Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım..eşimde öyle dedi en güvenilir diyanet hesabı diye...benim çekingem Somalideki çetelerin yardımlara engel olması ama sanırım tr den giden yardımları kabul edeceklermiş...
[COLOR="#0000CD"
[/COLOR][/I][/B]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR="#000080"]Canım kesin kıskanmıştır..Seni çok seviyor ya kim bilir aklından neler geçmiş...Kızımın birtane bez bebeği var adı çilek,hani şu uzun bacaklı olanlardan bir ara çok modaydı..Mesela barış çileği kıskanıyor ablasından..:)sen bunu yatağının üstüne koyma aba ,bunu at diyomuş..:))[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Ne desem bilmem ki şu zalim çetelere.İnsan ;insana bunu nasıl yapar.Hiç mi acıma duyguları yok.Hiçmi birinin evladı yok;hiçmi kırıntı kadar şefkat duyguları yok...
Çocukların yüzüne ağlamadan bakmak mümkün değilken bu zulum nasıl yapılır.Allah ıslah etsin inşallah;halkıda bu zalimlerden kurtarsın.........

Haklı olabilirsin.İşin içinde kıskançlık var..Seven kıskanır;katlanacağız...
Barış'ıma bak sen;abası kıymetli tabii.Bakalım büyüdüğünde kimlerden kimlerden kıskanacak........

Son düzenleme:
BEYZUŞŞŞ,bu haftada kilo veremezsem çok üzülürüm inan..

BEYZUŞŞŞ,bu haftada kilo veremezsem çok üzülürüm inan..

Vereceksin...Ben inanıyorum;lütfen sende inan....Bak inanmazsan;stresten veremiyor insan.
Geçen gün yazdığım gibi;bazen cumaları çok az gidiyor veya hiç gitmiyor;bakıyorum cumartesi daha iyi gitmiş.....

Bu hain kilolar stresimizi algılıyor...Bak ciddi söylüyorum vereceğim de ve sonucu gör..
Vermemem için sebep yok.Diyet ve spor anlamında gerekeni yapıyorsun ve hiç bir ramazanda olmadığın kadar iradeli ve diyetine bağlısın.
Diyelim ki bu hafta olmadı;önümüzdeki hafta daha iyi olacağına inanacağız ve gerekeni yapacağız......

Ege ile annesi bendeyken bu ara verebildiğim en iyi kiloları verdim;(gr olarak ama olsun) çünkü hiç stres yapmadım.Ne yapalım misafirimiz var veremezsemde dert değil dedim.Gelinde fazla yemeyelim teyze 1 öğünü karpuzla kavunla geçirelim dedi.Akşamları sadece meyva yedik ve ikimizde kilo verdik, ki gelin pko lu...

Ben sana güveniyorum,lütfen olumsuz düşünme.2 haftadır stresten veremiyorsun.YENACIĞIM sınavda değiliz güzelim diyetteyiz..Gerekeni yapıyoruz gr da olsak vereceğiz ve bu gr lar kosssscocamannnn kg lar olacak...:KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar:

Son düzenleme:
Beyzuşumm benim çıkmam gerekk..barış uyandı yanına uzanmadan uyumaz...

İyi uykular canım sana..ÖPtüm..

böregi bana gönder kız bayılırım herşeyden fazla severim .evde küçük kızımla tekiz eşim ikizleri aldı amcalarıyla eminönüne gitti dışarda iftar yapcaklarmış bizde kızımla tek

göndereyimm cnm ben zaten fazla geldıı eyüpte iftar olmuyor mu tv de görmedım bu yıll sahur ve ıftar yapıyorlardı gecen yıllardaa

Yagmurgozlu, sag saglim ogluna kavusursun insallah. bu ortamda asker analarina sabir diliyorum, umarim herkes evladini sevgiyle bagrina basabilsin, kimse evladinin arkasindan aglamasin...

Vatan borcu namus borcu ama evlat da bambaska bisey, o ginler gelince ben nasil dayanicam bilemiyorum....

oglum 5 yasında ve ben her konu acıldıgında ağlamakl oluyorumm nasıl dayanırımm bılmıyorumm haırlısıyla gıtsın gelsınler ınş...
ben bayılırım bana gönder :)

sanada gondereyım cnnm sizin hakkınız kaldı :KK56::KK56::KK56::KK56:

iyi geceler kızlar dünki menum
sahur:2 dilim karpuz,1 kayısı,yarım seftalı,1 armut
aksam:1 hurma,1 kepce sehriye corbası,bir tabak taze fasulye,1 kase cacık,3 dilim karpuz

Son düzenleme:
göndereyimm cnm ben zaten fazla geldıı eyüpte iftar olmuyor mu tv de görmedım bu yıll sahur ve ıftar yapıyorlardı gecen yıllardaa

oglum 5 yasında ve ben her konu acıldıgında ağlamakl oluyorumm nasıl dayanırımm bılmıyorumm haırlısıyla gıtsın gelsınler ınş...

hayırlı sahurlar bizimkiler nereye gitmiş tam bilmiyorum kitap almışlar sormadım yemek yemişler gezip gelmişler sahurda çok su içtim davul dibi şiştim birazdan yatarım

ceco canım daha nice sağlıklı ve mutlu yıllar inşallah , bu arada yıldönümlerimiz aynı , 08.08.08 de evlenmiştim 3.yılımız doldu vay bee inşallah bizde eşimle sağlıklı mutlu ve bebişli yıllarr geçiririz (aminn)

Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun! İnşallah bir sonraki sene hem hedefine ulaşmış hemde bebişli ( yada en azından hamile :KK34:) bir yıldönümü kutlarsınız.

