Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim canım senin adına...Maaşallah..

sağol ablacımmmm

darısı herkesin başına diyorum

hipotiroidim var demişsin

benimde var ama maşallah kilo vermemi çok fazla etkilemedi gibime geliyor

acaba herkeste değişik şekildemi etkiliyor

yoksa ben daha önce hiç diyet yapmadığım için mi daha kolay verdim....

seni bulunca hep aklıma sorular geliyorrrrr:26::26::26::26:

sağol ablacımmmm

darısı herkesin başına diyorum

hipotiroidim var demişsin

benimde var ama maşallah kilo vermemi çok fazla etkilemedi gibime geliyor

acaba herkeste değişik şekildemi etkiliyor

yoksa ben daha önce hiç diyet yapmadığım için mi daha kolay verdim....

seni bulunca hep aklıma sorular geliyorrrrr:26::26::26::26:

Lunacığım;
TSH normal seviyede ise bizde hasta olmayan diğer kişiler gibi kilo verebiliriz tabii;ama benim hem yaş hemde çok diyet yapıp bırakmış olma gibi dezavantajlarım var..
Tüm bunlara rağmen olmaz diye bir şey yok.Belki istediğimiz gibi kısa sürede olmaz ama sonuçta olur.
Galiba bazen çok gayret ettiğim halde kilo veremeyince sarılabileceğim bazı nedenler olsun istiyorum.O zaman daha az üzülüyorum..

YENACIĞIM;

Hoş geldin güzelim benim...

Neler hazırlamış Urfa'lı gelin.Çabuk anlat.Bütün gün seni düşündüm ve Allah yardımcın olsun diye dua ettim..İşe yaradımı..

selaam tombikdaşlarııımmm

sahurda gözümün sızısında yine pek bişey yiyemedim

sahur menüm
1 kase nesfiy yarım çay bardağı süt ile
1 bardak kakaolu süt

veeee yediklerimmden anlayacagınız gibi gözüm iyileşmeye başladı galiba

iftar menüm
4 y.kaşığı yogurtlu biber patlcan kabak kavurması yagsız
yarım dilim ekmek kadar pide
1 tabak z.yağlı sarma
1 kase vanilyalı puding(yarı süt yarı su ile yapılmış.kalorisi 110 120 civarında sanırım)

nasıl olmuş kızlar

Biumut canım bendeki listede 5 sarma=1 dilim ekmek değerinde..15 adet yediysen 3 dilim ekmek yemişsin önemli değil..:))

İyi geceler arkadaşlar...Hepiniz nasılsınız...

Malum hafta sonu.Herkes bir yerlere gitmiş olabilir...

Bazı sevgili arkadaşlarımız da Urfa'lı hısımlarına iftara gitti.Neeeeeee ğğğğğ kıskanacakmışım canımmmmm...Hiçççç kıskanmam;kıskançlıktan ölüyorum...

YENACIĞIM; canım kardeşim hiç kıskanmadım ama biraz özendim diyelim.Afiyet olsun canım....Ben olsam ne hazırlamışlarsa yerdim..Ev sahibi Urfa'lı yani......

Ben de iftar menümü yazıp çıkıyorum .Sonra geleceğim;sizlerle görüşmeden olmaz...

1 hurma+2 parmak genişliğinde pide+1 dilim peynir+1 kase patates saltası+1 küçük tabak menemen+bollllll çayyyyyyy

SAHURDA:Kahvaltı şenliği var tabii.....

Kıskanma noolur urfalı gelin al seninde olur.:KK1::KK1:.Yirim ben seni kıskanması bile ayrı bir cilve..:KK69:

Yedim bişeyler ama inanın hiiç abartmadım zaten hepsinden bir lokma almam bile koca bir servis tabağı oldu...

Bu arada hatırlarsanız güllaç sevmediğimi söylemiştim 1 dilim güllaç yedim bayılarak.:))
Hatunun elinde var bir keramet hakikaten çok lezzetli yapıyor..

Beyzuş bizde birde antakyalı gelin var..:))

Afiyet olsun canım olay sarma olunca işler değişir şimdi bende geliyorum sana yemeğe :::))))))))))

Valla beyzuş abla süper yani bu kadarla iftar süpersin valla.
Yena ohh afiyet olsun urfa yemekleride süper olur bizide düşünür belki yerken ımmmmmmm

Banucum yemin ederim düşündüm yerken ..Şimdi dedim topiğe gittiğimde hesap sorarlar o yüzden çok az yedim..

YENACIĞIM;

Hoş geldin güzelim benim...

Neler hazırlamış Urfa'lı gelin.Çabuk anlat.Bütün gün seni düşündüm ve Allah yardımcın olsun diye dua ettim..İşe yaradımı..

Yaradı beyzuşum,canım benim.. içli köfte yemedim, tavuk ve çorba ağırlıklı beslendim..bir iki çatal patlıcan kebap yedim..
Sadece final kötüydü işte 1 dilim güllacı götürdüm.Birde sevsem noolurmuş acaba...

