Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzlarr dün iftarın sondemlerın de 89,9 cıktımm cumaya kadar degışir biliyorumm ama mutlu oldum yanıı vee regl oldumm

dalokı neler gecmış basından cnm benımm ne yasadıgını sen daha ıyı bılıyorsunnn nasıl davranacagınıda sen daha ıyı bılırsın cnmm allah kolylık versınn :KK50:

89.9 bende istiyorummmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

Aysecim zeynecim pinar cerry yesim fatma beyzus nevzamansiz zuzu yena banu ve destek olan tum guzel akilli sagduyulu + 90 topigimin zarif kadinlari cok haklisiniz ama yapamayacagim, o aksam kvnin en az 5 kere tekrarladigi gibi "kocama asigim cok seviyorum diyosun ya bizi iyi tutmak zorundasin" sozleri sanirm durumumuz icin yetersiz sanirim o kadar sevmiyormusum, dahasi sevilmiyormusum da. Olay gecesi daloki olmasa muhtemelen evden atilan ben olurdum. Dik durmasam haftasina ozre zorlardi esim. Ne hissettigimi umursamadan. Hakkimizda hayirlisi.

hakkında hayırlısı olsun ortim. haklısın da işte ortada yuvanız varken salla gitsin olmazsa olmaz diyip hemen kestirip atmak hiç işime gelmiyor benim. sen yine de eşinle sakin bir ortamda konuşup içinde hissettiklerini tatlı dille anlatmaya çalış, anlayışla karşılar inşaallah o da.
Ablacım akıl vermek bana düşmez kesinlikle ama bana göre Allah korusun bu olay sizin aranızı bozarsa sen kayınvalidenin istediğini yapmış olacaksın. İstedikleri bu belli ki onlar huzurunuz kaçsın istiyor. Mübarek gün dua et sakin olmaya çalış ve tekrar bir gözden geçir şu an yapman gerekenleri, dalokay'ı düşün, eşini düşün, hangi durumlarda ilerisi nasıl olur nelerle karşılaşırsın ilerde bunları düşün. eminim düşünüyorsun da sen yine de biraz daha zorla lütfen :kk77:

aysecim gecmis olsun emir pasaya insllah duzelir merak etme anneciin seninle ilgilendigi gibi ilgileniyordur he birde gecmis olsun cnm dikkat et kendine

yesim tatlin cok guzel gorunuyo cnm eline saglik

dilenci cnm hos gelmissin topis yuvana

mutlusumm anam sana ne desek blmiyom bi laf var sozum meclisten disari it yedigi ayazi bilir sen ne karar alirsan al arkandayiz ama yeterrki hem kendini hem dalokayi strese sokma esin bbu olatylari bild. Halde ne akla hizmet sana sirt donuyo anlamiyom ay su kv kopek komple ham yapsaydi da kurtulsaydin dicem gunaha gircem:)) ben olsam kesin kv ye super laf sokardim sakayla karisik sinirden dikisi varsa onlar patlardi kotuyum ben kotuyum ishal yapar kustururum ni hahaha

saol cnm kadıncagız da stres yapmış garibim
uyuyomuş şimdi aradım yine arıcam bakalım

dilenciii hoşgeldin tatlım..:KK71:.nasıl geçti iyisin inşallah..Yine 80 mi oldun.:))

Mutlucum neler yaşamışsın canım yaa..OLayda bir tek eşinin annesi yok yani. devamıda var bunların hay allah..

Yotsuz,muhteşem görünüyor bende yapıyorum ama böyle bir görüntü elde edemedim hiç..Çünkü anlattığın gibi saatlerce uğraşmıyorum.:) eline sağlık afiyet olsun..diyetisyene tattırma fikride tam türk usulü olmuş eli boş gitmemişsin..:))

Ayşe, geçmiş olsun canım..NE zordur tansiyon problemi..

