Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşecim yaşadıkların çok zor gerçekten allah yaşatmasın bir daha....
oğluşunda emin ellerde dert etme ne olur......

ayşecim ne kötü şeylere şahit olmuşsun sen yaaa etkilenmemek çok zor hayat işte herşey bizim için
emire de çok geçmiş olsun sen içini rahat tut ki anneciğin de rahat olsun onun işi de zor
pınar Allah sana yardım etsin canım senin işin de kolay değil valla ne diyelimki ancak dua edelim hakkında hayırlısı olsun inşallah
mutlu naptın canım aradınmı banunun deyimiyle kodu bozuk kv ni
ben de çoğunluk gibi ara derim aramaman senin de aleyhine olur kimseye koz verme

slm kızlar bu sabah diyetisyene gittim 1.4 kilo kaybım var ama malesef ki giden suymuş :KK53::44:moralını bozma falan dedı ama benım moral yerlerde :KK59: :KK43:yeni bir liste hazırladık beraber.ama bende bu metabolizma olduktan sonra işim çooook zor..
Allah sağlık versin mutluluğumuza engel olmasın da napalım yavaş yavaş olsun artık.
bu arada yenanın hazırladığı listeye baktım da herkesi tebrik ederim az çok hepiniz vermişiniz.vermeyenler de almamış ya o da yeter

Mutluuu naaptın..?

LEah,meajımı gördünmü.? umuttu merak ettim hemde çok..

slm kızlar bu sabah diyetisyene gittim 1.4 kilo kaybım var ama malesef ki giden suymuş :KK53::44:moralını bozma falan dedı ama benım moral yerlerde :KK59: :KK43:yeni bir liste hazırladık beraber.ama bende bu metabolizma olduktan sonra işim çooook zor..
Allah sağlık versin mutluluğumuza engel olmasın da napalım yavaş yavaş olsun artık.
bu arada yenanın hazırladığı listeye baktım da herkesi tebrik ederim az çok hepiniz vermişiniz.vermeyenler de almamış ya o da yeter

Sıkma canını herşey hallolur inan..Yeterki hemen demoralize olma..

Aramadim arayamam imkansiz cokkkk zor kalbim sikisiyor sesini duyacagimi dusundukce yapamam sanirim bardagim doldu ama haklisiniz esim 4 den beri aramiyor sanirim tercihini yapti. Ben de aramayacagim hayirlisi biran once is bulmam lazim bu kisida bebegimle gecirmek istiyordum nasip

Evet yenacim isim cok zor gercekten ya en sonunda dicem ya annen ya ben diye ama benim annemde var ve kimse annesini atmaz atmamali da vicdanim elvermez zaten ama onlarnda ona gore davranmalarini istiyorum ukalalik nankorluk kari koca arasina girme had sfhada sagolsun kv de. Biz istanbulda otucaz diyom sen git oglumda izmirde otursun arada gorususunuz ne var hem siz istnbula giderseniz ben gelmem diyo sanki ne hakkai varsa ben sana bakarim demissem onun bana ayak uydurmasi gerekiyo benim degil yalan mi

Mutlusum hiic kendini sikma canim ara ama annecim demeden gecmis olsun fln de hal hatir sor cocuk agliyobkusura bakma de kapat :))) ah yavrum ya sende benim gibi politik olamiyon iste o yuzden kaybeiyoz ya bak babamin bi lafi vardi el opmekle dudak asinmaz birak o kazandim sansin asil kazanan sen olcan kocan ustune konusamaz:)

ohhhh sonunda bitirdim geçmişi çok şükür yaaa

kızlar haftasonum kötü geçti malesef
öncelikle emir kulak enfeksiyonu geçiriyomuş annem dr.a falan götürdü 4 gün boyunca ateşlenip durmuş oğlum e bizimde aklımız sürekli ondaydı tabi

sonra c.tesi bayrampaşaya teyzeme iftara gidiyoduk saat 19,15 gibi önümüzde belediye otobüsü metrelerce sürüklendi devrildi doğruldu vs.
şoka girdik eşimle resmen
insanlar yerlerde falan hemen ambulansı falan aradık
e-5te olduğumuz için sonra durcak yer yoktu gittik ama kötü bi görüntüydü allah yardımcıları olsun inş.

