Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar, ben de hayat rutinde gidiyo, ramazan bitinceye kadar değişeceğe benzemiyo, hepinizi çook öpüyorum...:KK54: :KK54: :KK54: :KK54:
biumut allah tamamına erdirsin inşallah, ramazan ayının bereketi şansı olsa gerek, demek ki neymiş allahtan ümit kesilmezmiş, sen buna çok güzel bir örneksin... :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Cnm ortim nbr ramazanda kilo almayalim onemlisi bu
Bunu Bende yasadimbana dr dediki sagliklicocugun olmaz benrabbime inandim guvendin rabbime ol dedimi oluyor
Cocugum Saglikli dogduktan Sonrada dediki ben Senin Saglikli Cocugun Olcagini sanmiyordum bende Size Inanmadim Dedim Ben Rabbime Inandim ve 20sene sonra saglikli bebise kavusdum allaha sukurler olsun rabbime isteyen herkese versonnen cok tatli Oluyorr

Son düzenleme:
mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm

cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldumm:KK19::KK19::KK19::KK19: misafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii:KK14::KK14::KK14::KK14:

hoşgeldin cnm
geçmiş olsun ama keşke bi dr.a gitseydin daha iyi olurdu senin için

Son düzenleme:
evet canım sinemdi adı hatırladım bak yalnız bier şey daha geldi aklıma birimiz sordu dediki "sen erkekmisin?" sonra yok oldu gitti. Sahiden erkekmiydi acaba??

şaka bir yana banada istediğiniz yorumu yapabilirsiniz şimdi dünki menümü yazıyorum::::18:

Iftar;

1 kase şehriye çorbası
5 kaşık taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim pide

ara : 1 dilim kadayıflı muhallebi ( napiyim canım çok istedi tatlı..)

sahur;
1 fincan şekersiz çay
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
sınırsız salatalık domates
2 dilim pide
ve suuuusuuuussuuuu

arkadaşlar o kadar çok su içmişimki dün afedersiniz bağırsaklarım fena bozuldu..

Benden böle iştee

Onu ben sormuştum erkekmisin diye.? .))
Net hatırlmaıyorum geçen yıldı sanırım biri gelmişti sürekli bir üyenin menülerine takılıyordu bu kadar yersen tabii zayıflmaazsın diye..
Çok gıcık bir şekilde üst üste yaptı bunu, sonra yüz bulamayınca başladı seks yaparak şu kadar kalori harcanır gibi mevzulara yavaştan giriş yapmaya sonrada şutlandı..:)))) Bu türler bir iki mesajtan sonra hemen belli ediyorlar kendilerini çok profesyonel değillerse..

mrb lar ben geldimm ama hasta geldim 21 yıldır ağrımayan boğazımın bir tarafı ağrıyor bademciklerimi ortaokulda aldırmıştı babam o gün bugündür hiç ağrı nedir bilmezdim ilk kez aağrıyor oysaki soğuk filan da içmedim ama nazar değdi nazar yemeklerim çok beğenildi yengemin nazarı değdi ne güzel olmuşlar dedi ddurduuuu maşallah demedi ben annem var diye yemek yapmazdım dün hemen hemen bütün yemekleri ben yaptım(ama 1 kase sütlü tatlı dışında bişi yemedim) herkes çok beğendi ama sabaha kalkamadım sol tarafım kilitlendi resmen kulağım falan hastaneye gitmeye bile kalkamadım akşama bişiler yaparım inş ıhlamur demler içerim neyse herkesi kocaman öptm

cnm dün gece net gitti tekrar da girmedim şimdi gördüm bir yazdım kayboldumm:KK19::KK19::KK19::KK19: misafirler iyi di akşam yemeği yedik dayımlar köyden gelmişlerdi teyzemin de ev uzaktı sahuruda birlikte yaptık yattık sabah gitmişler ben uyuyordum ölü gibi hastalandım sahurda başladı boğazım ağrıyor sol tarafım bademciklerim de yok 21 yıl olmuş ilk kez ağrıyor kötüyüm yanii:KK14::KK14::KK14::KK14:

Geçmiş olsun canım...

Bunu Bende yasadimbana dr dediki sagliklicocugun olmaz benrabbime inandim guvendin rabbime ol dedimi oluyor
Cocugum Saglikli dogduktan Sonrada dediki ben Senin Saglikli Cocugun Olcagini sanmiyordum bende Size Inanmadim Dedim Ben Rabbime Inandim ve 20sene sonra saglikli bebise kavusdum allaha sukurler olsun rabbime isteyen herkese versonnen cok tatli Oluyorr

Allahım nelere kadir değil mi ki ol diyor oluyor istemek inanmak yeterli binlerce şükürler olsun müslüman doğduk inş da kelime i şehadet getirerek canımız alır yaradan .....

yağmurumgözüm naber..Nasıl gidiii hasretlik..İştahın kapanmış galiba heyecandan ne o hiç bişey yememişsin birde üstüne oruçsun..

canım çok geçmiş olsun keşke doktora gitseydin akşama ıhlamur adaçayı falan kaynat iç sıcak sıcak iyi gelir

Allahım nelere kadir değil mi ki ol diyor oluyor istemek inanmak yeterli binlerce şükürler olsun müslüman doğduk inş da kelime i şehadet getirerek canımız alır yaradan .....

