aldık içimize sindi..