Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün bayağa yorucu bir gündü ev temizle yemek yap valla akşam olmuş anlamadan birde annem bahçeden biber yollamıştı onlar daha bir yordu organik diye atılmasın dedim evde biber menüsü var melemen yoğurtlu biber bol biberli patlıcan biber kızartması bari bir değişiklik olsun diye taze barbunyada yaptım artık bir hafta yeriz biberleri.Bugün oruçlu değildim.
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık biber peynir 1 yumurta
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği 1 yk melemen 1 yk barbunya 1 yk yoğurtlu biber salata 1 dilim ekmek yazınca çok geldi gözüme ya yerken öyle değildi:))))
Ara öğün olarakta meyva şöleni dondurma.

bende senin gibi iş yaptım valla eşim işte olunca bebekle iş olmuyor malesef, hafta sonuda yorucu oluyor, bende biber dolması yaptım bu arada :))))
bence yediklerin gayet normal hepsş 1 yk ne olacak sanki afiyet olsun canım
dondurma mı ben yemedim ne zamandır ya

ay çok sevindim gözün aydın sen şimdi ona ne güzel mamalar yaparsın benimde kaynım agustos 16 sında gelcek ama anasının yanına gitcek
teşekkürler fadimecim mama siparişi haftalar önceden verildi canım yarın sabah erkenden bana mutfak yolları :KK1::KK1::KK1:
Yagmurgozlu, sag saglim ogluna kavusursun insallah. bu ortamda asker analarina sabir diliyorum, umarim herkes evladini sevgiyle bagrina basabilsin, kimse evladinin arkasindan aglamasin...

Vatan borcu namus borcu ama evlat da bambaska bisey, o ginler gelince ben nasil dayanicam bilemiyorum....
AMİNNNNNNN...canım ilk günler çok zordu zamanla biraz olsun alışıyorsun alışmak zorundasın elinden bişey gelmiyor vatan borcuEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım
beyzacım nasılsın çocuklar nasıl
didemim naber canım iyimisin hoşmusun
yağmurgözlü gözün aydın canım askerlilk bitmiş ne güzel
menümü de yazayım
sahur
yoğurtlu semizotu 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna
iftar
analı kızlı çorba bir kase hazır olandan
3 kaşık barbunya 1 kaşık pilav yarım dilim ekmek kadar pide 1 parça tavuk
salata
teravihten sonra bol meyve yemek istiyorum bakalım
teşekkürler:KK16::KK16::KK16:
Ben çok memnunum valla seni okumaktan bayılıyorum sana...

Yazdıklarını okuyunca o kadar iyi anlıyorumki annenemd 10 yıldır alzheimer hastası oda evden kaçıyordu neler yaşadık en çok teyzeciğim o bakıyor onlara bakmak için evlenmedide Allah sanada sabır versin teyzoşum aynı bebek gibi bakıyor sende öylesin ne güzel Allah katında ne büyük sevaplar alıyorsunuz Allah sizin gibi özveriyle bakanları muhakkak ödülendirir.

Çok şükür gözün aydın yağmur gözlü.
çok teşekkür ederim banucum :KK16::KK16::KK16:
canım allah kavuştusun , geçmiş gitmiş şükür ,hayırlısıyla gelsin inşallah, doğuda görev yapmak zordur bende 5 yıl muş'ta kaldım bilirim oraları......

çok istedim gitmeyi ama her seferinde valide sultan ( paşamın bana hitap şekli ) buralar bir baayanın tek başına geleceği yerler değil gelme dedi hatta hiç kullanmayı düşünmezken baktıki ben çok ısrar ediyorum izine geldi:KK50:

iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmm :KK54:

asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:

ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman da

Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inş

cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnn:KK43::KK43::KK43:

banucum ne çok fanatiğin oldu bacım bunlardan birisi de ben oldum yaz sen zevkle okuyoruz moral depoluyoruz sayende cnm benimm seni seviyoruzz:KK16::KK16::KK16:

evt semirancım az kaldı valla gel biran öncede buluşalım artık gerçi eylül ayında işbaşı yapcaz ama napalım sağlık olsun

selam kızlaarr bu akşam kavınvalideme davetliydik iftara..irademe sahip olabildimmi olamadımmı siz karar verin bakem.bence oldun ama sizin fikirlerinizi daha çok önemsiyorum..

