Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr
Yine kaçtım sizlere geldim
annemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktı
her gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdi
nekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı
gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.
Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.
Birde
Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.