Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim cnm senin adına
inş. daha da ilerler düzelmesi :))

saol cnm benim evet artık bozmak yok devam 2 hafta önce tartıda 100ü görünce çok kötü olmuştum
yavaş yavaş gidiyo çok şükür kilocuklar
hep birlikte devamı gelsin inş.
takipteyim ah bi 89u görsem naıl mutlu olcam anlatamam

tatlım rsim eklemeyi ben de bilmiyordum ama forumda bir arkadaş yardım etti bana da sağolsun,istersen özelden anlatabilirim nasıl yapıldığını çok kolay :)

Canım yaa çok geçmiş olsun,endoskopini filan acil yaptır faydası olacak emin ol.En azından daha doğru ilaçlar yazılacak sana.Bana pantpas vermişti doktorum endoskopiden sonra ve gaviscon şurup.Ben pantpasın da çok faydasını görmüştüm.Benimde mide ağrılarım ve bulantılarım olurdu o dönem.Ama aslında bütün hepsi strestendir.Umarım hayatında olumsuz şeyler yoktur eğer öyleyse de lütfen benden ve sağlığımdan önemli değil hiç bir şey diye düşün.Tekrar büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım,çektiğim için çok iyi anlıyorum seni

Saol asucum evet çok şükür 2 haftadır gzl gidiyo bu hızla 89u bi görsem inanıyorum ki devamı çok daha gzl olacak hayırlısı ile inş.

çok saol cnm benim
her insanın hayatında stres oluyo malesef
bende emirden uzak oldugum için bu ara çok stresliyim rahatsızlandı yanında olamadım kendimi suçlu hissediyorum bu nedenle ve tabiki çok özlüyorum onu
dr. Kızdı oruç tutuyodum tutma dedi bugun tutmuyorum güya ama sadece 2 dilim tahıl ekmek yedim o kadar cnm istemiyo hiç bişey bulantım hala var metpamid içtim gaviscon tablet çiğnedimm bakalım ne olacak hayırlısı diyelim cnm

Oğlun emin ellerde üzme kendini lütfen,ayrıca çocuk bu düşe kalka büyüyecek öyle düşünmeye çalış hepimiz öyle büyümedik mi.Sen iyi olursan sağlıklı olursan çok uzun yıllar zaten oğlunun yanında olabileceksin lütfen kendine dikkat et arkadaşım,hem hemşerimsin de ordulular sağlam olur toparla bakıyım kendini

Birazdan okuyacağınız yazıda bahsi geçen hiçbir kişi ve kurum hayal ürünü değil tersine hepinizin tanıdığı şahsiyetlerdir :)

Bilindiği üzere kıymetli LEAH ve dalokaysmom benim ortilerim olurlar :)

Cherry yine bir Cuma tartılma sendromu sonrasında her zamanki gibi alayına isyan modunda, resti çekmiş kilolarına, gitmedikleri için çok kızgın onlara. Tasını tarağını toplayıp gidesi var bu diyarlardan flan :) +90 ahalisinin içinden bir el daha bi farklı uzanır sanki kendine. Öhöm öhöm silkelen kendine gel çocuk bırakmam yakanı artık beraberiz bu yolda der ve çekip çıkarır düştüğüm batağın içinden beni :) bu zat-ı muhterem ortim LEAH’dan başkası değildir. :) cherry bu uslanır mı peki? Yine 100 kilonun altına düşme çabalarından istediği verimi alamayınca su koyuverir, bu aşamada da LEAH ‘la ufak ama sıcacık ortaklığımıza yeni bi üye dahil olur kendisi sadece dalokays”mom” değil topikte sıkıntıya düşen herkesin annesidir :)

Bunları neden anlatıyorum sevgili +90 sakinleri;

Bu dinleyecekleriniz ders almayı bilene tam bir ibret hikayesidir:) bu olaylar yaşandığında LEAH, daloki ve ben hemen hemen aynı kilolardaydık taş çatlasın aramızda 2 3 kilo vardı. Hatta daloki benden daha fazlaydı :) ortilerim istikrarla üç beş demeyip, sabit kalsalar bile sabredip gördüğünüz kilolara gelmiş bulunmaktalar.

Peki ya cherry? Onlar gibi olamadı çünkü 100-200 gramı adamdan saymayıp ertesi hafta o sinirle üstüne 500 er gram kattı. Sabit kalmanın bile ne nimet olduğunu bilemeyip burun kıvırdı ertesi hafta +1.5 2 ile geri döndü :) moral bozmaya yer aradı, gereksiz isyanlarla ayaklandı, başlarım böyle işin içine diyip kafa ütüledi.