Sahur menüm
10 tane yaprak sarma
1 kase nesfit(yarım çay bardagı süt ile)

iftar menüm
4 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim ekmek kadar pide
5 tane yaprak sarma
2 tanecik minik lokma tatlısı

Tatlının tadına bile bakmayı düşünmüyodum ama kavınvalidem kilo vermemi kıskanmış olacakki illede ye illede ye diye baskı yaptı.bu kadar az yemekle olmaz diyette yapacan yiyecende dedi durdu miletin içinde..bende sırf sussun diye 2 tenecik yuttum:KK37::KK37:

canım menün gayet güzel ben begendim benimde bugün iftarda yediklerime gelince
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
5 köfte
salata
kavun
2 saat sorada dondurma yarın diyetisyen günüm bakalım kaç kilo oldum

canım bende sütü artırdığı için vita malt kullandım ama midemi ağrıttı bu nasıl ?hem faydada etmedi :KK43:

valla ben dün içtim şeftali tadında malt içeceği ülker shoptan aldım tadı güzeldi ve sanki o gün anında fark oldu süttün miktarında
yarın gidip birkaç tane daha alıcam inşallah :)

selamlar arkadaslar nasılsınız.. ben ıyıyım sanırım :KK70:

bugun aksam yedıklerımı yazayım sıze.

1 buyuk kase şehriye corbası
3 yemek kasıgı pilav
4 dilim kızarmıs patates eşime yapmıştım ama cok canım cekti. :26:

yemekten sonra 1 bucuk lt su içtim :KK70:

ve 50 dk spor yaptım yenı geldım spordan.. işte böyle kızlar..

İyi geceler güzel hanımlar.....
Bu gece topiğimiz pek ıssız...Gezmelere mi gittik.....

YENİ GELEN ARKADAŞLAR;HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ....SEFALAR GETİRDİNİZ....BAŞARILAR DİLİYORUM.....:KK71::KK71::KK71:

Menümü yazayım...

İFTAR:

1 hurma+3 parmak genişliğinde pide+2 dilim kadar peynir+3 zeytin+4 ince dilim salam+1/2 kase patates salatası+2-3 çay kaşığı kadar bal ve tabii çay

ARA: 7-8 küçük dlim kavun

SAHUR: 1 kepçe çorba+4-5 nuget+1 bardak ayran planlıyorum......

Herkese hayırlı geceler

Bugün yine çok yoğun bir gündü ve aslında çok çok fazla yol yürümediğimiz halde inanılmaz yoruldum.
Aslında bedenim değil beynim yorgun çünkü malum ikiz yeğenler dakika durmuyorlar aksine birde benim ufak çivcivi örgütlüyorlar cığlık atması için.
Bir ara dayılarının sırtına çıktılar hadi atcılık oynayalım diye ama dayımız olayı abarttı işi köpekciliğe cevirdi :KK60: evin içinde 100 kilonun üzerinde koca bir adam emekleyerek ve havlayarak süründü durdu.. Nerden estiyse benim ufak civcivimde onu taklit ederken olayı abarttıp dayısının yüzünü yalamaya başladı :KK60: Kızım tetanoz iğnesi yapılmadı yalama şunu mikrop kapıcaksın dedim dayımız bana inat kızımı yaladı :KK60:
Domestosla çitiletcek çocuğu bana deli :KK60::KK60::KK60:
Onunda benden farkı yok aslında. Bir ara banyoya klozet almaya gittik sen koca mağazada örnek tualetlerinden birine otur birde o mağazanın dergisini eline al makarasına tualetini yapıyormuş gibi yap bide hatıra resim çektir :KK60::KK60::KK60:
Yok anam yok bizim kodlarımız bozuk. Aslında Bill Cosby ve ailesi gibiyiz çünkü ikimizde babamıza çekmişiz işimiz gücümüz delilik :KK60: tek fark biz cifte kavrulmamışız :KK60::KK60:

Neyse aslında şey diyecektim ben sizlerin yayınladığınız ramazan menülerini uygulasam olurmu oruç tutmasam bile çünkü evde çoğunluk oruçlu olunca yemek yemek istemiyor canım daha doğrusu çekiniyorum canları çeker diye.
Hani diyorum ben o menüleri yapsamda aralarda sadece su içsem nasıl olur?
Kilo vemekten vazgeçtim bari annemler gidene kadar kilo almim. Önümüzdeki haftada inşallah tahlilerimi yaptırıp endokrinden randevu alırım.

