Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo süper valla devam o zaman , sanırım sadece sabahları yiyorsun k flakesi öle mi ?
daha önce 2 öğünle 3 kg.vermiştim ben de
Sadece sabahları yiyorum çok tok tutuyor.

LEAH,

Hep soracağım sana ama unutuyorum..Kızın ilk insan resmi yapmaya başladığı dönemde boyun çiziyormuydu?yoksa direk gövdeyi veya eller, ayaklar diyemi yapıyordu.??
Bizim ayşede boyun falan yapıyor bende merak ettim ama yazmışsın 3 yaşından beri çok hoş resimler yapıyor aslında bu tarz çocukları eğitmek lazım.

sağol gulmacım iyiyim var bende de genel bir yorgunluk hali ve de gerginlik regl olacam yakında ondandır
çarşamba bir yeğenim daha olacak inşallah kafam da o da var 3. erkek yeğenim geliyor sağlıkla inşallah
bu ara genelde okuyup çıkıyorum ancak fırsatım oluyor
herkese iyi akşammmmmlaaaaaaaaaaaaar geç oldu ama:KK69:
Allah analı babalı büyütmenizi kucağınıza almanızı nasip etsin.

Derin kaçtan aldın kilosunu.? Bende almak istiyorum ama çok zor geliyor..Artık bayramdan sonra yaparım..
Biz annemle yaptık kışlıkları soslar reçeller melemenler tabi o reçelleri biz yiyemeyeceğiz.

Ay derin ben de pek severim kislik kaldirmayi... Gecen sene ayni gun icinde 10 kilo domates, 10 kilo fasulye, barbunya ve en kotusu de 8 kilo bamya almistim, hasladim bir de ben bunlari, hamileydim ve ortanca da ufakti... Tovbe ettim bir daha boyle almiycam diye.. Sirtim ortasindan ayrilivericekti agridan... Ama bu sene de doymadan 27 kilo bezelye kaldirdim...
Simdi de kara kara domatesi dusunuyorum ben de....
Ohh maşallah çok yormuşsun sende kendini sende benim gibisin tez canlısın.Bende hemen olsun istiyorum.

ayyy leah naptın sen ölyle yaaaa hepsini geçtimde o kadar bamyayı nasıl sabırla ayıkladın,birde hepsini bir günde yapmışsın bravo vallahi, 27 kilo bezelye heee ooo ama kalabalıksınız yeniyoprdur tabiii, bende haftaya domates alıp kv çok güzel salça yapıyor onunla beraber salça yaparız , sonrada birgün makarna kesiyoruz onun makinesi var çok güzel ev makarnası yapıyor çubuk makarna lazanya, çok iyi oluyor, tarhanayıda yapar verir bana her sene zaten,bayramdan sonrada barbun ve fasulyede alıp atacağım difrize kışın değişiklik oluyor...
Afiyetle yeyin inşallah.

Bu arada yasafat tam gaz dönüyor tekrar. çok sevindim onun adına..
Çok iyi gidiyordu çünkü..
Gerçekten süper zayıflıyordu devam ediyormuymuş diete.

Mutlu ve Ayşe doğum gününüz kutlu olsun acabada kaldım kutladımmı kutlamadımmı diye nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim size.

Semiran ve beyzuş abala iyi sabahlar ben yine kaçırdım uku düzenini 5 dk diye aldım bilgisayarı saat dört olmuş.Hepinize hayırlı sahurlar ve sbahlar diliyorum ve inşallah yatıyorum.

$imagesCAA2T0M0.jpg $imagesCAA2T0M0.jpg sevgili mutlu ve ayşe doğum gününüz kutlu olsun..dilerim bugün yep yeni bir hayatın ilk başlangıcı olsun.artık tüm hayatınız daha sağlıklı,mutlu ve huzurlu yarınlara doğsun..iyi ki doğduğunuz...

Son düzenleme:
ZEYNEP,DERİN;:KK70::KK69::KK71:

İyi sabahlar canlarım.....

İstanbul'a imsak geldi....Ben gideyim artık...Çok öpüyorum sizleri....

ana ortimin doğum günüymüş :KK24:

ve sanırım Ayşe'nin de :26:

ortimmm ve ayşe nice mutlu , sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber geçen senelere... İyiki doğmuşsunuz...:KK69:

facebook bilgilerine göre de YOTSUZ'un doğum günüymüş:KK9::KK9:

valla doğum günleri birbirine girdi :KK9:artık kimlerin doğumgünüyse hepinize nice mutlu senelere...:KK24:
ebeveynlerinizi tebrik ediyorum çok başarılı çalışmalar olmuş :KK33: :KK9::KK9:

dogum gunun kutlu olsun canim:KK71::KK71::KK71:
tebrik ederim ne guzel devami gelir insallah

ayşecim doğum günün kutlu olsun...
:KK71::KK71::KK71:

Doğum günün kutlu olsun Ayşeciğim.Allah uzun,sağlıklı,huzurlu ,mutlu bir ömür nasip etsin ,sevdiklerinle beraber inşallah...
Emircik te iyileşmedi demek.Yazık çocuklara.Umarım acilen şifa bulur kuzucuk...