Ve tablo gördüğünüz üzere LEAH’cım bana 14 kilo, ki bu yaklaşık 3 4 ay süre demek, dalokimm de 10 kilo fark atmış bulunmakta :) ve ben ikisinin de her hafta harikalar yaratmadıklarını biliyorum. Uzun süre sabit kaldıkları da oldu 100 200 gram verip buna da şükür yola devam dedikleri de. Nasıl güzel bir gurur tablosu…

Demem o ki minik kuşlar bu gram muhabbetleri sizi yıldırmasın. Her diyet yapan haftada 2 3 kilo verecek diye bir kaide yok. Verdiğimiz 100 gramın bile ne kıymetli olduğunu anlamanın vakti. Motivasyon düşüklüğü için bunların bahane olmayacağını görmenin vakti. Kısacası vakit istikrarlı olma vakti :) beğenmediğimiz 200 300 gramlar uzun vadede 15 20 kilo olarak bizlere dönecek göreceksiniz.

sizce şu kadar lafın üzerine cherry uslandı mı? onu da bekleyip göreceğiz hanımlar :))

Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye akıl vermek haddim değil, sürç-i lisan ettiysem de affola :)

Bu yolculuktan çıkardığım dersleri sizlerle paylaşmayı, ortilerim ve onlar gibi sabırla, azimle ilerleyen topikdaşlarımın önünde saygıyla eğilmeyi ve kendimi bahsettiğim grubun yüz karası olarak deşifre etmeyi bir borç bilir, işimden gücümden kovulmamak için huzurunuzdan yavaşça çekilirim efenim…

Büyüksünüz kızlar

Saygılar… :)

Son düzenleme:
çok şükür bugün cuma
her ne kadar evde bi sürü iş güç beni beklesede cuma diye göbek atasım var
yrn sabah uyucam ohhh sonunda her sabah 5 bucukta kalkmak çok zoruma gidiyo yaaa

neyse canlarım şimdiden hepinize iyi iftarlar ve iyi haftasonları diliyorum
p.tesi görüşürüz
yenacım ve beyzuşum şimdiden elinize ve emeğinize sağlık sizlerinde:))))

öss sonuçları açıklandı
var mı acaba bizden giren kimse yada çocugu giren kimse var mı acaba merak ettim

Ortisim, visneli turtam, catalkaram cingenem....

Ay nasil da guzel yazmissin, ne sevindim, 3 kere okudum, gururlandim..

Benim durum biraz fazlaca gaza gelme iceriyor. Bende itici guc cok fazla ortisim... Son 3 senede 2 hamilelik dolayisila iki defa 108 kiloya vuran terazi, dizkapaklarima kadar sarkan pide gibi bir gobek, kirilmis bir gurur, eve kapanmis bir hayat....Gercekten bunlar beni cok motive etti. yillardir tombalak oldugum halde, sanki bu defa istemeden iyice obez oldum, sanki zorla sismanladim gibiydi..

kendime hala diyorum, neden bu zamana kadar hayatini bosa harcadin. En guzel yillarimda, butun fotolar cocuklarin arkasina saklanmis sekilde..

Neyse iste. Ben bu yoldan hic cikmayacagim. Birgun 70 olsam da ve hatta hayal ama 56 kilo oldugum gunlere donsem de artik bu yeme seklimi terketmeyecegim...

Hepinizi seviyorum,

hasta olan arkadaslara geçmiş olsun kizlarr
taşınan arkadaslarada hayırlı ugurlu olsun yeni evlerin iz gule güle oturmak nasip etsin rabbim

öss sonuçları açıklandı
var mı acaba bizden giren kimse yada çocugu giren kimse var mı acaba merak ettim

şimdi arkadaşla telefon trafiği yapıyorduk yaşlarımız hemen hemen aynı çocuklarımızın yaşlarıda aşağı yukarı aynı 3 tane arkadaşın 3 ü de kızistedikleri yeri kazanmışlar çok sevindik seneyede ben bekliycem ne olacak nasıl olacak diye şimdiden heyecanım var barış bey hukuk istiyor ordanda siyasete geçecekmiş kendileri:)) hayırlısı inşallah ne diyelim

Gördüğüm kadarıyla okurken atlamadıysam bu hafta en çok derin vermiş kilo.Kutluyorum Derini ve bütün kilo veren arkadaşları.Kilo vermeyipte diyeti salmayanları daha da çok kutluyorum

Ya var ya kendi kendime gülüyorum az önceden beri

Kendime metabolizma hızlandıran bir çay yapıyorum az önce yine yaptım.Yok bir tutam kiraz sapı,yok tane karabiber 1 kaşık 1 çubuk tarçın derken kendimi cadı gibi hissettim hani filmlerde cadılar kazana tutam tutam bir şeyler atarlar ya dedim valla aynı onlara benzedin efsun zaten isim itibari ile sakat durumun bir de böyle görmesin kimsecikler seni hala düşündükçe gülüyorum ya

merhabalar ben geldim ama yatıyorum kıvranıyorum adet oldumm midem altüst oluyor mideme vurdu karnımın ağrısı ancak kalkabildim kilomu da tartılmadım dün tartılmıştım aynı değişiklik yok şükürler olsun Allahıma artı kilo yok yerimde saymakta mutluluk veriyor. Dün gece öğrnedik biraz da cnm sıkkın merzifonumuz şehid vermiş siirte bir astsuba:2::2::2: eğer kalkabilirsem cenazeye gideceğim ikindi namazında defnedilecekmiş Allahım sabır versin ailesine tüm şehid ailelerine sabır diliyorum TÜRK olmakla gurur duyuyorum ben bayrağımın dalgalanmasınden şeref ve onur duyuyorum herkesi öpüyorum hasta olanlara acil şifalar kilo veren vermeyen herkesi öpüyorum son bir kez de NE MUTLU TÜRKÜM diyerek çıkıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…