Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende dünkü menümü paylaşayım kızlar
eşimle dışarda yemekteydik

iftar:
Yarım kase çorba
3-4 kaşık pilav
bir porsiyon sebzeli köfte
yarım dilim ekmek
salata

yemekten sonra yürüdük eşimle yarım saatçik :)

sahur:
2 haşlanmış yumurta (çok küçüktü yumurtalar)
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
salatalık domates
1 bardak çay
1 fincan kayısılı bitki çayı

selam kızlar artık bende yediklerimi buraya yazacağım normalde günlük tutuyorum ama belki burda daha faydalı our
sahurda
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
yarım şeftali
küçük bir salkım üzüm
1 dilim ekmek ve 1 tane üçgen peynir yedim

spor olarak
2 GÜNDÜR LESLİE İLE YÜRÜYORUM
ÇOK SEVDİM ÇOK EĞLENCELİ HERKESE TAVSİYE EDERİM

90 topiği sohbetleriniz çok hoş hepsini okumaya çalışıyorum ama tam olarak tanıyamadığım için konulara fransız kalıyorum birazcık umarım yakında bende sizlere cevap verebilirim kk üyesi olmak çok güzel bir duygu

yenacım anne ve babası ile yaşıyorlar babası astsubay emeklisi felçli hasta bir adam anneside yaşlı sürekli titriyor kadın ama zararı yok büyük kızda üniversite mezunu konuşmaları çok düzgün kültürlü ama oda psikolojik hasta ..bende okulda çok hastalandım ama sonra düzeldim diyor ilaç kullandığını söylüyor..büyük kız akşam sabaha kadar ne delilikler yaptı kız engelleyemediği için dövüyor sanırım 5 30da bir başladılar saat 10a kdar sürdü olaylar yine durumlarıda iyi neden düzgün bir dra götürmüyorlar anlamadım..bana yeni taşındığım için kahve içmeye geldiler üst komşu ile daha ben gitmedim alıştırmak istemiyorum korkarım çünki....

chery pie sağol canım düşüncelerinde haklısın bende düşünüyorum zaten nazdan çok korkuyorum kapıyı kilitli tutuyorum artık , naz çünki kapıyı açıyor hemen zarar vermesinden çok korkuyorum..gidip gelmeyi düşünmüyorum zaten...

sen şimdi kaç kilosun canım? yaş ilerledikçe daha zor veriliyor diyorlar ya doğru demekki :KK43:(( bakalım ben ciddi olarak bu işe başladığımda neler yaşayacağım hep beraber göreceğiz :) sende verirsin dert etme ne olur.... en önemli şeyin spor olduğunu düşünüyorum ben bayram dönüşü başlayacağım, kaynanam yapacak yiyeceğim sonra da kilo verme derdine düşeceğim ,umarım aç bırakır beni :)))) oruçlu değilim diye yapar yapar tattırır valla :):KK60:

cnm ben şu an 107 kıloyum :2::kk77: hatta ve hatta 113,400 olmustum bılıyomusun mayıs ayında tartıldıgımda... ve yaşım daha 25................. off hyır yemıcem de kaynanana gecen bende gıttım mılfoy yapmıs ılla ye dıye delı ettı benı yıne 1 tane sıkıştırdı agzıma....:KK4:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...ömür boyu mutluluklar dilerim... :KK16:

evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara inş

günaydın canım biraz önce arkadaşla konuşuyorduk diğer bi servisteki arkadaş dün akşam iş çıkışı durakda başka bi çalışanımız buna hal hatır sormuş adamı rezil etmiş boyamış derler bizde ben kimseyle uğraşamam üstüme gelmeyin falan çıldırmış durakdaki arkadaşlar buz kesmiş tamam senin sorunların olabilir ama kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı yaa ..... geçmiş olsun canım mide inhibitörü mü ne deniyor koruyucu geçen verdi dr bana iyi geldi ilaçların değişirse iyi olur inş

canım tsk ederim :) kesinlikle cok güzel bir tatlı...

valla helal nasıl içiyorsun şekersiz... ben Allahtan zaten bir kahvaltıda içiyorum en fazla 2 bardak onuda tatlandırıcı ile içmeyi ögrendim artık. onun dısında hiç yoktur cay kahve alıskanlıgım.

canım valla tebrik ederim. bende artık bi görsem su diyetisyenin tartısında 89 u gerisi gelecek diye düşünmeye baslayacagım. ama masallah 2 haftadır 90. küsürlerden fenalık geldi.

ayyy ne güzel :) tebrik ederim canım benim. Allah nice saglıklı mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin insallah... hep gülsün böyle yüzün :)

GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜZELLERİ, İNŞALAH HERKESLER İYİDİR...

