Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo süper valla devam o zaman , sanırım sadece sabahları yiyorsun k flakesi öle mi ?
daha önce 2 öğünle 3 kg.vermiştim ben de
Sadece sabahları yiyorum çok tok tutuyor.

LEAH,

Hep soracağım sana ama unutuyorum..Kızın ilk insan resmi yapmaya başladığı dönemde boyun çiziyormuydu?yoksa direk gövdeyi veya eller, ayaklar diyemi yapıyordu.??
Bizim ayşede boyun falan yapıyor bende merak ettim ama yazmışsın 3 yaşından beri çok hoş resimler yapıyor aslında bu tarz çocukları eğitmek lazım.

Allah analı babalı büyütmenizi kucağınıza almanızı nasip etsin.

Derin kaçtan aldın kilosunu.? Bende almak istiyorum ama çok zor geliyor..Artık bayramdan sonra yaparım..
Biz annemle yaptık kışlıkları soslar reçeller melemenler tabi o reçelleri biz yiyemeyeceğiz.

Ohh maşallah çok yormuşsun sende kendini sende benim gibisin tez canlısın.Bende hemen olsun istiyorum.

Afiyetle yeyin inşallah.

Bu arada yasafat tam gaz dönüyor tekrar. çok sevindim onun adına..
Çok iyi gidiyordu çünkü..
Gerçekten süper zayıflıyordu devam ediyormuymuş diete.

Mutlu ve Ayşe doğum gününüz kutlu olsun acabada kaldım kutladımmı kutlamadımmı diye nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim size.

Semiran ve beyzuş abala iyi sabahlar ben yine kaçırdım uku düzenini 5 dk diye aldım bilgisayarı saat dört olmuş.Hepinize hayırlı sahurlar ve sbahlar diliyorum ve inşallah yatıyorum.

sevgili mutlu ve ayşe doğum gününüz kutlu olsun..dilerim bugün yep yeni bir hayatın ilk başlangıcı olsun.artık tüm hayatınız daha sağlıklı,mutlu ve huzurlu yarınlara doğsun..iyi ki doğduğunuz...

Son düzenleme:
ZEYNEP,DERİN;

İyi sabahlar canlarım.....

İstanbul'a imsak geldi....Ben gideyim artık...Çok öpüyorum sizleri....

ana ortimin doğum günüymüş

ve sanırım Ayşe'nin de :26:

ortimmm ve ayşe nice mutlu , sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber geçen senelere... İyiki doğmuşsunuz...

facebook bilgilerine göre de YOTSUZ'un doğum günüymüş

valla doğum günleri birbirine girdi artık kimlerin doğumgünüyse hepinize nice mutlu senelere...
ebeveynlerinizi tebrik ediyorum çok başarılı çalışmalar olmuş

dogum gunun kutlu olsun canim
tebrik ederim ne guzel devami gelir insallah

ayşecim doğum günün kutlu olsun...

Mutlu ve Ayşe doğum gününüz kutlu olsun acabada kaldım kutladımmı kutlamadımmı diye nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim size.

ana ortimin doğum günüymüş

ve sanırım Ayşe'nin de :26:

ortimmm ve ayşe nice mutlu , sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber geçen senelere... İyiki doğmuşsunuz...

doğum günümü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum

günaydınlar herkese
bugun mutlunun ve yotsuzu doğum günü nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte inşallah kızlar
çok öpüyorum sizleri

keyfimm yok pek bu sabah
dün ve bugun tartıda 100leri 101leri görüyorum
ayaklarım falan şiş
neden hep ödem oluyo anlamadım gitti
adetime 1 hafta var normal şartlarda ama bakalım ne olacak

GeCmis olsun emire
Ve yeni yasin sana ve sevdiklerine mutluluk saglik ve huzur getirsin. Nic e senelere

Yesimcim teline mesaj atiyom yahu alamadin mi simci gene attim

ya yok hayatım bana mesaj falan gelmiyor deli olacagım. neyse özelden aldım simdi telini. sen tatildesin korkuyorum aramaya uyandıracagım diye. öglene dogru ararım sekerim :) ama burdan da yazmak istiyorum. İyiki dogdun canım benim. Nice mutlu senelere :)

cherry_pie'ım benim :) tsk ederim. bencede müthiş ummalı bir calısma olmus dediğin gibi pek basarılı :) sagol canım benim...

günaydınlar herkese
bugun mutlunun ve yotsuzu doğum günü nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte inşallah kızlar
çok öpüyorum sizleri

bende bende cok öptüm. cok tsk ederim :):))::)

Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.

1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.

günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...(((

TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..
[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL].

Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.

1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.

cnm çok saol denerim tabiki ama şöyle bi durum var ilaç var onuda içiyorum geçiyo ama 1-2 gün sonra yeniden oluyo cumadan bugune 5-6 kilo farkedermi ki yaaa

geçmiş olsun cnm
ayrıca teşekkür ederim :))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…