Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım ya umarım önemli bişey yoktur.bazen sıkıntıdan stresten mideye vurabiliyor.inşallah geçici bişeydir:44:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin:nazar:

herkese hayırlı cumalar
ayşecim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin önemli bir sorun çıkmaz inşallah
kilo verenleri şimdiden tebrik ederim ben de pek hareket olacağa benzemiyor bakalım bikaç saat sonra nolacak:KK53:

mrb herkese kocaman :89:

Akşam eve gidemiyorum işten direk davete gidicem o yüzden dün tartıldım

geçen hafta 99,7 idi sanırım
bu hafta 99,2

fark -500 .. Diyrumyaa kaplumbağa hızı ile diye.
Beyzuş ablacım sporum hiç yok. Dikkatde etmedim 2-3 gündür maalesef dondurma güllaç filan yedim çok şükür artıya geçmedim. Ama bu bir başarı değil...

Kilo verme yolunda gayret eden herkesi tebrik ediyorum..

Ayşecim çok geçmişolsun..

Geçmişide okuyamadım çok yoğunum yine geleceğim öpüyorum sizi...

[ı]çok geçmiş olsun ayşeciğim...

Inşallah tez zamanda şifa bulursun...hastalığın her türlüsü zor.allah vermesin...

Iyice ayrıntılı tetkikler yaptıracak olman iyi karar.hiç olmazsa gerçek neden bilinir ve tedavini olursun...

Tetkikler yapılmadan,teselli edici ve geçici tedaviler uygulanıyor ve bir süre sonra tekrarlıyor aynı sorunlar...

Allaha emanet ol canım...
[/ı]

teşekkür ediyorum canlarım hepinize çok saolun
allah razı olsun hepinizden
bakalım hayırlısı herşey bizler için sonuçta derdi veren rabbim dermanınıda versin inş. (amin)

Kizlar havaliyim,

Kilom 84,3
gecen hafta 85 idi( ve gectigimiz uc hafta da oyleydi..)

Eee havalanır insan tabii...:KK12::KK12:Yakışır..:KK66:

Üç haftadır bekliyorsun,sabrının meyvası bu...Tebrikler....Bundan sonra tıkır tıkır gider inşallah....

Bu arada unutmadan bu hafta 260 dak yürüyüşüm var.....

Ayse gecmis olsun..

Doktora gidince sana kesin " biraz kilo vermeniz lazim" diyecek... Biliosun di mi? Bize her cumle boyle baslio cunku...

Bu arada bu sabah esim " vallahi bravo, hic inanmiyordum ama dogumlara ve tiroide ragmen catir catir verdin kilolari, istersen bu kiloda bile kalabilirsin ama istersen devam et, omur boyu hallet su kilo isini" dedi.....

Ehe ehe...

başarılar cici kızımıza :):nazar:

oooo ne güzel buluşulmuş ben çok özneiyorum ama kimseye yakın değilim ki :KK43:

olsun almamışsın ya

vermişsin işte azda olsa....

:nazar:

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

civanperçemi var beni söktürmüştü ma tadı çok kötü ığğğğğğğ

olsun canım ya

gitmiş yarım kilo ohhhhhhh:nazar:
bulusmak değil tatlım yaa biz kuzenız teyze kızları evlerimizde cok yakın bir sokak yukarıda kalıyorum hem akraba olup hem yakın olmanın avantajı beraber yaptık iftarımızı:21:
bu arada biz budün eşimin memleketine gidiyoruz 10 saat yolculuk var bebişle ne yaparım bilemiyorum, kırkını çıkarmaya gitmiştik ama o zman küçüktü sesi çıkmadı pek ,şimdiçabuk sıkılıyor :KK43:(((
kv min tartısı bile dijital oyyyy başım bir benimki böyle, bana kzımayın hala almadı diye burada ne arasam yok ,oradan alırım artık .....
iyi yolculuklar canım hayırlısıyla gidip gelmeyı nasıp etsin allah eger aksam yolculuk yapacaksanız arabada gece olması sebebiylede uyur bebeğin rahat olur en azından benım oğlan oyle arabaya binince fazla dayanamıyor deviriyor kafayı hele bide gece yolculuguysa tamamdır uyuması an meselesi:KK52:
Tünaydınlar kızlar hepinize
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben çarş. Gecesi sahura kalktıktan sonra çok rahatsız oldum malesef
istifar mide bulantısı dün sabah işe geldim direk acile gittim serum taktılar sonra da eve gittim
bugunde dahiliye dr.una gittim kan tahlili yaptırdım onlar çıksın endoskopi ve kolonoskopi için randevu alıcam bakalım
midem azıttı artık sürekli bulantı duramıyorum

kilo bildirimini 1 bucukta yapıcam inş. Gzl bişeyler vardır tartıda
kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum şimdiden
gecmiş olsun canım acıl şifalar

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum canlarım hepinize çok saolun
allah razı olsun hepinizden
bakalım hayırlısı herşey bizler için sonuçta derdi veren rabbim dermanınıda versin inş. (amin)
inşallah ayşecim, geçmiş olsun... :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:
Ayse gecmis olsun..

Doktora gidince sana kesin " biraz kilo vermeniz lazim" diyecek... Biliosun di mi? Bize her cumle boyle baslio cunku...

Bu arada bu sabah esim " vallahi bravo, hic inanmiyordum ama dogumlara ve tiroide ragmen catir catir verdin kilolari, istersen bu kiloda bile kalabilirsin ama istersen devam et, omur boyu hallet su kilo isini" dedi.....

