- 23 Mayıs 2009
- 279
- 0
- 40
Yotsuz, dogum gunun kutlu ve mutlu olsun arkadasim.sevgiler.
Mutlu ve Yotsuz
doğum gününüz kutlu olsun nica sağlıklı mutlu yıllara inşallah....
günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118:
ZEYNEP abla
AYŞE
YEŞİM
MUTLU
tombik kutladığınız son doğum gününüz olsun
arkadaşlar herkesin evlenip doğum yaptıktan sonra adet sancısı azalır diye biliyorum bende tam tersi oldu kızken yok denecek kadar azdı
şimdi sancılarım var
ben anormal miyim neyim :76:
günaydinlarrr
dogumgünü olan citirlar hepinizin dogumgünü kutlu olsun.ailenizle mutlu bir ömür gecirirsiniz insallah
herkese merhabaaaa
yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
ayşecim doğumgünün kutlu olsun emirin hemen iyileşsin inşallah canım
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz
yağmurgözlü geçmiş olsun canım
merhabalar ben geldimm nasılsınız ben iyiyim duran kilom dışındaaaa :26::26:
YEŞİM nice mutlu yıllara tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm
AYŞE sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...
günaydin kizlar
Yotzus dogum günün kutlu olsun cnm
yagmurgözlü cok gecmis olsun cnm
geçmis olsun yagmurgozlum
Yesim , Mutlu dogum gununuz kutlu olsun
nice nice MUTLU YILLARA
canlarım ciğerlerim cok tsk ederim :) sizlerle tanısmıs olmaktan dolayı cok mutluyum... hepinize cok cok cok tsk ederim. cok mutlu oldum bu güzel dileklerinizi okuyunca. sizleri gercekten cok seviorum. iyiki bu yoldayız. nerdeyse iyiki tombikiz diyeceğim