Yukleresim.com

Keşke bende senin gibi olsam herşeyi takmasam

Valla bizde ayşeyle hergün sokaktayız ben yalnız çıkaranlara çok kızıyorum neler oluyor sonra ağlaşıyorlar.

Benimde bayağa bir beyazım var onda röfleyi tercih ediyorum.

Çom geçmiş olsun acaba sulardan falanmı oldu.
Doğum günün kutlu olsun canım.

Doğum günün kutlu olsun,sana eşinle ve emir paşanla uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.Aşağıda sana bir pasta resmi koyuyorum,dileğim minik emircikte hep öyle sağlıkla uyuyp büyüsün...Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

merhabalarrr
herkesler nerde bakalım yemekten sonra ağır mı düştünüz diyeceğim ama biliyorum ki bu topikin hatunları (ben hariç!) çok çok dikkatliler ve herkees yediğine içtiğine dikkat ediyor.....
ya lütfen beni de bi sirkeleyin ya verdiğim 8 kilocuk şimdi ne spor var çok zamandır ne de 2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum :2:
Ayşecim doğum günün kutlu olsun canım , istediğin kiloda sağlıkla nicemutlu yıllar inşallahh
Semirancım maşallahın var valla süpersin
ama ben neden baska resimler göremiyorum yaa, herkesleri görmek istiyorum bennnn

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr :KK3:

Yine kaçtım sizlere geldim :KK1: annemlerin gitmesine şurda 6 gün kaldı ve biz tam gaz çarşı pazar geçmeye devam ediyoruz. Tabi bizimkisi daha çok maraton gibi oluyor ben spor yerine geçsin diye çocuk arabasıyla önden önden koşuyorum neredeyse :KK60::KK60:
Annem kız benden fazla kilolusun ama at gibi gidiyorsun önden önden diyip duruyor. Bu seneki tatillerinden en çok büyük kızım karlı cıktı :KK1: her gün bir sürü şey aldırıyor pazarlardan tabi öyle pahalı şeyler değil 3 - 5 liralık şeyler ama şansına okadar güzel şeyler buluyorki mağazalarda aynıları ateş pahası.
Bugün yine çok yoğundum malum babamı doktora götürdüm veeeeee çok şükür doktor ameliyata bence hiç gerek yok dedi hatta yaşına göre kemiklerinin ve kaslarının çok sağlam olduğunu ayrıca o ağrısınında basit bir kas sıkışması olduğunu söyledi. İki değişik hareket gösterdi her gün yapması gereken ve bir kas gevşetici verdi :KK34: nekadar rahatladığımızı anlatamam. Doktor desen çok şeker biriydi inanılmaz ilgiliydi, banada stajeri muamellesi yaptı :KK60: gel bak sende dokun falan diye beni de muayeneye dahil etti hani sende hisset ki aradaki farkı bilesin dedi.

Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun. Nİce sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere ailen ve tüm sevdiklerinle.

Birde Leahcım seninde ayşeninde çocuklarına çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah.

selam kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum dün pazardan 25 kilo domates aldım dün gece 1 30a kadar onları yaptım rende olarak ama çok yoruldum .bugünde heryer domates olduğu iin temizlik yaptım akşama kadar çamaşırdı ütüydü allahtan yemek derdim yoktu görümceme yemeğe gittik , tabiki engelleyemedim kendimi yine ..inşallah bayram sonrası çok güzel olur sporla beraber..
ayşe doğum günün kutlu olsun...

merhaba ben geldim gece kuşu yemek hazırlayacağım sahur için size bakayım dedim giremedim bugün buraya evde değildik resimlerim için yorum yapan herkese çok ama çok tşk ederim çok naziksiniz hanımlar naçizane çekinmiştim ekledim bu arada NEVZAMANSIZ buluşalım gelince samsuna neden olmasın ben çok memnun olurum AYŞECİM ve MUTLUCUM doğumgününüzmüş şimdi gördüm çok ama çok öpüyorum Allahımne dileğiniz varsa gerçekleştirsin diliyorum iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız kızlr sizi seviyorum ayşecim emirime de çok ama çok geçmiş olsun daha başka yorum yapmam gereken bişiler olduysa geçmişi ole okudum alelacele çok ama çok özür diliyorum BEYZUŞ ablam nerde bu gece yok sohbette hasta filan mı:26::26: ben kalkıyorum yemekten sora gelirim öpüldünüzz bu arada evet unutmadan yasafat geliyormuş bana msj atmış çok sevinidim gel bacım gel burdayız hep beraber yola devamm :KK66::KK66::KK66::KK54::KK54::KK54:

Mutlu ve Ayşe doğum gününüz kutlu olsun acabada kaldım kutladımmı kutlamadımmı diye nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim size.

