Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm
geçmiş olsun ama keşke bi dr.a gitseydin daha iyi olurdu senin için
cnm hiç halim yoktu ki gidemedim ayağa kalkamadım kötüydüm ama şimdi biraz açıldımm
Onu ben sormuştum erkekmisin diye.? .))
Net hatırlmaıyorum geçen yıldı sanırım biri gelmişti sürekli bir üyenin menülerine takılıyordu bu kadar yersen tabii zayıflmaazsın diye..
Çok gıcık bir şekilde üst üste yaptı bunu, sonra yüz bulamayınca başladı seks yaparak şu kadar kalori harcanır gibi mevzulara yavaştan giriş yapmaya sonrada şutlandı..:)))) Bu türler bir iki mesajtan sonra hemen belli ediyorlar kendilerini çok profesyonel değillerse..

Geçmiş olsun canım...
tşk ederim cnm benim
kızlar yaa ne olacak benim bu uyku halim bilmiyorum
24 saat yatsam ve uyusam istiyorum

emir varken onu bahane ediyodum koşu bandına çıkmadığım içim şimdi o yok yoklugu bahanem oldu
allahım akşama bana bir kuvvet ver ki biraz yürüyeyim...
ayşecim cnm benim yürüsün inş ben de hiç hareket yok inan sadece evde neler yaparsam işte arada akşam çarşıya çıkıyoruz yürüyorum o kadar ramazan da olmuyor nedense evde kimse olmazsa ya da bir yere de gitmezsem teravihe gidiyorum zaten gelince vakit bayağı geçmiş oluyor oturuyorum kalıyorum ama ramazan sonu evime gidiyorum yürümezmiyimmmm ben o sahilde inş Allah izin verirsee

hani şu birbirimize dur deme meselesi varya arkadaşlar..
bende topiğimizdeki bikaç kişi(kimler olduğunu net hatırlayamadım:) ) gibi kimseye dur etme yeme dememeye karar verdim:)
hem uyarılmayı istiyoruz. sonrada uyarılınca alınıp kırılıyorsunuz. anlamıyorum ki o zaman uyarın beni, kızın bana filan demeyin. madem kırılgan bi yapınız var bizde karışmayalım yediklerinize.. bi ara bi arkadaş katılmıştı buraya şimdi yokoldu gitti. hem yorum yapın menülerime, napiiim, nasıl yapiim diyordu. hem de bişey diyince ama şööle ama böyle bir sürü laf kalabalığı. mübarek madem yorumlar seni üzüyor kırıyor. madem sen çoook iyi biliyorsun. ne diye yorum istiyorsun.mazoşistisin sen.. diimi ama yani işte bende artık karar aldım...
hadi şimdi herkese hayırlı günler..

ayy yooooooook bana karış valla geçen gün kulağımı çektin aklım başıma geldi yahu gerçekten neden o kadar yedim dedim .... kırılan alınan zaten yazmasın listesini ne yapıyorsa yapsın :)

hani şu birbirimize dur deme meselesi varya arkadaşlar..
bende topiğimizdeki bikaç kişi(kimler olduğunu net hatırlayamadım:) ) gibi kimseye dur etme yeme dememeye karar verdim:)
hem uyarılmayı istiyoruz. sonrada uyarılınca alınıp kırılıyorsunuz. anlamıyorum ki o zaman uyarın beni, kızın bana filan demeyin. madem kırılgan bi yapınız var bizde karışmayalım yediklerinize.. bi ara bi arkadaş katılmıştı buraya şimdi yokoldu gitti. hem yorum yapın menülerime, napiiim, nasıl yapiim diyordu. hem de bişey diyince ama şööle ama böyle bir sürü laf kalabalığı. mübarek madem yorumlar seni üzüyor kırıyor. madem sen çoook iyi biliyorsun. ne diye yorum istiyorsun.mazoşistisin sen.. diimi ama yani işte bende artık karar aldım...
hadi şimdi herkese hayırlı günler..

ayy yooooooook bana karış valla geçen gün kulağımı çektin aklım başıma geldi yahu gerçekten neden o kadar yedim dedim .... kırılan alınan zaten yazmasın listesini ne yapıyorsa yapsın :)

