Arkadaslar hatirlayan varsa ozel bir goz tedavisine basladim. Goz tembelliginin ileri yasta tedavisine yonelik. Normalde 10 seans sonunda muayeneye cagiriyolar. Benim dr. Tatile cikacakmis, beni 8. Seans sonu cagirdi. Bugun gittim, kendim bir ilerleme hissediyorum dedim. Kadin, daha cok erken, beklentiye girmeyin hemen filan dedi. Benim gormem %20 idi tedavi baslangicinda. Kadin olctu, %30 a cikmis bile.. Ayaga firladi hemen, sizin basariniz bizim de basarimiz olacak, dergiye yazacagim sizi, 50 gormeyi yakalarsan lazerle ameliyat edecegim ve cok iyi olacan filan diye gaza geldi...
Nasil mutluyum anlatamam...
Yasemen tavsiye ediyorum siddetle...
Hizimi alamayip 2 kere yazmisim neyse .
Aysecim gecmis olsun ve tebrik ederim kurtuldun bak 1.800 den daha devami boyle gelur kisa zamanda tum fazlaliklar gider insallah.
Leah cnm 84 ne guzel rakam dimi 85 e takilinca,
bende 89-90 arasi pek takildim ama hayirlisi ile 88 sularina girdim. Tebrik ediyorum seni de. Esinin seker motivasyonu ne mutlu etmistir seni. 70 lerde nasil olacqk hele 60 larda ne mutlu olacaktir o da, kilo sorunu sonlNincA
bende yapıyorum böyle patateste güzel oluyor hafif yağla fırçayla sürüyorum :)
valla ya ben bu açıdan hiç bakmamıştım üşenmemişlerde ha
patlıcan gerçekten hoş olmuyor illa bol yağ istiyor :)
evet evet çooooooooooooook doğru :)
olacaksın zaten seneye resimlerini göreceğiz ,yani hepimizin, hoş ben eklemeyi bilmiyorum ama....
aaa bak öyle kızartmak hiç aklıma gelmeişti anneannemde önce suyla kızartırdı o da çok sağlıklı oluoyr....
başarılar cici kızımıza :)
oooo ne güzel buluşulmuş ben çok özneiyorum ama kimseye yakın değilim ki
ilbatumcum bana yakınsan beklerim canım :97: istanbul esenkentteyim ben.yakın olan herkesi beklerim kızlarr
Canım yaa çok geçmiş olsun,endoskopini filan acil yaptır faydası olacak emin ol.En azından daha doğru ilaçlar yazılacak sana.Bana pantpas vermişti doktorum endoskopiden sonra ve gaviscon şurup.Ben pantpasın da çok faydasını görmüştüm.Benimde mide ağrılarım ve bulantılarım olurdu o dönem.Ama aslında bütün hepsi strestendir.Umarım hayatında olumsuz şeyler yoktur eğer öyleyse de lütfen benden ve sağlığımdan önemli değil hiç bir şey diye düşün.Tekrar büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım,çektiğim için çok iyi anlıyorum seniTünaydınlar kızlar hepinize
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben çarş. Gecesi sahura kalktıktan sonra çok rahatsız oldum malesef
istifar mide bulantısı dün sabah işe geldim direk acile gittim serum taktılar sonra da eve gittim
bugunde dahiliye dr.una gittim kan tahlili yaptırdım onlar çıksın endoskopi ve kolonoskopi için randevu alıcam bakalım
midem azıttı artık sürekli bulantı duramıyorum
kilo bildirimini 1 bucukta yapıcam inş. Gzl bişeyler vardır tartıda
kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum şimdiden
canım yaa çok geçmiş olsun,endoskopini filan acil yaptır faydası olacak emin ol.en azından daha doğru ilaçlar yazılacak sana.bana pantpas vermişti doktorum endoskopiden sonra ve gaviscon şurup.ben pantpasın da çok faydasını görmüştüm.benimde mide ağrılarım ve bulantılarım olurdu o dönem.ama aslında bütün hepsi strestendir.umarım hayatında olumsuz şeyler yoktur eğer öyleyse de lütfen benden ve sağlığımdan önemli değil hiç bir şey diye düşün.tekrar büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım,çektiğim için çok iyi anlıyorum seni
çok saol cnm benim
her insanın hayatında stres oluyo malesef
bende emirden uzak oldugum için bu ara çok stresliyim rahatsızlandı yanında olamadım kendimi suçlu hissediyorum bu nedenle ve tabiki çok özlüyorum onu
dr. Kızdı oruç tutuyodum tutma dedi bugun tutmuyorum güya ama sadece 2 dilim tahıl ekmek yedim o kadar cnm istemiyo hiç bişey bulantım hala var metpamid içtim gaviscon tablet çiğnedimm bakalım ne olacak hayırlısı diyelim cnm
öss sonuçları açıklandı
var mı acaba bizden giren kimse yada çocugu giren kimse var mı acaba merak ettim