İLBATUM, ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞALLAH:nazar:

LEAH, TEBRİK EDERİM CANIM SEN ÇOK DİSİPLİNLİSİN DİYETİNİ AKSATMIYORSUN, HAKEDİYORSUN YANİ..
BANADA BİRAZ BULAŞTIRIMISIN O DİSİPLNDEN...

MENÜMÜ PAYLAŞIYIM;

İFTAR
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM PİDE
1 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI TAZE FASULYE
1 DİLİM KARPUZ

ÇAY
1 DİLİM GÜLLAÇ
1 PORSİYON DONDURMA (OLMADI BİLİYORUM AMA SIRF BUNLAR İÇİN YEMEK YEMEDİM YAFFF...)

SAHUR;

1 FİNCAN ÇAY
1 DİLİM EKMEK
3-4 ÇATAL PEYNİR
DOMATES SALATALIK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

DİKKAT ETTİĞİM GÜNLERDE GENELDE MENÜ PAYLAŞIMI YAPIYORUM VALLA KIZCKSINIZ DİYE KORKUYORUM KIZLAR. AMA KAÇAMAKLARIM KESİNLİKLE ÇOK YEMEK DEĞİL SADECE TATLI BİŞEYLER YEMEK.. YİNE KİLO VEREMİCEMYA...:KK19:

ilbatum canım nice mutlu yıllar sağlıkla mutlulukla inşallahhh..:KK9:
kaçı deviriyorsunuz ?

bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sevgilerimle :KK16:
6 yıl oldu canım :nazar:

cnm ben şu an 107 kıloyum :2::kk77: hatta ve hatta 113,400 olmustum bılıyomusun mayıs ayında tartıldıgımda... ve yaşım daha 25................. off hyır yemıcem de kaynanana gecen bende gıttım mılfoy yapmıs ılla ye dıye delı ettı benı yıne 1 tane sıkıştırdı agzıma....:KK4:

canım ya yaşında daha küçükmüş bence azmet gerçekten yaş gençken vermek daha kolay emin ol, benim kaynanam zorlamaz ama ben onun yemeklerine dayanamam ,eli çok lezzetlidir maşallah, allahtan uzağız ya yakın olsak :)
ben o fotoları ekleyenlere baktım hepsini bitirdim ne azim maşallah, birinin yaşı diğerlerine göre ileriydi ama maşalah 3 ayda 35 kilo vermiş, hergün sabah akşam yürümüş bende bayramdan sonra yürüyeceğim sende başla ne dersin ? beraber gidelim kontrol ederiz birbirimizi .... düşün bak daha zamanın var :)

bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))

Mutlu,huzurlu,sağlıklı hep aşık kalacağınız uzuuuuun seneler yaşayın...)) :KK71: Buda +90 dan size çiçaaamızz vazoya koymayı unutmayın emi..Azıcık çamaşır suyu damlat vazodaki suya daha uzun süre ve kokmadan kalır çiçekler..

Mutlu,huzurlu,sağlıklı hep aşık kalacağınız uzuuuuun seneler yaşayın...)) :KK71: Buda +90 dan size çiçaaamızz vazoya koymayı unutmayın emi..Azıcık çamaşır suyu damlat vazodaki suya daha uzun süre ve kokmadan kalır çiçekler..

çok teşekkür ederim canım benim :KK16: :KK71:

Yapmak istediğin şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir. Benjamin Fraklin

Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer

İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir. Hans C. Andersen [

Kilo Verme Olumlaması

* Kilo verebilirim.
* Kilo veriyorum.
* Doğallıkla kilo veriyorum, gitgide inceliyorum.
* Kilo veriyorum ve bundan sonra hep ince olacağım.
* Her gün daha da inceliyorum.
* Her gün kilo veriyorum.
* Her zaman sağlıklı besleniyorum.
* Sonsuza dek ince kalacağım.
* İnce ve çok güzel olacağım.
* Kilo vermek için iradem ve güçlü arzum var.
* Başarı yakınımda.
* Ben hedef kiloma ulaşacağım çünkü bu çok kolay.
* Kilo vermek için motivasyonum var.
* Kilo vermek kolay.
* Kilo verme sürecinden keyif alıyorum.
* Metabolizmam hızlanıyor.
* Kalorileri çabucak yakıyorum.
* Beni zayıflatan bu sağlıklı gıdaları yemekten keyif alıyorum.
* Bol su içiyorum, bedenimi temizliyorum.
* İncelmek kolay.
* İnce bedenim çok güzel olacak.
* Kilo vermeyi seviyorum.
* İnce bedenimi seviyorum.
* Bedenime dikkat ediyorum, ona özen gösteriyorum.
* Spor yapmayı çok seviyorum.
* Severek spor yapıp her geçen gün daha da inceliyorum ve sıkılaşıyorum.