Yanlız sen süper besleniyorsun maşallah...:nazar::nazar:

Lunacığım;
TSH normal seviyede ise bizde hasta olmayan diğer kişiler gibi kilo verebiliriz tabii;ama benim hem yaş hemde çok diyet yapıp bırakmış olma gibi dezavantajlarım var..
Tüm bunlara rağmen olmaz diye bir şey yok.Belki istediğimiz gibi kısa sürede olmaz ama sonuçta olur.
Galiba bazen çok gayret ettiğim halde kilo veremeyince sarılabileceğim bazı nedenler olsun istiyorum.O zaman daha az üzülüyorum..

haklısın ablacımmmm

ben zaten günde yarım hap alıyorum

belkide o kadar abartılacak kadar değerlerim dengesiz değil bilemiyorum

ama sen bunları yazınca ben biraz üzüldüm

amacım burada bende aynı hastalığa sahibim kilo verdim,

sen neden veremiyorsun demek değildi....

yanlış anlaşıldıysam ve seni üzdüysem kusura bakma ablacım....

Lunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?

semiran merhaba canım..:80:

merhabalar herkese;

geride yaklaşık 25 sayfa birikmiş onları okuya okuya geliorum:KK66:
vbu arada alıntı yapamadım ama aklımda kaldığı kadarıyla yaziiim:KK66:

@YASEMEN
kızçemi sormuşsun hayatım teşekkür ederim:) o gece ateşi yükselmişti ama eşimle başında düşürerek sabahladık atlattı çok şükür:KK66:
ama benim dün son anda iftar programım değişti. hemen banyo yaptırdım çıktık kızçeyle. ama arabada klima çarptı herhalde:KK43: accayyip grip oldu civcivim:KK43: öhö öhö öksürüyo, gözleri kıpkırmızı, burnuşu hafiften nemleniyo, gözlerim yanıyo annecim diyo arada sanki de geçiricek gibi su içmliyim diyip gidip içiyo:))
saol hayatım dün nazar değdi kızıma sanırım. görenler fotoğrafını çektiler turistler türkler 20-30 kişinin objektifinde kızçem mevcut:) okudum ama tabiiki asıl olan ihmalkarlığımdı tabii. klima ahhh klima:)

@SİNOPEE
ameliyatınızın başarı ile geçmesine sevindim geçmiş olsun..

@LEAH
MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah:KK66: kızını ve ailenizi Rabbim nazarlardan saklasın:KK66:
sen çok iyi bir annesin. sende kendi annemi de görüyorum bliyomusun.. biz de 3 kız kardeşiz ve anlattığın her adımda annemi görüyorum:KK66: sakın kendime zaman ayıramıyuorum yok herşeyden geri kaldım filan diye düşünme.. okadar mukaddes bir görev yapıyorsun ki şuan ve önemli olan bunu başarı ile gözlerinle görmen:KK66: takrarlıyorum Rabbim nazarlardan korusun sizi:KK66: ve evlatların her daim yüzünü güldüren seni gururlandıran evlatlar olsunlar.. AMİN:KK66:

bu mesajı yazalıııııı tam 5,5 saat olmuşşşşş:) ve ben pc yi açık unutmuşum mesaj da yazılı göndermeden ööle kalmış:) neyse geçmişi şimdi okuyamiicam:) sayfayı sık kullanılanlara aliim da bari boş bi vakitte döner okurum yinede:)

Lunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?

semiran merhaba canım..:80:

iyiyim canımmmm

oruca mola vermek zorunda kaldım malum sebeplerden

bugünde evdeydim

hazır oruç değilken temizlik yaptım....

işlere gelince haftanın 5 günü çalış 2 gün istirahat şeklinde devam edicez

arada ekstra umre uçaklarımız var

yoğunluk devam

ama beni asıl yoran uyku düzensizliği gece geç yatıp sabahın köründe kalkıyor olmakkkk

sen nasılsın peki....

urfalı gelinin yemeklerine karşı göstermiş olduğun üstün iradeni tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben senin kadar iradeli olamamıştım....:78::78::78::78:

Biumut canım bendeki listede 5 sarma=1 dilim ekmek değerinde..15 adet yediysen 3 dilim ekmek yemişsin önemli değil..:))

Kıskanma noolur urfalı gelin al seninde olur.:KK1::KK1:.Yirim ben seni kıskanması bile ayrı bir cilve..:KK69:

Yedim bişeyler ama inanın hiiç abartmadım zaten hepsinden bir lokma almam bile koca bir servis tabağı oldu...

Bu arada hatırlarsanız güllaç sevmediğimi söylemiştim 1 dilim güllaç yedim bayılarak.:))

Banucum yemin ederim düşündüm yerken ..Şimdi dedim topiğe gittiğimde hesap sorarlar o yüzden çok az yedim..
Tahmin ettim zaten abartmayacağını..Maaşallah benim canıma..Afiyet olsun;gayet güzel olmuş...
Ha birde Antakyalı'mı var?????Ben ne edem Allahım...Şimdi kıskandım işte...Bizim gelinler hep trakyalı;birde karadenizlimiz var..Neyse canım onlar da çok güzel hamur işleri yapıyorlar diyeyim de hem kendimi teselli edeyim ;hemde gelinciklerin hakkını yememiş olayım....Öffff Antakyalı haaa...:KK56::KK64::KK56::KK66::KK56::KK69:

Yaradı beyzuşum,canım benim.. içli köfte yemedim, tavuk ve çorba ağırlıklı beslendim..bir iki çatal patlıcan kebap yedim..
Sadece final kötüydü işte 1 dilim güllacı götürdüm.Birde sevsem noolurmuş acaba...

