merhabalar herkese;
geride yaklaşık 25 sayfa birikmiş onları okuya okuya geliorum
vbu arada alıntı yapamadım ama aklımda kaldığı kadarıyla yaziiim
@YASEMEN
kızçemi sormuşsun hayatım teşekkür ederim:) o gece ateşi yükselmişti ama eşimle başında düşürerek sabahladık atlattı çok şükür
ama benim dün son anda iftar programım değişti. hemen banyo yaptırdım çıktık kızçeyle. ama arabada klima çarptı herhalde
accayyip grip oldu civcivim
öhö öhö öksürüyo, gözleri kıpkırmızı, burnuşu hafiften nemleniyo, gözlerim yanıyo annecim diyo arada sanki de geçiricek gibi su içmliyim diyip gidip içiyo:))
saol hayatım dün nazar değdi kızıma sanırım. görenler fotoğrafını çektiler turistler türkler 20-30 kişinin objektifinde kızçem mevcut:) okudum ama tabiiki asıl olan ihmalkarlığımdı tabii. klima ahhh klima:)
@SİNOPEE
ameliyatınızın başarı ile geçmesine sevindim geçmiş olsun..
@LEAH
MaşaAllah MaşaAllah MaşaAllah
kızını ve ailenizi Rabbim nazarlardan saklasın
sen çok iyi bir annesin. sende kendi annemi de görüyorum bliyomusun.. biz de 3 kız kardeşiz ve anlattığın her adımda annemi görüyorum
sakın kendime zaman ayıramıyuorum yok herşeyden geri kaldım filan diye düşünme.. okadar mukaddes bir görev yapıyorsun ki şuan ve önemli olan bunu başarı ile gözlerinle görmen
takrarlıyorum Rabbim nazarlardan korusun sizi
ve evlatların her daim yüzünü güldüren seni gururlandıran evlatlar olsunlar.. AMİN
bu mesajı yazalıııııı tam 5,5 saat olmuşşşşş:) ve ben pc yi açık unutmuşum mesaj da yazılı göndermeden ööle kalmış:) neyse geçmişi şimdi okuyamiicam:) sayfayı sık kullanılanlara aliim da bari boş bi vakitte döner okurum yinede:)