sonra c.tesi gece rüyamda çok etkilendiğim için sanırım kendi servis aracımız kaza yapmuş ve 3 kişi ölmüş gördüm (bizim şöförümüz değişti yeni şöför çok kötü kullanıyo hergün mutlaka bi kaza atlatıyruz her zmn böyle şanslı olucakmıyız bakalım)

pazar sabah uyandık eşime rüyamı anlattım kalktım lavaboya gittim bi gürültü bağırma
koştuk balkona baktıkki karşımızda inşaat var işçinin biri düşmüş 9 yada 10, kattan aşağı
ambulans falan geldi uğraştılar çok masaja falan yaptılar ama malesef vefat etti :KK43:(

anlayacağınız haftasonu hiç iyi şeyler yaşamadım ve çok etkilendim gördüğüm şeylerden
o yüzden kendimi acayip yorgun ve mutsuz hissediyorum

rabbim bi daha böyle şeyler göstermesin inş. :KK43:

gercekten zor bir gün olmus canım her sey biz insanlar için malesef emirede gecmiş olsun bir an once iyilessin benım oğlanında 4 gundur atesi var dr gidiyoruz sureklı kan idrar tahlılleri temiz hafif bir bogaz kızarıklıgı var dedi dr ama ne kızarıklıkmıs bu anlamadım ateşi 40 tan asagı dusmuyor dun gece nobetteydım yine

Aramadim arayamam imkansiz cokkkk zor kalbim sikisiyor sesini duyacagimi dusundukce yapamam sanirim bardagim doldu ama haklisiniz esim 4 den beri aramiyor sanirim tercihini yapti. Ben de aramayacagim hayirlisi biran once is bulmam lazim bu kisida bebegimle gecirmek istiyordum nasip

ortimm aramaya çalış lütfen ya :KK43: geçmiş olsun şifalar diliyorum de kapat uzamaz zaten :/

Son düzenleme:

cnm zorla kendini hiç yok yere eşinle aranı bozmana değmez inan
bi kere arasan ne kaybediceksin ki iyi düşün derim ben hastalık bu
o utansın yapma

cnm zorla kendini hiç yok yere eşinle aranı bozmana değmez inan
bi kere arasan ne kaybediceksin ki iyi düşün derim ben hastalık bu
o utansın yapma

dalokay arkadaşım o kayınvalidenin gelecekte susması için senin şimdi konuşman gerek ;söylecek söz ,eline koz bırakma derim ben .... tabi en iyisini sen bilirsin ama kocanla aranı açmaya değmez ,zamanı gelince eşine nedenleriyle anlatırsın hem o da sakin olur sende, kimseyi sevindirme aç diyeceğini de kapat...

sen bilirsin ama bende arkadaslara katiliyorum bi ara derim geçmis olsun de fazla muattap olmazsin
hem esinle araniz açilmamis olur sonuçta onun annesi

bugün yediklerimi yazayım bakalım ne diyeceksiniz bu kez :KK34:

sabah:
2 küçük dilim börek (kızmayın dünden azcık kaldı :)))

ara: 1 bardak tarçınlı süt

öğle:
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
4 biber
ekmek yooooooooooooooook

ara: 1 bardak süt + 2 incir

akşam:KK43:daha yemedim az sonraaaaaaaa :)
6 kaşık bamya
3 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

ara: meyve (karpuz canım çekiyor :))))

Kizlar sagolun ne yazikki hakli oldugunuzu dusunuyorum disardan bakinca ama esimin bana tavir yapmasi falan daha sinirleri mi bozdu. Adam annemi aramak zorundasin yoksa umrumda degilsin noktasina vardiysa sanirim ne ben onu ne o beni tanimis anlamadim sanirim benim hislerim kimseyi ilgilendirmiyormus evliligim burada takilacaksa baya zayifmis baglarimiz

geçmis olsun diyenlere tesekkur ediyorum ALLAH razi olsun
bugun daha iyiyim cumartei evde olçmustum tansiyonumu heralde yanlis oldu sonra esim gelince eczaneye goturdu ordada tansiyon 7_5 çikmazmi belliydi tansiyonla ilgili sorun oldugu beynen çok yorgundum bi yakinimin vefat ettigini ogrenmistim çok uzuldum aklim surekli turkiyedeydi belki ondan kaynaklaniyordu (normalde tansiyon sorunum yok uzuntuden heralde) gerçi bugunde 8 tansiyonum ama iyiyim çok sukur

Arkadaslar sikintima ortk ettim sizi de ama sikinti buyuyor esim dun dortte aramayacagim der demez kapadigi konusmamizdan sonra hala aramadi Allah im yardim et. Cok uzuluyorum ama esimin bu kadar kolay sirt donmesi icimi eziyor 1 hafta sonra yas gunum ve evlilik yildonumumuz olacak sanirim yalniz olacagim sagolsunlar bu sene de hayatimizin tadini kacirdilar bravo. Oglumla dim dik duracagiz, onu da kimse ne merak ediyor ne soruyor

X