Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYŞEcim oğluşuna hayırlısıyla kavuşursun inşaALLAH

JULYET ALLAH annene şifa versin

MUTLUş tatil de yaparım kilo da veririm diyosun yakışıııııır

BEYZA abla kızına maşaALLAH

SARICİVCİV kızından bahsetmediğine göre iyleşti sanırım

ramazan ayı hepimize mutluluk huzur sağlık getirsin

slm kizlarrr
geçen hafta 68.5kg
bu hafta68kg
giden 500gr
500gr hicde az deil 2 paket margarin
ramazanda Normlde hep kilo alirim bu sene verdim

AMiiiiiiinnnnnnnn

Valla beyzacim 41 kere degil 41 bin kere masallah ben istanbulda degilim kucuk sehirdeyim burda iste imkan yok ya kendi cabamla.birseyler yapabilirmiyim aceba diyorum oyle ahim sahim bi ustun zekasi varmidir bilmem ama benim kizimda daha 3/4 aylikken bize cevap vermeye calisiyordu 6 aylikkende baba dede demeue.basladi simdi de kelime dagarcigi genis teyze anne evet pinar fln diyo tabi duzgun bi turkceyle degil dediklerimi anlar yapma dedigimi yapmaz muzigi cok sever ve reklamlara tabiki bilmiyorum tabi ilk cocuk olunca insan kaygilaniyo beyin gelisimi iyimi diye ki tek dusuncem o saglikli olmasi her sekilde ama hala yurumuyoz bacim:)) emklemek de cok gec oldu bizim yaaa

Allah kolaylık versin.
Şimdiden geçmiş olsun ve inşallah herşey yolında gider ve kısa zamanda iyileşir...

Valla beyzacim 41 kere degil 41 bin kere masallah ben istanbulda degilim kucuk sehirdeyim burda iste imkan yok ya kendi cabamla.birseyler yapabilirmiyim aceba diyorum oyle ahim sahim bi ustun zekasi varmidir bilmem ama benim kizimda daha 3/4 aylikken bize cevap vermeye calisiyordu 6 aylikkende baba dede demeue.basladi simdi de kelime dagarcigi genis teyze anne evet pinar fln diyo tabi duzgun bi turkceyle degil dediklerimi anlar yapma dedigimi yapmaz muzigi cok sever ve reklamlara tabiki bilmiyorum tabi ilk cocuk olunca insan kaygilaniyo beyin gelisimi iyimi diye ki tek dusuncem o saglikli olmasi her sekilde ama hala yurumuyoz bacim:)) emklemek de cok gec oldu bizim yaaa

Rabbim nazarlardan korusun...MAŞALLAH

Yağmurgözlüm bir türlü seninle denk gelemiyoruz.Oysa ben seninle sohbeti özledim....

Daha iyi olmana sevindim ama kortizon idare edilmesi gerçekten zor bir preperat.Hem mucizeler yaratıyor hemde kullanırken epey sıkıntılar çektiriyor...

Son olsun inşallah....Tekrar geçmiş olsun canım....

oğlum viyaklayınca göndermişim mesajı :))))

sabah: dünle aynı + maydanoz vardı

ara: malt içeceği

öğlen: 6 kaşık taze fasulye+ 3 kaşık yoğurt

ara: 5 tane erik

ara: 1 dilim ekmek :) canım çekti

ya akşama arkadaşlar iftara çağırdı ne yapacağım, nasıl tutacağım kendimi :26:
inşalalh sevMEdiğim şeylerden yapmıştır :)))) aslında bugün iyi gidiyordum ya

merhabalarrr ben geldim yoruldum var ya bu ne ev taşı iş yap gel anneye eşya taşı odadan odaya belim ağrıyorrrr
bu arada beyzacım maşallahhhh süpermüş kızın harika Allahım bahtını şansını da açık etsin inş bu zekayla nerelere gelir kiiiiii
bu arada ben de yazayım kilomu
geçen hafta izinliydim son kilom 91.400
bu hafta 89.900 sporum yok saymadım dakka olarak yürüyorum gün aşırı ama tervihte var oraya da giderken yarım saat yürüyorum hergün ama toplamadım sporumu 0 yazabilirsiniizzz kilo veren vermeyen pes eden(ayşe) etmeyen herkesi tebrik ediyorumm ayşeye de canım arkadaşım toplan gel lütfen diyorum bu işin sonu var mı yokkkkk yok başka yolu yok hadi ayşecimmmm diyorum yarın okur nasılsaaa

3 bucukta net kapanıcak kızlar şimdiden hayırlı iftarlar hepinize :)

iyi bakın kendinize p.tesi grş

mrb ayşe yazdıklarını okudumda. Bende bir türlü düzenli bir şekilde diyetime uymadım ve de kilo veremiyorum.. Yapsam verrim cümlesini sürekli bende kurarım ama sonuç olarak iradesizin tekiyim. Hayatta her konuda iradeliyim ama bu yeme konusunda neden irademe sahip olmadığımı bende bilmiyorum. Canını sıkma bende gecen hafta diyetisyene gittim ramazan listesi verdi. Oruç tutamıyacam p.tesi kadar o yüzden işyerinde kimseye görünmeden kaçamak bişeyler atıyorum bu sefer aşırı kalori alıyorum farkındayım. Peki ne yapıyım şimdi yemeye devammı edelim hayırrrrr ...
Ben burdaki sıcak ortamı takip ettiğimiz sürece az da olsa kilo kaybedeceğimize inanıyorum..

