Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar öncelikle hastalara şifa diliyorum,bebek haberi veren arkadaşlara da hayırlısı ile sağlıkla dünyay getirmelerini ve gözaydını diliyorum,uzağa yakını gidenler Allah kavuştursun...tek tek isimleri yazmadım kusura bakmayın lütfen.Öncelikle bütün sayfaları okuyup öyle cevap verdiğimden kafam da karıştı malesef :KK43:

Arkadaşalr size bir şey sormak istiyorum,benim midem rahatsız biraz ama uzun süredir bir sorunum yoktu.Taki uzun yürüyüşlere başlayana kadar.Akşam iftarda eşimle yemeğimi yiyorum sonrasında 2 saate yakın bir süre sonra yürüyüşe çıkıyoruz,önce iyi ama bir süre sonra midemden asitler boğazıma doğru hücum ediyor resmen.Afedersiniz bir geğirti bir yanma deli oluyorum.Bu akşamda gitcem yürüyüşe napcam bilmiyorum.Gavisconda bitmişti evde aldırıyım bari :KK5:

hepimizde aynı dert var malesef cnm gavisconun çiğneme tableti çok iyi imiş sende ondan al

son 20 dakika çıkış için
oğluma kavuşmak için bir günü daha geride bırakıyorum çok şükür

ben dışarı çıkamıyorum diye aldım güya ama evdede üstüne çıkmıyorum :KK43:

canımsın yaaa valla öyle bi dank dedi ki kafama
akşam eve gidince rabbim nasip ederse yürücem inş.
senin bebişin ne kadarlık
bi de ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu merak ettim

saol cnm benim inş. sizlerin desteğiyle gidecek hepsi
allah kabul etsin inş (amin)

bebisim 8buçuk aylik kiloyu 2.buçuk ayda verdim(buranin etkisi buyuuk)motive yonunden çok iyi oldu yuruyuse basladim inanirmisin sikilasmaya basladim korkuyordum hep sarkma olur diye ama olmuyo (simdilik)sadece kollarda biraz var onun için de kol egzersizleri yapiyorum 1.5lik su siseleriyle hergun 15 dak +karin için mekik sende dene ilk baslarda eziyet gibi geliyo insana spor yapmak ama sonra alisiyorsun zevkli oluyo yurumek en onemlisi ise yaradigini gormek dahada motive ediyo insani onceden yani 3,5 kilo verince dayanamaz esime sorardim zayiflamismiyim bak bi diye esimde bakmadan hee zayiflamissin derdi gicik ama simdi surekli zayiflamissin diyor ve ben onun kilosunun asasina indim simdi ben ona diyorum biraz versen iyi olur diye (bazan diyorum 60olucam seni begenmicem diye ama sakayla)garibim diyor bende sspora baslicam artik :KK1::KK1:
aysecim sana tavsiyem arada bi eski kiyafetlerini dene (ben surekli yapiyorum bunu)moral olur benim bi etegim vardi turkiyede almistim 94ken kapanmiyodu(105 ken bacaklardan geçmiyodu bile yukariya) simdi çok rahat giriyorum içine insallah sana birazcik yardimci olabilmisimdir
birakma kendini yapabilirsin :KK19:

Son düzenleme:
bebisim 8buçuk aylik kiloyu 2.buçuk ayda verdim(buranin etkisi buyuuk)motive yonunden çok iyi oldu yuruyuse basladim inanirmisin sikilasmaya basladim korkuyordum hep sarkma olur diye ama olmuyo (simdilik)sadece kollarda biraz var onun için de kol egzersizleri yapiyorum 1.5lik su siseleriyle hergun 15 dak +karin için mekik sende dene ilk baslarda eziyet gibi geliyo insana spor yapmak ama sonra alisiyorsun zevkli oluyo yurumek en onemlisi ise yaradigini gormek dahada motive ediyo insani onceden yani 3,5 kilo verince dayanamaz esime sorardim zayiflamismiyim bak bi diye esimde bakmadan hee zayiflamissin derdi gicik ama simdi surekli zayiflamissin diyor ve ben onun kilosunun asasina indim simdi ben ona diyorum biraz versen iyi olur diye (bazan diyorum 60olucam seni begenmicem diye ama sakayla)garibim diyor bende sspora baslicam artik :KK1::KK1:
aysecim sana tavsiyem arada bi eski kiyafetlerini dene (ben surekli yapiyorum bunu)moral olur benim bi etegim vardi turkiyede almistim 94ken kapanmiyodu(105 ken bacaklardan geçmiyodu bile yukariya) simdi çok rahat giriyorum içine insallah sana birazcik yardimci olabilmisimdir
birakma kendini yapabilirsin :KK19:

biraz ne demek cnm çok yardımcı oldun gerçekten moral motivasyon açısından
ama şöyle bişey var ki ben evlenirken 103-104 kiloydum 120 ile doğuma girdim yani en zayıf halimdeyim şuan
hani öyle giyebileceğim küçük beden bir kıyafetim yok malesef :KK43:(
Aralık 4te en yakın arkadaşımın nişanı var
o zaman kadar 80-82lere düşsem süper olur diyorum
sizlerin desteği ve benim azmimle tabiki
eee bide koşu bandım sayesinde inş.

Son düzenleme:
mesai bitti kaçıorum ben
yrn umarım spor yaptım diyebilirim sizlere
iyi bakın kendinize yrna kadar
allaha emanet olun
hayırlı iftarlar şimdiden hepinize

Arkadaslar, bulusmadan geldim. Super gecti. 40 yillik arkadas gibi gecirdik. Yediklerimizi yazmiym ama sapitmadik bilmenizi isterim.... Ben pidenin gramajini sorarak garsonunhafif dumura ugrattim...

Sonucta, hepimiz tanisalim arkadaslar, cok moral oluyor.. artik zayiflama yolculugumda Umut'a karsi da sorumluyum.. Kendisi tam bir gurme, bilmedigi dukkan, restoran yok desem.. Ornek sahis...

biraz ne demek cnm çok yardımcı oldun gerçekten moral motivasyon açısından
ama şöyle bişey var ki ben evlenirken 103-104 kiloydum 120 ile doğuma girdim yani en zayıf halimdeyim şuan
hani öyle giyebileceğim küçük beden bir kıyafetim yok malesef :KK43:(
Aralık 4te en yakın arkadaşımın nişanı var
o zaman kadar 80-82lere düşsem süper olur diyorum
sizlerin desteği ve benim azmimle tabiki
eee bide koşu bandım sayesinde inş.
ozaman sana tavsiyem hosuna giden bi kiyafet al kuçuk beden yada seni ilk giydiginde sIkAN bir kiyafet ve onun içine girmeyi dene once olmayan sonra darda olsa olan ve sonundada içene girebildigin bi kiyafet olunca acayip derecede mutluluk veriyo insana emin ol

insallah spor yapmis olursun canim gorusuruz

herkese iyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum.bu arada leah ve ben adlı resimlerinizi gördüm çok güzel çıkmışsınız.yalnız hanginizin hanginiz (ne demekse :KK60:) olduğunu bilmiyorum bi tahmin yapayım esmer olan leah mı?
görüşmek üzere hayırlı iftarlar..

herkese iyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum.bu arada leah ve ben adlı resimlerinizi gördüm çok güzel çıkmışsınız.yalnız hanginizin hanginiz (ne demekse :KK60:) olduğunu bilmiyorum bi tahmin yapayım esmer olan leah mı?
görüşmek üzere hayırlı iftarlar..

Ben niye goremedim resimleri?

Teşekkür ederim canım..
Güzel besleniyorum ama kilolar aynı güzellikte gitmiyor...Yıllarca diyet yapıp bırakırsan böyle oluyor maalesef..

