Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese güünaydın bu hafta 1 kilo üstü veririz inşallaaaaaaah
gece muhabbet koyuymuş yine maşallah ben uykuya dayanamıyorum

ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederizzzzzz
bence ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yap canım,

allah dualarınızı kabul etsin inşallah....

kolay gelsin hemşom işin zor valla :)
bu arada memlekette mi yaşıyorsunuz?
ne işle uğraşıyorsunuz merak ettim :26:
günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu muhabbette coşmuşsunuz yine maşallah
yaklaşık 40 sayfalık bir geçmiş var okunmayı bekleyen okuyup geliyorum inş.
oooooooo senin işin çok zor :))))
herkese güünaydın bu hafta 1 kilo üstü veririz inşallaaaaaaah
gece muhabbet koyuymuş yine maşallah ben uykuya dayanamıyorum

inşallah verirsiniz ben daha çok veremem malesef sütü etkiliyormuş ,zaten az olan sütümü dahada azaltmak istemiyorum ,ama bebeğim 6. aydan sonra ek gıdaya geçerse daha düzenli yaparım ,spora bayramdan sonra başlayacağım inşallah ......
bende uykuya dayanamıyorum ama benim velet hiç uyumuyor ki

yena ablacım sende kendini üzme ne olur, hayatımıza her türlü insan girip çıkıyor malesef

çok geçmiş olsun cnm umarım şimdi daha iyisindir

hoşgeldinlerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarımmm:))

asumancım menün hiçte çok değil bence
yarın bende tam tekmil başlayacagım bugün alıştırma günümdü

cnm özlettin kendini yaaa hoşgeldin kilaları dert etme bende aldım ama vericez inş. :))
bebişinde büyümüştür öp yanaklarından benim için

canım en doğruyu sen bilirsin tabi ama bence ne olursa olsun aramalısın
bu mübarek günlerde hastalık sonuçta
ayrıca eşinde arada kalıyo ve çok üzülüyodsur eminim eşin için aramalısın bence

gözün aydın cnm gitsin kilolar inş.

ohhhh sonunda bitirdim geçmişi çok şükür yaaa

kızlar haftasonum kötü geçti malesef
öncelikle emir kulak enfeksiyonu geçiriyomuş annem dr.a falan götürdü 4 gün boyunca ateşlenip durmuş oğlum e bizimde aklımız sürekli ondaydı tabi

sonra c.tesi bayrampaşaya teyzeme iftara gidiyoduk saat 19,15 gibi önümüzde belediye otobüsü metrelerce sürüklendi devrildi doğruldu vs.
şoka girdik eşimle resmen
insanlar yerlerde falan hemen ambulansı falan aradık
e-5te olduğumuz için sonra durcak yer yoktu gittik ama kötü bi görüntüydü allah yardımcıları olsun inş.

sonra c.tesi gece rüyamda çok etkilendiğim için sanırım kendi servis aracımız kaza yapmuş ve 3 kişi ölmüş gördüm (bizim şöförümüz değişti yeni şöför çok kötü kullanıyo hergün mutlaka bi kaza atlatıyruz her zmn böyle şanslı olucakmıyız bakalım)

pazar sabah uyandık eşime rüyamı anlattım kalktım lavaboya gittim bi gürültü bağırma
koştuk balkona baktıkki karşımızda inşaat var işçinin biri düşmüş 9 yada 10, kattan aşağı
ambulans falan geldi uğraştılar çok masaja falan yaptılar ama malesef vefat etti (

anlayacağınız haftasonu hiç iyi şeyler yaşamadım ve çok etkilendim gördüğüm şeylerden
o yüzden kendimi acayip yorgun ve mutsuz hissediyorum

rabbim bi daha böyle şeyler göstermesin inş.

Ay aysecim bya kotu seyler olmus ya rabbim hepimizi krusun herkese temz guzel olum nasip etsin

Emircigine de cok gecmis olsun cnm bird yaninda yoksun ya o daha cok koyuyo adama dimi benim annemde tutturmus kes cocugu memeden ben istnbulda bakayim diyo nasil gondereyim ozlerim diyom yok ben iyi bakarim gozun arkada kalmasin diyo ama gelde dayan ayyy beb ogle arassinda 10 dk icin bile evw gidiyom insallah emircigin gelir yaninanbiran once sen nerde oturuyodun bacim

sorma cnm yanındayken sürekli kontrolun altında oluyo uzaktayken olmuyo malesef
bide köydeler şimdi merkeze 20 dak. uzakta ama araba falan yok bizim ama komşularda var saolsunlar bişey olsa koşa koşa gelirler

ben ist.dayım cnm emir orduda (
ekimin ilk haftası gelicek daha çok var yani ama napalım mecburuz
yoksa hangi anne evladından ayrı kalmak ister ki

yaaa leah sende 4 çocuk var bide emiri ekleyelim olur mu :)))

Aysecim sayili gun biran once gecer insallah da kavusursun yavrusuna kiz istanbulda old. Biliyom da nerde oldugunu unuttum semt olarak

günaydınnnnnnnnnn
herkesler iyidir inşallah...