Ehe ehe...

takdir edilmek süper, hele bi de takdir eden sevgili kocalarımız olunca iki kere süper... :nazar: :nazar: :nazar:

slm kizlar
aysecim gecmis olsun önemli bi sey degildir umarim
LEAH tebrikler cmm sabrin sonu selamettir hesabi süpersin

:nazar::KK9:

yenacım kvye gidiyorum o yüzden şimdi kilo bildirimini yapıyorum ,aslında oruçluyum akşam üzeri tartılmam lazım ama akşama kadar daha düşerdim aslında..
geçen hafta 117.5
bugün 116:nazar::nazar:

Tünaydınlar kızlar hepinize
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben çarş. Gecesi sahura kalktıktan sonra çok rahatsız oldum malesef
istifar mide bulantısı dün sabah işe geldim direk acile gittim serum taktılar sonra da eve gittim
bugunde dahiliye dr.una gittim kan tahlili yaptırdım onlar çıksın endoskopi ve kolonoskopi için randevu alıcam bakalım
midem azıttı artık sürekli bulantı duramıyorum

kilo bildirimini 1 bucukta yapıcam inş. Gzl bişeyler vardır tartıda
kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum şimdiden

geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur dikkat et kendine

Ayse gecmis olsun..

Ehe ehe...
bilmezmiyim cnm bilmezmiyim
dr. direk kolesterol şeker tahlili ile başladı işe ama ben ztn ayda bir baktırıyorum çok şükür onlar yüksek değil ama kiloyu görünce işte neyse hayırlısı diyelim bakalım

bulusmak değil tatlım yaa biz kuzenız teyze kızları evlerimizde cok yakın bir sokak yukarıda kalıyorum hem akraba olup hem yakın olmanın avantajı beraber yaptık iftarımızı:21:

iyi yolculuklar canım hayırlısıyla gidip gelmeyı nasıp etsin allah eger aksam yolculuk yapacaksanız arabada gece olması sebebiylede uyur bebeğin rahat olur en azından benım oğlan oyle arabaya binince fazla dayanamıyor deviriyor kafayı hele bide gece yolculuguysa tamamdır uyuması an meselesi:KK52:

gecmiş olsun canım acıl şifalar

saol cnm

inşallah ayşecim, geçmiş olsun... :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

takdir edilmek süper, hele bi de takdir eden sevgili kocalarımız olunca iki kere süper... :nazar: :nazar: :nazar:
saol cnm

slm kizlar
aysecim gecmis olsun önemli bi sey degildir umarim
LEAH tebrikler cmm sabrin sonu selamettir hesabi süpersin

:nazar::KK9:

bakalım cnm gastrit ilerledi galiba bakalım

geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyin yoktur dikkat et kendine

çok saol cnm inş.

Hizimi alamayip 2 kere yazmisim neyse .

Aysecim gecmis olsun ve tebrik ederim kurtuldun bak 1.800 den daha devami boyle gelur kisa zamanda tum fazlaliklar gider insallah.

Leah cnm 84 ne guzel rakam dimi 85 e takilinca,
bende 89-90 arasi pek takildim ama hayirlisi ile 88 sularina girdim. Tebrik ediyorum seni de. Esinin seker motivasyonu ne mutlu etmistir seni. 70 lerde nasil olacqk hele 60 larda ne mutlu olacaktir o da, kilo sorunu sonlNincA

Son düzenleme:
BaStaa azimle savasan ortiklerim olmak uzere kilo veren sabit tutann arkadasLarimi kutlarim.
Kilo bildirimim;
Gecen hafta 89.00 kg
Bu hafta. 88.500 kg
Az cok yola devam:KK66::nazar:

Arkadaslar hatirlayan varsa ozel bir goz tedavisine basladim. Goz tembelliginin ileri yasta tedavisine yonelik. Normalde 10 seans sonunda muayeneye cagiriyolar. Benim dr. Tatile cikacakmis, beni 8. Seans sonu cagirdi. Bugun gittim, kendim bir ilerleme hissediyorum dedim. Kadin, daha cok erken, beklentiye girmeyin hemen filan dedi. Benim gormem %20 idi tedavi baslangicinda. Kadin olctu, %30 a cikmis bile.. Ayaga firladi hemen, sizin basariniz bizim de basarimiz olacak, dergiye yazacagim sizi, 50 gormeyi yakalarsan lazerle ameliyat edecegim ve cok iyi olacan filan diye gaza geldi...

Nasil mutluyum anlatamam...

Yasemen tavsiye ediyorum siddetle...

Arkadaslar hatirlayan varsa ozel bir goz tedavisine basladim. Goz tembelliginin ileri yasta tedavisine yonelik. Normalde 10 seans sonunda muayeneye cagiriyolar. Benim dr. Tatile cikacakmis, beni 8. Seans sonu cagirdi. Bugun gittim, kendim bir ilerleme hissediyorum dedim. Kadin, daha cok erken, beklentiye girmeyin hemen filan dedi. Benim gormem %20 idi tedavi baslangicinda. Kadin olctu, %30 a cikmis bile.. Ayaga firladi hemen, sizin basariniz bizim de basarimiz olacak, dergiye yazacagim sizi, 50 gormeyi yakalarsan lazerle ameliyat edecegim ve cok iyi olacan filan diye gaza geldi...

Nasil mutluyum anlatamam...

Yasemen tavsiye ediyorum siddetle...

simdiden gecmis olsun cnm ins tamamem sagligina kavusursun göz cok önemli gercekten :nazar:

X