Eki Görüntüle 245798 Eki Görüntüle 245798 sevgili mutlu ve ayşe doğum gününüz kutlu olsun..dilerim bugün yep yeni bir hayatın ilk başlangıcı olsun.artık tüm hayatınız daha sağlıklı,mutlu ve huzurlu yarınlara doğsun..iyi ki doğduğunuz...

ana ortimin doğum günüymüş :KK24:

ve sanırım Ayşe'nin de :26:

ortimmm ve ayşe nice mutlu , sağlıklı, huzurlu sevdiklerinizle beraber geçen senelere... İyiki doğmuşsunuz...:KK69:

doğum günümü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum

günaydınlar herkese
bugun mutlunun ve yotsuzu doğum günü nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte inşallah kızlar
çok öpüyorum sizleri

keyfimm yok pek bu sabah
dün ve bugun tartıda 100leri 101leri görüyorum
ayaklarım falan şiş
neden hep ödem oluyo anlamadım gitti
adetime 1 hafta var normal şartlarda ama bakalım ne olacak :KK43:

GeCmis olsun emire
Ve yeni yasin sana ve sevdiklerine mutluluk saglik ve huzur getirsin. Nic e senelere

Yesimcim teline mesaj atiyom yahu alamadin mi simci gene attim

ya yok hayatım bana mesaj falan gelmiyor deli olacagım. neyse özelden aldım simdi telini. sen tatildesin korkuyorum aramaya uyandıracagım diye. öglene dogru ararım sekerim :) ama burdan da yazmak istiyorum. İyiki dogdun canım benim. Nice mutlu senelere :)

facebook bilgilerine göre de YOTSUZ'un doğum günüymüş:KK9::KK9:

valla doğum günleri birbirine girdi :KK9:artık kimlerin doğumgünüyse hepinize nice mutlu senelere...:KK24:
ebeveynlerinizi tebrik ediyorum çok başarılı çalışmalar olmuş :KK33: :KK9::KK9:

cherry_pie'ım benim :) tsk ederim. bencede müthiş ummalı bir calısma olmus dediğin gibi pek basarılı :) sagol canım benim...

günaydınlar herkese
bugun mutlunun ve yotsuzu doğum günü nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte inşallah kızlar
çok öpüyorum sizleri

bende bende cok öptüm. cok tsk ederim :):))::)

Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.

1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.

günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...:KK43:(((

TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..:KK16::KK16::KK16:
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].

Ayse, bana diyetisyenim vermisti bir odem tarifi, herkes de bilir zaten, birkac gun dene.

1 elma, birkac kuru karanfil, karabiber ve limon 2 litre suda kaynatip butun gun iciyorsun..belki faydasi olur.

cnm çok saol denerim tabiki ama şöyle bi durum var ilaç var onuda içiyorum geçiyo ama 1-2 gün sonra yeniden oluyo cumadan bugune 5-6 kilo farkedermi ki yaaa

günaydınnnnnnn....topiğin fıstık hatunları...ben kaç gündür mide ağrısından ölüyorum ...DÜN SABAH İŞTEN GERİ GELMEK ZORUNDA KALDIM..DOKTORUMA GİTTİM...BELİN İÇİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR DOKUNMUŞ ONLARI İÇME DEDİ MİDEM İÇİN BİR ŞURUP BİRDE HAP VERDİ EVE GELDİM AMA DAYANMANIN İMKANI YOK AKŞAMA YAKIN KARDEŞİM GELDİ BÖYLE OLMAZ KALK ACİLE GİDELİM DEDİ EN YAKIN HASTANENİN ACİLİNE GİTTİK SERUM VE 5,6 TANE İĞNEYLE KENDİME GELDİM ÇOK ŞÜKÜR....BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM...AĞRILARIM DEVAM EDERSE ENDOSKOPİ YAPILICAKMIŞ...BELİMİ DÜZELTELİM DERKEN MİDEDEN OLDUM...:KK43:(((

TOPİKTE DOĞUM GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR VAR AYŞECİM,MUTLUCUM,YEŞİMCİM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR...İYİKİ DOĞMUŞUNUZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIK..:KK16::KK16::KK16:
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL].

geçmiş olsun cnm
ayrıca teşekkür ederim :))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK71:

Yeşim. Ayşe, mutlu birbirinden güzel hanımlar doğum gününüz kutlu olsun. ömür boyu mutlu olun inş. Sevdiklerinizle...:118::KK54:

X