Herkese hayırlı geceler
Bugün yine çok yoğun bir gündü ve aslında çok çok fazla yol yürümediğimiz halde inanılmaz yoruldum.
Aslında bedenim değil beynim yorgun çünkü malum ikiz yeğenler dakika durmuyorlar aksine birde benim ufak çivcivi örgütlüyorlar cığlık atması için.
Bir ara dayılarının sırtına çıktılar hadi atcılık oynayalım diye ama dayımız olayı abarttı işi köpekciliğe cevirdi
evin içinde 100 kilonun üzerinde koca bir adam emekleyerek ve havlayarak süründü durdu.. Nerden estiyse benim ufak civcivimde onu taklit ederken olayı abarttıp dayısının yüzünü yalamaya başladı
Kızım tetanoz iğnesi yapılmadı yalama şunu mikrop kapıcaksın dedim dayımız bana inat kızımı yaladı
Domestosla çitiletcek çocuğu bana deli
Onunda benden farkı yok aslında. Bir ara banyoya klozet almaya gittik sen koca mağazada örnek tualetlerinden birine otur birde o mağazanın dergisini eline al makarasına tualetini yapıyormuş gibi yap bide hatıra resim çektir
Yok anam yok bizim kodlarımız bozuk. Aslında Bill Cosby ve ailesi gibiyiz çünkü ikimizde babamıza çekmişiz işimiz gücümüz delilik
tek fark biz cifte kavrulmamışız
Neyse aslında şey diyecektim ben sizlerin yayınladığınız ramazan menülerini uygulasam olurmu oruç tutmasam bile çünkü evde çoğunluk oruçlu olunca yemek yemek istemiyor canım daha doğrusu çekiniyorum canları çeker diye.
Hani diyorum ben o menüleri yapsamda aralarda sadece su içsem nasıl olur?
Kilo vemekten vazgeçtim bari annemler gidene kadar kilo almim. Önümüzdeki haftada inşallah tahlilerimi yaptırıp endokrinden randevu alırım.
Heee az daha unutuyordum ; Bugün yani pazartesi bizim evlilik yıldönümümüz 12nci sene bitti şükür. Soran olsa nasil geçtiğini gerçekten hiç anlamadım. Ki daha bir aylık evliken senle ömür geçmez ya hatamı ettim demişliğim bile var
Vay be ne cabuk akıp gidiyor zaman. Bende nasıl birşeyse kendimi hala 18lik hissediyorum okadar ki evde parmak ucunda banu alkan modundayım bir tek kürküm eksik
Neyse yine çenem düştü
Bu hafta daha yeni spora başladım oda ancak 60 dakika!
Sizlere iyi geceler dadlu rüyalar
Kendinize iyi bakın topiğin afetleri
öpüyorum sizi komaçan
( büyük kızım ufakken öyle diyordu kocaman kelimesi yerine