Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben daha fazla kalamayacağım..Gözlerimi açamıyorum..İyi geceler canlar..

Sinoopecim çok güzeldi kahve,sık sık yapalım bunu..:)

Vayyyy ,çok fena kıskandırık oldum şimdi.Yarın ben de katılayım kahve keyfine...Çay-kahve dendimi dayanamam..

İyi geceler canım.İyi uykular............

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım.Allah yardımcın olsun..

iyi geceler kızlar
küçük kızım bi türlü durmuyo tatilden döndüğümüzden beri kucaktan iner inmez basıyo yaygarayı
bi temizlik 3 günde bitmezmi ya
elim kolum belim ağrıyo artık onu tutmaktan
bide bi topişki sormayın aynı anasına çekmiş
baya bi sayfa birikmiş yarısına kadar anca okuyabildim

dolakaysmom - ben kv ile kavganı hatırlıyorum hani üzerine yürüdüğü affedilmeyecek bişey tamam ama zeynep957 in dediklerine kesinlikle katılıyorum

yena - nevgülün tavrını bende kınıyorum sonucta 2 çocukla nasıl gün geçiyor çok iyi bilen bir insanım buna ragmen sen okadar yazıp çiziyorsun daha anlayışlı olunabilir

ayşecik - kız nasıl zayıflamışsın maşallahh

dün fena geçmedi akşam biraz abarttım ama daha menü yazacak kadar sıkı başlayamadım
insallah bugün iyi geçer

hepinize hayırlı sahurlarr
iyi geceler

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:1 armut, 1 seftali, 3 tanecik beyaz uzum
iftar:1hurma, 1 dilim ekmek, 4 kofte, 2 bardak ayran, yeşil salata, 3 dilim karpuz
2 saat sonra biraz yeşil ve siyah üzüm miktarı fazla değildi

kızlar ya acaba ben meyve yeme durumunu abartıyormuyum sahurda yıyorum barı iftarda yemeyeyım sanki cok oluyormus gibi geliyor

Artık her yer apartman oluyor Allahtan burda bu evlere izin verilmiyor en fazla 3 kat oda bahçesi kalıcak bunun zevkide bir başka.

Annem dondurucuya yapmıyor kavonozlara yağıyor güzel pişiriyor kaynakken kavonaza koyup yeni kapakla sıkıca kapatıyolar sonra ters çevirip üstünü örtüyo 2 sene bile dursa bozulmuyo dolaptan çok daha güzel oluyor.

Ne mutlu sana canım.

Kolay gesin zeynep abal seni çok iyi anlıyorum teyzeciğimde 10 yıldır annaneme bakıyor çok zor ama sizin sevabınız dağlar kadar.

Sağol canım.Yedim;geldim...Karnım tok;sırtım pek Allaha şükür...
Kendime geldim....
Bugün erken yemişsiz beyzuş abla afiyet olsun.

bence zararı yok..hem metobolizmaya da yardımcı olur.sonra miktar fazla değil diyorsun..

günaydın kızlar gittigim yerde net yoktu kızımın laptopundan giriyorum vın aldık .gittigimyer çok güzel ama yüzmeyi ögrenemiyorum .diyet yalan oldu .napim okadar güzel yemeklere hayır diyemiyorum .inşallah kilo almadan dönerim .

günaydınlar hepinize
dün çıkıyorum diyemedim malesef
tansiyonum 8-5 e düşmüştü çok kötüydüm
mide bulantısı baş ağrısı ayaklarım fena şişti ölüyorum sandım ee oruç olduğum için bişey de yapamadım
vucudumda yine ödem var malesef
dr. ödem söktürücü ilaç söyledi iftardan sonra iç dedi
ama ben eve gider gitmez duş aldım soğuk suyla ve yattım uyumuşum
akşam yemege dışarı çıkacaktık eşimle ama o halde çıkamadım
yemegimde var dı saolsun eşim hazırlamış ezanla birliikte kalktım biraz yedim ağrı kesici falan içtim kendime ancak gelebildim

tartıda 98-99ları görüyorum ama biliyorum ki ödemden o yüzden moralimi bozmuyorum hiç
sonuçta vericem bu kiloları başka yolu yok :)))

[sıze=3]mutluuuuuuuuuuuuuu[/sıze]
mutlucum cnm arkadaşım
nasıl üzüldüğünü ve kırıldıgını tahmin ediyorum
ama eşinin yerine kendini koymayı dene lütfn
aynı durumda senin annen (allah korusun) ve eşin olsaydı ne yapardın
sende arasın istemez miydin
sonuçta annesi
dünyanın en kötü kadını da olsa eşinin gözünde tabiki öyle olması imkansız cnm
lütfen zorla biraz kendini eşini de anla lütfen
tabiki çok zor tabiki hepimiz burda o kadının bunu haketmediğini düşünüyoruz ama eşin için aramalısın
kestirip atmamalısın
bi kere aramak sana bişey kaybettirmicek o utansın yaptıklarından
lütfen cnm gzl giden evliliğini bunun için riske atmaya değmez derim ben

günaydın ayşe çok geçmiş olsun öncelikle...oruç etkiliyor dün hava çok sıcaktı ben de akşamı zor ettim tansiyonum çok düşüyor sanki vücudum bitiyor eve zor atıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun...