Heee az daha unutuyordum ; Bugün yani pazartesi bizim evlilik yıldönümümüz 12nci sene bitti şükür. Soran olsa nasil geçtiğini gerçekten hiç anlamadım. Ki daha bir aylık evliken senle ömür geçmez ya hatamı ettim demişliğim bile var :KK60: Vay be ne cabuk akıp gidiyor zaman. Bende nasıl birşeyse kendimi hala 18lik hissediyorum okadar ki evde parmak ucunda banu alkan modundayım bir tek kürküm eksik :KK60:

Neyse yine çenem düştü
Bu hafta daha yeni spora başladım oda ancak 60 dakika!
Sizlere iyi geceler dadlu rüyalar
Kendinize iyi bakın topiğin afetleri
öpüyorum sizi komaçan :KK60: ( büyük kızım ufakken öyle diyordu kocaman kelimesi yerine

iyi geceler sakin bu gece topiğimiz
az önce eşimle 1 dilim su böreği ve ayranı götürmüş bulunuyorum sahurda bişey yemem galiba ama eşim kızarsa 1 kase çorba içebilirim
sabah erken kalkacağım malumunuz yatayım bari belki sahura kadar 1 saat olsun uyuyabilirim
iyi geceler hepinize sabah görüşürüz inşallah:KK54::KK54::KK54:

Sabah

1 bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı bal aç karnına için.
Ballı sıcak suyunuzu içitikten 10 dk sonra 1 kase müsliye,diyet süt,mevsim meyveleri,3ceviz,3fındık,10 adet kuru siyah üzüm kuyup yiyin.Meyve olarak muz,kavun,incir ve üzüm yasak(10 adet kuru siyah üzüme izin var).Ama müslinin içine meyve olarak taze üzüm koymak yok.

Bu yukarıdaki kahvaltıyı haftanın 4 günü yapın.Diğer 3günde ise kahvaltınız şöyle olacak:1dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 parça dil peyniri
1tatlı kaşığı diyet reçel
sınırsız domates,biber,salatalık ve şekersiz çay

Ara
2dilim ananas

Öğlen
1kase az yağlı,et suyu veya tavuk suyu kullanılmadan yapılmış sebze çorbası.İçine domates,biber,salatalık ve yeşillikler konmuş koca bir tabak salata.Üzerine 1kaşık zeytinyağı koyabilirsiniz.
1parça yağsız ızgara et yada evde yapılanların büyüklüğünde 3 köfte yada derisiz 1 parça tavuk yada balık.

Ara
1kaşarlı tost(yağ sürdürmeyin).

Akşam(en geç 20:30 yemiş olun)
2yemek kaşığı zeytinyağı ile pişmiş kabak yada pırasa yada yer elması yada şalgam yada kereviz yada enginar yada sizin seçeceğiniz başka bir sebze olabilir.Sebzeyi lezzetlendirmek için dereotu,nane gibi yeşilllikler ve taze domates biber kullanabilirsiniz. Bu sebzeden 1tabakla,doymassanız 2 tabak yiyebilirsiniz.1kase diyet yoğurt.1dilim kepek ekmeği.

Yatmadan en az 1 Saaat önce 2 dilim ananas.
Bu dietle 3 ayda 10 kilo yazıyordu bende buna benzer yapıyorum ama ne biliyim genede paylaşıyım dedim.