Yapmak istediğin şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir. Benjamin Fraklin

Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamıştır. Sadece pes etmişlerdir. Paul J. Meyer

İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir. Hans C. Andersen [

bunları bir kağıda yazıp buzdolabına asmalı....:KK28:

merhabalar ben geldimm nasılsınız fıstıklar ben de iyiyim kaçamak dolu bir ramazan bitecek sanırım umarım diyetisyenimin dediği gibi 90 larla samsuna geri dönerim kadın biliyormuş vallaa ole dedii semiran 90 lı kilolarla geri gel dedi de ben de yok ya ne 90 85 falan olurum da geri gelirim demiştim ama biliyorr bilyorrr gerçi kilo almadım ama vermedim de sabırlı kaçamaklı ilerliyorum regli de olmadım ağrıyıp duruyor anlamadım ne oluyor
Kizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....
cnm benim süpersin:KK9::KK9::KK9::KK19::KK19::KK71: evet kırdın darısı başıma hem metabolizmam durmuş vaziyette hem de kaçamak yapıyorum her ne kadar ucundan kıyısından ama yine de var bişiler neyse yaz dönemi bana kilo kontrolunu öğretti diyorum 5 eylülde diyetiysen kontrolum var ya sanki ilk kez gidiyormuş gibi yapacağım verdiğim 20 kilo gibi vereceğim kalanını da yürüyüşle sporla destekli hedefime ulaşacağım kısmetse Allahın izniyle bakalımmm ama senin adına gerçekten sevindim Sabrın Sonu Selamet.........
MUTLUCUM canım resimlerini bekliyorum heyecanla süpersin hadi az kaldı bacım 60 kilolaraaaaa bizim elimizden ne kurtuldu ki kilolar gitmesin:KK66::KK66::KK66:
İLBATUM canım evlilik yıldönümünz kutlu olsun Allahım hiç bozmasın mutluluğunuzu daim olsun inş:KK71::KK71::KK71:
DERİN cnm dikkat et naza da kendine de bizim üsttekiler karı koca kavga ediyorda o bile rahatsız ediyor psikolojisi etkileniyor insanın

İlbatum, mutlu yillar

semiran, ben kendimi hep "bir 10 kilo versem" diye motive ettim simdiye kadar. Yani hic bir zaman 40 kilo bermem lazim demedim, azar azar artti...Ama gercekten 89 kiloda 2 ay, 85 kiloda 3 hafta takildim, bunaltti, inancimi kirmasina izin vermeden aynen devam etttim. Ustelik dun aksam terazide 87 ler ucusuyordu...sabah bana supriz yapti bunye..Sen de Ranazan bitince tekrar hizlandirirsin. SicaktN yuruyusu de cok aksattik zaten..Arkadasim yilbasinda 60 lara. Erhaba demis olacagiz...Bir daha da seytan gorsun 80 leri...

kolay gelsin hayırlı olsun cnm benimmm :79::79::79::KK54::KK54:

saferan güle güle otur canım evinde

Saferancım hayırlı olsun eviniz..İyi günlerde ağız tadıyla oturun..

saferan taşınmışsın canım güle güle oturun inşallah yeni evnizde ...

Güle güle otur canım.Sağlık ve huzurla inşallah...
kızlar hepinizze iyi dilekleriniz için teşekkür ederiiim...benim için ne kadar büyük bir değişim bilemezseiniz ..inş..yıllardır çektiğim sıkıntıların sonu güzel günlerin başlangıcı olur yeni evim....herşeyden önemlisi kızlarım da çok mutlu daha ne isterim ki..allah hepinize daha iylerini versin............
bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sevgilerimle :KK16:
6 yıl oldu canım :nazar:

nice mutlu yıllara canım allah huzurunuzu bozmasın.....

X