Bende de iki sabahtır mide ağrısı var sonra geçiyor bilmiyorum gece ağır bişeyde yemiyorum sadece kahvaltı ediyorum..

Mutlu naptı bende cok merak ediyorum keşke arasa değermi eşiyle arasını bozmaya. Demekki ne kadar ağır şeyler yaşamışki sesini bile duymak istemiyor. Ben anlamıyorum bu kv lerioğullarını çok seviyorlarda oğullarının çok sevdikleri eşlerini neden sevmiyorlar... Kskançlık var sanırım. Allahtan benimki fena değil

Kahve muhabbetleri, sahur sohbetleri, mutlumun isyanı, güzel organik bahçeler, kışlık sebze domates hazırlıkları anacım ne cok sey birikmiş!!!

Önce ilbatumcum barbunyayı cok seversin demek. keske gönderebilseydim sana valla cokta güzel yaparım ayıptır söylemesi :) birde ben ala ala olanları sevmem hiç. Antalyada yaşadığımız için burdaki barbunyalar bembeyazzzz top gibi olanlarla doludur. alalarında çözümü varmış gerçi benim kv dem istanbulda yaşıyor önce limon damlattıgı bir suda haslıyor beyazlatıyor sonra pişiriyor ama yinede burdaki gibi olmuyor.

Mutlucum kıyamam sana. neler neler yasadınki kimbilir daha bizlerin bile tahmin edemeyeceği senin gibi bir insan nasıl direniyor bir arayıp gecmiş olsun demeye o yüzden bişey diyemiyorum canım. en dogrusunu sen bilirsin ama unutma biz bu secimleri evlenirken yaptık. sadece eslerimizle degil aileleriylede evlendik. eger mutlu bir aile hayatımız olsun istiyorsak malesefki bazı seylerden sürekli ödün vereceğiz cok kötü ama malesef böyle canım. ne olursa olsun bencede aramalısın ve özellikle eşinin yanında arayıp konusup tabir yerindeyse gövde gösterisi yapmalısın. yani ben eminim eşin sana daha fazla baglanır böyle olursa. ki esininde annesinin bu hareketlerini tasvip etmediğini söylüyorsun. Allah korusun ya oda annesini savunsaydı işte ozaman çık işin içinden çıkabilirsen. Bu yüzden ne olursa olsun sen çok güçlü bir kadınsın. Eşini ve yuvanı seviyorsan bir sekilde bunu gecistirmelisin ve buna kendini alıstırmalısın. Her zaman senin yanındayız bitanem. böyle zamanlarda ikili oynamaksa bunun adı ikili oynamayı ögreneceksin baska caresi yok. Eşinin yanında canım cicim yanlız kalırsan ki umarım kalmazsın göster ona dişlerini. seninde dik oldugunu bilmeli...

Bende eylül gibi ancon domatesler cıktıgında 30 kilo kadar alıyorum her sene ve onları güzelce soyuyorum robottan geciriyorum biraz yag ve tuz ile kaynatıyorum sonrada sıcak sıcak kavanozlara koyup agızlarını sıkı sıkı kapatıp ters ceviriyorum mutfak dolaplarımın üzerine diziyorum. aynen dediğiniz gibi 2 senede kullanmasa hiç bir sey olmaz kapagını acmadıgın sürece.

Gecenlerde bi muhallebili kadayıf muhabbeti gecmişti. Cumartesi günü misafirlerime onu yaptık. sizin için resimlerini cektim. tarifinide yazacagım koskoca bir tepsiden 1 büyük dilim yedim bende ama o gün nerdeyse baska bişey yemedim. 2 aydır agzımdan bu sekilde bir tatlı gecmemisti. bu tatlıyıda senede bir ancak yapabiliyorum zaten cunku cok yorucu. Canınız isteyecek aslında bir yandanda cekiniorum tarif vermeye ama iftar misafirlerine harika gelecek bir tatlı belki yapmak istersiniz diye affınıza sıgınarak tarifi yazıyorum;