Yanlız sen süper besleniyorsun maşallah...:nazar::nazar:

Sağol canım....Sana verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum.İnan birileri iftara çağıracak diye ödüm patlıyor;ama bir gün olacak tabii....

Lunacığım;
Bende aslında onun altına çok sığınıyorum ama değil hemde haşimitolu olarak 50 kilo verdim evet bu kadar kilo veren bir sürü insan var onlar 1 senede verdiyse ben 1.5 yılda verdim inşallah şimdide devamı gelir.

Ohh canım afiyet olsun sakın pişman olma iç bir soda rahatla bu arad güllaçmı bayılırım ramazan bitmeden muhakkak yemem lazım hemde koca bir dilim 108.5 olduğum gün yiyeceğim inşallah.

haklısın ablacımmmm

ben zaten günde yarım hap alıyorum

belkide o kadar abartılacak kadar değerlerim dengesiz değil bilemiyorum

ama sen bunları yazınca ben biraz üzüldüm

amacım burada bende aynı hastalığa sahibim kilo verdim,

sen neden veremiyorsun demek değildi....

yanlış anlaşıldıysam ve seni üzdüysem kusura bakma ablacım....

HAYIRRRRRR...Asla öyle anlamadım.Tamamen destek amaçlı yazdığın o kadar belli ki...:KK69::KK70::KK54:

Bende aslında onun altına çok sığınıyorum ama değil hemde haşimitolu olarak 50 kilo verdim evet bu kadar kilo veren bir sürü insan var onlar 1 senede verdiyse ben 1.5 yılda verdim inşallah şimdide devamı gelir.

Ohh canım afiyet olsun sakın pişman olma iç bir soda rahatla bu arad güllaçmı bayılırım ramazan bitmeden muhakkak yemem lazım hemde koca bir dilim 108.5 olduğum gün yiyeceğim inşallah.

Az kalmış o zaman..Yakında yersin inşallah canım...

Tatlı yeğenin nasıl....Kilo verdiği zaman seviniyormu?

ayyy ben daha ütü yapıcam

gerçi bir pantalon bir gömlek

ama yapmadığım için gözümde büyüyor

kadın olmak ne zor iş yaaaa

herşey sana bakıyorrrr

istifada edillmiyorrrr

offffffffffffffffff

Az kalmış o zaman..Yakında yersin inşallah canım...

Tatlı yeğenin nasıl....Kilo verdiği zaman seviniyormu?
Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.

YENACIĞIM;

SARICİVCİVİN Kilosu aynı canım....

Evde değilmiş,cepten bildirdi......

Allahımmmm nasıl tatlı bi sesi var ablaşımın:) kesin seninle tanışmam lazım benim ablacım kimbilir sen yakından ne tatlısındır:KK66:
eğer sesini duymamış varsa buralarda çatlasınlar valla çok şeker:KK66: bide annemle yakın yaşlardasınız ya ayyy iyice bi bööle sarılıp öpesim geldi bi de tatlı tatlı gülmezmi Allahım Allahım:)

Kızlar ayşecik sabah tartıda 33.5 geldi çok sevindim ya oda çok sevindi burdaki yazılar okuyodum dedim bak seni tebrik ediyolar zaten pohpohlanmayı çok sever pek mutlu oldu.Dedim dietini yaparsan sana hediye vericekler tamam söz yemiycem dedi haftaya kadar güzel giderse rapunzel sözü verdim sizden::::)))))))))))artık mecburen alıcanız:::)))yani ben alıcam kendi kendime masraf çıkardım ama napalım versinde ben razıyım.

BRAVOOOOOOO ayşemizi de hem tebrik ediyor hem de verdiği çabaları ile onu ödüllendirmeye söz veriyorum:KK66: kendi adıma:) bigün buluşucaz ya nasıl olsa:KK66:
şimdiden icabına bakarsa ilerde hiiiç problem yaşamaz inşaAllah canım benim:KK66: öp annesi yerimize:KK66:

Hemde nasıl seviniyor bugün asuman onun için yazmış kupalar öpücüker koymuş bayıldı bende yarışıyorum diyor artık bir üyemiz daha var yani yenaya duyurulur yalnız tek sorun yazdıklarını anlayamazsınız o kadar yoksa valla bütün gün yazar.Bugün tüm arkadaşlarına dondurma aldık minişim çilolatalı seçmedi doktor yaskladı diye almıyorum teyzecim dei.

Aslında benimde aklıma geldi ama listede olmak birde ters etki yaparmı diye düşündüm...

Çok hoşuna gidiyorsa cuma yazalım onuda listeye..Yeterki mutlu olsun prenses..

X