Herkese şimdiden günaydın ( şu an kimsecikler yok ama olsun elbet geliceksiniz:KK34:)

Ya Kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum. Kızlar babama almanyadaki ortopedi doktoru ameliyat demiş belindeki ağrıdan dolayı. Kaslar gerilmiş eğer ameliyat olmazsa ilerde allah korusun o kasların kopma ihtimali oluşabilirmiş onu önlemek adına ameliyat diyormuş ama babam tabi hemen bir doktor dedi diye ameliyata evet diyenlerden değil.
Filmlerini falan al gel demiştim ben ona ama onun istediği doktora ulaşamadık. Birde çok pahalıymış zaten.
Sizlerin istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı hem işinde uzman hemde fiyatı çok fahiş olmayan?
Hem onun hemde benim içim rahat etsin boşuna adamcağız ameliyat olmak zorunda kalmasın.

Canım Eyüpte her sene bir ay boyunca mutlaka sahur ve iftar yapılıyor. Ben dibimde olduğu halde şimdiye kadar hiç gidemedim çünkü maşallah mahşer yeri gibi. Birde ne bileyim gerçekten ihtiyacı olanların hakkını yemiş olurmuyum diye tereddüt ediyorum nedense :44:

Gunaydin tombisler,

Kiz cherry pie, seni hic goremiyorum.. istanbul'a geldiginde de kactin...sanal alemde bari iki satir konusalim ortikim....

Umut. Herkese inat biz bu hafta bulusalim arkadasim... Ben oruclu degilim, eger sen de tutumuyorsan Carsamba gunu oglen yemegine gidelim mi? Orucluysan da gezeriz biraz yemek yemeyiz, daha erken cikariz ne dersin?

teşekkürler fadimecim mama siparişi haftalar önceden verildi canım yarın sabah erkenden bana mutfak yolları :KK1::KK1::KK1:

AMİNNNNNNN...canım ilk günler çok zordu zamanla biraz olsun alışıyorsun alışmak zorundasın elinden bişey gelmiyor vatan borcuEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

teşekkürler:KK16::KK16::KK16:

çok teşekkür ederim banucum :KK16::KK16::KK16:

çok istedim gitmeyi ama her seferinde valide sultan ( paşamın bana hitap şekli ) buralar bir baayanın tek başına geleceği yerler değil gelme dedi hatta hiç kullanmayı düşünmezken baktıki ben çok ısrar ediyorum izine geldi:KK50:
ahh ablacım ah bende 22-23 yaşındaydım oraya atandığımda hatta ilçe bile değildi ilçenin köyüydü ve her şey çok zordu ama geçti işte, inşallah o da hayırlısıyla gelecek ,sen sıkma canını....

valla ben dün içtim şeftali tadında malt içeceği ülker shoptan aldım tadı güzeldi ve sanki o gün anında fark oldu süttün miktarında
yarın gidip birkaç tane daha alıcam inşallah :)

bende deneyim ben aldığımın tadını hiç sevmedim ,sağol tavsiyen için canım :)

Gunaydin tombisler,

Kiz cherry pie, seni hic goremiyorum.. istanbul'a geldiginde de kactin...sanal alemde bari iki satir konusalim ortikim....

Umut. Herkese inat biz bu hafta bulusalim arkadasim... Ben oruclu degilim, eger sen de tutumuyorsan Carsamba gunu oglen yemegine gidelim mi? Orucluysan da gezeriz biraz yemek yemeyiz, daha erken cikariz ne dersin?

ortimm yaa sorma işler acayip yoğun bir de üstüne oruç aptal gibi oluyorum boş bulduğum anda kafayı koyuyorum masaya. önceden o kafayı koyduğum zamanlarda topic'e uğradığım için bol bol görünüyodum buralarda :KK24:
İstanbulda da görüşmemize arkadaşım mani oldu yaa... çok istedim ben söyledim bana bilindik biyer tarif et gideyim diye sürekli sen benim için geldin nereye gidiyosun dedi durdu ben de baktım bozulacak sesimi çıkarmadım :KK31: yoksa çok istemiştim valla...

çok tatlısınnnnnnnnnnnnn, hemen adresimi yazayım :)))

iyi geceler kızlar dünki menum
sahur:2 dilim karpuz,1 kayısı,yarım seftalı,1 armut
aksam:1 hurma,1 kepce sehriye corbası,bir tabak taze fasulye,1 kase cacık,3 dilim karpuz
meyveci güzel seni :)
Herkese şimdiden günaydın ( şu an kimsecikler yok ama olsun elbet geliceksiniz:KK34:)

Ya Kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum. Kızlar babama almanyadaki ortopedi doktoru ameliyat demiş belindeki ağrıdan dolayı. Kaslar gerilmiş eğer ameliyat olmazsa ilerde allah korusun o kasların kopma ihtimali oluşabilirmiş onu önlemek adına ameliyat diyormuş ama babam tabi hemen bir doktor dedi diye ameliyata evet diyenlerden değil.
Filmlerini falan al gel demiştim ben ona ama onun istediği doktora ulaşamadık. Birde çok pahalıymış zaten.
Sizlerin istanbul avrupa yakasında bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı hem işinde uzman hemde fiyatı çok fahiş olmayan?
Hem onun hemde benim içim rahat etsin boşuna adamcağız ameliyat olmak zorunda kalmasın.
allah şifa versin canım ......

X