- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederizzzzzzablalarım abilerim diyeceğim ama abi yukkkkneyse yeni baştan ablalarımm canım arkadaşlarım kardeşlerim kısacası yol arkadaşlarım sizleri çok ama çok seviyorum öpüyorum kocaman yanacıklarınızdannn hürmetle selamlıyorum ben artık çıkıyım sahurumuzu hazırlayım anneciği uyandırayım zira güzellik uykusunda baştacım annem sizlere de hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar Allahım kalbinize göre versin inş herkesin bu hafta dilekleri gerçek olur hadi mucuk
bence ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yap canım,kızlarr nasılsınız yıne ben geldım.. aksam yemegınden sonrada 2 cay bardagı cayımıda ıctım onuda eklıyeyım..
bısey sorcam acaba sporu hangı saatlerde yapsak fayda ederkı sabah erken dıceksınız ama :S
Yarın sabahtan çıkıp; Eyüp Sultan hazretlerini ziyarete gideceğiz nasipse...Hırka-i şerifi de ziyaret edeceğiz inşallah.
Oradan Sümbül efendi ve Merkez efendi hazretlerini ziyarete gideceğiz.Eşimin babası Merkez efendi de yatıyor.Hem onu da görürüz diye düşündük...
Plan çok güzelde ;sabaha kadar uyuyamıyorum ben hanımlar;nasıl yapacağım.Sabah kalkmak çok zor.en iyisi uyumamak....
kolay gelsin hemşom işin zor valla :)günaydınlar bu arada herkese
ama ben kendimi açamıyorum sabah 6yı 10 geçiyordu en son saate baktığımda ve ben hala uyumamıştım,7:30da da kalktım mecburen ama resmen sürünerekakşama da iftara arkadaşları çağırmıştım , bi ara uyumam lazım
oooooooo senin işin çok zor :))))günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu muhabbette coşmuşsunuz yine maşallah
yaklaşık 40 sayfalık bir geçmiş var okunmayı bekleyen okuyup geliyorum inş.
herkese güünaydın bu hafta 1 kilo üstü veririz inşallaaaaaaah
gece muhabbet koyuymuş yine maşallah ben uykuya dayanamıyorum
Beyzuşum hemen sporumu yazıyorum 200dk..
Dün başım dönüyor demiştim sonrasında baş dönmem aşırı arttı..Resmen bütün ev dönüyordu tansiyonumu ölçtük..8 - 4 nabız 68 anlatamam çok fenaydım...
Çok korktum ölücem diye İçimden Allahım nooolur bişey olmasın bana çocuklarım daha çok küçük diye dua ediyorum .eşim nasıl yalvarıyor noolur gidelim doktora kafamı kaldıramıyodum..Uyumuşum sonra bir ara gözümü açtım eşim elimi tutmuş bana bakıyor karanlıkta.. gözlerini görünce nasıl korkmuşum bir çığlık haha çok komikti..Böyle işte..:))),
Bugünde regl oldum..Şu an iyiyim çok şükür...
ÖZür dilerim geciktim..Hemen hazırlıyorum...
hoşgeldinlerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarımmm:))
asumancım menün hiçte çok değil bence
yarın bende tam tekmil başlayacagım bugün alıştırma günümdü
KiZlar isler karisti, kv kopek saldirisi yuzunden hastanelik oldu ciddi bir ameliyat atlatti oluyormus esimde aninda basladi aramayacakmisin gecmisolsuna falan. Ben aramayacagim dedim o da hemen sen ayni durumda olsan o arardi dedi bende ben ne aramasini sormasini ne de ilgilenmesini istemezdim dedim. Sanirim olaylar buyuycek. Bu anafordan saglam cikarmiyiz bilmiyorum. Olay aramakla botmeyecek 2 sene once olanlar tekrarlanacak ve kv gene bana had bildirmeyi gorev bilecek. Moralim cok bozuk neyapacagi mi bilmiyorum. Ama kv ile hicbi sekilde gorusmeyiz ins. Allah saadetimizi bozmaz.'ama bunun icin gec kalxim sanirim firtina basladi
annem ve ablam o son olaydan sonrq gorusmeyeceksin ezdirmeyeceyiz seni deyip durdular ama bu kadin ameliyatlik olunca ara gecmis olsun de dediler. Bilmiyorum cnm. Kadin beni her yakaldigi firsatta en agir sekilde incitti. Oglunu bana layik gormuyor zaten o nedenle tatmin edilmek istiyor hediyeler iltifatlar jestlerle bunlar bana ters ben seversem yaparim elbet hepsini ama esimin annesi olarak benden alabilecegi tek sey saygi. Emek olmadan hicbisi olmaz. Hele o gece ettigi hakaretler adMi katil eder ben salak salak haksizlik ediyorsunuz diyebildim. Ozetle sanirim hayatimda ilk defa kotu olmam gerekiyor ben bu kadina iyi olamadim naparsam yapayim, gozunde hep terbiyesiz egitimsiz gorgusuz koylu oldumsa bu guzel hitaplara kotu fena da eklensin varsin. Allah buyuk. Artik dik durmam lazim bir daha ezmeleri icin firsat veremem. Gecmis olsun cooook iyi afiyette ama bana aileme hep up uzak olsun
Gunaydin kizlar aysem nevzamansiz tontoncan ay diger kardesin nickini unuttum kusura bakmayin bugun 93.6 yi da gordum sukur rabbime 89 lari da girurum insallah su bayrama kadar 2 hafta kaldi haftada bir versem i ih tutmuyo haftada 2 versem daha iyi sanki:)))) tabi verebilirsek
Mutlusum bende kv sevmeyen biri olarktan:) ara derim bende bisey oldugu zaman ararim ama fazla yuzgoz olmadan ki esimin yaninda samimi konusmaa calisirim tabi kv nin hic beni aradigini gormedim ya bende esime derim ben hep ariyom anen bi kere aramiyo diye ben soylenirk kv birakmadan:))) sende oyle yap bence
Simdi ben size akil danisayim
Hindi... biz burdurdayiz malumunuz 2/3 sene sonra tayin olacagiz kismetse ama gidecegimiz yer konusu acilinca hep tartima cikiyo ben istanbul duyorum esim mugla diyo ki kendi ailesi izmirde oturuyo onlara yakin herneyse hemde diyo kizkardesim evlenince annem bizim yanimiza yerlessir cocuga bakar diyo ki ben cocuguma annemin bakmasini istiyorum en azindan annem kizimi cok seviyo kv ise oyle olursa olur olmazsa hic aramaz kizimi nasil diye bakmaya gelince bie 1 ayda kaciyo ama oglan anasina bakmak zorunda gibi laflar ediyo buda ben ve annemin zoruna gidiyo benim annem ki babam vefat ettiginde yninda degildi benim cocuguma bakiyordu onlar kendi keyiflerindeydi brnde sinir oluyom kv acikcasi ama gorumcem iyidi deseler bir omur yaninda kalsin gikim cikmaz obkadar iyidir yani. Bende dedim istanbula gitmiyosak anneni de yanimiza almiyoruz bende bakmam bakmak zorunda da degilim dedim isine gelirse konuyu kapattim sizce nasil ikna edeyim
Ay aysecim bya kotu seyler olmus ya rabbim hepimizi krusun herkese temz guzel olum nasip etsin
Emircigine de cok gecmis olsun cnm bird yaninda yoksun ya o daha cok koyuyo adama dimi benim annemde tutturmus kes cocugu memeden ben istnbulda bakayim diyo nasil gondereyim ozlerim diyom yok ben iyi bakarim gozun arkada kalmasin diyo ama gelde dayan ayyy beb ogle arassinda 10 dk icin bile evw gidiyom insallah emircigin gelir yaninanbiran once sen nerde oturuyodun bacim
Aysecim sayili gun biran once gecer insallah da kavusursun yavrusuna kiz istanbulda old. Biliyom da nerde oldugunu unuttum semt olarak
kizlar tansiyonum 16ya çikmis acaba neden? normalde açken dusmezmi
Ayşe ne çok şey yaşamışsın haftasonu film gibi..
Yaşam pamuk ipliğine bağlı..Her an herşey olabiliyor..Allah korusun..
emir'e geçmiş olsun..ÇAbuk atlatır telaşlanma.. annende çok iyi bakıyordur şimdi o daha telaşlıdır orda sen olmadığın için yazık..
Pınar,işin zor gerçekten Umarım İstanbul'a ikna edebilirsin eşini..