Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum nasılsın canım..

Ben bugün yemişi (incir) çok abarttım..6-7 adet yedim sanırım sırf şekerdi anlatamam nasıl güzeldi tadı birde dolaptada soğuyunca alı koyamadım kendimi.. birde kocaman bir şeftali yedim... Fazla oldu bayağı..
İyiyim canım sağol.Sen de iyisin umarım...
Moral bozmak yok...Yol uzun nasılsa.Biz fazladan 4-5 kilosu olan ve 15 günde bunları vermeye çalışanlar gibi değiliz ki..Tabii arada hafiften abarttığımız olacak...........

Taze incir kurusundan daha az kalori içeriyormuş.Allah korusun ya kuru incir yeseydin ne olacaktı...6-7 biraz çok olmuş ;3 tane olsa iyiydi ama afiyet olsun canım.O da sindirim sistemine iyi gelir ;işe yarar değil mi...

Bravo sana fazla yemediğin ve tartıda az çıktığın için..:81::81::nazar::nazar:

Teşekkürler canım..Umarım devamı gelir;hepimiz için tabii..

tskler cnm arabasına binerkende makyajını yapar süslü dur prensesimiz minik prensesde ablasindan aşağıya kalmaz koluna cantayi takip eli havada gezer

Ay ben ;mıncık mıncık yapar sonrada öperim bu kokoş prensesleri...:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:Gözümün önüne geldi şimdi...İki tane Baryb bebek gibi güzel kız....:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:Maaşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah güzel günlerini göstersin inşallah...

Son düzenleme:

Ama kardeş rus salatasıda yenmezmi..:)):KK56:

yedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
leah çok güldüm canım oğluna yaaa :KK60:
toksin ben de öpüyorum prenseslerini canım:KK54:
beyzuş abla iradene hayran kaldım :KK9:
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar

yedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar

Alışverişe bizimde çıkmamız gerek ama inan çok zor geliyor..Önümüzdeki hafta içi hallederiz inşallah..

cüzdanı çaldırman ne kötü olmuş yaw..

yedim gitti kardeş ooohh

Afiyet olsun canım....

Asucuğum;artık bıktım şu kilolardan.O kadar uzun yıllardır beraberiz ki,artık zarar vermeye başlayacaklar.Bu yüzden kendimi irade açısından sağlam tutmaya çalışıyorum.Umarım bu sefer olur...

Çok üzüldüm canım cüzdanın çalınmasına.Yazık ya kurban paranda gitmiş...Allah başka yerden vermiştir sana mutlaka...Allah ıslah etsin bu merhametsiz hırsızları...

nevzamansız haklısın vallahi moralimiz bozuldu çıkmak istedik listeden ama sonra gayretlendik, gerçi benim en önemli sebebim 9 eylülde düğünümüz var o gece 99 olmak istiyordum ama olamadım hiç olmazsa 4 yda 5 kilo vermek istedim ramazan boyunca...inallah veririm:69
toksincim maşallah kızlarına canım...:nazar:
beyzus abla hayranım iradene ablacım yaaaaa ben iki gündür kvdede börekleri mantıları götürdüm aslında pişman değilim çünki evde yapmıyorum arada yemek hakkımdı diyorum ama keşke 2 yada 3 dilimle kalsaydım:KK53:

yenacım ohhh afiyet olsun canım incirler içnde bende şimdi kozak üzümü çıkacak bizim burada iri iri olur çok lezzetlidir ona dayanamıyorum , şimdiden düşünüyorum inciri fazla abartmamda....

asuman nasıl için yanmıştır canım yaa hemde yüklü miktarda, geçen gün pazara gittik eşimle bende 50ytl vardı ona verdim düşürmemk için oda cebine koymuş telini çıkarırken heralde o kaybetmiş 50 ytlyi ,çok büyük bir para değil ama insan üzülüyor yinede...

haklısın beyzuş balacım bu sefer bu kilo işini bitireceğiz inşallah ben de en az12 senedir kiloluyum bugün yürüken bi yerde merdiven çıktım daha önce dizlerim de acı oluyordu merdiven çıkarken baktım acı yok gibi şaşırdım ne çok zarar vermiişiz bedenimize bundan sonra olmayacak inşallah

asuman nasıl için yanmıştır canım yaa hemde yüklü miktarda, geçen gün pazara gittik eşimle bende 50ytl vardı ona verdim düşürmemk için oda cebine koymuş telini çıkarırken heralde o kaybetmiş 50 ytlyi ,çok büyük bir para değil ama insan üzülüyor yinede...

çok üzüldüm başladım ağlamaya çarşıdan babamlara gidecektim ortak kesiyorduk kurbanı aradım nasıl ağlıyorum im ayağım titriyor bi yandan babam üzülme kızım baban sağolsun dedi halletti ama çok üzüldüm gerçekten epey yüklüydü neyseki alışverişi yapmıştık sadece kurban parası kalmıştı cüzdanda sonra boş cüzdanı bi mağazaya atmışlar geri geldi cüzdan

nevzamansız haklısın vallahi moralimiz bozuldu çıkmak istedik listeden ama sonra gayretlendik, gerçi benim en önemli sebebim 9 eylülde düğünümüz var o gece 99 olmak istiyordum ama olamadım hiç olmazsa 4 yda 5 kilo vermek istedim ramazan boyunca...inallah veririm:69
toksincim maşallah kızlarına canım...:nazar:
beyzus abla hayranım iradene ablacım yaaaaa ben iki gündür kvdede börekleri mantıları götürdüm aslında pişman değilim çünki evde yapmıyorum arada yemek hakkımdı diyorum ama keşke 2 yada 3 dilimle kalsaydım:KK53:

yenacım ohhh afiyet olsun canım incirler içnde bende şimdi kozak üzümü çıkacak bizim burada iri iri olur çok lezzetlidir ona dayanamıyorum , şimdiden düşünüyorum inciri fazla abartmamda....

Sağol canım...

Senin durumunda olsam (çok iftar daveti içinde olmak ve hamurişçi kv sahibi olmak) kendimi tutabilirmiyim doğrusu emin değilim canım...Bu açıdan bakınca senin verdiğin kilolar çok daha değerli...

Sağol canım...

Senin durumunda olsam (çok iftar daveti içinde olmak ve hamurişçi kv sahibi olmak) kendimi tutabilirmiyim doğrusu emin değilim canım...Bu açıdan bakınca senin verdiğin kilolar çok daha değerli...

çok zor oluyor ablacım vallahi allahtan uzaklaştımda kurtuldum kilolarımın tek nedeni kv , çünki her sabah kalktığımda evin içinde hamur tahtası ya mantı ya su böreği yada kete , aynı evde olduğumuz içinde kendime sebze yemeği yapmıyordum çoğu zaman bazende yapıyordum..onlar hamur yemeden karınları doymaz birde incecikler, sağol ablacım ne güzel moral veriyorsun...

bende sizlere ayak uydurdum bu gece yiyipte yatacağım, uykum kaçtı zaten .....

şu anda yediklerim
iki küçük dilim pide ile yağsız tost
1 haşlanmış yumurta
4 dilim karpuz

X