Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım;
Çok güzel geçti...Hırka-i şerife de gittik.Öyle uhrevi bir ortam ki anlatamam.İnan dilim dolaştı selatı şerife okurken hep şaşırdım,baştan aldım.İnsan kendini yüce makamın huzurunda hissediyor...
Sonra Merkez efendi,Sümbül efendi ve Ramazan efendi hazretlerini ziyaret ettik...Çok yoruldum ama değdi.Çok güzel bir gündü...

darısı hepimizin başına..eyüp sultan haz.makamındaki havaya sadece eshabil kefte rastlamıştım.orası da insanı sarsıyor..yorgun ama huzurlusun değilmi?

iyi gecelerrr bugün özledim sizi
menümü paylaşacak yüzüm yook bugün sizlerle ne siz sorun ne ben söyleyim az az yedim ama hepsi sakıncalıydı
beyzuş abla ne güzel ziyaretler yapmışınız özendim ama yarın da bizim camide sakalı şerif olacak inşallah hem de ben tutacağım
mutlucum lütfen ara canım evlilikte butür şeyler kendinden ödün vermek gibi görünsede ilerki zamanlar için sana artı olarak dönecektir emin ol
daha yazacaktım ama unuttum ne yazacağımı :KK60:
Ne güzel canım.Sana nasip olması bir başka güzel tabii.Herkese nasip olmaz.Maaşallah...:nazar:

darısı hepimizin başına..eyüp sultan haz.makamındaki havaya sadece eshabil kefte rastlamıştım.orası da insanı sarsıyor..yorgun ama huzurlusun değilmi?

Tabii canım,hem de çok huzurluyum...

Ne güzel canım.Sana nasip olması bir başka güzel tabii.Herkese nasip olmaz.Maaşallah...:nazar:

Tabii canım,hem de çok huzurluyum...

geçen sene de olmuştu ablacım sanki rüyadaymışım gibiydi nasıl oldu bitti anlamadım kokusu elime sinmişti çok güzeldi bu sefer de nasip olur inşallah
ben yatıyorum artık hepinize hayırlı sahurlar güzel sohbetler:KK54::KK16:

Yenacığım sen nasıl oldun..berfin nasıl? bayağı kalabalık bir iftardan sonra insan iki gün kendine gelemez..
bugün tuhaf bir şey oldu..iftardan sonra eve geldik.herzamanki gibi eşimi temizleyip yatırdım.bende yattım..bir ara kapı çaldı.baktım tanımadığım bir bayan..annemi soruyor..geçen sene geldiğinde arkadaş olmuşlar..ben bu sene gelmeyecek falan derken..kadın geçti içeri oturdu.bir yanda adam yatıyor..ben sersem gibiyim.saat 11 gibi gitti.fazla da konuşmadık..hala da şaşkınım..

İyileşti çok şükür,ilacıda bitti rahatladık bayağı..))

Mİsafirin bayağı ilginçmiş hakkaten..

Iyi geceler kizlar,
Isimi bitirip sükür eve gelebildim,cocuklar ben gelmeden uyumuslar nasil olduysa:) Aslinda iyide oldu,bugün is bayagi zorladi beni..
Menülerimi bugün cok aksattim,umarim kilo olarak geri dönmez.Öglenci oldummu böyle oluyor iste:KK43:

Sabah
az yagli sütle müsli

ara
yok

öglen
1 kraker ekmek
1 fincan cay

ara
1 elma

aksam
yok

dedigim gibi öglencilikte yemege pek zaman bulamiyorum.Uyanir uyanmaz ev isi,yemek yap,cocuklarla ugras kosa kosa cikiyorum evden.Devaminda da böyle oluyor iste..

Iyi geceler kizlar,
Isimi bitirip sükür eve gelebildim,cocuklar ben gelmeden uyumuslar nasil olduysa:) Aslinda iyide oldu,bugün is bayagi zorladi beni..
Menülerimi bugün cok aksattim,umarim kilo olarak geri dönmez.Öglenci oldummu böyle oluyor iste:KK43:

Sabah
az yagli sütle müsli

ara
yok

öglen
1 kraker ekmek
1 fincan cay

ara
1 elma

aksam
yok

dedigim gibi öglencilikte yemege pek zaman bulamiyorum.Uyanir uyanmaz ev isi,yemek yap,cocuklarla ugras kosa kosa cikiyorum evden.Devaminda da böyle oluyor iste..

çok .iy.i anlıyorum seni.bende çalıştığım dönemlerde aynı şeyleri yaşardım.allah kolaylık versin..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben daha fazla kalamayacağım..Gözlerimi açamıyorum..İyi geceler canlar..

Sinoopecim çok güzeldi kahve,sık sık yapalım bunu..:)

bu ne sıcakkk ...şimdilik benden bu kadar...çamaşırları çıkarıp yenisini atayım..bugün kaç kez oldu bilmiyorum..daha sabaha kadar banyo yine dolar..bu aralar iki saatte bir değiştiriyorum..beline kadar ıslanıyor.çarşaf üst baş derken.neyse şikayet etmeyeyim..yapacak bir şey yok..

selam kızlar nasılsınız bugun yedıklerımı yazayım sıze..

sabah 1 kase nesfit.
öglene dogru eşim kahvaltı ettı 11e gelıyodu bende onunla 1 cay bardagı cay 1 haslanmıs yumurta yarımdılım kepek ekmegı ve 1 tatlı kasıgı cılek recelı yedım ıkı kere kahvaltı oldud ama :d

saat 3gbı cok acıktım henuz yemek yapmamıstım kucuk bı kaseye nesfıt yaptım yedım.. kahvaltı dısında yenırmı bılmem ama..

aksamda 1 tabak ekşili sebzeli köfte yedım. yarım dılım kepek ekmegının üzerinede acılı ezme koydum yedım..1 bardak fanta ıctım.

leah dun bana meyve yemıyosun dedı bugunde cok abarttım sanırım :KK70: yarım şeftali bıraz fazlaca yeşil ve siyah üzüm bır ıkı parcada karpuz yedim.. işte bu kadar kızlar.. şimdilik öptum hepınızı

X