canım sağolasın yiyorum zaten :) dün sana böyle bir menü denk geldi sanırım
tebriklerrrrrrrrrrrr
hımmm bak tekrar bıraksan 25 daha gider
senin menülerine hastayım ablacım, ne kadar düzenli maşallah
bu arada yaşınız kaç sormak ayıp olmazsa ?
Hiç ayıp olmaz canım...
50 yaşındayım;ama bu sene girdim;2-3 sene kullanmayı planlıyorum.Eskimeden yenisini almanın hiç gereği yok....
ohhhh sonunda bitirdim geçmişi çok şükür yaaa
kızlar haftasonum kötü geçti malesef
öncelikle emir kulak enfeksiyonu geçiriyomuş annem dr.a falan götürdü 4 gün boyunca ateşlenip durmuş oğlum e bizimde aklımız sürekli ondaydı tabi
sonra c.tesi bayrampaşaya teyzeme iftara gidiyoduk saat 19,15 gibi önümüzde belediye otobüsü metrelerce sürüklendi devrildi doğruldu vs.
şoka girdik eşimle resmen
insanlar yerlerde falan hemen ambulansı falan aradık
e-5te olduğumuz için sonra durcak yer yoktu gittik ama kötü bi görüntüydü allah yardımcıları olsun inş.
sonra c.tesi gece rüyamda çok etkilendiğim için sanırım kendi servis aracımız kaza yapmuş ve 3 kişi ölmüş gördüm (bizim şöförümüz değişti yeni şöför çok kötü kullanıyo hergün mutlaka bi kaza atlatıyruz her zmn böyle şanslı olucakmıyız bakalım)
pazar sabah uyandık eşime rüyamı anlattım kalktım lavaboya gittim bi gürültü bağırma
koştuk balkona baktıkki karşımızda inşaat var işçinin biri düşmüş 9 yada 10, kattan aşağı
ambulans falan geldi uğraştılar çok masaja falan yaptılar ama malesef vefat etti(
anlayacağınız haftasonu hiç iyi şeyler yaşamadım ve çok etkilendim gördüğüm şeylerden
o yüzden kendimi acayip yorgun ve mutsuz hissediyorum
rabbim bi daha böyle şeyler göstermesin inş.
Arkadaslar sikintima ortk ettim sizi de ama sikinti buyuyor esim dun dortte aramayacagim der demez kapadigi konusmamizdan sonra hala aramadi Allah im yardim et. Cok uzuluyorum ama esimin bu kadar kolay sirt donmesi icimi eziyor 1 hafta sonra yas gunum ve evlilik yildonumumuz olacak sanirim yalniz olacagim sagolsunlar bu sene de hayatimizin tadini kacirdilar bravo. Oglumla dim dik duracagiz, onu da kimse ne merak ediyor ne soruyor
Arkadaslar sikintima ortk ettim sizi de ama sikinti buyuyor esim dun dortte aramayacagim der demez kapadigi konusmamizdan sonra hala aramadi Allah im yardim et. Cok uzuluyorum ama esimin bu kadar kolay sirt donmesi icimi eziyor 1 hafta sonra yas gunum ve evlilik yildonumumuz olacak sanirim yalniz olacagim sagolsunlar bu sene de hayatimizin tadini kacirdilar bravo. Oglumla dim dik duracagiz, onu da kimse ne merak ediyor ne soruyor
Bencede sence..Çİft dilkiş her zaman için iyidir...
# BEYZUS+
# sinopee
# zeynep957+
# Derin+
Nasılsınız hanımlar..?
# BEYZUS+
# sinopee
# zeynep957+
# Derin+
Nasılsınız hanımlar..?
kendi adıma idare eder..oruç biraz zorladı..
geçmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum ALLAH razi olsun
bugun daha iyiyim cumartei evde olçmustum tansiyonumu heralde yanlis oldu sonra esim gelince eczaneye goturdu ordada tansiyon 7_5 çikmazmi belliydi tansiyonla ilgili sorun oldugu beynen çok yorgundum bi yakinimin vefat ettigini ogrenmistim çok uzuldum aklim surekli turkiyedeydi belki ondan kaynaklaniyordu (normalde tansiyon sorunum yok uzuntuden heralde) gerçi bugunde 8 tansiyonum ama iyiyim çok sukur
İyiyiz bebeğim...
Ben iki bacağımı pufa uzattım ..Yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.Bacaklarım sızlıyor...
Sen nasılsın canım....Berfo iyileşti değilmi...Hap sorunu bitmiştir inşallah....
geçmişe daldım da..Beyzusum nasıl geçti eyüpsultan ziyaretin..kızlar iyi geceler..
# BEYZUS+
# sinopee
# zeynep957+
# Derin+
Nasılsınız hanımlar..?
Canım;
Çok güzel geçti...Hırka-i şerife de gittik.Öyle uhrevi bir ortam ki anlatamam.İnan dilim dolaştı selatı şerife okurken hep şaşırdım,baştan aldım.İnsan kendini yüce makamın huzurunda hissediyor...
Sonra Merkez efendi,Sümbül efendi ve Ramazan efendi hazretlerini ziyaret ettik...Çok yoruldum ama değdi.Çok güzel bir gündü...
Bugün bayağı sıcaktı..