Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok haklısın; ve çok ta güzel ifade etmişsin..
Damlaya damlaya göl olur vesselam...

banucum gerçekten çok şanslıymışsın. böyle tatlı dilli ilgili doktora rastlamak pek kimselere nasip olmuyo:))
bana özelden mi istersin geneldinmi istersin bilmem ama bu doktora nasıl ulaşırım anlat canım annemi mutlaka ama mutlaka götürmeliyim:)

canım geçmiş olsun misafirim var sofra hazırlıyorum
Cnm tşk ederim kolay gelsin ben de kalktım masadan şimdi annem topluyor ben ayaklarımı uzattım çok ağrıyor ya 3 günde ağrımı olurmuş demeyin valla ahanda benim ole 3 gündür ağrıyordu bugün artık son nokta oldu sabahtan bu tarafa yattım nerdeyse şehid cenazesine gittim geldim 1 saat

merhabalar kızlar naberrr bir bakayım dedim annemle günü varmış oraya gideceğim annem teravihe gitti gelince geçeceğiz yan apartmandaymışş giyindim de size bakayım dedim öpüldünüzzzz

Bol salata ve hindi yemeğimi 1 dilim ekmekle yedim şu an patlamak üzereyim.

afiyet olsun tatlım benim ben de oruç değildim ama annemi bekledim sadece suyla duruyordum
1 kepçe çorba 1 küçük dilim pide
4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurtla
3 kaşık bulgur pilavı domates salatalık
günde de ne ikram ederlerse ki tatlı olacak büyük ihtimalle kibrit kutusu kadar yerim inş

Afiyet olsun canım tatlıdanda az yersen hiçbirşey olmaz ama tabi sonraki saatlerde acıkabilirsin.

bu gun ıftarda tümm aıle beraberdıkk yemeklerııı yaptımm cnm cıkttıı bir çocuklar bır mutfakk

neyse kac gun dur cok yıyorum dıye bugun akşama kadar pek bır sey yemedımm aynı oruç gıbı sonlar aksam herkezle beraberr yedımm yemegımııı accuk datlımm fazla geldı bana neysee 30 dk yurudumm

hepinizi öpüyorumm kuzucuklarımm

birsürü begenı olduu ama ben hala bakamıyorumm sıte onarımda imişş

2 litre su içtim akşamdan berıdırrr :82::82:

merhabalaaaaarrr
ayy çok şükür aranıza dönebildim 2 gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim
herkesler nasıl umarım iyisinizdir
şimdi geçmişe bi göz atayım, göz atma kaç saat sürer bilemiyorum tabiii kimbilir kaç sayfa oldu

canım baktımda ben özelden mesaj yazamıyormuşum burdan sorsam olur mu

teşekürler canım mesajına nasıl sevindim anlatamam.ya ben aslında eskişehir osmangazi üni öğrencisiydim 2007 girişliyim bu sene mezun olmam gerekiyordu olamadım bende transkriptimde gözükmesin diye tekrar girdim sınava ve kırıkkale geldi ama gidip gitmemekte kararsızım eğitimi nasıl ve sen hangi yıl mezunusun çalışıyor musun cevap verebilirsen çok sevinirim canım

amanıııınn bugün cuma yaa aylardır ilk defa unuttum tartılmayı tüh ya gerçi bu hafta vereceğimden de pek ümitli değilim yaaa
bakalım kim ne kadar vermiş belki gaza gelirim hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…