Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BUGÜN YAGMURLU BİR SABAH ÇOK GÜZEL İSTANBUL RAMAZANDA BULUNMAZ NİMET BENDE ÇOKTANDIR MENÜ PAYLAŞMADIM RAMAZANDAN DOLAYI METABOLİZMA ÇALIŞMIYOR .İŞTE
MENÜM
İFTAR küçük tabak kıymalı dometes soslu makarna 1 kase çoban salata 2 bardak buz gibi ayran 2 rnavut biberi 3 kaşık melemen
ara karpuz 2.ara çikilatalı gofret
3.ara 2 bardak kefir
SAHUR 2 haşlanmış yumurta 2 dilim çavder ekmek çay peynir 4 fındık 5 badem sonra karpuz yedim su hiç ölçmedim

Günaydınlar hepinize
öylesine serin bir sabaha uyanmak nasıl mutlu etti beni bilemezsiniz
umarım herkesin keyfi yerindedir
bütün gece muhabbet etmişsiniz ohh ne gzl
şu biriken geçmişi bi okuyup geliyorum hemen

yağmurlu ve serin istanbul sabahından günaydın kızlar...bir günde kış geldi sanki nasıl serindi sabah işe gelirken üşüdüm...

dünki menüm

iftar
3 hurma,koca bir tabak çoban salata,1 tabak zeytinyağlı taze fasülye,1 dilim tam buğday ekmek
( montiye göre ekmek yememem gerekti ama doymadım mecbur yedim )

ve ilaçlarım

sahur
tam buğday ekmekten tost,2,3 çatal peynir,3 kupa çay,sınırsız suuu ve ilaçlarım...:)

günaydınlar hepinize gece ne güzel sohbetler dönüyor 1 saattir okuyorum yena, beyzuş ve zeynep ablalar ne kadar sıcaksınız...umarım beraber de sohbet etme şansımız olur.

ohhh ne güzel serin bir hava çok şükür...

menümü yazıyım 3meleğim var baştan söylıyım yine tatlı yedim minicik

iftar dışarda yediğim halde;

1 kase çorba
50g kadar et sote
3 kaşık pilav
1 küçük dilim pide
1 bardak gazlı içecek portakallıı (marka vermicem diye abuk bişi yazdım:))))

1 dilim baklava

sahur
1 fincan şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

ramazanda çalışmak iyide evde yemek yapmak çok zor geliyor banaaa. eve zor atıyorum kendimi yatıyorum sonra kolayda ne varsa o. aslında o konuda şanslıyım kayın valideme gidiyoruz genelde ramazan dolayısıyle herşey hazır. saolsunlar her akşam gitsem kadın bayılacak hatta korkmasa eşimden dicekler burda kalın. ama hep şuna inanmışımdır biraz mesafe iyidir...

Günaydın mevzamansız nasıl gidiyo diyet kilo işi verbildinmi kaç oldun

günaydın fadime abla, oruç 3, günüm tutmadığım zamanlar kötüydü ama şimdi iyi gidiyor. tartılmıyorum yarın akşam tartılcam inş...

hiç sporum yok o yüzdn sabit kalsam bana yeter hep kilo alıyıroum çünkü ramazanlarda.. senin nasıl gidiyor sıcak su içioyrdunya.. vermişsindir kiloları???

günaydın fadime abla, oruç 3, günüm tutmadığım zamanlar kötüydü ama şimdi iyi gidiyor. Tartılmıyorum yarın akşam tartılcam inş...

Hiç sporum yok o yüzdn sabit kalsam bana yeter hep kilo alıyıroum çünkü ramazanlarda.. Senin nasıl gidiyor sıcak su içioyrdunya.. Vermişsindir kiloları???
ramazanda buzgibisu dururken sıcakmı içerim ben :KK60:

Kizlar selam bu hafta yogun bi hafta o yuzden giremedim sizler nasilsiniz

Bi umut canim cok sevindim adina rabbim biran once bebegini kucaguna almayi nasip etsin bekliyom sonuclari insallah bekledigin gibidir

Toksincim cok cok gecmis olsun cikarsiniz insallah biran once hastaneden
tekrar yazicem beni bekleyin bacilar

gunaydınn gunaydın canlarım ben yarın tartılamayacagım ıcın bugunkı kılomu yazıyorum kızlar sıze..