Cnm ortim nbr ramazanda kilo almayalim onemlisi bu
Bunu Bende yasadimbana dr dediki sagliklicocugun olmaz benrabbime inandim guvendin rabbime ol dedimi oluyor
Cocugum Saglikli dogduktan Sonrada dediki ben Senin Saglikli Cocugun Olcagini sanmiyordum bende Size Inanmadim Dedim Ben Rabbime Inandim ve 20sene sonra saglikli bebise kavusdum allaha sukurler olsun rabbime isteyen herkese versonnen cok tatli Oluyorr
toksincim canım geçmiş olsun ne oldu neden hastanedesin?

saol inşallah tez zamnda kilolar gider sen yavaş yavaş verirsin merak etme...
Ben evde oturduğum dönemde sürekli uyuyordum ve abur cubur tüketiyordum aslında kendimi bunlara vermiştim çünkü ailemden ayrı kalmak çok zor gelmişti...işe başladım ama bu sefrde gıda müh. Olduğum için pastane sektöründeyim yine kio veremedim onun tadına bak bu kurabiyeye bak derken sabit kaldım.. Ama artık karar verdim niş. Gidecek bu kilolar..diyetisyenle görüştüm klasik bir liste verdi çok şükür sağlık problemim cıkmadı. Zaten mesleğimden dolayı bilgim var iş nefsi yenip uygulamakta...ramzanda hep kilo laırdım şimdi sabir kalsam iyi metabolizmem yavaş çalışıyor... Sporsuz veremem asla ee çalışıncada hele ramazanda spora vakit kalmıyor... Böle işte...

evet canım benim yavaş yavaş gidecekler malesef :) o sektörde olupta kilo almayan olamaz bence, birde şu yemek programı yapanlar :) aslıdna abur cubur yüzünden böyle oldum bende...
diyetisyene gitmişsin sorun çıkmamış ne güzel ,o zaman rahatlıkla yapabilirsin diyetini ve verirsin kilolarını... bende spor yapamıyorum malesef :KK43:

saol inşallah tez zamnda kilolar gider sen yavaş yavaş verirsin merak etme...
Ben evde oturduğum dönemde sürekli uyuyordum ve abur cubur tüketiyordum aslında kendimi bunlara vermiştim çünkü ailemden ayrı kalmak çok zor gelmişti...işe başladım ama bu sefrde gıda müh. Olduğum için pastane sektöründeyim yine kio veremedim onun tadına bak bu kurabiyeye bak derken sabit kaldım.. Ama artık karar verdim niş. Gidecek bu kilolar..diyetisyenle görüştüm klasik bir liste verdi çok şükür sağlık problemim cıkmadı. Zaten mesleğimden dolayı bilgim var iş nefsi yenip uygulamakta...ramzanda hep kilo laırdım şimdi sabir kalsam iyi metabolizmem yavaş çalışıyor... Sporsuz veremem asla ee çalışıncada hele ramazanda spora vakit kalmıyor... Böle işte...

evet canım benim yavaş yavaş gidecekler malesef :) o sektörde olupta kilo almayan olamaz bence, birde şu yemek programı yapanlar :) aslıdna abur cubur yüzünden böyle oldum bende...
diyetisyene gitmişsin sorun çıkmamış ne güzel ,o zaman rahatlıkla yapabilirsin diyetini ve verirsin kilolarını... bende spor yapamıyorum malesef :KK43:

yok yahuu nerdeağzın bal yesin amaa keşke amaa 89 görüyorum pat 90 na çıkıyorum bir ileri 2 geri mehteran gibiiii gidiyorum:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: sanırım 1 ayı bulur 85 lerr

olsun cnm 1 ay ne ki ağzım gçzüm diyene kadar geçer
ahhh ahhh ben bi göremedim 89u yanarım da yanarım ben halime :KK43:
21 ağustos doğum günüm
95 olsam o zmna kadar 98 bucuk şimdi
çok zor işte
ama spor yapsam biraz çok faydası oluyo

kızlar yaa ne olacak benim bu uyku halim bilmiyorum
24 saat yatsam ve uyusam istiyorum

emir varken onu bahane ediyodum koşu bandına çıkmadığım içim şimdi o yok yoklugu bahanem oldu
allahım akşama bana bir kuvvet ver ki biraz yürüyeyim...

benimde evde var ama ben illa dışarıda yürümek istiyorum sıcakta yanı yere bak bak offfffffff

bende yediklerimi yazayım

sabah:
4 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kesme şeker kadar kaşar peyniri
1 dilim ekmek
6 dal maydanoz
6 tane biber

