- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
semiranım o giden su canım ya ama moral oluyo yinede yaklaştım diyip seviniyorum bildirim kilom çizelgemdeki canım durabilirsem haftaya cumaya kadar tartılmayım diyorum bakalım
selam arkadaşlar
ben kötüyüm dr a gittim gözüm için damla verdi fakat hala bi etki etmedi hatta daha kötü gözümm şuan...gözümün sızısından yemek bile yiyemedim doğru düzgün.
sahur menüm;
3 yemek kaşığı etli türlü
2 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek kadar pide
canım çok tatlı istedi bendeee yarım çay bardagı sütle 5 6 yemek kaşıgı kadar meyveli nesfit yedim...
Iftar menün;(
2 yemek kaşığı sebzeli tavuk sote
1 dilim ekmek kadar pide
koocaa bir bardak(500 ml kadar) şekersiz limonata
küçük bi kase dolusu yoğurt
yiyemedim bişey yaa.gözüm çokk köötüü
küçük bi kase nesfit yesem nasıl olur acaba??
bende az önce internette az tuzlu su icinde gozunuzu acıp kapatın diye bsy okudum.tehlikeli olablr gibime geldi ama çok kötü gözüm denesemmi bilemdm
kaç oldun bu hafta önümüzdeki hafta seni beklerimSelam herkese bu akşam eve geç gideceği kilo bilirimi yapmasamda beni aynı ıolarak yazabilirsin yenacım.
Leah kızına maşallah diyorum hep başarılı olur eminim senin gibi bilinçli bir annesi ollunca.
Kilo verenleri veremeyenleri tebrik ediyorum...
Fadime abla aşlkolsun tamgaz ilerliyorsun ben seninle yarışamıyorum...
Amin inşallah canım kardeşin hangi merkezde denedi şimdi nerde deniyecek inşallah onunkide tutar bende onun için dua edicem inşallah.banu145145 ALLAH yardimcin olsun canim benimde kiz kardesim ugrasiyo tup bebek için ilk deneme 20gun onceydi tutmadi kismet degilmis kardesimde sorun yok doktor yuzde 90 tutar dedi ama sok olduk zamani varmis demekki herseyde vardir bi hayir
2.si bayramdan sonra insallah bu sefer olur çok stresli bi sureç ALLAH yardimciniz olsun tum bebek bekleyenlerin kucaklarini doldursun minicik bebeklerle AMiiiiinnnnn
INSALLLAH kilolarini da verirsin bebeginde olur bu mubarek gunde dualarim sana ve senin gibi bebek bekleyen herkese
Canım vermişsin ya ne üzülüyorsun bak ben bu hafta yrimde sayıyorum hemde sıkı yaptım bir kere lahmacun oldu oda 2 tane.selam kızlar sıze kılomu yazayım..
29 temmuz:109,4
5 agustos : 108,0
cok az vermişim(
sizler nasılsınız kızlar
Çok şükür atlattınız çok geçmiş olsun.merhabalar biz ameliyatımızı olduk geldik hayırlısıyla çok şükür
herkesler nasıl ?
hayret ilk defa unutuyordum az kalsın bugün bildirim günü oldugunu
90 çıktım ama değişken bu aralar 89u da görmüştüm bu hafta
Kizlar sayfanin ust tarafinda bir ilan donuyor, 20 gunde 4 kilo alin diyor... Gelsinler ben onlara bir gunde bile 4 kilo aldiririm.. Ehe he..
Canım üzülme keşke gitseydiiniz belki herşey düzelirdi.EE siz egelisiniz çok güzel yemekleriniz var ama enginarınızla aram yok ne yazıkki.yenacım beni aynı yazarsın bugünde ama sabah ben sana kilomu yazacağım ,o zaman eklersin haftaya izinli olmak istemiyorum...baskülüm geldi tok karnına az önce tartıldım 118.9 geldi demekki 118 kilom ..sevindim 120 veya üzeri olmadığına belkide öleydim 15 gündür verdim bilmiyorum artık...
kızlar enginar çeşidimiz çok bizim etli enginar ymeğini çok severiz ayrıyetten bakla ile zeytinyağlı yemeğini,birde zeytinyağlı enginar çok yaparız ..bezelye ile yapan arkadaşlarda var
bugün biraz üzgünüm kardeşimin kızının 2. yaşgünü var ama görüşmüyoruz gidemeyeceğiz, aslında benim ve annemin babamın hiçbir suçu yok herzaman el üstünde tuttuk fazla yüz verdik, kardeşimde çok sakin süper bir insan ona söz geçiremiyor , birde zaten barışsak bile çok fena biri yine yapacak yapacaklarını huylu huyundan vazgeçmez...
Ne mutlu canım sonunda sonunda kavuş muşsun yavruna inşallah bizlerde kavuşuruz.canım şu an belkide seni en iyi ben anlıyorum benimde bebeğim tedaviyle oldu, ilki doğal yoldan oldu ama karnımda öldü kürtaj oldum sonra olmadı işte, bizde aşılama falan denedik 1 kere olmadı, 2.de çok yumurta oldu iptal edildi ,bizde uğraşmayalım artık dedik ve tüpü denedik şükür ilk denememizde oldu, darısı sana inşallah, bebeğim 3 aylık oldu yani senin sorunları bende gçen yıl yaşıyordum, inşallah sende seneye bu cümleyi kurarsın :)
Güle güle git gel.ya 10 sayfa olmuş naptınız nettiniz bilmiyorum uğraşıyorum biraz, yarın da antalyaya gidicem vakit bulursam yazarım yine. görüşürüz..
Senin yazdıklarını okuyunca inan rahatladım iyiki varsın beyzuş abla çok korkmuştum.Şimdi gördüm canım...Cevap yazdım...
Alış verişe çıkmıştım yeni geldim; yoksa hemen cevap verirdim..
Biraz sakinleştinmi canım.Korkulacak bir test değil merak etme...
Dedemde yapardı canım zaten beyzuş ablada yap demiş demekki sakıncası yok inşallah geçer.bende az önce internette az tuzlu su icinde gozunuzu acıp kapatın diye bsy okudum.tehlikeli olablr gibime geldi ama çok kötü gözüm denesemmi bilemdm
Kızlar ayşecik sabah tartıda 33.5 geldi çok sevindim ya oda çok sevindi burdaki yazılar okuyodum dedim bak seni tebrik ediyolar zaten pohpohlanmayı çok sever pek mutlu oldu.Dedim dietini yaparsan sana hediye vericekler tamam söz yemiycem dedi haftaya kadar güzel giderse rapunzel sözü verdim sizden::::)))))))))))artık mecburen alıcanız:::)))yani ben alıcam kendi kendime masraf çıkardım ama napalım versinde ben razıyım.