Son düzenleme:
rica ederim canım benim :) valla bu topiğide alt üst ettim bu tarifle ama illede yaptıgımızdan catlayana kadar yemek zorunda degiliz degil mi? birde ben cok misafir agırlıyorum. insanlarada kendime yaptıgımı yediremem ya :) evet sorma şekerim diyetisyenim beni gördüğünde yeşim hadi ne olursun bu sefer 89 u görelim bari diyor kadın aglamaklı :) bende ben evdeki tartımda görüyorum getireyimmi burayada dediğimde iyice sinirlenior :) sonrada gülüyor Allahım yarabbim diyor :)

cok ama cok lezzetli hemde canım. aslında serbetli tatlılara göre cok daha hafif. sadece kadayıfı tereyagına kavurdugumuz için fena oluyor. ama yinede baklava kacamagından iyidir :)

mutlu diyecek kelime bulamadım hayatım. sen en dogrusunu bilirsin canı cehenneme bosver. ettiklerini cekiyor işte. aaaa dayanamadım artık canım!!!

tabi canım dediğin gibi azcık yeriz gerisi konu komşuya gider ne olacak .... ben misafir ağırlayamıyorum bebekten dolayı :KK43:
kadını ağlatma sen yaptıklarından götürmeye devam et ,olmadı beraber başka bir diyetisyen bulursunuz:KK60:
bende bir kere evdeki getirmeyi teklif ay benimkide kabul etmemişti uyuzzzzzzz:KK33:

kızzlarr dün iftarın sondemlerın de 89,9 cıktımm cumaya kadar degışir biliyorumm ama mutlu oldum yanıı vee regl oldumm

dalokı neler gecmış basından cnm benımm ne yasadıgını sen daha ıyı bılıyorsunnn nasıl davranacagınıda sen daha ıyı bılırsın cnmm allah kolylık versınn :KK50:

ne güzel bence görürsün hatta daha azı bile olur ,regl ile şişliğinde iyice gider .....
yaaa bananeeeee bende istiyorummmmmmmmmmmmm :KK59:

kıızz yotsuzzz o tatlıyı senımı yaptınn :KK56::KK56::KK56::KK56:

efetttttttttttttttt :):KK36::KK36:

dilenciii hoşgeldin tatlım..:KK71:.nasıl geçti iyisin inşallah..Yine 80 mi oldun.:))

Mutlucum neler yaşamışsın canım yaa..OLayda bir tek eşinin annesi yok yani. devamıda var bunların hay allah..

Yotsuz,muhteşem görünüyor bende yapıyorum ama böyle bir görüntü elde edemedim hiç..Çünkü anlattığın gibi saatlerce uğraşmıyorum.:) eline sağlık afiyet olsun..diyetisyene tattırma fikride tam türk usulü olmuş eli boş gitmemişsin..:))

Ayşe, geçmiş olsun canım..NE zordur tansiyon problemi..

işte bende o yüzden senede bir kere ancak yapıyorum :) sorma yaa kadın elimde tabakla görünce sok oldu beni :)

tabi canım dediğin gibi azcık yeriz gerisi konu komşuya gider ne olacak .... ben misafir ağırlayamıyorum bebekten dolayı :KK43:
kadını ağlatma sen yaptıklarından götürmeye devam et ,olmadı beraber başka bir diyetisyen bulursunuz:KK60:
bende bir kere evdeki getirmeyi teklif ay benimkide kabul etmemişti uyuzzzzzzz:KK33:

hahaha sevdim bu fikri. bir dahaki hafta gittiğimde de öyle derim sen ye bosver biz baska birini bulur giderz :KK53::KK53: kadın :KK37::KK37: böyle olur yemin ederim kesin :)

sağol yena, yok 80 olmadım da aldım yine öff..

düzenim mahvoldu ya geliyorum patır patır veriyorum gidiyorum alıyorum. antalya çok sıcak ya bi şeyleri bahane edip edip kaçıyorum biraz serinlese bari..

YOTSUZ canım ellerine sağlık , benimde uzun süredir yaptığım ve her yiyenin tarifini istediği bir tatlı , hem çok güzel hem de hafif :KK30:

selam kızlar haftasonu pek iyi geçmemiş gibi...
mutlucum gerçekten ciddi bir testten geçiyosun, ben de aşağı yukarı kızlar gibi düşünüyorum, ama son söz tabi ki senin, sadece ileride aleyhine kullanacakları bir şey yapma derim. tatlım ben de tam böyle olmasa da kv ile bir olay yaşadım. benim kayınpeder 2. kez evlendi yani benim kv yi boşadı ve tekrar evlendi. evlerden uzak 2. kv pek iyi niyetlerde bir insan değil, neyse uzatmayacağım, bir gün benim anneme ağza alınmayacak hakaretler etmiş telefonda, tamamen haksız ve tamamen hadsiz bir şekilde. annem benim dünyada en önem verdiğim en değer verdiğim mukkaddes bir insan, canımın içi, normalde benim bunun yüzüne bakmamam lazım ama eşime olan saygımdan yılda 2 kere de olsa evine gidiyoruz. ama evine gittiğimde ne stres ne sıkıntı anlatamam, ha ben mi kaybediyorum hayır, ama gözümde bir zerre değeri yok, bana uzak allaha yakın. öz kayınvalidemle ise aram allaha şükürler olsun iyidir. ne o bana karışır ne ben ona, yaşayıp gidiyoruz... ben aslında üvey kv. ye tüm kapıları kapatabilirdim ama bu sefer eşimle babasının arası bozulacaktı, bunları göze alamadım. bazı bayramlarda yurtdışına tatile gidiyorlar işte o zaman benden mutlusu yok.
sözün kısası ben senin çok güçlü bir kadın olduğunu ve senin ve daloki için en iyi kararı vereceğini biliyorum

Kizlar, esiminn mesaj attim Annemle gorusmuyosan ben de snle gorusmem mi diyosun olsun sen nasilsin neyaptin merak ettim yazdim o da ben sana artik bisey demiyorum kafana gore takil yazmis. Cok kotu oldum birsz agladim uzandim simdi hayirlisi Allah im yardim et.

kizlar, esiminn mesaj attim annemle gorusmuyosan ben de snle gorusmem mi diyosun olsun sen nasilsin neyaptin merak ettim yazdim o da ben sana artik bisey demiyorum kafana gore takil yazmis. Cok kotu oldum birsz agladim uzandim simdi hayirlisi allah im yardim et.

offf cnm yaa kıyamam inan seninle birlikte bizlerde çok üzülüyoruz
yuvanı tehlikeye atmana değer mi aramaman iyi düşün lütfen

Kizlar, esiminn mesaj attim Annemle gorusmuyosan ben de snle gorusmem mi diyosun olsun sen nasilsin neyaptin merak ettim yazdim o da ben sana artik bisey demiyorum kafana gore takil yazmis. Cok kotu oldum birsz agladim uzandim simdi hayirlisi Allah im yardim et.

oha yok artık!!! mutlu işler iyiye gitmiyor bak. bişeyler yapmalısın. dik duracagım diye eşinden de olma. bunlar tamiri zor şeyler. her konusu geldiğinde cok yıpranırsın sonra :KK43: ay canım benim Allahım yardım etsin sana. hepimiz sana dua ediyorum emin ol. Ama sen sakın kendini bırakma. bizimlede irtibatı kesme. ben cok merak ederim şimdi.

Ablacım kadının istediği oluyor lütfen yaa :KK43: uuuf vallahi ben bile gerim gerim gerildim. Eşinle arana kimsenin girmesine izin verme ya, çocuğunuz var sizin o her şeyden önemli. Eşini de eminim ki çoooooook seviyorsun ağlama kıyamam ya toparlanıp bişiler yapmaya çalış :KK43:

sakın unutma hayatta hiç bir şey yada hiçkimse için tabiki eşini seviyosan onu kırmaya değmez tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki benim başımdan neler geldi ve geçti bak geçti diyorum çünkü geçiyo rabbim çok büyük derdi verirken dermanınıda yanında veriyo sen şimdi olaylar dahada büyümeden hatta eşin eve gelmeden ara aramış olmak için ara tamam çok haklısın ama bazen gururumuz devreye girince telafisi omayan şeyler yaşıyoruz 1 telefon ne olucak ara bitsin bu eziyet her geçen saat ve gün hem seni hemde malesef evliliğini sarsıcak ara ve bitsin sonra istemezsen yine görüşme bir bahane uydurur gitmezsin çok sıkı fıkı olamazsın artık onlarında sanırım sana fazla zarar verecek yüzleri kalmamıştır eşin çocuğun ve evliliğin için bu görev sana verilmiş allahım yardımcın olsun ya sabır diyerek en önemlisi kendi mutluluğun için hadi kalk ara güzel kardeşim bak nasıl rahatlıycaksın değermi ağlamaya yazık değilmi gözyaşlarına unutma buda bir İMTİHAN hadi görelim şimdi seni

X