Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevindim senin adina LEAH insallah tamamen geçer

çok guzel yazmissin katiliyorum kaç kilo, kaç gram verdigimizin yada durakladigimizin onemi yok onemli olan almamak
burada bi komsumuz var çok severim kendisini kilo konusundan konusulunda surekli der gram gram aliyih gram gram aliyih
bende degistirdim artik gram gram veriyih gram gram veriyih

selam güzeller bildirimimi yapıp mutfağa gidiyim misafirim var yemeklerimi yapacağım
geçen hafta 85.7
bu hafta 85.1
giden 600gr olsun ne diyim ödemdir ödem yoksa yediğim tatlılar tamamen günahsız
beyzuş abla bu hafta 210 dk yürüdüm

geçen hafta =85.4
bu hafta =84.2
giden 1.200
toplam verilen kilo =21.300

fazla yuruyuse çikmadim buaralar sicak olmaya basladi burasi çok susasiyorum
sporum toplam =310dk
kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ediyorum veremeyenler haftaya insallah moral bozmak yok

Kizlar selam hemwn bildirim yapayim ayniyim kilo vermemisim regiyilm ondandir annem gidece bugun o yuzden giremeyebilirim simdiden herkesi tebrik ediyom

selam artkadaslar ;

bu arada bugun regl oldum gecen haftaya gore kılo almısım derken sebebi buymus demek neredeyse 1 hafta erken regl oldum
ki benim pkosum vardı doktorum 35ınden sonra pkos azalır dedi 2 hamilelik doğum derken 1-2 hafta geciken reglim erkenden olmaya basladı oğlum 5 aylık oldu. dogumdan2 ay sonra ilk reglimi oldum bu 4. reglım valla
insallah hormonlar iyice duzene girer de metabolizmamı da etkiler umarım:)))

bugun yediklerimi anlatayım

sabah peynir zeytin 2 dilim ekemk

ara kepekli peynirlli pogaca cay (komsu fırın oğlumu beklerken)

oğlen semizotu 2 dilim ekmek

yarım saat yuruyusum var bir de

simdi gecmişi okuyayayım donerim gene optumm

öss sonuçları açıklandı
var mı acaba bizden giren kimse yada çocugu giren kimse var mı acaba merak ettim

ben gırdım cnm ama ben aöf sectım bankacılık sıgortacılık.. Aslında bı anlık gafletle seçtım ılk tercıhıme yazdım ama naip işte bırde degıstırmek ıcın süremde yoktu. Bı acente açarım bende ilerde bellımı olur :d

yaaaa beyza abla nasıl sevindim anlatamam senin adına da kendi adımada İNŞAALAH tedaviye olumlu sonuç verenlerden olurum

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

geçen hafta 88.0

bu hafta 87.7

giden - 300 gr

buda güzel burun kıvırıp geçemem 300 grama ramazanda anca bu kadar oluyo

kızlar gecmişi okuyordum kikayınvalidem aradı geliyor musait olunca tekrar gelirim karşı apartmanda oturuyor 5 dkya gelir şimdi optum sizi

slm kızlar öss açıklandı bende kırıkkale üni endüstri müh kazandım sizlerle paylaşmak istedim umarım benim için iyi olur :)

Evet yenacım çok haklısın eylül 15 de başlıyor herşeyi düşünüyorum kilom var tansiyon pıhtılaşma bunlarla olmazsa bir daha denemek gene maddiyat falan nasıl başaa çıkıcam bilemiyorum bu ara herşey üstüme geliyor.

Çok geçmiş olsun canım dietine dikkat et şekerden korkma.

İnşallah güzel geçmiştir sınavı.

Geçmiş olsun ayşecim.

yenacım kvye gidiyorum o yüzden şimdi kilo bildirimini yapıyorum ,aslında oruçluyum akşam üzeri tartılmam lazım ama akşama kadar daha düşerdim aslında..
geçen hafta 117.5
bugün 116
Bravo derin ne güzel vermişsin.
Bu Arada tüm kilo veren arkadaşları kutluarım.

Evet yenacım çok haklısın eylül 15 de başlıyor herşeyi düşünüyorum kilom var tansiyon pıhtılaşma bunlarla olmazsa bir daha denemek gene maddiyat falan nasıl başaa çıkıcam bilemiyorum bu ara herşey üstüme geliyor.

Geçmiş olsun ayşecim.

yenacım kvye gidiyorum o yüzden şimdi kilo bildirimini yapıyorum ,aslında oruçluyum akşam üzeri tartılmam lazım ama akşama kadar daha düşerdim aslında..
geçen hafta 117.5
bugün 116

Geçmiş olsun ayşecim.

geçen hafta 117.5
bugün 116

Yenacım benim kilom aynı 110.5çıldırcam valla bugün sporada başladım 30 dk leslie
Ayşecimde 32.9 100 gr vermiş oda bu hafta kıyamam ona semizotu yemekten usandı minika.

Yenacım benim kilom aynı 110.5çıldırcam valla bugün sporada başladım 30 dk leslie
Ayşecimde 32.9 100 gr vermiş oda bu hafta kıyamam ona semizotu yemekten usandı minika.

Yazık ya çocuğa biz çocukken de zorla yedirmeye çalışırdı annem bize meğer ne kadar şanslıymışız şimdiki çocukları görünce anlıyorum bunu

asumanım napıyorsunnnn orticimmm benim çok karnım ağrıyorrrr yahuu nerdeyse 3 4 gündür kıvranıyordum bugün hastalandımm

acil kilo ve spor bildirimim

@BEYZUŞ abla söz verdiğim dk ya ulaşamadım ama yaptım bişiiler

SPOR =120 DK

@YENA abla kilo bildirimim

geçen hafta = 85.1
bu hafta = 85.0
giden = 100 gr

( o kadar tatlı yersem bööle olur bal kaymak pide al sana işte (
neyse ama dün regl oldum bide sebebi odur herhalde. ama bu yine açlık kilom sabah aç karnına tartıldım yani sahurda yemedim eski sistemle
hani bu saatte bildiriliyo ya ondan dolayı şimdi yazdım

hayırlı iftarlar dilerim herkese..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…