Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bende şirkette artık cumartesileri yarım gün ilan ettim :) Yani birazdan cıkacagım. Benim için resmen müthiş bişey olmuş oldu :) Hepinize güzellll bir hafta sonu dilerim... ben kaynayan deniz suyumuzda yüzeceğim bol bol akşamada iftara misafirim var. Menümü yazayım; mercimek corbası, peynirli tepsi böreği, zeytinyağlı barbunya, patlıcanlı köfte, pilav, püre, salata :) tatlı olarakta kendimide düşünmem gerektiği içiiiiiin tabikiii sütlaççç :) fırına da veririm son 5 dakika fırın sütlaca bayılırımmm :)

çok çok öptüm... pazartesi görüşürüz :)

hoş geldin..belirli tek kural cuma günleri kaptanımız Yenaya kilo,ve spordan sorumlu kaptanımız Beyzus'a yaptığın sporları dakika olarak yazman..iftardan evvel bildirimde bulunuyoruz..dahil oldun bile..

tesekkurler zeynep;
asağı yukarı aynı kıloda olanların paylaşımının daha etkili olduğunu dusunuyorum o yuzden aranıza katılmak istedim:)
umarım aranızda guzel kılolar veririm

selam kizlar çok bunaldim artik kilo veriyorum sonra fazlasini tekrar aliyorum 110ydum geçen ay bu ay 116 oldummmmm offfffffffffff

selam kizlar çok bunaldim artik kilo veriyorum sonra fazlasini tekrar aliyorum 110ydum geçen ay bu ay 116 oldummmmm offfffffffffff

Valla bacım on numarasın ne diyeyim. Helal sana bütün alkışlar ıslıklar hepsi sana gelsin :) Ama bu kadar cabuk veripte bizi bırakma sakın :) sevgiler sana. güzel meleklerinide öpüyorum...
tesekkur ederim darisi basina dedigim gibi yerlesmeyen kilolar bunlar hamilelik emzirme doneminin oyuzden gidiyo 70lerde zorlanirim gibi geliyo bana hem merak etme burayi birakmambi 60 oluyumda yinede burda olurum buranin katkisi buyuk moral motive yonunden ALLAH hepinizden razi olsun gerçekten destek oluyosunuz

valla bravo sana ne diyeyeim

tesekkur edrim canim insallah sende verirsin benim 2oglum bi kizim var buyuk oglum 8yasinda kuçuk bikaç aysonra 4e giricek kizim 8buçuk aylik emzirdigim için yemeden fazla kisamiyorum sut kesilmesin diye oyuzden spora agirlik verdim emmeyi kesince biraz daha azaltirim yemeyi sporuda azaltir dengelerim diye dusunuyorum 80e kadar gider ama 80in asagisi beni zorlar diye dusunuyorum (insallah zorlanmam)

tesekkur ederım cnmm sende göreceksın o gecen yaz kı kılonu yenıdenn

vayy maşallahh sanaa ee o kadarr spor yapmışınn hakkındır helal olsun
inşallah görürüm canım ekimden sonra daha hız kazanacağım buna eminim :)
oyy toprağımm lafımı olur , memnun oldum bu arada
kesinlikle öle, bende akşam yemeğin peşine kendi kendime menümü yazıyordum kafamdan
senin kilo çizelgen yok canım sen ne alemlerdesin ?
bende çooooooooooooook memnun oldum :)
canım ben bebişe çizelge yaptım ,kilom senin kadar az olsa belki ama şimdi değil
bende spor yapamıyorum çok yoruluyorum ya bebişten
çok geçmiş olsun ablacım benimde tansiyonum hep düşüktür ,okulda bayılma seviyesine geldiğimi çok iyi bilirim, öyle bir durumda ağzına bir parmağını tuza bandır yala dr bana yanında taşı demişti ,birde kan şekeri düşmesin diye kesme şeker taşıyordum ,sende buundur allah korusun evde olursun olmazsın ,en azından 1 şeker azcık tuz ne kadar yer tutar, hem şu lokantalardan verilen tuzlar minik paketlerde atıver çantana canım :)
spor harika

HAFTANIN 1.si......- 3 kg...................zeynep957...............

HAFTANIN 2.si.....- 2.6 kg.................3meleğmvar.............:81:

HAFTANIN 3.sü.....- 1.8 kg................YENA.......................

AYIN 1.si...........- 8.6 kg.......................3meleğmvar............

AYIN 2.si..........- 3.7 kg........................Yektaa..................