yena'cım kılom maalesef ve maalesef 107 :2::2: o yarın porsiyon iskender ve kabızlık mahvettı benı offf

esımın babannesıyle dedesı gelıyolar ve bız yarın esımın halasında olacagız o nedenle tartılşma şansım olmaz kendısıde çeyrek porsiyon bı kadın oldugundan evındede tartı bulunmaz :KK1: şimdilik hepınızı öpüyorum yanacıklarınızdan...

ozaman sana tavsiyem hosuna giden bi kiyafet al kuçuk beden yada seni ilk giydiginde sıkan bir kiyafet ve onun içine girmeyi dene once olmayan sonra darda olsa olan ve sonundada içene girebildigin bi kiyafet olunca acayip derecede mutluluk veriyo insana emin ol

insallah spor yapmis olursun canim gorusuruz

haklısın cnm alıyım hoşumam giden öyle kıyafetler varki birini alıyım
p.tesi maaş günüm eşimle gideriz o bana kadın ne yapıyon dicek ama olsun :)))

arkadaslar, bulusmadan geldim. Super gecti. 40 yillik arkadas gibi gecirdik. Yediklerimizi yazmiym ama sapitmadik bilmenizi isterim.... Ben pidenin gramajini sorarak garsonunhafif dumura ugrattim...

Sonucta, hepimiz tanisalim arkadaslar, cok moral oluyor.. Artik zayiflama yolculugumda umut'a karsi da sorumluyum.. Kendisi tam bir gurme, bilmedigi dukkan, restoran yok desem.. Ornek sahis...

bende isterim ben de neden resmim yok o karede
size kavuşmak isterim derman yok dizlerimde :))))))))))) (iğrencim yaaa)

@ayşeee kız çabuk düzel bak kıskanıyorum bizde buluşup havamızı atalım:KK66:
bak ben senden haber bekliyorum ona göre:KK66:
ayyy bilseniz şurda dipdibe oturuyoruz yaa:)

yoksa benide mi erkek sanıp korkuyosun:))))

he yaaa ya erkeksen ne derim ben sonra kocaya
kırar kemiklerimi valla

şaka bi yana cnm en kısa zamanda buluşuruz inş.

iyi geceler herkese,
nasiliz arkadaslar?

Ben iyiyim oglum annem kardesim iki oglu tayilde devam. Oglum alisti iyice( masallah) ortama. Denize gittihimizi bile anliyor ve mutlu. Yurumuyor ancak evde tutuna tutuna her yere gidiyor. Yakin heralde yurume. 15-16. Ayda bu is tamam. :))))
brnim kilo isi tuhaf her sabah tartiliyorum ama 90 altini hic goremedim. Hayirlisi. Dun bayaa yurudum de. Her gun 30 dk yuzuyorum. Ama bilemedim. Yemeye dikkat edemiyorum sanirim. Neyseee.

Umuttt ve leah,
ben ciyayi biliyorum 10 sene olmustur belki. Hatta yoresel yemekler yiyip menengic ( boyle yazilmiyor olabilir) kahvesi icmisligim var. Kadikoy de lise 1 i okumustum bak oda geldi aklima moda kiz lisesi. Neyse bir daha bendeee isteremmm. Fotodan pozitif enerjiniz tasmis resmen. Ben bu topikte yalnizz sanal alemde kalmayacak dostluklarin temellendigini dusunuyorum. O yuzden bu kilo saglikli beslenme savasinda basarisiz olacagimizi sanmiyorum.

cnm seni görmek ne gzl özledim ben valla hemi de çoookkk
tatilinizin iyi geçiyor olmasına çok sevindim ayrıca
bol bol tadını çıkar denizin kumun güneşin
bizi de unutma ama öpüyorum seni ve dalokiyi
kendinize iyi bakın cnm
eee sen gelde hep birlikte buluşalım bi :)

[sıze=2]

bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)
[/sıze]

gözümüz aydın cnm
mühim bişey olmamasına sevindim
benimde sol kulagımda hafiften bi ağrı var
3-4 gündür akıyo da bakalım bende belki denizden falandır diye düşündüm ama bilmiyorum :KK43:

Geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir. yakında kovulucam sizin yüzünüzden. :) neyse 10 sayfa kadarını okudum. Daha geriye gidemeyeceğim yoksa dediğim gibi temelli okurum artık :KK1::KK1::KK1:

Dün 8 de cıktım işten bide yemege bir arkadasımız gelecekti. Allahtan eşim evde şu sıralar o yaptı sagolsun herşeyi. ama tabii sat 9 da yemiş olduk yemegi. gerçi 1 de gitti o saate kadar oturduk ama yinede geç yemeyi sevmiyorum hiç. Aksam benimki fırında közlenmiş karnıyarık ve 2 kasık pilav ve cacık yedim. heee birde 1.5 kepce miss gibi mercimek corbası :) cok severim mercimek corbasını bıraksanız tencereyi yerim yani o derece :)

gündüzleride son derece düzgün bir sekilde devam ediyor diyet. işte klasik her zamanki gibi spor yok. ama valla yapacak halim kalmıyor.

