Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç ayıp olmaz canım...
50 yaşındayım;ama bu sene girdim;2-3 sene kullanmayı planlıyorum.Eskimeden yenisini almanın hiç gereği yok....

Ayşeciğim;
Gerçekten ne kötü bir hafta sonu olmuş...Etkilenmekte haklısın.
Emircik hemen iyileşir inşallah.Zaten Dr'a götürmüş anneciğin.Gereken yapılıyordur..Geçmiş olsun canım..

Mutlucum eşin tabiiki sizi gözden çıkarmamıştır..Bu kadar basit değil hiç birşey..
Annesi hastanede,ameliyat olucak diyosun şu an sadece annesine odaklanmıştır,seni aramayarakta kızgınlığını belirtiyordur yada seni bu şekilde ikna yolunu seçiyordur..
Hemen aklına kötü şeyler gelmesin bir yuvanın dağılması söz konusu bile olmasın dalokiyi düşün herşeyden önce onun hem annesine hemde babasına ihtiyacı var..

# BEYZUS+
# sinopee
# zeynep957+
# Derin+

Nasılsınız hanımlar..?

biraz empati yaparsan onun dahaçaresiz olduğunu göreceksin..annelerimiz bizim kutsalımızdır..hatalarını biliriz,ama göze batmaz..başkası bir şey deyince savunmaya geçeriz.
aynı durum senin annenin başına gelse ve eşin aramayacağını söylese kabul edemezsin.hastalık bu başka şeye benzemez...sen şimdi geçmişte olanları bir kenara bırak..şu anı düşün..
şu an hasta yatan bir kadın var..ve eşinin annesi..onun korkularını düşün..belki adam kaybedebileceğini bile düşünüyordur..bu durumda onun yanında ol..insanlıkta bunu gerektirir..
unutma iyiliğe karşı iyilik herkesin yaptığı bir şey ama kötülüğe karşı iyilik ER kişinin yapacağıdır..inan yıllar geçtiğinde..onlar toprak olduğunda çoğunu unutacaksın..

# BEYZUS+
# sinopee
# zeynep957+
# Derin+

Nasılsınız hanımlar..?

İyiyiz bebeğim...
Ben iki bacağımı pufa uzattım ..Yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.Bacaklarım sızlıyor...

Sen nasılsın canım....Berfo iyileşti değilmi...Hap sorunu bitmiştir inşallah....

tekrar geçmiş olsun.ihmal etmeye gelmez..

tabii canım yoruldun sen bugün...
İyileşti çok şükür..Son hapıda içti bugün ve normal yollarla .:))

geçmişe daldım da..Beyzusum nasıl geçti eyüpsultan ziyaretin..kızlar iyi geceler..

Canım;
Çok güzel geçti...Hırka-i şerife de gittik.Öyle uhrevi bir ortam ki anlatamam.İnan dilim dolaştı selatı şerife okurken hep şaşırdım,baştan aldım.İnsan kendini yüce makamın huzurunda hissediyor...
Sonra Merkez efendi,Sümbül efendi ve Ramazan efendi hazretlerini ziyaret ettik...Çok yoruldum ama değdi.Çok güzel bir gündü...

ayşecim geçmiş olsun gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız etkilenmemek elde değil ... allahım ne bölesini ne daha kötüsünü yaşatmasın kimseye ...
dalokasymom allah yardımcın olsun zor bir durum , maalesef hayatımızda bu tür deneyimler yaşadık yaşıyoruz , ben de ilk günden itibaren maalesef çok çok kötü şeyler yaşadım ... ve deneyimlerimden diyebileceğim sakin ol sakin düşünmeye çalış , insan ne kadar haklı olsada sakinliğini koruyamadığı zaman kendini haksız duruma düşürebiliyor .. eşinle ilgili söylediklerinde muhtemelen doğru değil sadece sen şu an öyle düşünüyorsun ..onun yerinde sen olsaydın belki sen de onun yaptığı davranışları sergileyecktin ... allah yardımcın olsun ama lütfen adil düşün olur mu kendin eşin ve bebişin için...

ne kadar güzel.. allah kabul etsin ziyaretlerinizi de , okudugunuz ve ettiğiniz dualarınızı da ablacım ...

Bugün bayağı sıcaktı..

Yenacığım sen nasıl oldun..berfin nasıl? bayağı kalabalık bir iftardan sonra insan iki gün kendine gelemez..
bugün tuhaf bir şey oldu..iftardan sonra eve geldik.herzamanki gibi eşimi temizleyip yatırdım.bende yattım..bir ara kapı çaldı.baktım tanımadığım bir bayan..annemi soruyor..geçen sene geldiğinde arkadaş olmuşlar..ben bu sene gelmeyecek falan derken..kadın geçti içeri oturdu.bir yanda adam yatıyor..ben sersem gibiyim.saat 11 gibi gitti.fazla da konuşmadık..hala da şaşkınım..

iyi gecelerrr bugün özledim sizi
menümü paylaşacak yüzüm yook bugün sizlerle ne siz sorun ne ben söyleyim az az yedim ama hepsi sakıncalıydı
beyzuş abla ne güzel ziyaretler yapmışınız özendim ama yarın da bizim camide sakalı şerif olacak inşallah hem de ben tutacağım
mutlucum lütfen ara canım evlilikte butür şeyler kendinden ödün vermek gibi görünsede ilerki zamanlar için sana artı olarak dönecektir emin ol
daha yazacaktım ama unuttum ne yazacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…