Cnm Neguzel anlatmissin ben kendimi ifade edemiyorum duzgun :KK1:
Cok Gecmis olsun cnm benimde midemde krampflar variante dr stresden dedi ben bura yazarken telden kizim dolapdaki carsaflari dokmus :KK20:

yağmurumgözüm naber..Nasıl gidiii hasretlik..İştahın kapanmış galiba heyecandan ne o hiç bişey yememişsin birde üstüne oruçsun..

iyi gidiiiiiii :) yenacım iftarda az oldu neden öyle oldu anlatam...:) dün akşam iş çıkışı uğramam gereken yerler vardı...uğradım işlerimi hallettim...sonra aklıma geldi MR çektirdiğim yere yakınım hadi çıktıysa onuda alayım dedim gittim çıkmış sonucu aldım...durağa geldim akşam saati otobüslere binmek akrobasi istiyor....:) bir iki denemeden sonra baktım olmayacak belim ağrımaya başladı mecburen taksiye bindim yoksa iftara kadar uğraşsam olmayacak :):) oğluşum arkadaşlarıyla iftar yapacağı için tek başımayım nasılsa azcık uzanayım belim dinlensin dedim yatış o yatış...:) bir yerde telefon çalıyor ama hiç açmaya niyetim yok bir fırladım ki misafir gelecekmiş gözaydınına kaç kere aramışlar duymamışım tabi buyrun gelin dedim birde saate baktım saat dokuzbuçuk olmuş iftarı geçtim az daha uyuusam sahur ...:) ama ne iyi gelmiş o uyku anlatamam hemen fırladım misafirler gelene kadar ayaküstü o kadar atıştırabildim ...sahurda zaten hiçbişey aramam çay olsun yeter....

iyi gidiiiiiii :) yenacım iftarda az oldu neden öyle oldu anlatam...:) dün akşam iş çıkışı uğramam gereken yerler vardı...uğradım işlerimi hallettim...sonra aklıma geldi MR çektirdiğim yere yakınım hadi çıktıysa onuda alayım dedim gittim çıkmış sonucu aldım...durağa geldim akşam saati otobüslere binmek akrobasi istiyor....:) bir iki denemeden sonra baktım olmayacak belim ağrımaya başladı mecburen taksiye bindim yoksa iftara kadar uğraşsam olmayacak :):) oğluşum arkadaşlarıyla iftar yapacağı için tek başımayım nasılsa azcık uzanayım belim dinlensin dedim yatış o yatış...:) bir yerde telefon çalıyor ama hiç açmaya niyetim yok bir fırladım ki misafir gelecekmiş gözaydınına kaç kere aramışlar duymamışım tabi buyrun gelin dedim birde saate baktım saat dokuzbuçuk olmuş iftarı geçtim az daha uyuusam sahur ...:) ama ne iyi gelmiş o uyku anlatamam hemen fırladım misafirler gelene kadar ayaküstü o kadar atıştırabildim ...sahurda zaten hiçbişey aramam çay olsun yeter....

Tamam o zaman.:)) Bende şimdi yatıcam çünkü o kadar susadımki oğlum uyuyorken fırsattan yararlanayım.:))

Şimdi sen misafir yönünden bayağı yoğun olursun..

Mucukss

kızlar yaa ne olacak benim bu uyku halim bilmiyorum
24 saat yatsam ve uyusam istiyorum

emir varken onu bahane ediyodum koşu bandına çıkmadığım içim şimdi o yok yoklugu bahanem oldu
allahım akşama bana bir kuvvet ver ki biraz yürüyeyim...

canım çok geçmiş olsun keşke doktora gitseydin akşama ıhlamur adaçayı falan kaynat iç sıcak sıcak iyi gelir

akşama annem kesin demler içerim ayağa kalkmaya halim yoktu geç oldu diye gitmedim cnm ama yarında bu şekilde devam edersee kesin acilde olurummm çok tşk ederimmm yapmurgözlüm cnmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Tamam o zaman.:)) Bende şimdi yatıcam çünkü o kadar susadımki oğlum uyuyorken fırsattan yararlanayım.:))

Şimdi sen misafir yönünden bayağı yoğun olursun..

Mucukss

tamam canım iyi uykular en iyisini yaparsın...benimde gözler kapanıyor uykudan ...Allahım ne yemek ne su aklıma bile gelmiyor illede uykuuuuuuuuu

Arkadaşım merak ettim neye dayanarak sağlıklı çocuğun olmaz dedi drun?

dünki menüm...

iftar
1 kaşık yoğurtlu mantı,bol salata,1 bardak böğürtlen kompostosu

sahur
1 armut

avuç içi kadar pide,2,3 çatal peynir,3 zeytin,2 kupa çay,sınırsız suuuuu....:)

ay sen resmen aç yaşıyorsun amaaaa allah korusun bu kiloya bu liste az olmamış mı ablacım :26:

X