öğle:
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1/2 dilim ekmek

ara: 6 erik (daha yemedim :)

ara: tarçınlı yoğurt (daha yemedim :)

akşam::KK56:
patates oturtma yapacağım 3-4 kaşık yerim
pilav 2 kaşık yerim
1 kase cacık

ara: erik yerim :)

birde malt içeceği önermiştiniz onu aldım onu içerim :))))) ananaslı aldım...........

ayse_c52 seni anliyorum canim bende hareketsizdim ev isleri çoluk çocuk disinda inanirmisin arkadaslarla yuruyuse çiktigimda bikaçgun kendime gelemedim anaaamm yerimden kalkamadim hamladim ayaklarim su topladi valla oturdugum yerde kaliyodum alisana kadar boyleydi ama pes etmedim çiktim yuruyuslere ayaklarimi tuzlu suda beklettim olmadi terlik giydim oda olmadi valla çiplak ayak yurudum bazen (zemin duzdude ondan) ama simdi çok sukur alistim yuruyuslerim çok zevkli geçiyo 1saat yuruyorum gunluk ramazanda bile kizi uyutuyorum buyuk oglana birakiyorum kuçuk oglani aliyorum yanima ille yuruyorum+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizleri yapiyorum gunluk 15dk valla oruç oruç bunlari yapabildigime ben bile inanamiyorum bende bi enerji var bumubarek gunde ALLAH ima sukur onceden hep kilo alirdim ramazanda ama bu ramazan kilo veriyorum dayanamayip tartiliyorum her 2gunde -500 goruyorum normalmi acep cuma supriz yapabilirim sanada yurumeni tavsiye ederim ayse kosu bandinda var sanirim daha ne bende disari çikamasan kosu bandinda yapiyorum eger sIkIliyorsan yaparken muzik esliginde yap ben çocuklarin oyun odasina koydum bide 52 kiloluk resmimi astim duvara baka baka yuruyorum bende 3çocuk var kv uzakta annem turkiyede kimse yok birakacak yinede 3çocukla çabaliyorum senin isin daha kolay aslinda
keske biraz çabalasan eminim guzel sonuçlar alirsin yuruyus gibisi yok valla tavsiye ederim:KK34:
benden 20kilo gitti nerdeyse yuruyus sayesinde geçen arkadasim izinden dondu (1.5ayligina gitmisti)beni gorunce sok oldi kizcagiz çok zayiflamissin diyor
valla bu sozleri duymak çok guzel verdikçe veresi geliyo insanin kizim emmeyi birakinca yemeyi azaltmayi dusunuyorum ozaman daha iyi olur

olsun cnm 1 ay ne ki ağzım gçzüm diyene kadar geçer
ahhh ahhh ben bi göremedim 89u yanarım da yanarım ben halime :KK43:
21 ağustos doğum günüm
95 olsam o zmna kadar 98 bucuk şimdi
çok zor işte
ama spor yapsam biraz çok faydası oluyo

gider gidecek sen pes etme yeter isste iste de Allahım versin cnm canı gönülden iste aklına koy ama arada tökezlemek serbest düşmek yok tutarız hemennnn biz sımsıkı bir aileyiz yere kimseyi düşürmeyizzz ben buna inanıyorum ben daha öğleni kılmadım kalkıyorum hemen kılıp geleyim kaçıyorrr inş ramazan dan sora da kılmaya devam edeceğim Allahım yardım etsinn....

benimde evde var ama ben illa dışarıda yürümek istiyorum sıcakta yanı yere bak bak offfffffff

ben dışarı çıkamıyorum diye aldım güya ama evdede üstüne çıkmıyorum :KK43:

ayse_c52 seni anliyorum canim bende hareketsizdim ev isleri çoluk çocuk disinda inanirmisin arkadaslarla yuruyuse çiktigimda bikaçgun kendime gelemedim anaaamm yerimden kalkamadim hamladim ayaklarim su topladi valla oturdugum yerde kaliyodum alisana kadar boyleydi ama pes etmedim çiktim yuruyuslere ayaklarimi tuzlu suda beklettim olmadi terlik giydim oda olmadi valla çiplak ayak yurudum bazen (zemin duzdude ondan) ama simdi çok sukur alistim yuruyuslerim çok zevkli geçiyo 1saat yuruyorum gunluk ramazanda bile kizi uyutuyorum buyuk oglana birakiyorum kuçuk oglani aliyorum yanima ille yuruyorum+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizleri yapiyorum gunluk 15dk valla oruç oruç bunlari yapabildigime ben bile inanamiyorum bende bi enerji var bumubarek gunde ALLAH ima sukur onceden hep kilo alirdim ramazanda ama bu ramazan kilo veriyorum dayanamayip tartiliyorum her 2gunde -500 goruyorum normalmi acep cuma supriz yapabilirim sanada yurumeni tavsiye ederim ayse kosu bandinda var sanirim daha ne bende disari çikamasan kosu bandinda yapiyorum eger sIkIliyorsan yaparken muzik esliginde yap ben çocuklarin oyun odasina koydum bide 52 kiloluk resmimi astim duvara baka baka yuruyorum bende 3çocuk var kv uzakta annem turkiyede kimse yok birakacak yinede 3çocukla çabaliyorum senin isin daha kolay aslinda
keske biraz çabalasan eminim guzel sonuçlar alirsin yuruyus gibisi yok valla tavsiye ederim:KK34:
benden 20kilo gitti nerdeyse yuruyus sayesinde geçen arkadasim izinden dondu (1.5ayligina gitmisti)beni gorunce sok oldi kizcagiz çok zayiflamissin diyor
valla bu sozleri duymak çok guzel verdikçe veresi geliyo insanin kizim emmeyi birakinca yemeyi azaltmayi dusunuyorum ozaman daha iyi olur

canımsın yaaa valla öyle bi dank dedi ki kafama
akşam eve gidince rabbim nasip ederse yürücem inş.
senin bebişin ne kadarlık
bi de ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu merak ettim

gider gidecek sen pes etme yeter isste iste de Allahım versin cnm canı gönülden iste aklına koy ama arada tökezlemek serbest düşmek yok tutarız hemennnn biz sımsıkı bir aileyiz yere kimseyi düşürmeyizzz ben buna inanıyorum ben daha öğleni kılmadım kalkıyorum hemen kılıp geleyim kaçıyorrr inş ramazan dan sora da kılmaya devam edeceğim Allahım yardım etsinn....

saol cnm benim inş. sizlerin desteğiyle gidecek hepsi
allah kabul etsin inş (amin)

Arkadaşlar öncelikle hastalara şifa diliyorum,bebek haberi veren arkadaşlara da hayırlısı ile sağlıkla dünyay getirmelerini ve gözaydını diliyorum,uzağa yakını gidenler Allah kavuştursun...tek tek isimleri yazmadım kusura bakmayın lütfen.Öncelikle bütün sayfaları okuyup öyle cevap verdiğimden kafam da karıştı malesef :KK43:

Arkadaşalr size bir şey sormak istiyorum,benim midem rahatsız biraz ama uzun süredir bir sorunum yoktu.Taki uzun yürüyüşlere başlayana kadar.Akşam iftarda eşimle yemeğimi yiyorum sonrasında 2 saate yakın bir süre sonra yürüyüşe çıkıyoruz,önce iyi ama bir süre sonra midemden asitler boğazıma doğru hücum ediyor resmen.Afedersiniz bir geğirti bir yanma deli oluyorum.Bu akşamda gitcem yürüyüşe napcam bilmiyorum.Gavisconda bitmişti evde aldırıyım bari :KK5:

biliyorum olmuyor ama gerçekten vücudum isitoyr hele de oruçluyken o kadar halsizimki. Eve zor atıyorum kendimi akşam. Bilmiyotrum canım eksileri göremiyorum çünkü yeyip yatma olayı beni mehvediyor. Dikkat etmeme rağman kilo veremiyorum. Hareket şart ama gücüm hiç yok...

çok büyük değildi, valla kadfayıflı muhellebi mükemmel ama burdan tarifvvermicem oruçluyuz can çeker:KK20: Hemde tehlikeli yiyecekler bunlar.

Maşallah sende baya kilo vermişssin ,ben hayranım szilere çoluk çocuk ev nasıl vakit buluyorunuz..
tesekkur ederim canim insallah sende verirsin dedigin gibi 3çocuk ev isi el isi derken vakit buluyorum yinede genelde kiz uyurken kuçugu alip yuruyorum gunde iki kez bi 3saat bi 4saat yatar uykucu biraz gunun yarisini uyumakla geçirir oyuzden sabah ilk kalktiginda hemen isimi yaparim tekrar yatana kadar bitmis olur sonra oyatarken yuruyusumu (ibadetimi)15dk egzersizimi yaparim
buyuklerle ilgilenirim ve buraya takilirim :KK37:uyaninca onla ilgilenirim gunlerim boyle geçiyo

X