400 gr kadayıf
5 tepeleme yemek kasıgı toz seker
1,5 bardak iri cekilmiş ceviz
5 yemek kasıgı tere yagı

muhallebisi icin;
1 litre süt
4 tepeleme yemek kasıgı nişasta (bugday, mısır farketmez)
3 yemek kasıgı un
1,5 kahve fincanı toz şeker
1 paket toz sade krem şanti
1 paket vanilya

kadayıfı 1- 2 saat buzlukta bekletiyorum. sonra cıkartıp tencereye ellerimin arasında ufalaya ufalaya koyuyorum. (buzluga koyunca daha kolay kırılıyor.) üzerine toz şekeri ve tere yagını koyup kavurmaya baslıyorum. (baya derin bir tencere olması iyi olur cunku cok fazla ocaga tasıyor karıstırırken.) birde teflon denemeyin kavurma süresi iyice uzuyor benden söylemesi :) bu şekilde yaklasık 2 saat boyunca hiç durmadan karıstırarak 3 saniye bile dursanız dibi yanıyor kavuruyorsunuz. son 5 dakikasında iri cekilmiş cevizleride atıyorsunuz birde onlarla kavuruyorsunuz sonra bu dev yıgınını soguması için baska bir yere alsanız iyi olur :) ben yapacagım borcama döküyorum yarısını hemen dümdüz yayıyorum tabanına yarısı tencerede yarısı borcamda soguyor. sonra muhallebisini yapıyorum sekeri ve toz krem santiyi eklemeden (sekeri pişirirken koyarsanız muhallebiye rengi bembeyaz olmaz hafif kırık beyaz olur) süt nisasta un ve vanilyayı pişirmeye baslıyorum. kıvamı oturdugunda tencereyide sogmaya bırakıyorum. sonra zaten en az 1 saat kolunuzu dinlendirmeye ihtiyacınız oldugundan gidip biraz uzanıyorum :) cunku muhallebininde soguması lazım. bütün malzemeler soguduktan sonra. muhallebiye sekeri ve krem santiyi toz olarak ilave edip baslıyorum çırpmaya. koyu bir krema kıvamına gelene kadar cırptıktan sonra. borcamın dibine yaydıgımız kadayıf kavurmasının üzerine döküyorum hepsini. sonra kalan kadayıfıda üzerine seriyorum. mümkünse 3-4 saat bekledikten sonra dolapta dilim dilim kesip servis yapabilirsiniz. bu ölçülere göre normal bir kare boyutunda servis edecekseniz 15 kişilik çıkıyor. borcamın büyüklüğünü anlatabilmek için söylüyorum. burada en önemli detay yerken kadayıfların kıtır kıtır olması. yani en fazla yaptıgınız gün dahil 2 günlük bir misafir agırlayın :) 3. gün kadayıflarda yumusadıgı için bütün özelliğini kaybediyor. evetttt şimdi gelelim resimlerine :)

Bu arada bu kadar güzel bir diyalog sonrası dün diyetisyenimdeydim. bu haftayıda -200 gr ile kapatmısım :) koca bir dilim kadayıftan sonra böyle olur tabii dedi :) bende evet ama gelde dayan bak sanada getirdim dedim yedirdim :) bu hafta 3 günlük protein diyeti uygulayacagız. bakalım zor durumda kalındıgında uygulanması gereken bir diyetmiş. bu yüzden 3 günmüş. vücudu kandıracagız dedi. bende hştttt duyuyor ama bu nasıl kandırma sessiz ol diyerek birde geyige vurdum :) bu kadın gercekten benim yüzümden mesleginden sogudu yemin ederim
protein diyeti dediği söyle;
sabah bir bardak yarım yaglı süt
2 kk peynir
2 dilim ekmek
bol sögüş

arada bir meyve

ögle 3 köfte kadar et 1/2 ayran 2 dilim ekmek

arada bir meyve

aksam yine öglenin aynısı

gece bir meyve.

hepinize güzeller güzeli serinnnn keyifli bir gün dilerim. bende buralardayım beni unutmayın :) sevgiler...

saol cnm evet dün 42 dereceyi gösteriyodu ibre işten çıktıgımda

mutlu baştan sona kadar haklı ama ben evliliği bozulmasın istiyorum eşiyle birbirlerini çok sevdiklerini düşünüyorum bi çocukları var sonuçta o yüzden araması yönünde bu kadar ısrar ediyorum ama en doğru kararı vericek olan o sonuçta

çok şükür allaha ki benim kayınvalidem çok iyi ve bana acayip düşkünler ufak tefek şeyler oluyo ben kızıyorum onlara bazen ama onlarda tek laf işitmedim 3 senedir (allah nazardan korusun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…