AYIN 3.sü.........- 3.6 kg.......................Fadime02................
ablacım ellerine sağlık hasta halinle bile bırakmamışsın
bende kilo veren herkesi tebrik eder başarılarının devamını dilerim

ne kalabalıkoldu listemiz..bildirmeyenlerde var..nevgül ve butterflymırror bildirmemiş ceco öyle..

gamze20 ve ilbatum listeye aldım umarım düzenli paylaşım yaparlar
yaparız ablacım ban bana veletle hergün girmeye çalışıyorum :)
ama ben 99dan 98e düştüm ilk kilom neden yazılmadı onu anlayamadım :26:
rehavet çöküyordur canım, o kadar açlıktan sonra kesin öyledir....
Hayatım,
Farkları toplamak yanlış oluyor....Senin yaptığın doğru canım ya; benim kafam bir anda karıştı...Yaşlılık işte....
ay ne yaşlısı aaaa duymamış olayım
Yenacım ben 109.5 ayşecik 33 kilo yarım kilo daha gitti.
yerim ben onu ya maşallah kuzuya
Ben de kilo bildirimimi yapayım ((

ptesi tartılmıştım en son : 99.100
bu sabah : 98.400
verdiğim kilo : 0.700 gram

gerçi çok bozdum diyeti yine iyi ama ne biliyim insan yine de hızlı gitsin istiyor
canım ya bozmuş olmana rağmen vermişsin tebrikler

Bencede....Ülkemizde çıtırlar çoğalıcak.:)
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bu arada yürüyüş olarakta 2 gün 2 şer saat yürüdüm.

eee ne güzel sporda yapmışsın aferin sanaaaaaaaaa

Ben beceremiyorum eşim yapmıştı hep aklımda yaptırcam unutuyorum.
resimli anlatımı var canım oradan yapabilirsin :)

700 gram vermişsin azmı.? Onlar birikecek kocaman rakamlar olacak.:)
bencede az mı ya ,ya duraklasaydı daha mı iyiydi canım aaaaaa
Bu hafta evde yokum zaten arkadaşımın yazlıgına gidiyoruz oyüzden biraz kilo alıp dinlenip geri gelirim agustos 26 ya kadar yokum izinli yazın beni
canım ya yazlıkta bol bol yüzersin ,yürürsün yediklerini dengelersin bence almazsın

allahımmmmm menüye bak ya rabbiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni niye çağırmadın ki sen hııııııı barbunya için yine gelirdim :)

ilbatum tuz iyi fikirmiş sağol canım..KEsme şekeri biliyorum kızıma hamileyken çok düşerdi kan şekerim o zaman demişti dr. kesme şeker bulundur diye çantanda..

İlk kilonu yazmadım çünkü bu hafta ekledim dolayısyla bu hafta olan kilonu yazdım sadece ok..:))

Nasılsın yeğenin nasıl büyüyomu,hala demeye başladımı.? :)

oyyy çok tatlı YENA yaaa. Baykuşa yavrusu en güzel görünürmüş derler ondan mı bilmem ama acayip tatlı bişi baktığın anda stres flan kalmıyor

hala demeyi bırak ingilizce 20 ye kadar sayıyor yavrum ne diyorsuuuun

Yeni jenerasyon böyle işte kardeşşş naapıcan..

Ona sarılınca bütün stresinde gidiyordur değilmi..? barış minikken bir arkadaşım gelirdi oğluna sarılmaya geldim senin için değil derdi.:))

Yeni jenerasyon böyle işte kardeşşş naapıcan..

Ona sarılınca bütün stresinde gidiyordur değilmi..? barış minikken bir arkadaşım gelirdi oğluna sarılmaya geldim senin için değil derdi.:))

aynen öyle valla. böyle uyurken izlemeye doyamıyorum geçen gün 2 saat flan yanına yattım izledim abim diyo ki transa mı geçtin naptın kendine gel daha çok görcen hepsini bi anda tüketme
çok özlüyorum, miss gibi kokuyo kuzum yaaa eve bebek kokusu hakim oldu ya hiç çıkasım gelmiyo evlerinden
abimin eşi çalışmaya başlayınca annem bakacak zaten yavruma o yüzden hep bizde olacak inşallah yerim yerimmm :)
sünnet de oldu YENA teyzesi erkek de oldu sıpa
valla ben yeğenime böyleysem kendi çocuğuma nasıl olurum bilmem

En güzeli yeni doğan sünneti geçmiş olsun...Allah hayırlı uzun ömür versin ailesiyle,sevenleriyle birlikte..

Bende onu diicektim cherry cim sonra vazgeçtim..birde kendi çocuğunu düşün acaip bir sevgi.

Barış geçen yıl sünnet oldu.Sadece mevlüt okuttuk hatta beyzus çok kızdı pipi pilavı göndermedim diye kendisine...seneye yazın bende zayıflıycam inşallah ..şöyle en afiilisinden eğlence neyin yapmayı düşünüyoruz..

Applearzu haftaya cuma listedesin canım ama sen birde takımlardasın değilmi.??

selam kızlar

ben tansiyon ve seker yuzunden oruc tutamıyorum tutanların Allah kabul etsin.
bugunku menumu yazayım oncelikle size.

sabah peynir zeytin salatalık domates 1,5 dilim tam bugday ekmeği cay

Ara 2 kivi

öğlen sehriye corbası bamya 2 dilim ekmek.

ara ve aksamı da daha sonra yazarım

bu cuma 91,3 tum bakalım bu cuma ne olacağım:)

hepinizi opuyorum tekrar ugrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…