Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim fadime banlanmış..
Hem burda hemde 9. takımda yarışıyordu tesadüfen gördüm ve çok şaşırdım.
İlginç diyalogları olmuş..Ayrıca izinli olduğunu söylemişti fakat takımda bayağı aktifmiş..
*-

bizimm fadime 02 mii aa neden ki acepp:KK50::KK50:

İyi geceler olsun herkeseeeeee....

Gulmacığım sağol canım.Sen de çok tatlısın....

Akşam saatlerinde nette bir sorun oluştu galiba giremedik.Şimdi yeni düzeldi.Ben de damladım...

Ne kadar alışmışız şu nete inanın büyük eksiklik hissettim,sizden ayrı kalınca....

maviş mavişş yazılarını arıyorumm valla:KK16::KK16::KK16::KK16:-------

dalokay dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara:KK71::KK71:

günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...:KK43:(((

TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..:KK16::KK16::KK16:
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].

geçmis olsun yagmurgozlum

Yesim , Mutlu dogum gununuz kutlu olsun
nice nice MUTLU YILLARA:KK54::KK54::KK54:

günaydinlarrr
dogumgünü olan citirlar hepinizin dogumgünü kutlu olsun.ailenizle mutlu bir ömür gecirirsiniz insallah

herkese merhabaaaa:KK16::KK16:
yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
ayşecim doğumgünün kutlu olsun emirin hemen iyileşsin inşallah canım:KK54::KK71:
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz:KK71::KK54:
yağmurgözlü geçmiş olsun canım:KK71:

merhabalar ben geldimm nasılsınız ben iyiyim duran kilom dışındaaaa :26::26:
YEŞİM nice mutlu yıllara tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm :KK14::KK14::KK14:
AYŞE sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...:KK54::KK54::KK54:

Yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
ayşecim doğumgünün kutlu olsun emirin hemen iyileşsin inşallah canım:KK54::KK71:
Mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz:KK71::KK54:
Yağmurgözlü geçmiş olsun canım:KK71:

saol asucum sizinde gözünüz aydın

Yeşim nice mutlu yıllara tatlım allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
yağmurgözlüm geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm :KK14::KK14::KK14:
Ayşe sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...:KK54::KK54::KK54:

takmıyrum cnm biliyorum gececek ama ayaklarım öyle şişki ayakkabı giyemedim ayagıma terlik giydim yarısı ancak girdi ayağımın
az değil anacım 5-6 kilo 101 geliyorum düşün yani
neyse bir an önce geçer inş.

yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz:KK71::KK54:

orticim yeğen mi geliyorrr amanınnn hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin sanada kolay gelsinnnn hayırlı işlerrrrr:KK52::KK52::KK52::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

saol asucum sizinde gözünüz aydın

takmıyrum cnm biliyorum gececek ama ayaklarım öyle şişki ayakkabı giyemedim ayagıma terlik giydim yarısı ancak girdi ayağımın
az değil anacım 5-6 kilo 101 geliyorum düşün yani
neyse bir an önce geçer inş.

cnm ya neden bu kadar sık sık ödem oluyor ki sen de anlamadım ben dr ne diyor bu işeee ki :26::26::26:

Evet cnm bizim dr.lara sordum kalbe falan bakılması lazım mutlaka diyolar
idrarda protein kaçagı da olabilirmiş
araştırılması lazımmış :KK43:( ne çürük kadınım bende yaa

Selam kızlarrrr,geçmişi okudum geldim hemen :)

Bu gün yediklerimi yazayım

sabah
1 domates
1 salatalık
avuç içi kadar beyaz peynir
kk 1/2 kadar taze kaşar
6 zeytin
1 büyük kupa tarçınlı süt

Tuzu çok seven biri olarak salatalık ve domateslerime tuz atmadan yemeye çalıştım bu sabah.Hayatımdan tuzu da biraz olsun çıkarabilsem azaltabilsem çok iyi olacak inşallah.

ZEYNEP abla
AYŞE
YEŞİM
MUTLU
tombik kutladığınız son doğum gününüz olsun:KK16::KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar herkesin evlenip doğum yaptıktan sonra adet sancısı azalır diye biliyorum bende tam tersi oldu kızken yok denecek kadar azdı
şimdi sancılarım var
ben anormal miyim neyim :76:

YEŞİM nice mutlu yıllara tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm :KK14::KK14::KK14:
AYŞE sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...:KK54::KK54::KK54:

:KK16::KK16::KK16:teşekkür ederim kızlar...:KK16::KK16::KK16:

Kızlar merhaba. Epeydir uzak kaldım telefonla giriyorum ama bağlantı o kadar yavaş ki yazmak da okumak da çok zor iPad ile de aynı . Burası epeydir kullanılmadığında tel yok vb Umarım herkes çok iyidir ve kilolar tıkır tıkır gidiyordur. Ben yürüyüş yaptıgım ve dikkat ettigim için iyi bir sonuc almayı umuyordum ama görünüş hiç öyle değil. Eve dönünce tartilacagim, sanırım Bayram sonuna kadar buradayız şimdiden özledim evimi.

Şimdilik benden bu kadar hepinize Antalya'nın sıcağından sevgiler:KK71:

X