- 11 Ekim 2010
- 3.494
- 0
- 37
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118:
saol cnm benim hep beraber inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118:
*-Bizim fadime banlanmış..
Hem burda hemde 9. takımda yarışıyordu tesadüfen gördüm ve çok şaşırdım.
İlginç diyalogları olmuş..Ayrıca izinli olduğunu söylemişti fakat takımda bayağı aktifmiş..
İyi geceler olsun herkeseeeeee....
Gulmacığım sağol canım.Sen de çok tatlısın....
Akşam saatlerinde nette bir sorun oluştu galiba giremedik.Şimdi yeni düzeldi.Ben de damladım...
Ne kadar alışmışız şu nete inanın büyük eksiklik hissettim,sizden ayrı kalınca....
günaydin kizlar
Yotzus dogum günün kutlu olsun cnm
yagmurgözlü cok gecmis olsun cnm
günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((
TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].
geçmis olsun yagmurgozlum
Yesim , Mutlu dogum gununuz kutlu olsun
nice nice MUTLU YILLARA
herkese merhabaaaa
Yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
ayşecim doğumgünün kutlu olsun emirin hemen iyileşsin inşallah canım
Mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz
Yağmurgözlü geçmiş olsun canım
merhabalar ben geldimm nasılsınız ben iyiyim duran kilom dışındaaaa :26::26:
Yeşim nice mutlu yıllara tatlım allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
yağmurgözlüm geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm
Ayşe sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...
herkese merhabaaaa
yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz
yağmurgözlü geçmiş olsun canım
saol asucum sizinde gözünüz aydın
takmıyrum cnm biliyorum gececek ama ayaklarım öyle şişki ayakkabı giyemedim ayagıma terlik giydim yarısı ancak girdi ayağımın
az değil anacım 5-6 kilo 101 geliyorum düşün yani
neyse bir an önce geçer inş.
cnm ya neden bu kadar sık sık ödem oluyor ki sen de anlamadım ben dr ne diyor bu işeee ki :26::26::26:
dr.a bu nedenle gitmedim cnm gidince sorucam bakalım
herkese merhabaaaa
yarın gelecek yeğenime güzel dilekleriniz için teşekkürler sağlıkla gelir inşallah arcağın değil diğer kardeşimin olacak inşallah gulmacım
mutlu ve yeşim ikinizin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuşsnuz bizimlesiniz
yağmurgözlü geçmiş olsun canım
merhabalar ben geldimm nasılsınız ben iyiyim duran kilom dışındaaaa :26::26:
YEŞİM nice mutlu yıllara tatlım Allahım sağlıklı sıhhatli ömür versin inş
YAĞMURGÖZLÜM geçmiş olsun canım dikkat edin yahu siz hastalanınca çok üzülüyorumm
AYŞE sen de bacım takma yine adet öncesi sendromudur geçer taktıkça oluyorrr ben deyim...