Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son yrm saat kaldı
evde sıfır yemek var iftar için
eşimde yemek istemiyorum diyo
çay kahvaltısı istiyomuş
ama yanında börek patates kızartması sucuklu yumurta vs. Diyo
daha zararlı ya neyse canı istedi oruç oruç yapıcaz artık

bende eve gidip taze fasulye yerim yoğurt ve 1-2 dilim ekmekle birlikte :)
2 kaşılta fasulye turşusu kavurması yerim sanırım

MASALLAH kizlar çok guzel çikmissiniz bulusmanin guzel geçtigi yuzunuzden belli
leah saçlari açik olan senmisin? oyle tahmin ettim

Kahkulleri olan umut ....Pembeli de ben...

Yena ve Asuman, benim kizim 2,5 yasinda bir uyku bozuklugu icin ilac kullanmisti, yutturmayi ogretene kadar anamiz aglamisti ama o yasta bile ogrettik. Agzina once cok fazla olmayan bir yudum su alacak, su varken hapi agzina atacak. Boylece ilac agzina hic degmemis oluyor ve yutuyor.. Ben boyle cozmustum...

ayşecim aldığın marka nedir bilmiyorum ama yapılışı farklı biliyorsun suyu kaynatıp içinden çıkarıyorsun. Ama hazır yufkalarda garanti oluyor kopmuyor...

Hiç yapmadım demişssin benim annemle çok yapmışlığım vardır. Bol su ve tuzunu iyi ayarlayarak kaynat yoksa yufkaların kopar. Kaynayan suya tek yufkayı bırak ama düz bir şekilde birbirnie yapışmasın. Sonra kepçe ile suyu üstüne dök tahta kevgir kullanmalısın yırtılmasın sudan çıkar hemen bir kapta soğuk suyun olsun ona bırak hemen ordanda al suyunu sık ve tepsiye ser. Her kata mısırözü yağı sür ama azcık. Arasınada isteğe göre ne istersen onu koy.işlem bitince tepsideki böreğe bıçakla delikler aç en üstüde yağlamayı unutma.sonra fırına ver.

Umarım yardımım dokunur kolay gelsin canım..

cnm annemlerde çok yapardı eskiden ama kendileri açarlardı bizde düğünlerde falan yapılır hemde 60-70 tepsi falan
nasıl yapıldığını biliyorum az çok ama hazır yufkadan hiç yapmadım
henüz almadım yufkacı bi kadın var ondan alıcam
kaç tane koysam içine onu bilemedim
bide biz fırında değil ocakta kızartırız
çok saol cnm benim

Ayse dun ciya'da yerken seni andim. karadeniz yoresinden bir ot kavurmasi yedim ama adini hatirlamiyorum kullubilmemneydi...

ben ilk sayfayı okudum bayağı karışık bi durum ama kesin kocasından bence çocuk
allah yardım etsin zor bi durum yaa

20 lerde yine yazmış olaylar açığa kavuşmuş güya cocuk kocasınınmış ama bana da şey enteresan geldi profiline baktım dün üye olmuş.insan bu kadarı filmlerde olur diyo ama hiç belli olmaz bu işler.neyse doğruysa allah yardım etsin diyelim..

20 lerde yine yazmış olaylar açığa kavuşmuş güya cocuk kocasınınmış ama bana da şey enteresan geldi profiline baktım dün üye olmuş.insan bu kadarı filmlerde olur diyo ama hiç belli olmaz bu işler.neyse doğruysa allah yardım etsin diyelim..

hmmm okumak lazım ama başında belli ztn adamın saf ötesi olması lazım anlamamı için yani ablanın bi resmi demi olmaz
ki falan yani neyse ben kaçar grş cnm

hmmm okumak lazım ama başında belli ztn adamın saf ötesi olması lazım anlamamı için yani ablanın bi resmi demi olmaz
ki falan yani neyse ben kaçar grş cnm

valla ne bilim bi kaç fotodaki bayanı abla diye göstermişler.görümcesinin arkadaşıymış ölmüş mü ne...karışık biraz.neyse görüşürüz

yazını okudum yağmur gözlü allah rızası için ismini banada yazarmısın. Benim saçım dökülmüyor akıyor resmen artık açık hiç gezemiyorum evde sürekli topluyorum bıktım yani. Belki faydası olur.

Benim saçım çok acayipyaa o saç dökülmesi için b.o.cin vardı onu bile aldım ama saçımı döktü. Hiçbir şampuan iyi gelmiyor kepek yapıyor. Kurtulamıyorum.. Hep kısa tutuyorum. Yahu bir saçlarımı salına salına açamadım..

banada yazarmısın benim ortalar dökülmüş eşim gitmiş 100 tl vermiş şampuan almış 3 lü set ama bence işe yaramaz ben kapalıyım ama evde açmak istiyorum eşim saç çok sever nolur banada yaz

tamam kızlar akşam özelden yazarım :KK16:

Geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir. yakında kovulucam sizin yüzünüzden. :) neyse 10 sayfa kadarını okudum. Daha geriye gidemeyeceğim yoksa dediğim gibi temelli okurum artık :KK1::KK1::KK1:

