Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yotsuz, dogum gunun kutlu ve mutlu olsun arkadasim.sevgiler.

Mutlu ve Yotsuz
doğum gününüz kutlu olsun nica sağlıklı mutlu yıllara inşallah....

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118:

günaydinlarrr
dogumgünü olan citirlar hepinizin dogumgünü kutlu olsun.ailenizle mutlu bir ömür gecirirsiniz insallah

günaydin kizlar

Yotzus dogum günün kutlu olsun cnm

yagmurgözlü cok gecmis olsun cnm

geçmis olsun yagmurgozlum

Yesim , Mutlu dogum gununuz kutlu olsun
nice nice MUTLU YILLARA

canlarım ciğerlerim cok tsk ederim :) sizlerle tanısmıs olmaktan dolayı cok mutluyum... hepinize cok cok cok tsk ederim. cok mutlu oldum bu güzel dileklerinizi okuyunca. sizleri gercekten cok seviorum. iyiki bu yoldayız. nerdeyse iyiki tombikiz diyeceğim

Fistikciklar,

Regl oldum, acayip istahim kesildi, genelde ilk gunum boyle olur. Canim meyveleri bile istemedi...aksama da yemek yapmadim, ben istemiyorum ya, kimse yemesin :)

Fistikciklar,

Regl oldum, acayip istahim kesildi, genelde ilk gunum boyle olur. Canim meyveleri bile istemedi...aksama da yemek yapmadim, ben istemiyorum ya, kimse yemesin :)

bende olmadan önce iştahım çok açık, olunca canım birşey istemez...

ya bişey sorucam yena dediki fadime02 banlanmış haberiniz varmı? hem burda hem ordaymış:)

Fistikciklar,

ben de aynen senin gibiyimdir üşüyünce çocukları giydiririm onlarda annem üşüdü deyip gülerler

Fistikciklar,

LEAH ne guzel iste, benimse tam tersi olur istahim acayip açilir kendimi zor tutarim bazan

Yeşim doğun günün kutlu olsun,ben dünden kutlamıştım biraz erken oldu sanırım
Sana nice mutlu,huzurlu ve fit yıllar diliyorum...

Mutlu doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar diliyorum sana da.Yeni yaşında ideal kilona ulaşmanı temenni ediyorum...

Masallah Efsunlu çok guzel gidiyosun insallah bu hafta tarti yuzune guler buarada yuruyuslere devammi?sen beni solladin MASALLAH valla ben buara sicaklar nedeni ile fazla yapamiyorum (eskiye gore)tuzu azaltmak daha iyi aslinda ben 3beyazi hayatimdan tamamen çikartma yerine azaltmayi deniyorum daha dogru gibi (kendi adima soyluyorum)

yeşim dogum gunun kutlu olsun cicimmm

tsk ederimmmm canım benim :)

Yeşim doğun günün kutlu olsun,ben dünden kutlamıştım biraz erken oldu sanırım
Sana nice mutlu,huzurlu ve fit yıllar diliyorum...

tsk ederim hayatım benim :) hepimiz öyleeeee çıtır olalımki herkescikler çatlasın :) gelecek yıl dogum günümde bugunu hatırlayacagım gülümseyerek :)

Canım evet yürüyüşlere devam havalar ve sağlığımız izin verdiği sürecede devam edicez inşallah.
Senin ramazandan önce bir haftada 3.600 verdiğini gördüm şoka girdim,maşallah darısı başıma ne diyim
nasıl vermiştin o hafta özel bir şey mi yaptın yoksa regl sonrası filanmıydı?Sen ne kadar spor yapıyordun peki daha önceleri haftada?

Ben de sıcakta yürüyemem o yüzden akşamı ve deniz kenarını tercih ediyorum püfür püfür.

Kizlr selam nasilsiniz umarim tikir tikir gidiyordur kilocuklar annem gittigi iin birde telden cok yavaslai bu aralar net zor oldu girmem kizim da 2 gundur rahatsiz kusma vardi dr gittik fn evdeyim yani bugun

Topigimin bugun dogmus guzek kizlari iyiki dogdunuz iyiki tanistik nice mutlu senelere insallah hele bi gecmise bakayim

selammmm dünyanın en güzel tontişleri
nasılsınız bakalım azimli hanımlar
ben memleketteyim kaynanam yapıyor ben hüpletiyorum ama öyle çok çok değil
mesela dün bulgur köfteli yoğurt çorbası yaptı valla nasıl yedim
ama kalorisi yüksek ve yaza uymayanları az tüketiyorum
tartıldım ve benim emektar baskülün tartığı kilodayım :)
dijitalde 97.5 gösterdi bakalım cumaya ne olcak gramda versem razıyım ya :))))
sizler neler yaptınız ,özledim valla sizi ama girmek kolay olmuyor buradan
bu kez eline aldı bilgisdayarı konuşmadı denmesin ,demezde ya derse :)
sizleri kocaman öptümmmm birkaç sayfa okuyayım bakalım neler olmuş :)
oğluşum izin verirse tabi

Fistikciklar,

yaşasın kötülükkkkkkkkkkkkk :))) yemesinler tabi....
hadi ben kaçar cam sildim tül vardı mutfağın onu yıkadım asayım çarşıya gideceğim öptm herkesiiiii
ohhh mis gibi olmuştur her yer güüle güle kirlet canım....
Evet cnm bizim dr.lara sordum kalbe falan bakılması lazım mutlaka diyolar
idrarda protein kaçagı da olabilirmiş
araştırılması lazımmış ( ne çürük kadınım bende yaa
nerden çıkmış ya geçmiş olsun canım

çok ama çok geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz canım ablam benim

geçmis olsun canim insallah çabuk iyilesir kizin

ozel bisey yapmadim yuruyusle verdim canim regl zamanim degildi çunlu ben ramazanin 2.gunu regl oldum. INSALLAH sende verirsin ben ramazandan once daha çok yuruyus yapiyordum+ leslie yapiyordum+kol ve karin egzersizleri yapiyordum gerçi ramazandada yaptim baslarda ama buaralar çoook sicak burasi fazla yapamiyorum(simdilik) yinede kilo vermem guzel memnunum çok sukur
onceden bende senin gibi 500dk ile 800dk arasi genelde insallah ramazandan sonra çogalticam sicaklar geçerse tabii
sen nasil yuruyorsun tempolumu?

kizlar su dukan diyeti bayaa ilgimi çekiyor yapsammi acep diye dusunur oldum
malum ben kilo verdim ama gobegim fazla gitmedi(masallah kilonun çogu ordaymis) dukan bolgesel zayiflatiyormus oyuzden ilgimi çekti ben burda baya arastirdim fransiz stelerindede baya yaygin(dukan amcanin zayiflattigi kisilerin roportajlarini izledim boyle oldum onceki sonraki halleriyle )hele yazilanlardan sonra baya baya dusunuyorum yapmayi

Son düzenleme:
Bendede var bir yorgunluk ve uykusuzluk..az kaldı bayramdan sonra uyku düzenimizde yoluna girecek..
girer girer sen hiç merak etme
benim eşimde bana teklif etse keşke gıcıklığına yer valla ,en fazla 5 kilo fazlası var ama belli etmiyo bile
oyyyyyyy neler yapmışsın sen hamarat seni maşallah, bende bebeşime domates yapayım diyorum dönünce bakalım kaç kilo yaparım ....

ayyy ne güzel demek artık fark ediliyor maşallah sana.......

ilbatum canım memlektteyim derken nerelerdesin bakayım ?
iyi tatiller sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…