Herkese hayırlı geceler

Bugün yine çok yoğun bir gündü ve aslında çok çok fazla yol yürümediğimiz halde inanılmaz yoruldum.
Aslında bedenim değil beynim yorgun çünkü malum ikiz yeğenler dakika durmuyorlar aksine birde benim ufak çivcivi örgütlüyorlar cığlık atması için.
Bir ara dayılarının sırtına çıktılar hadi atcılık oynayalım diye ama dayımız olayı abarttı işi köpekciliğe cevirdi :KK60: evin içinde 100 kilonun üzerinde koca bir adam emekleyerek ve havlayarak süründü durdu.. Nerden estiyse benim ufak civcivimde onu taklit ederken olayı abarttıp dayısının yüzünü yalamaya başladı :KK60: Kızım tetanoz iğnesi yapılmadı yalama şunu mikrop kapıcaksın dedim dayımız bana inat kızımı yaladı :KK60:
Onunda benden farkı yok aslında. Bir ara banyoya klozet almaya gittik sen koca mağazada örnek tualetlerinden birine otur birde o mağazanın dergisini eline al makarasına tualetini yapıyormuş gibi yap bide hatıra resim çektir :KK60::KK60::KK60:
Yok anam yok bizim kodlarımız bozuk. Aslında Bill Cosby ve ailesi gibiyiz çünkü ikimizde babamıza çekmişiz işimiz gücümüz delilik :KK60: tek fark biz cifte kavrulmamışız :KK60::KK60:

Neyse aslında şey diyecektim ben sizlerin yayınladığınız ramazan menülerini uygulasam olurmu oruç tutmasam bile çünkü evde çoğunluk oruçlu olunca yemek yemek istemiyor canım daha doğrusu çekiniyorum canları çeker diye.
Kilo vemekten vazgeçtim bari annemler gidene kadar kilo almim. Önümüzdeki haftada inşallah tahlilerimi yaptırıp endokrinden randevu alırım.

Heee az daha unutuyordum ; Bugün yani pazartesi bizim evlilik yıldönümümüz 12nci sene bitti şükür. Soran olsa nasil geçtiğini gerçekten hiç anlamadım. Ki daha bir aylık evliken senle ömür geçmez ya hatamı ettim demişliğim bile var :KK60: Vay be ne cabuk akıp gidiyor zaman. Bende nasıl birşeyse kendimi hala 18lik hissediyorum okadar ki evde parmak ucunda banu alkan modundayım bir tek kürküm eksik :KK60:

Neyse yine çenem düştü
öpüyorum sizi komaçan :KK60: ( büyük kızım ufakken öyle diyordu kocaman kelimesi yerine
Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım daha nice mutlu sağlıklı yıllar olsun çocuklarınızla.

iyi geceler sakin bu gece topiğimiz
az önce eşimle 1 dilim su böreği ve ayranı götürmüş bulunuyorum sahurda bişey yemem galiba ama eşim kızarsa 1 kase çorba içebilirim
sabah erken kalkacağım malumunuz yatayım bari belki sahura kadar 1 saat olsun uyuyabilirim
iyi geceler hepinize sabah görüşürüz inşallah:KK54::KK54::KK54:
Bu kadar kilo verdin oda ödül olsun bişey olmaz gene sen sahurunu yap günler çok uzun sonra adha çok acıkırsın.

Bir saattir geçmişi okumaya çalışıyorum, bir şey çıkıyor yarım kalıyor. Ancak göz gezdirebildim. Hafta sonu İstanbul dışındaydık, epey birikmiş.

Sapanca'da bir gecelik kaçamak yapabildik. Çocuklar çok eğlendiler; hele derede çırılçıplak oynayan yaramaz oğlum görülmeye değerdi. Ağaçlardan sarkan yemişler, ortalıkta dolaşan tavuklar, tarladan elimizle toplanan sebzeler o kadar da uzağımızda değilmiş. Bizim için bile dinlendirici oldu.

Diyet gümledi ama gene :KK43: Yeni haftada paylaşımları daha iyi takip etmeye çalışacağım, daha dikkatli olmama yardımcı oluyor çünkü. Böyle giderse Eylül sonuna -4 kg hedefime ulaşmam zor. :KK43:(

Sizlere iyi geceler, iyi sahurlar :KK71:

ceco canım daha nice sağlıklı ve mutlu yıllar inşallah , bu arada yıldönümlerimiz aynı , 08.08.08 de evlenmiştim 3.yılımız doldu vay bee inşallah bizde eşimle sağlıklı mutlu ve bebişli yıllarr geçiririz (aminn)

Herkese hayırlı geceler

Neyse yine çenem düştü

Tatlım mutlu senelere..tüm sevdiklerinle upuzuuun ve sağlıklı nice 12 yıllara..

Herkese hayırlı geceler

Neyse yine çenem düştü

Nice mutlu yıllar diliyorum..Allah ağız tadınızı bozmadan;sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin sizlere....

X