Dün 8 de cıktım işten bide yemege bir arkadasımız gelecekti. Allahtan eşim evde şu sıralar o yaptı sagolsun herşeyi. ama tabii sat 9 da yemiş olduk yemegi. gerçi 1 de gitti o saate kadar oturduk ama yinede geç yemeyi sevmiyorum hiç. Aksam benimki fırında közlenmiş karnıyarık ve 2 kasık pilav ve cacık yedim. heee birde 1.5 kepce miss gibi mercimek corbası :) cok severim mercimek corbasını bıraksanız tencereyi yerim yani o derece :)

gündüzleride son derece düzgün bir sekilde devam ediyor diyet. işte klasik her zamanki gibi spor yok. ama valla yapacak halim kalmıyor.

Zaten cok kıskandım bugun istanbuldakileri yagmurlu mis gibi serin bir havayla uyanmıssınız. birde burayı görseniz bildiğiniz yanıyoruz :KK52::KK52::KK52:

Birde geceleri uykuma kıyıp kalkabilsemde şu muhabbetinize katılıversem ama benki oruc tutarken bile sahur yapmadan tutan sırf uykusu yüzünden sanırım imkansız :KK53:

efsunlu cok gecmiş olsun canım. en kısa zamanda istediğin hayat ışığına kavusmanı ve kendini biranevvel motive etmeni dilerim :) bizde burdayız merak etme :)

kendinize cok iyi bakın şekerlerim. benden şimdilik bukadar. takipteyim öpücüklerrrrr :KK54::KK54::KK54:

Canım sağolasın :)) bu gün daha iyiyim umarım daha da iyi olucam.Allah hepimizin iyiliğini versin

3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)

sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim

oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))

yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.

Bu kocalar neden böyle yaa :KK1: hem kilo verelim isterler hem de sevdiğimiz şeyleri alıp güya iyilik yaptıklarını sanarak sabote ederler :KK53:

deminden beri yazdıklarınızı okuyorum ne güzel muhabbetler edilmiş
buluşulmuş hoş vakitler geçirilmiş :)

ben okudum ama kime ne yazacaktım unuttum:26:
benim velet bugün pek mızmız dolayısıyla bende kafa falan kalmadı

dün akşam arkadaşlar geldiler
aslında iftara gelecekmiş yemekleride hazırlamış
ama ben oğluşumdan dert yanıp yorgunum deyince çaya geldiler
ay ben bileydim yemeğiyle gelecek hiç sızlanır mıydım, insan önceden söyler değil mi :KK52:

yediklerime 1 haftadır dikkat ediyorum bakalım yarın tartı bana ne söyleyecek
gerçi emzirdiğim için çok dikkatli edemiyorum ama olsun
zaten hızlı kilo veremem şu an
neyse yarın göreceğiz ne kaldı canımmmmmmmm

benimki uyandı yine ya bir bebek uyku bilmez mi ya 4 saattir ayaktaydı 20dk uyudu kalktı ya :KK43:(((

umarım hızlıca sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.bebişini öp bizim için.biraz daha sabret annesi yakında uykuya alışır o da :97:

ayşecim bravo gerçekten iyi iradeliymişsin ben kesin yerdim çekirdek vede ertesi gün sivilce dökerdim:KK1:

Bak geçen hafta ne umutsuzdun vazgeçmek üzreydin ama şimdi ne güzel yüzün gülüyor değilmi...
Herşey bizim elimizde...

Ay bende çok mutlu oldum 2 ay öncesinden lcwden 44 beden etek almıştım tabi küçük almıltım hırsımda:KK59:

Bugün giydim nasıl mutlu oldum anlatamam he biraz dar ama sonuçta içine girebildim.3-4 kilo bile fark ediyor.demeki20-25 versek ooo süper olur....

Allahım bize irade gücü ver....

AMİN......

O duygu çok güzel ya bilirim.Dar gelen bir kıyafetinin içine girebilmek.Allah 36-38 bedenleri görmeni nasip eder umarım ve bir daha hiç 44 leri görmezsin dah sonrasında canım.Ben bile sevindim okurken kendime olmuş gibi BRAVO... :KK9:

canım ben biraz baktım aynı markanın daha ucuzlarıda var.istersen boynerden bak bide orada ucuz alternatifleri de vardı.ben beyazlı pembeli bişi beğendim sanırım 130 civarı idi.ayaklarım çok hassas ve uzuncaaaa bir yolum var yürümek için.günde iki saat yürüycem doktorum öyle dedi.ee az değil sonuçta ayakalr bizi taşıyan en önemli organlardan biri,ayrıca eşimde güzel ayak sevenlerden.azami dikkat etmem lazım alsın o yüzden sefam olsun valla.

oralarada bakmak lazım tabıı

ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...
ılk gunlerde gercekten cok ıcıyordumm şimdide içiyorumm zorlaa

kardeşin güle güle gitsin gelsin inşallah
hayırlı haberler almanı bekliyoruz canım

2 gündür iftara misafirim vardı pek gelemedim canım
sen nasılsın kilolar gidiyo sanki hedeften belli ben de bu hafta pek hareket yok gibi

iyiyim cnm benım uğrasıyoruz işte geçen hafta kadar olmasada accuk bişiler var gibi

gunaydınn gunaydın canlarım ben yarın tartılamayacagım ıcın bugunkı kılomu yazıyorum kızlar sıze..

yena'cım kılom maalesef ve maalesef 107 :2::2: o yarın porsiyon iskender ve kabızlık mahvettı benı offf

esımın babannesıyle dedesı gelıyolar ve bız yarın esımın halasında olacagız o nedenle tartılşma şansım olmaz kendısıde çeyrek porsiyon bı kadın oldugundan evındede tartı bulunmaz :KK1: şimdilik hepınızı öpüyorum yanacıklarınızdan...