:KK69: Ablacim Bence yasla alakalidir yaslaninca metapolizmamiz yavasliyor ben kackez kilo verip geri aldim ondan simdide arkadaslar sen iyi veriyon kiloyuda Ama geri hepen aliyon diyorlar
Hatta 2Sene once kizima hamile kalmadan burda 18kilo vermistim yena bilir

Son düzenleme:
ben dışarı çıkamıyorum diye aldım güya ama evdede üstüne çıkmıyorum :KK43:

canımsın yaaa valla öyle bi dank dedi ki kafama
akşam eve gidince rabbim nasip ederse yürücem inş.
senin bebişin ne kadarlık
bi de ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu merak ettim

saol cnm benim inş. sizlerin desteğiyle gidecek hepsi
allah kabul etsin inş (amin)
al bendende o kadar hatta geçen komşum istedi ona verdim 2 ay falan o sıra daha doğum yapmamıştım gerçi....

Arkadaşlar öncelikle hastalara şifa diliyorum,bebek haberi veren arkadaşlara da hayırlısı ile sağlıkla dünyay getirmelerini ve gözaydını diliyorum,uzağa yakını gidenler Allah kavuştursun...tek tek isimleri yazmadım kusura bakmayın lütfen.Öncelikle bütün sayfaları okuyup öyle cevap verdiğimden kafam da karıştı malesef :KK43:

Arkadaşalr size bir şey sormak istiyorum,benim midem rahatsız biraz ama uzun süredir bir sorunum yoktu.Taki uzun yürüyüşlere başlayana kadar.Akşam iftarda eşimle yemeğimi yiyorum sonrasında 2 saate yakın bir süre sonra yürüyüşe çıkıyoruz,önce iyi ama bir süre sonra midemden asitler boğazıma doğru hücum ediyor resmen.Afedersiniz bir geğirti bir yanma deli oluyorum.Bu akşamda gitcem yürüyüşe napcam bilmiyorum.Gavisconda bitmişti evde aldırıyım bari :KK5:
tşk ederiz cnm sağolasın ben hastayım ya dudağımda uçukladı boğazım acıyor ramazan ramazann sana da geçmiş olsu n dikkat et
mesai bitti kaçıorum ben
yrn umarım spor yaptım diyebilirim sizlere
iyi bakın kendinize yrna kadar
allaha emanet olun
hayırlı iftarlar şimdiden hepinize
ayşecimmm güle güle gitt:KK5::KK5::KK5:
Arkadaslar, bulusmadan geldim. Super gecti. 40 yillik arkadas gibi gecirdik. Yediklerimizi yazmiym ama sapitmadik bilmenizi isterim.... Ben pidenin gramajini sorarak garsonunhafif dumura ugrattim...

Sonucta, hepimiz tanisalim arkadaslar, cok moral oluyor.. artik zayiflama yolculugumda Umut'a karsi da sorumluyum.. Kendisi tam bir gurme, bilmedigi dukkan, restoran yok desem.. Ornek sahis...

ay ne güzellll harika oluyor değil mi asumanımla buluşunca o kadar güzel hissetim ki sanki kırk yıllık dostum akrabam gibi geldiii çok moral oluyorrrrrr çokkkk sevindim adınızaa

mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm

cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldumm:KK19::KK19::KK19::KK19: misafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii:KK14::KK14::KK14::KK14:
Geçmiş olsun canım boğaz ağrısını çok iyi bilirim bu kış 2.5 ay sürdü hiç geçmeden dr ameliyat diyor ama ben korkuyorum dün benimde biraz ağrıdı korktum Allahtam sabah bişey yoktu.Zencefil limon bal ılık su en azından dene inan çok işe yarıyor.

rutin konrol ve elektirikli arabamiz yenileniyor bu gun denedik super ben ve kizim cok rahat edecez insallah
İnşallah iyi günlerde kullanır arabasını.

Bugün yediklerimi yazuyım
Sabah 1.5 dilim ekmek 1 yumurtalı melemen peynir
Öğlen bulgur pilavı
Ara 1 tane şeftali
Akşam 4 yk barbunya 8 yk yağsız peynirli makarna 1 bardak ayran salata
Acaba akşam biraz kaçmışmş ne dersiniz.

Son düzenleme:
X