sabahtan beri okuyorum gözlerim kızardı resmen yahu kk yüzünden işten kovulabilirim böle giderse

bazı gereksiz kilo diyalogları yaşanmış yena ablacım boşver herkesin kilosun kendine... ne acı burdaki insanların niyetini anlamamak için kör olmak lazım...

ceco ne tatlısın sen ya pozitif enerji saçıyorsun maşallah

beyzuş abla yena abla ve zeynep abla topiğimizin hoş sohbetli bayanları yine bayağı kaynatmışıısnız...

beyzuş abla bizde c.tesi gecesi eşimle atladık gece 1 de eyüp sultana gidelim diye ama çok kalabalıktı sultan ahmed camiine gitttik.. sahurumuzu orda yaptık. nasıl bir kalabelık ya herkes kamp kurmuş resmen. ramazan asıl oralarda yaşanıyormuş çok güzeldi çok iyi geldi...

evettt diyetimize gelince diyetisyenimin verdiği liste ramazanda yalan oldu malesef . gerçi tek farkı beyaz ekmek yemem onun dışında arada tatlılardan alıyorum dayanamayarak ama kilom sabit az yediğim halde vermedim çok..

ben spor yapmadan kilo vereceğime inanmıyorum. ramazanda da zor gerçekten. vakit bulamıyorum. eylül sonu annemler gelecek o zamana vermek istiyorum en azından kilo vermişsin cümelsini duymayı çok istiyorum...

gunaydın kızlar ;

umarım hepiniz guzel bir hafta sonu gecirdiniz.
benim biraz kaçamaklarım oldu olmadı dersem yalan olur.

oncelikle dun sayfaya giremedim dun bir bakıcı adayı ile goruşmemiz vardı.
sabahtan evi sildim supurdum cocukları yedirdim sonra goruseceğimiz kişi geldi fena birine benzemiyor 6 yasında bir kızı var annnesi bakacakmış
onunla gorustuk bayramdan sonra baslayacak, bende 26 eylulde ise baslayacağım kısmetse biraz alışsın diye baslatacağım erken.

sonrasında da yemek yaptım erkek kardeşime iftara davetliydik onlara deniz borulcesi yaptım bu arada annem mantı yapmıs göndermiş dayanamadım yedim(
sonra da hazırlanıp kardeşime gittik 3 kardeşiz eslerimiz cocuklarımızla aile saatei yasadık kızkardeşimin de kızı olacak 1 ay sonra esim de onun bebek odasını kurdu iftardan once oyle geldi iftara
velhasılı iftar sofrası guzeldi ve kaçtı yediklerim(

neyse sabahtan itibaren menumu yazayım

sabah peynir zeytin salatalık domates cay 2 dilim ekmek

ara

oğlen (16:00) sarımsaklıyoğurtlu mantı

ara

akşam mercimek corbası pilav et mantar sote patlıcan biber kızartma cacık salata 2 kucuk dilim pide

ara gullaç (annem yapmış dayanamadım buna da)

bu arada iki arayı atlamışım hem sağlıksız hem de kaçamaklı bir menu olmuş bu hafta telafi ederim umarım.

gecmişi okuyayım yorumlarımı yapayım simdi de:))

kizlar tansiyonum 16ya çikmis acaba neden? normalde açken dusmezmi

gecmiş olsun melegim var acken dusen seker olur genelde,
limonlu su içmenin faydası olur dusurmeye.
ama sen sık sık tansiyonunu olç boyle yuksek seyrederse bir doktora gorun derim benim de 15-16 tansiyonum bunyem alışmış artık kılo yuzunden ve uzuntuden cıktı bende tansiyon.

3meleğimvar geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi
tansiyon ihmale gelmez
eger evde alet varsa sabah ve akşam aynı saat olmak üzere 10 gün takip et bence
dr.lar o şekilde takip istiyolar çünkü

Ayşe ne çok şey yaşamışsın haftasonu film gibi..
Yaşam pamuk ipliğine bağlı..Her an herşey olabiliyor..Allah korusun..

emir'e geçmiş olsun..ÇAbuk atlatır telaşlanma.. annende çok iyi bakıyordur şimdi o daha telaşlıdır orda sen olmadığın için yazık..

Pınar,işin zor gerçekten Umarım İstanbul'a ikna edebilirsin eşini..

sorma yenacım cidden film gibi idi eşimde bende gördüklerimizden çok etkilendik ama hayat devam ediyo ve herşey bizler için
dünden beri ateşi çıkmamış şükür
annem gerçekten çok üzülmüş ben aradıkça o da stres yapıyodur napsın aramadan da duramıyorum ki

urası yedirdim geldim
bu arada esim de buyuk oğlum için yuva arastırmış bir baktım eve geldi sasırdım ne oldu dedim
berk e yuva baktım biraz dedi ama 3 yas oncesini alan pek yuva yok bir iki tane isim vermişler onlara bakacakmış
1-2 saatlik oyun grubu arıyoruz oynasın kaynassın yasıtları ile diye bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…