çeyrek porsıyonnn:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

canım ben biraz baktım aynı markanın daha ucuzlarıda var.istersen boynerden bak bide orada ucuz alternatifleri de vardı.ben beyazlı pembeli bişi beğendim sanırım 130 civarı idi.ayaklarım çok hassas ve uzuncaaaa bir yolum var yürümek için.günde iki saat yürüycem doktorum öyle dedi.ee az değil sonuçta ayakalr bizi taşıyan en önemli organlardan biri,ayrıca eşimde güzel ayak sevenlerden.azami dikkat etmem lazım alsın o yüzden sefam olsun valla.

oralarada bakmak lazım tabıı

ben 3 lt içiyorum bunu aksatmamaya çalışıyorum bence sende aksatma.su kilo verme konusunda en büyük yardımcımız...
ılk gunlerde gercekten cok ıcıyordumm şimdide içiyorumm zorlaa

kardeşin güle güle gitsin gelsin inşallah
hayırlı haberler almanı bekliyoruz canım

2 gündür iftara misafirim vardı pek gelemedim canım
sen nasılsın kilolar gidiyo sanki hedeften belli ben de bu hafta pek hareket yok gibi

iyiyim cnm benım uğrasıyoruz işte geçen hafta kadar olmasada accuk bişiler var gibi

gunaydınn gunaydın canlarım ben yarın tartılamayacagım ıcın bugunkı kılomu yazıyorum kızlar sıze..

yena'cım kılom maalesef ve maalesef 107 :2::2: o yarın porsiyon iskender ve kabızlık mahvettı benı offf

esımın babannesıyle dedesı gelıyolar ve bız yarın esımın halasında olacagız o nedenle tartılşma şansım olmaz kendısıde çeyrek porsiyon bı kadın oldugundan evındede tartı bulunmaz :KK1: şimdilik hepınızı öpüyorum yanacıklarınızdan...

çeyrek porsıyonnn:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Arkadaslar ben de gaza gelip ilk ciktigi donemlerde, siparis uzerine 190 lira civarina aldim, getirttim. o markanin kendi capitol subesinden, yani bir bayiden veay baska magazalardan degil bizzat kendi dukkanlarindan aldim. Nisan ayinda almistim, temmuzda tabanlardan biri sondu. Geri goturdum, hicbir sekilde ilgilenmediler, faturayi atmistim, ama kredi karti ektremde gorunuyordu onu ibraz ettim. Sonucta bu markanin TR temsilcisisiniz ben bunu nereye goturecem dedim, yuzume bile bakmadilar. Ayakkabi da super adi cikti bu arada, tum kumas yerleri esneyip deforme oldu.

Asla ve de asla tavsiye etmiyorum...

Ayy canım ya sağol iyiki söyledin bu akşam almaya gidiyorduk neredeyse.O zaman adidasın bir ayakkabısını beğenmiştim beyaz üzerine mor çizgileri var (aşık olduğum renkte yani :KK69: ) onu alırım olmazsa.Becerebilirsem resmini koyayım da bundan da kullanıp memnun olmayan varsa söylesin e boşa para vermeyelim.Malum çok pahalı meretler :44:

Beğendiğim adidaslar bunlar

kızlar resmini koyuyorum ki kullanan memnun olmayan varsa söylesin çinkü bu akşam almayı planlıyorum.

İyi dileklerin için amin diyorum.. cümleten inşallah..
16 senelik evliyim canım ..kilolarım konusunda bu kadar gevşek olmamın sebebi birazda sevgili kocam yüzünden sürekli sen her halinle güzelsin,boş ver ye noolucak,amaaan ölümlü dünya..Diyerek zaafım olan yemeğe karşı dur dememek bahanem oldu söyledikleri..:)

Ben sana ve zeynebe her daim çıtırsınız diyorum boşunamı diyomuşum bak bilimsel olarakta onaylanmış..:)

Süüper çok sevindim..Harikaaa.:KK9::KK9:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla kocalar böyle malesef.Benimkide yemek yemeyi çok sever zaten malum boğa o yüzden normal yani.ama adamın kilo sorunu yok.ben evlendiğimde 57 kiloydum,hem ona uydum hem ameliyatlar ilaçlar ve yanlış rejimler derken bu hale geldim.gerçi şimdi en büyük yardımcım ve destekcimde canım kocacım sağolsun :KK69:

X