Zaten cok kıskandım bugun istanbuldakileri yagmurlu mis gibi serin bir havayla uyanmıssınız. birde burayı görseniz bildiğiniz yanıyoruz :KK52::KK52::KK52:

Birde geceleri uykuma kıyıp kalkabilsemde şu muhabbetinize katılıversem ama benki oruc tutarken bile sahur yapmadan tutan sırf uykusu yüzünden sanırım imkansız :KK53:

efsunlu cok gecmiş olsun canım. en kısa zamanda istediğin hayat ışığına kavusmanı ve kendini biranevvel motive etmeni dilerim :) bizde burdayız merak etme :)

kendinize cok iyi bakın şekerlerim. benden şimdilik bukadar. takipteyim öpücüklerrrrr :KK54::KK54::KK54:

3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)

sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim

oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))

yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.

deminden beri yazdıklarınızı okuyorum ne güzel muhabbetler edilmiş
buluşulmuş hoş vakitler geçirilmiş :)

ben okudum ama kime ne yazacaktım unuttum:26:
benim velet bugün pek mızmız dolayısıyla bende kafa falan kalmadı

dün akşam arkadaşlar geldiler
aslında iftara gelecekmiş yemekleride hazırlamış
ama ben oğluşumdan dert yanıp yorgunum deyince çaya geldiler
ay ben bileydim yemeğiyle gelecek hiç sızlanır mıydım, insan önceden söyler değil mi :KK52:

yediklerime 1 haftadır dikkat ediyorum bakalım yarın tartı bana ne söyleyecek
gerçi emzirdiğim için çok dikkatli edemiyorum ama olsun
zaten hızlı kilo veremem şu an
neyse yarın göreceğiz ne kaldı canımmmmmmmm

benimki uyandı yine ya bir bebek uyku bilmez mi ya 4 saattir ayaktaydı 20dk uyudu kalktı ya :KK43:(((

3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)

sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim

oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))

yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.

ayşecim bravo gerçekten iyi iradeliymişsin ben kesin yerdim çekirdek vede ertesi gün sivilce dökerdim:KK1:

Bak geçen hafta ne umutsuzdun vazgeçmek üzreydin ama şimdi ne güzel yüzün gülüyor değilmi...
Herşey bizim elimizde...

Ay bende çok mutlu oldum 2 ay öncesinden lcwden 44 beden etek almıştım tabi küçük almıltım hırsımda:KK59:

Bugün giydim nasıl mutlu oldum anlatamam he biraz dar ama sonuçta içine girebildim.3-4 kilo bile fark ediyor.demeki20-25 versek ooo süper olur....

Allahım bize irade gücü ver....

sarı clvcivim bende aynı dertle boğuşuyordum ki senelerdir k.m markasının şahane bi südyeniyle tanıştım.40 liraya aldım 2 yıl önce hala taş gibi ve devamlı yıkıyorum takıyorum.benimde omuzlarımda çukurlar oldu malesef.çok zor bişey.şuan 42 beden kıyafeti giyebilecek gibiyim fakat o koca memelerden örtülmüyolar.dediğim markada göğüs altı ve meme ayrı ölçülüyo.yani ben 75 DD kullanıyorum.gögüs altım 75 oluyo.baya ince kalıyo.memelerde DD.tam bi felaket yani.ama ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim

onuda kullandım canım:KK66: benim kullandığımın benzerini yapmışlar dediler fiyatıda uygun bunu da deneyin dediler. kabinde gözüme hoş görünmüştü ama ikisinden de almıştım. yani hem benim kullandığımdan hem de senin dediğinden. ama kesinlikle dediğin markanınkini sadece evde takıyorum. dışarda hiçte toparlamıyor istediğim gibi:KK66: markayı yazarım özelden eğer istersen:KK66:
kesinlikle bunu kullandıktan sonra başkasını beğenmezsin.. bende sanki reklamını yapıyorum markanın:)))) ama faydasını gördüğüm için paylaşmak istedim:KK66:

Beyzuşum bugün nasılsın canım..Hormonlar ne durumda.Seni düşündüm umarım daha iyidir diye..

Bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..Damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..Akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)

benimde ortanca kardeşim hap yutamıyordu ama başka çaresi kalmayınca öğüre öğüre yutmuştu:) çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun inşaAllah atlatır bir an önce..

Yenacığım kızına geçmiş olsun..off ya ne çok ağrır.ağzını bile açmak işkencedir.
Beyzusum sana da geçmiş olsun..
bende tvde aynı tartışmaya daldığımdan.ancak reklam araları buraya bakıyordum.ne güzel şeyler olmuş.buluşmalar falan..inşallah ankaraya gidince bende ordakilerle buluşacağım.Yasafat'la sözleşmiştik..ama o da ne zamandır yok..
kızlar çözümü bir gün tutup bir gün bırakmakla buldum..başka türlü ayağa kalkamıyorum..adam benden bakım istiyor..ben leyla gibiyim..çok şişmiştim.aldığım metobolizma ve böbrek çalıştırıcı haplardan sonra 96.800 gördüm..geçen cuma 98.800 dü.iki gün sonra yeminle 102.600 gördüm..ben oruç tutunca vücudum kitleniyor..bu kadar fark olurmu?

zeynep abla benim annemde de durumlar çok ilginç. günden güne 5 kilo farkedermi annemde farkediyor!!
bi gün 107 çıkıyor. ertesi gün hooop 103. ertesi gün 101. ertesi gün tekrardan 107..
türlü türlü rahatsızlıkları var tabii. erken menapoz en başta. yüksek tansiyon, meniyer.. vs....
halbuki henüz 46 yaşında:KK43:( ,
sizler için daha zor kilo vermek ama yine de maşaAllah hepimizden azimlissiniz.. Rabbim yardımcınız olsun:KK66:

Arkadaslar ben de gaza gelip ilk ciktigi donemlerde, siparis uzerine 190 lira civarina aldim, getirttim. o markanin kendi capitol subesinden, yani bir bayiden veay baska magazalardan degil bizzat kendi dukkanlarindan aldim. Nisan ayinda almistim, temmuzda tabanlardan biri sondu. Geri goturdum, hicbir sekilde ilgilenmediler, faturayi atmistim, ama kredi karti ektremde gorunuyordu onu ibraz ettim. Sonucta bu markanin TR temsilcisisiniz ben bunu nereye goturecem dedim, yuzume bile bakmadilar. Ayakkabi da super adi cikti bu arada, tum kumas yerleri esneyip deforme oldu.

Asla ve de asla tavsiye etmiyorum...

ayşee bravo sana bravo işte sen busun:KK66: 3meleğimvar seni çok güzel motive etmiş ge4rçekten:KK66: dahada bozma kendini hayatım sana güveniyoruz:KK66:
çok öpüyorum..

ablacığım ben yarın sabahtan itibaren yokum. onun için kilo bildirimimi bugün yapiim:KK66:

kilo bildirimim;
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1,200 kg
:) ehhh geçen hafta hiç veremeyince bu hafta buna şükür diyorum:KK66:

zaten ramazanı aynı bile bitirsem almadan şükredicektim:KK66: bu arada @BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok yine maalesef:KK43:(

haftaya söz veriyorum en azından bi 150 dk olucak:KK66:

ayşecim bravo gerçekten iyi iradeliymişsin ben kesin yerdim çekirdek vede ertesi gün sivilce dökerdim:KK1:

Bak geçen hafta ne umutsuzdun vazgeçmek üzreydin ama şimdi ne güzel yüzün gülüyor değilmi...
Herşey bizim elimizde...

Ay bende çok mutlu oldum 2 ay öncesinden lcwden 44 beden etek almıştım tabi küçük almıltım hırsımda:KK59:

Bugün giydim nasıl mutlu oldum anlatamam he biraz dar ama sonuçta içine girebildim.3-4 kilo bile fark ediyor.demeki20-25 versek ooo süper olur....

Allahım bize irade gücü ver....

evet cnm yaaa haklsıın herşey bizim elimizde de işte ben biraz aceleciyim eeee mutlucum hep der bi günde mi aldık bu kiloları bi günde verelim diye :))

ayşee bravo sana bravo işte sen busun:KK66: 3meleğimvar seni çok güzel motive etmiş ge4rçekten:KK66: dahada bozma kendini hayatım sana güveniyoruz:KK66:
çok öpüyorum..

inş. böyle devam eder cnm çok saol

Gunaydin herkeze

günaydınlar sana da :))

X