Burayı 1,5 aydır takip ediyorum verdiğim kilo 2,5 filandır düşünsen eğer cidddi dikkat etseydim en az 5 kg verirdim. Herşey bizim elimizde canım... Canımız her sıkıldığında elimiz çikolataya gitmesin yeter artıkyaaaa...

İyi dilekler icin tesekkur ederim kizlar. Semiran cok zeki insanlar icin de ya Ataturk olur ya Hitler deniyoe... Yonlendirebilmek, mutlu edebilmek, imkan sunmak cok zor ve onemli

pinar kizini en iyi sen takip edersin, ina zeka gelisimini destekleyen oyuncaklar al. Hep konus, her zaman klasik muzik acik olsun evde, uyurken bile. Ozellikle Mozart ve Vivaldi cok iyi. bunleri internetten bile indirebilirsin. Puzzle cok onemli, kitaplar dda oyle. Resimlerine bakip hikayeler uydurt, bir oyuncagi farkli amaclarla kullandirtmaya calis. Mesela mandallardan da kule yapilir de, yaptir. Kitaplardaan da yapilir de yaptirt, legodan da yapilir de yaptirt filan.

Şu ünlü akapunkturcu dimi bende gittim 1.5 ayda 9 kilo verdim ama tüm vitaminlerim düştü çok hast aoldum 2 katıdıa aldım çok acı bir tecrübeydi.

günaaaayyydddııınnnn

kızlar göz nezlesi için ne yapabilirim.sahurda bşy yoktu sabah bi uyandımki gözümü açamıyomm
Canım çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun annemin arkadaşıda o ameliyatı oldu şimdi çok iyi inşallah annende iyi olucak.

Kaç kilosun batum bende bebek tedevisindeyim ister istemez geliyor kilolar.

Gerçekten çok güzel gidiyorsun.

Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu
Süper ya birde almışımdır diyodun

Çok geçmiş olsun sakın tuzlu yeme bende çok kllandım o ilaçları.

Maşallah canım kızına inşallah tüm hayatı böyle güzel geçsin.

Ne güzel ilgili bir annesin keşke herkes böyle olsa herşey maddiyat değil oynattığın oyuncaklar valla bayıldım fikirlerine yiğenim geliyor 5 eylülde yeni doğicak tüm tavsiyelerini kardeşime anlatıcam.

Selam herkese bu akşam eve geç gideceği kilo bilirimi yapmasamda beni aynı ıolarak yazabilirsin yenacım.

Leah kızına maşallah diyorum hep başarılı olur eminim senin gibi bilinçli bir annesi ollunca.

Kilo verenleri veremeyenleri tebrik ediyorum...

Fadime abla aşlkolsun tamgaz ilerliyorsun ben seninle yarışamıyorum...

banu145145 ALLAH yardimcin olsun canim benimde kiz kardesim ugrasiyo tup bebek için ilk deneme 20gun onceydi tutmadi kismet degilmis kardesimde sorun yok doktor yuzde 90 tutar dedi ama sok olduk zamani varmis demekki herseyde vardir bi hayir
2.si bayramdan sonra insallah bu sefer olur çok stresli bi sureç ALLAH yardimciniz olsun tum bebek bekleyenlerin kucaklarini doldursun minicik bebeklerle AMiiiiinnnnn
INSALLLAH kilolarini da verirsin bebeginde olur bu mubarek gunde dualarim sana ve senin gibi bebek bekleyen herkese

julyet annene geçmiş olsun acil şifa versin rabbim
yeşim kolay gelsin canım

Canımmm cok tsk ederim :)

Merhabaaaa
Kilo bildirimiiii 89.800
Gecen hafta 91.300 du galiba yena bilirrr
Kilom dune kadar 90 bucuklardqydi sabah supriz oldu

SOnunda 80 ler
Yaba daba duuuuu

süpersin canım benim :) helal sana. darısı başıma. 89 ları görmüşken yememem gereken şeyleri yersem öyle olur işte

canımmm cok sagol. merak edilmek inanılmaz güzel bir duygu. bende cok alıstım sizlere. cok seviniyorum böyle adım geçtiğinde. çocukmuyum neyim :)

hepinize cok cok cok sevgilerimi iletiyorum... kendinize çok iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…